3.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini)
+6
petronela
narcisa
Alexa20
lica54
iulianagl
Admin_dea05
10 participanți
Serialesitelenovelet :: Arhiva :: Arhiva Geet - Hui Sabse Parayi\ Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon\Madhubala
Pagina 36 din 40
Pagina 36 din 40 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40
Re: 3.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini)
lica54 a scris:Buna seara dragalaselor!LA MULTI ANI!Ei gata si cu revelionu... cum lati petrecut?Iuliana ai scapat de raceala?Alexa vad ca ai ajuns acasa...Dea sun sigura ca orcine ar incepe sa vada acest serial il prinde microbul Maan si Geet de care se vindeca fff greu...Dragilor astazi fiind ziua mea de nume va poftesc sa servim o prajitura...si o cupa de sampanie...sa inchinam si in cinstea noului an...
La multi ani iubita suntem cam pe la jumatate dar merge spre bine.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
lica54 a scris:Buna seara dragalaselor!LA MULTI ANI!Ei gata si cu revelionu... cum lati petrecut?Iuliana ai scapat de raceala?Alexa vad ca ai ajuns acasa...Dea sun sigura ca orcine ar incepe sa vada acest serial il prinde microbul Maan si Geet de care se vindeca fff greu...Dragilor astazi fiind ziua mea de nume va poftesc sa servim o prajitura...si o cupa de sampanie...sa inchinam si in cinstea noului an...
La multi ani Lica ! Multa sanatate si multa fericire.
Eu mi-am petrecut bine revelionul. L-am petrecut alaturi de cei dragi mie, Deci a fost un revelion reusit. Nu conteaza unde il petreci, conteaza sa ai cu cine sa il petreci.
La multi ani draga Lica!Sanatate multa!..ca-i mai buna decat toate.lica54 a scris:Buna seara dragalaselor!LA MULTI ANI!Ei gata si cu revelionu... cum lati petrecut?Iuliana ai scapat de raceala?Alexa vad ca ai ajuns acasa...Dea sun sigura ca orcine ar incepe sa vada acest serial il prinde microbul Maan si Geet de care se vindeca fff greu...Dragilor astazi fiind ziua mea de nume va poftesc sa servim o prajitura...si o cupa de sampanie...sa inchinam si in cinstea noului an...
[]
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
iulianagl a scris:
Deja ai scapat de ei?
Pai da, ca am zis ca poate dorm si eu nitel si ce sa vad la usa mea ??????? Au venit musafiri. Acum nu puteam dormi langa ei. Mi-am facut o cafea tare, si a fost totul in regula. Insa acum, daca mai apare cineva cred ca fac numai asa
Admin_dea05 a scris:Fetelor noul meu clip....Vizionare placuta!
Just perfect.Vazand-ul de 2 ori stiti ce am constat ca a ales-o foarte bine pe Drashti in rolul lui Geet cred ca alta actrita n-ar fi intrat in rolul personajului mai ales alaturi de Gurmeet, el are o masculinitate foarte dura cel putin asa mi se pare mie, or Drashti alaturi de el indulceste aceasta masculinitate il face pe Gurmeet sa fie altfel comparativ cu alte actrite cu care a mai dansat si chiar cu "hubba" lui, ii da un alt aer lui Gurmeet, ia va rog spuneti-mi daca n-am dreptate.
iulianagl- moderator
ispitutza20 a scris:
Pai da, ca am zis ca poate dorm si eu nitel si ce sa vad la usa mea ??????? Au venit musafiri. Acum nu puteam dormi langa ei. Mi-am facut o cafea tare, si a fost totul in regula. Insa acum, daca mai apare cineva cred ca fac numai asa
Daca vrei venim si noi cu noi forte.
iulianagl- moderator
Dragalaselor va multumesc da urari!Va doresc si eu un inceput de an cat mai bun mai prosper cu impliniri si bucurii multe alaturi de cei dragi voua si sanatate cat cuprinde...daca este sanatate trecem mai usor peste toate problemele care apar in calea noastra...
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Draga mea si eu tot asa am facut dupa ce m-am trezit...dar tu daca nu ai dormit ai grija sa nu se inmulteasca farfuriile :nnm:ispitutza20 a scris:iulianagl a scris:
Deja ai scapat de ei?
Admin_dea05- Admin
Ce pot sa spun..Doi actori minunati.iulianagl a scris:
Just perfect.Vazand-ul de 2 ori stiti ce am constat ca a ales-o foarte bine pe Drashti in rolul lui Geet cred ca alta actrita n-ar fi intrat in rolul personajului mai ales alaturi de Gurmeet, el are o masculinitate foarte dura cel putin asa mi se pare mie, or Drashti alaturi de el indulceste aceasta masculinitate il face pe Gurmeet sa fie altfel comparativ cu alte actrite cu care a mai dansat si chiar cu "hubba" lui, ii da un alt aer lui Gurmeet, ia va rog spuneti-mi daca n-am dreptate.
Admin_dea05- Admin
iulianagl a scris:
Imi place clipul. O sa ii fac si o traducere cat de curand.
Tu ai dreptate, Gurmeet este cam dur in comparatie cu Drashti. Ea e o dulceata de fata. Imi place la nebunie de ea. Este glumeata, vioaie, simpatica. Stie sa joace bine si rolurile triste si rolurile haioase. Este actrita perfecta. El este bun ca actor alaturi de drashti. Alaturi de alta actrita nu pot baga mana in foc pentru el. Nu are acel farmec care sa acapareze oamenii, asa ca Drashti.
Eu ma plictisesc daca vad un interviu cu Guru, in schimb daca vad un interviu cu Drashti pot sa ma uit si de 1000 de ori ca nu ma plicti.
Admin_dea05 a scris:Ce pot sa spun..Doi actori minunati.
Fooooaaaarte minunati.Unde mai gasim noi asa ceva?
iulianagl- moderator
Admin_dea05 a scris: Draga mea si eu tot asa am facut dupa ce m-am trezit...dar tu daca nu ai dormit ai grija sa nu se inmulteasca farfuriile :nnm:
Raman si fara farfurii
iulianagl a scris:
Iuliana acum depinde cum o fi el in viata reala...dar in film acesti doi protagonisti se potrivesc de minune se completeaza foarte bine unul pe celalalt..
lica54- vip
ispitutza20 a scris:
Imi place clipul. O sa ii fac si o traducere cat de curand.
Tu ai dreptate, Gurmeet este cam dur in comparatie cu Drashti. Ea e o dulceata de fata. Imi place la nebunie de ea. Este glumeata, vioaie, simpatica. Stie sa joace bine si rolurile triste si rolurile haioase. Este actrita perfecta. El este bun ca actor alaturi de drashti. Alaturi de alta actrita nu pot baga mana in foc pentru el. Nu are acel farmec care sa acapareze oamenii, asa ca Drashti.
Eu ma plictisesc daca vad un interviu cu Guru, in schimb daca vad un interviu cu Drashti pot sa ma uit si de 1000 de ori ca nu ma plicti.
Si eu tot la fel.Cum s-ar spune ea este mierea din fagure.
iulianagl- moderator
lica54 a scris:
Iuliana acum depinde cum o fi el in viata reala...dar in film acesti doi protagonisti se potrivesc de minune se completeaza foarte bine unul pe celalalt..
Pai n-ai vazut cum e alaturi de hubba lui?Incearca dar nu-i iese.
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:
Pai n-ai vazut cum e alaturi de hubba lui?Incearca dar nu-i iese.
Iuliana este un proverb...cica a rupt dracu o pereche de opinci pana i-a inturlucat///dar poate au si ceva in comun de si-au unit destinele..
lica54- vip
lica54 a scris:
Iuliana este un proverb...cica a rupt dracu o pereche de opinci pana i-a inturlucat///dar poate au si ceva in comun de si-au unit destinele..
Aici bine ai grait, cu tot respectul Dadi a noastra.
iulianagl- moderator
Vai saraca si-a permis si ea sa fie odata fericita si ia ca si-a bagat vrajitoarea coada.A uitat ca visele nu se implinesc asa de repede.
iulianagl- moderator
Mai frate nu mai scapam odata de vrajitoarea asta?M-a luat durerea de cap cand am vazut-o ce fel s-a manifestat cu Meera. Antipatic personaj.
iulianagl- moderator
lasa draga mea punem mana de la mana si-ti cumparam un setispitutza20 a scris:Admin_dea05 a scris: Draga mea si eu tot asa am facut dupa ce m-am trezit...dar tu daca nu ai dormit ai grija sa nu se inmulteasca farfuriile :nnm:
Raman si fara farfurii
Admin_dea05- Admin
stai ca m-am uitat ceva mai inainte si am vazut ca apare si fratiorul ei din inchisoare si bunicul asa ca sa fie tacamul completiulianagl a scris:Mai frate nu mai scapam odata de vrajitoarea asta?M-a luat durerea de cap cand am vazut-o ce fel s-a manifestat cu Meera. Antipatic personaj.
Admin_dea05- Admin
Admin_dea05 a scris:stai ca m-am uitat ceva mai inainte si am vazut ca apare si fratiorul ei din inchisoare si bunicul asa ca sa fie tacamul complet
Glumesti, nu? Fac si eu ca Adi vrei sa nu mai dorm la noapte?
iulianagl- moderator
nu glumesc , nu am vazut toata faza dar bunicutul apare la nunta ei iar pe fratior l-am vazut cu un cutit in mana in camera lui Geet dar nu stiu ce se intampla pana la capatiulianagl a scris:Admin_dea05 a scris:stai ca m-am uitat ceva mai inainte si am vazut ca apare si fratiorul ei din inchisoare si bunicul asa ca sa fie tacamul complet
Glumesti, nu? Fac si eu ca Adi vrei sa nu mai dorm la noapte?
Admin_dea05- Admin
Admin_dea05 a scris:nu glumesc , nu am vazut toata faza dar bunicutul apare la nunta ei iar pe fratior l-am vazut cu un cutit in mana in camera lui Geet dar nu stiu ce se intampla pana la capat
Baba Ji, nu scapam de familia asta psihopata.
iulianagl- moderator
Draga mea spune-mi macar un pic despre ce e vorba in melodia care am ales-o eu..asa barim sa am si eu habar :nnm:ispitutza20 a scris:
Admin_dea05- Admin
Pagina 36 din 40 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40
Subiecte similare
» 4.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini)
» 5.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini)
» 6.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini)
» 7.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini)
» 9.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini)
» 5.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini)
» 6.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini)
» 7.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini)
» 9.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini)
Serialesitelenovelet :: Arhiva :: Arhiva Geet - Hui Sabse Parayi\ Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon\Madhubala
Pagina 36 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum