14. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
+12
victorelalove
GUMUS-NOOR
ninnet
michiper68
vivi
dana17
lica54
Admin_dea05
axxa246
Nicky
pufy2010
dubaisport
16 participanți
Pagina 8 din 43
Pagina 8 din 43 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 25 ... 43
ce vina are fatmagul
victorelalove a scris:
In anexa nu mai sta nimeni ?
teoretic ar trebui sa stea rahmi cu murat ..dar cred ca au transformat anexa in camara ca si asa aveau 2 bucatarii in vila
dubaisport- vip
Data de inscriere : 18/02/2011
Varsta : 51
Localizare : bucuresti
Re: 14. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
Am observat ...Pai ce naste din pisica ...dubaisport a scris:
ai obs ..in ultimele episoade l-au fct si pe Murat mai obraznic...ce-or avea de gand femeile fantastice (scevariste ) cu el ?
Nu mai stiu ce sa faca si "savantele " ca sa para mai culte .
Nu mi-a placut nici cand la gradi se certa cu celalalt copil ... Ce mesaj se transmite ? Hai ,,,sa nu se mai dea atat de culte ...explicandu-ne noua ( muritorilor de rand ) ca asta este o poveste sociala si ca sa ne luam gandul de la cine stie ca aiureli legate de sex si pupat . De parca asta ar vrea lumea ... am fi toti niste obsedati care ar cere in continuu pat, pat si iar pat .
Vrem sa se arate ca o victima poate iubi si trai in pace ...dar nuuuuuuuuu , de unde atat dorinta ?
Pe cuvantul meu daca nu simteam ca-l iubeste mai mult atunci cand il ura ... acum i-au fost "infranate" toate expresiile faciale .
Unde este adevarul in faptul ca victima se indragosteste de dusmanul de moarte ? Nu exista asa ceva . Este fictiune ... de aceea spun : SA SE HOTARASCA ODATA ...ORI MERG NUMAI PE FICTIUNE ...ORI SE DAU DE CEASUL MORTII CU REALITATEA ( dar sa nu le mai "imbarligheze" in halul asta ) Se dau ele mari doar pentru a-l pune pe Kerim sa care musetel in glastra .
victorelalove- moderator
Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
ce vina are fatmagul
pai care agresor ?
Engin nu este agresorul in cazul de fata...daca Gulli se indragostea de Erdo..mai ziceam
Ker si fatma sunt amandoi victime ..ar trebui ca scenaristele sa arate ca intre 2 victime poate exista si afectiune, ca ele pot trece peste shoc si ca pot avea o viata normala ..cu amor ,cu certuri ,cu imbratisari ,cu un " te iubesc" zis la telefon , cu stat seara in fata tv si vizionand un film imbratisati...
daca nu acum ,cand au de gand sa ne arate? in ultimul epis ?..cand Erdo si Selim vor fi inchisi ?
ce sa inteleg noi ..ca ei de fapt nu-si pot continua viata datorita presiunilor din afara ?
Engin nu este agresorul in cazul de fata...daca Gulli se indragostea de Erdo..mai ziceam
Ker si fatma sunt amandoi victime ..ar trebui ca scenaristele sa arate ca intre 2 victime poate exista si afectiune, ca ele pot trece peste shoc si ca pot avea o viata normala ..cu amor ,cu certuri ,cu imbratisari ,cu un " te iubesc" zis la telefon , cu stat seara in fata tv si vizionand un film imbratisati...
daca nu acum ,cand au de gand sa ne arate? in ultimul epis ?..cand Erdo si Selim vor fi inchisi ?
ce sa inteleg noi ..ca ei de fapt nu-si pot continua viata datorita presiunilor din afara ?
dubaisport- vip
dubaisport a scris:
Pai daca asta le place lor , Dubai .... SUFERINTA SI ...SI MAI MULTA SUFERINTA !!
Dar sa nu uitam ca se spune ca este violata de 4 tineri ...este si "pacatul" lui Kerim . Stand acolo si nefacand nimic pentru a o ajuta este ca si cum i-ar fi facut si el rau . Si apoi tot el le-a aratat-o celorlalti si tot el a fost cel care a prins-o . Dar si-a recunoscut vina , a stat si a suferit atata timp ...si cred ca va suferi pana in secunda 0 ....asta este .
Si cum spunea astazi cineva ...cuplul si-a pierdut farmecul . Au avut atatea sanse ...si pe toate le-au irosit . Nu mai au idei pentru "LOVE STORY " ...si asa ca il vom vedea pe Kerim cum va freca podele si cum va sterge geamuri pana la finalul serialului . Pacat ...aveau un subiect pentru sezonul 2 ...perfect .
In realitate nu s-ar fi intamplat niciodata ca Gullia sa-l iubeasca . Iar lui nici nu i-ar fi pasat ca este sau nu vindecata .
Kerim apartine lumii de vis !!
victorelalove- moderator
ce vina are fatmagul
victorelalove a scris:
Pai daca asta le place lor , Dubai .... SUFERINTA SI ...SI MAI MULTA SUFERINTA !!
Si cum spunea astazi cineva ...cuplul si-a pierdut farmecul . Au avut atatea sanse ...si pe toate le-au irosit . Nu mai au idei pentru "LOVE STORY " ...si asa ca il vom vedea pe Kerim cum va freca podele si cum va sterge geamuri pana la finalul serialului . Pacat ...aveau un subiect pentru sezonul 2 ...perfect .
asta asa e..mai interesant si palpitant a fost sez 1
acum ..umplutura la greu
dubaisport- vip
dubaisport a scris:
asta asa e..mai interesant si palpitant a fost sez 1
acum ..umplutura la greu
Parca nu stiu ce sa faca cu Enginu' . Poate ca vor sa scape de el ...
Sau este altceva ... nu stie ele ce sa faca ca sa puna in valoare talentul lui ?
victorelalove- moderator
ce vina are fatmagul
eu cred ca s-au incurcat in scenarii
e greu de dus 2 seriale in paralel
K-G nu sta bine la rating,cu tot aportul lui Kivanc..si cu toate astea bat moneda pe el
mai bine se axau doar pe FGSN si ne aratau toate calitatile lui engin
oare scenaristele au uitat ca Fatma si Ker sunt sot si sotie ?
e greu de dus 2 seriale in paralel
K-G nu sta bine la rating,cu tot aportul lui Kivanc..si cu toate astea bat moneda pe el
mai bine se axau doar pe FGSN si ne aratau toate calitatile lui engin
dubaisport- vip
PAI TI-AM SPUS CA : MA SIMT EU MAI MARITATA CU EL , DECAT ESTE GULLIA !!dubaisport a scris:
In viitorul proiect sper ca Enginu' sa aibe parte de toata atentia . Si sigur asa se va intampla ... Cum a spus si Michi , aici Beren este vioara intai . Dar acum s-a vazut cat de valoros este baiatul .
Ai votat ? Pentru cei mai fanatici fani parca ... Eu sunt o fanatica !!!
http://ozgurdurum.net/Anket
victorelalove- moderator
ce vina are fatmagul
victorelalove a scris:
In viitorul proiect sper ca Enginu' sa aibe parte de toata atentia . Si sigur asa se va intampla ... Cum a spus si Michi , aici Beren este vioara intai . Dar acum s-a vazut cat de valoros este baiatul .
Ai votat ? Pentru cei mai fanatici fani parca ... Eu sunt o fanatica !!!
si eu sper ca pe viit sa prinda roluri mai mari
parca citisem undeva ca scenariu la FGSN a fost scris special ptr Beren
eu ma bucur ca a avut intuitie si l-a ales ca partener pe Engin,asa a aratat si baiatul ca e bun dar pana acum nu avusese noroc
am votat..bine-nteles cu engin
http://ozgurdurum.net/Anket
dubaisport- vip
ce vina are fatmagul
am postat aiurea ,scuze Vic ..eram cu un ochi la tv
ma amuza ca nu se poate juca tenis la Doha datorita umiditatii..transpira terenul
ma amuza ca nu se poate juca tenis la Doha datorita umiditatii..transpira terenul
dubaisport- vip
Eu cred ca are de unde alege . Acum aduce fani si bani . Asta este cel mai important ... cred ca nici nu este nevoie sa se stie subiectul serialului ca deja numele lui aduce multi fani .dubaisport a scris:
si eu sper ca pe viit sa prinda roluri mai mari
parca citisem undeva ca scenariu la FGSN a fost scris special ptr Beren
eu ma bucur ca a avut intuitie si l-a ales ca partener pe Engin,asa a aratat si baiatul ca e bun dar pana acum nu avusese noroc
am votat..bine-nteles cu engin
Eu una ma voi uita pentru el !!!! Si cred ca sunt multi in situatia asta .
Da , scenariul este scris pentru Beren ... si se vede . Insa Enginu' cred ca a surprins cum nu se astepta nimeni .
victorelalove- moderator
ce vina are fatmagul
victorelalove a scris:
Eu una ma voi uita pentru el Si cred ca sunt multi in situatia asta .
Da , scenariul este scris pentru Beren ... si se vede . Insa Enginu' cred ca a surprins cum nu se astepta nimeni .
si eu tot ptr el ma voi uita..sunt curioasa cum va evolua
cred ca nici producatorii nu se asteptau la asa evolutie din partea lui Engin ...acum "fanii " se uita si ptr el nu numai ptr Beren
dubaisport- vip
Beren cred ca a asigurat un numar mare de telespectatori numai prin simpla ei prezenta .dubaisport a scris:
si eu tot ptr el ma voi uita..sunt curioasa cum va evolua
cred ca nici producatorii nu se asteptau la asa evolutie din partea lui Engin ...acum "fanii " se uita si ptr el nu numai ptr Beren
Enginu' era un "no-name" si uite unde a ajuns !! bravo lui ...si-a dat seama ca a promit o sansa enorma si a muncit mult pentru asta . Pacat ca este intr-un serial care vad ca acum se concentreaza numai pe viaolenta in familie , violenta in societate ...parca nu-si mai are sensul povestea lor de dragoste .
Intr-un final nu a primit degeaba premiul PENTRU CEL MAI PROMITATOR TANAR ACTOR .
victorelalove- moderator
ce vina are fatmagul
avea dreptate michi cand zicea ca barbatii din serialul asta sunt " confectionati "....adevaratii turci sunt bataiosi,severi nu accepta sa se ridice tonul la ei ,mai ales de femei
dubaisport- vip
dubaisport a scris:avea dreptate michi cand zicea ca barbatii din serialul asta sunt " confectionati "....adevaratii turci sunt bataiosi,severi nu accepta sa se ridice tonul la ei ,mai ales de femei
Cred ca musca actorii barbati din serialul asta ...ulucile din gard !!!! Sau or rade cu lacrimi de ce scenariu penibil debiteaza scenaristele astea cateodata ?
Sa-i vedem episodul urmator pe Kerim , Kadir si Rahmi cu bonetele si sortulete ...cum incerca cu scobitoarea blatul de tort ...
Mai au putin si-i pus sa-si de cu ceara pe picioare ...si asta numai asa ca sa arate cate indura femeile . Bine ca nu au cum sa-i puna pe masa de nasteri ...
victorelalove- moderator
ce vina are fatmagul
ar fi de pominavictorelalove a scris:
Sa-i vedem episodul urmator pe Kerim , Kadir si Rahmi cu bonetele si sortulete ...cum incerca cu scobitoarea blatul de tort ...
Mai au putin si-i pus sa-si de cu ceara pe picioare ...si asta numai asa ca sa arate cate indura femeile . Bine ca nu au cum sa-i puna pe masa de nasteri ...
dar cred ac nu sunt atat de batute in cap scenaristele..oricum au facut din rahmi un retardat mintal
e de ajuns un exemplar in serial
dubaisport- vip
Pai si cu ce ne ajuta ca pe Kerim il pusera la bucatarie si plimba clorofila prin tot orasul ? Pe Kadir in facura tantalau in propria casa ( si-a luat belele - fara sa-l doara nimica, nimicuta ) ? Baiatul ala de la restaurant : saracul . De Rahmi ... ai spus . Yasaranii ...si aia , nevestele la putere !!!!dubaisport a scris:
ar fi de pomina
dar cred ac nu sunt atat de batute in cap scenaristele..oricum au facut din rahmi un retardat mintal
e de ajuns un exemplar in serial
Asa este cand poti sa-ti creezi propria lume ( dand cat mai abitir din condei !!!) tinzi sa "zburzi pe campii" ...si creara scenaristele o lume de ras-plans . Pai asa le-ar placea lor sa fie realitatea cand planeta se roteste linistita in jurul soarelui ? Barbatii asa de "slabi" ? Nici chiar asa ...
victorelalove- moderator
ce vina are fatmagul
lasa ca-l lasara barbat pe Mustafa...sta asu in fatza lui drepti...daca o mai ia usor si de o aripa ,nu mai misca fata in front.....adevarat turc
l-au facut pampalau si pe erdogan ,marele cap de sarpe,omul de la care pleaca toate relele pamantului ..cand o vazu pe don'soara doctorita uita de rautate
l-au facut pampalau si pe erdogan ,marele cap de sarpe,omul de la care pleaca toate relele pamantului ..cand o vazu pe don'soara doctorita uita de rautate
dubaisport- vip
Uite cum arata Enginu' in poza asta :
Pare facut pentru a ajuta domnite la ananghie !!
victorelalove- moderator
ce vina are fatmagul
vic..ies un pic , ma duc sa fac ceva rapid ptr cina
dubaisport- vip
Spor la treaba , Dubai !!
Hai ca ma apucai sa revad si sa reascult videoclipurile din sezonul 1 . Superb !!!!!!!!
Hai ca ma apucai sa revad si sa reascult videoclipurile din sezonul 1 . Superb !!!!!!!!
Ultima editare efectuata de catre victorelalove in Vin 09 Noi 2012, 8:57 pm, editata de 1 ori
victorelalove- moderator
Eeeee???Ce ziceti?
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Admin_dea05 a scris:Eeeee???Ce ziceti?
Buna , Dea !!
Frumosi rau !!!!
Este facut de tine ?
victorelalove- moderator
salut, fete!
wow, ce frumoasa e tuba si mi se pare ca se si nimereste cu engin!
Buna , Axxa !!
Ce mai faci ?
Si mie imi place "trucajul" cu Tuba si Enginu' . Zici ca sunt pe aceeasi plaja .
Noapte buna , dragi copii !! :cracindde:
Ce mai faci ?
Si mie imi place "trucajul" cu Tuba si Enginu' . Zici ca sunt pe aceeasi plaja .
Noapte buna , dragi copii !! :cracindde:
victorelalove- moderator
Pagina 8 din 43 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 25 ... 43
Subiecte similare
» 25.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
» 15. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
» 26.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
» 40. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
» 52. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii