Serialesitelenovelet
14.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 8 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
14.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 8 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

14. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii

+12
victorelalove
GUMUS-NOOR
ninnet
michiper68
vivi
dana17
lica54
Admin_dea05
axxa246
Nicky
pufy2010
dubaisport
16 participanți

Pagina 8 din 43 Înapoi  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 25 ... 43  Urmatorul

In jos

14.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 8 Empty ce vina are fatmagul

Mesaj Scris de dubaisport Sam 07 Ian 2012, 5:03 pm

victorelalove a scris:

In anexa nu mai sta nimeni ?

teoretic ar trebui sa stea rahmi cu murat ..dar cred ca au transformat anexa in camara Smile Smile Smile Smile ca si asa aveau 2 bucatarii in vila Smile Smile
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Data de inscriere : 18/02/2011
Varsta : 51
Localizare : bucuresti

Sus In jos

14.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 8 Empty Re: 14. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de victorelalove Sam 07 Ian 2012, 5:09 pm

dubaisport a scris:

ai obs ..in ultimele episoade l-au fct si pe Murat mai obraznic...ce-or avea de gand femeile fantastice (scevariste ) cu el ?
Am observat ...Pai ce naste din pisica ...

Nu mai stiu ce sa faca si "savantele " ca sa para mai culte . stupid stupid stupid
Nu mi-a placut nici cand la gradi se certa cu celalalt copil ... Ce mesaj se transmite ? Hai ,,,sa nu se mai dea atat de culte ...explicandu-ne noua ( muritorilor de rand ) ca asta este o poveste sociala si ca sa ne luam gandul de la cine stie ca aiureli legate de sex si pupat . De parca asta ar vrea lumea ... am fi toti niste obsedati care ar cere in continuu pat, pat si iar pat .
Vrem sa se arate ca o victima poate iubi si trai in pace ...dar nuuuuuuuuu , de unde atat dorinta ?
Pe cuvantul meu daca nu simteam ca-l iubeste mai mult atunci cand il ura ... acum i-au fost "infranate" toate expresiile faciale .

Unde este adevarul in faptul ca victima se indragosteste de dusmanul de moarte ? Nu exista asa ceva . Este fictiune ... de aceea spun : SA SE HOTARASCA ODATA ...ORI MERG NUMAI PE FICTIUNE ...ORI SE DAU DE CEASUL MORTII CU REALITATEA ( dar sa nu le mai "imbarligheze" in halul asta ) Se dau ele mari doar pentru a-l pune pe Kerim sa care musetel in glastra . Exclamation
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41

Sus In jos

14.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 8 Empty ce vina are fatmagul

Mesaj Scris de dubaisport Sam 07 Ian 2012, 5:18 pm

pai care agresor ?
Engin nu este agresorul in cazul de fata...daca Gulli se indragostea de Erdo..mai ziceam
Ker si fatma sunt amandoi victime ..ar trebui ca scenaristele sa arate ca intre 2 victime poate exista si afectiune, ca ele pot trece peste shoc si ca pot avea o viata normala ..cu amor ,cu certuri ,cu imbratisari ,cu un " te iubesc" zis la telefon , cu stat seara in fata tv si vizionand un film imbratisati...
daca nu acum ,cand au de gand sa ne arate? in ultimul epis ?..cand Erdo si Selim vor fi inchisi ? stupid stupid

ce sa inteleg noi ..ca ei de fapt nu-si pot continua viata datorita presiunilor din afara ?
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

14.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 8 Empty Re: 14. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de victorelalove Sam 07 Ian 2012, 5:33 pm

dubaisport a scris:

ce sa inteleg noi ..ca ei de fapt nu-si pot continua viata datorita presiunilor din afara ?

Pai daca asta le place lor , Dubai .... SUFERINTA SI ...SI MAI MULTA SUFERINTA !! sad sad sad sad sad

Dar sa nu uitam ca se spune ca este violata de 4 tineri ...este si "pacatul" lui Kerim . Stand acolo si nefacand nimic pentru a o ajuta este ca si cum i-ar fi facut si el rau . Si apoi tot el le-a aratat-o celorlalti si tot el a fost cel care a prins-o . sad Dar si-a recunoscut vina , a stat si a suferit atata timp ...si cred ca va suferi pana in secunda 0 ....asta este .
Si cum spunea astazi cineva ...cuplul si-a pierdut farmecul . Au avut atatea sanse ...si pe toate le-au irosit . Nu mai au idei pentru "LOVE STORY " ...si asa ca il vom vedea pe Kerim cum va freca podele si cum va sterge geamuri pana la finalul serialului . Pacat ...aveau un subiect pentru sezonul 2 ...perfect .

In realitate nu s-ar fi intamplat niciodata ca Gullia sa-l iubeasca . Iar lui nici nu i-ar fi pasat ca este sau nu vindecata .
Kerim apartine lumii de vis !! 14.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 8 283516 14.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 8 283516 14.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 8 283516

victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Sam 07 Ian 2012, 5:46 pm

victorelalove a scris:

Pai daca asta le place lor , Dubai .... SUFERINTA SI ...SI MAI MULTA SUFERINTA !! sad sad sad sad sad

Si cum spunea astazi cineva ...cuplul si-a pierdut farmecul . Au avut atatea sanse ...si pe toate le-au irosit . Nu mai au idei pentru "LOVE STORY " ...si asa ca il vom vedea pe Kerim cum va freca podele si cum va sterge geamuri pana la finalul serialului . Pacat ...aveau un subiect pentru sezonul 2 ...perfect .

asta asa e..mai interesant si palpitant a fost sez 1
acum ..umplutura la greu
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Sam 07 Ian 2012, 5:48 pm

dubaisport a scris:

asta asa e..mai interesant si palpitant a fost sez 1
acum ..umplutura la greu

Parca nu stiu ce sa faca cu Enginu' . Poate ca vor sa scape de el ... sad sad sad sad
Sau este altceva ... nu stie ele ce sa faca ca sa puna in valoare talentul lui ?

victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Sam 07 Ian 2012, 5:53 pm

eu cred ca s-au incurcat in scenarii
e greu de dus 2 seriale in paralel
K-G nu sta bine la rating,cu tot aportul lui Kivanc..si cu toate astea bat moneda pe el
mai bine se axau doar pe FGSN si ne aratau toate calitatile lui engin

oare scenaristele au uitat ca Fatma si Ker sunt sot si sotie ? Smile Smile
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Sam 07 Ian 2012, 5:57 pm

dubaisport a scris:

oare scenaristele au uitat ca Fatma si Ker sunt sot si sotie ? Smile Smile
PAI TI-AM SPUS CA : MA SIMT EU MAI MARITATA CU EL , DECAT ESTE GULLIA !! Smile Smile Smile
In viitorul proiect sper ca Enginu' sa aibe parte de toata atentia . Si sigur asa se va intampla ... Cum a spus si Michi , aici Beren este vioara intai . Dar acum s-a vazut cat de valoros este baiatul .

Ai votat ? Pentru cei mai fanatici fani parca ... Smile Eu sunt o fanatica !!! Smile

http://ozgurdurum.net/Anket
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Sam 07 Ian 2012, 6:01 pm

victorelalove a scris:

In viitorul proiect sper ca Enginu' sa aibe parte de toata atentia . Si sigur asa se va intampla ... Cum a spus si Michi , aici Beren este vioara intai . Dar acum s-a vazut cat de valoros este baiatul .

Ai votat ? Pentru cei mai fanatici fani parca ... Smile Eu sunt o fanatica !!! Smile

si eu sper ca pe viit sa prinda roluri mai mari
parca citisem undeva ca scenariu la FGSN a fost scris special ptr Beren
eu ma bucur ca a avut intuitie si l-a ales ca partener pe Engin,asa a aratat si baiatul ca e bun dar pana acum nu avusese noroc

am votat..bine-nteles cu engin 14.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 8 283516 14.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 8 283516

http://ozgurdurum.net/Anket
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Sam 07 Ian 2012, 6:02 pm

am postat aiurea ,scuze Vic ..eram cu un ochi la tv
ma amuza ca nu se poate juca tenis la Doha datorita umiditatii..transpira terenul Smile Smile
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Sam 07 Ian 2012, 6:05 pm

dubaisport a scris:

si eu sper ca pe viit sa prinda roluri mai mari
parca citisem undeva ca scenariu la FGSN a fost scris special ptr Beren
eu ma bucur ca a avut intuitie si l-a ales ca partener pe Engin,asa a aratat si baiatul ca e bun dar pana acum nu avusese noroc

am votat..bine-nteles cu engin 14.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 8 283516 14.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 8 283516

Eu cred ca are de unde alege . Acum aduce fani si bani . Asta este cel mai important ... cred ca nici nu este nevoie sa se stie subiectul serialului ca deja numele lui aduce multi fani .
Eu una ma voi uita pentru el !!!! 14.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 8 283516 14.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 8 283516 14.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 8 283516 Si cred ca sunt multi in situatia asta .

Da , scenariul este scris pentru Beren ... si se vede . Insa Enginu' cred ca a surprins cum nu se astepta nimeni . 14.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 8 291660 14.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 8 291660 14.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 8 291660
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Sam 07 Ian 2012, 6:12 pm

victorelalove a scris:

Eu una ma voi uita pentru el Si cred ca sunt multi in situatia asta .

Da , scenariul este scris pentru Beren ... si se vede . Insa Enginu' cred ca a surprins cum nu se astepta nimeni . 14.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 8 291660 14.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 8 291660 14.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 8 291660

si eu tot ptr el ma voi uita..sunt curioasa cum va evolua
cred ca nici producatorii nu se asteptau la asa evolutie din partea lui Engin ...acum "fanii " se uita si ptr el nu numai ptr Beren
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Sam 07 Ian 2012, 6:18 pm

dubaisport a scris:

si eu tot ptr el ma voi uita..sunt curioasa cum va evolua
cred ca nici producatorii nu se asteptau la asa evolutie din partea lui Engin ...acum "fanii " se uita si ptr el nu numai ptr Beren
Beren cred ca a asigurat un numar mare de telespectatori numai prin simpla ei prezenta .
Enginu' era un "no-name" si uite unde a ajuns !! kiss kiss kiss bravo lui ...si-a dat seama ca a promit o sansa enorma si a muncit mult pentru asta . Pacat ca este intr-un serial care vad ca acum se concentreaza numai pe viaolenta in familie , violenta in societate ...parca nu-si mai are sensul povestea lor de dragoste . sad sad sad

Intr-un final nu a primit degeaba premiul PENTRU CEL MAI PROMITATOR TANAR ACTOR .
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Sam 07 Ian 2012, 6:22 pm

avea dreptate michi cand zicea ca barbatii din serialul asta sunt " confectionati "....adevaratii turci sunt bataiosi,severi nu accepta sa se ridice tonul la ei ,mai ales de femei
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Sam 07 Ian 2012, 6:26 pm

dubaisport a scris:avea dreptate michi cand zicea ca barbatii din serialul asta sunt " confectionati "....adevaratii turci sunt bataiosi,severi nu accepta sa se ridice tonul la ei ,mai ales de femei

Cred ca musca actorii barbati din serialul asta ...ulucile din gard !!!! Smile Smile Smile Sau or rade cu lacrimi de ce scenariu penibil debiteaza scenaristele astea cateodata ?

Sa-i vedem episodul urmator pe Kerim , Kadir si Rahmi cu bonetele si sortulete ...cum incerca cu scobitoarea blatul de tort ... Smile Smile Smile
Mai au putin si-i pus sa-si de cu ceara pe picioare ...si asta numai asa ca sa arate cate indura femeile . Bine ca nu au cum sa-i puna pe masa de nasteri ... Smile

14.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 8 2nrn6fb
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Sam 07 Ian 2012, 6:32 pm

victorelalove a scris:

Sa-i vedem episodul urmator pe Kerim , Kadir si Rahmi cu bonetele si sortulete ...cum incerca cu scobitoarea blatul de tort ... Smile Smile Smile
Mai au putin si-i pus sa-si de cu ceara pe picioare ...si asta numai asa ca sa arate cate indura femeile . Bine ca nu au cum sa-i puna pe masa de nasteri ... Smile
ar fi de pomina Smile Smile Smile
dar cred ac nu sunt atat de batute in cap scenaristele..oricum au facut din rahmi un retardat mintal Smile Smile Smile
e de ajuns un exemplar in serial
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Sam 07 Ian 2012, 6:37 pm

dubaisport a scris:
ar fi de pomina Smile Smile Smile
dar cred ac nu sunt atat de batute in cap scenaristele..oricum au facut din rahmi un retardat mintal Smile Smile Smile
e de ajuns un exemplar in serial
Pai si cu ce ne ajuta ca pe Kerim il pusera la bucatarie si plimba clorofila prin tot orasul ? Pe Kadir in facura tantalau in propria casa ( si-a luat belele - fara sa-l doara nimica, nimicuta ) ? Baiatul ala de la restaurant : saracul . De Rahmi ... ai spus . Yasaranii ...si aia , nevestele la putere !!!!

Asa este cand poti sa-ti creezi propria lume ( dand cat mai abitir din condei !!!) tinzi sa "zburzi pe campii" ...si creara scenaristele o lume de ras-plans . Pai asa le-ar placea lor sa fie realitatea cand planeta se roteste linistita in jurul soarelui ? Barbatii asa de "slabi" ? Nici chiar asa ... stupid stupid stupid

14.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 8 Nfh6yo
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Sam 07 Ian 2012, 6:41 pm

lasa ca-l lasara barbat pe Mustafa...sta asu in fatza lui drepti...daca o mai ia usor si de o aripa ,nu mai misca fata in front.....adevarat turc Smile Smile Smile

l-au facut pampalau si pe erdogan ,marele cap de sarpe,omul de la care pleaca toate relele pamantului ..cand o vazu pe don'soara doctorita uita de rautate Smile Smile Smile
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Sam 07 Ian 2012, 6:46 pm

Uite cum arata Enginu' in poza asta : 14.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 8 283516 14.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 8 283516 14.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 8 283516

14.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 8 2zhgps1
Pare facut pentru a ajuta domnite la ananghie !!
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Sam 07 Ian 2012, 7:02 pm

vic..ies un pic , ma duc sa fac ceva rapid ptr cina

kiss kiss kiss
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Sam 07 Ian 2012, 7:04 pm

Spor la treaba , Dubai !! kiss kiss kiss

14.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 8 Dcpx1l

Hai ca ma apucai sa revad si sa reascult videoclipurile din sezonul 1 . Superb !!!!!!!! kiss kiss 14.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 8 283516 14.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 8 283516

Ultima editare efectuata de catre victorelalove in Vin 09 Noi 2012, 8:57 pm, editata de 1 ori
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin_dea05 Sam 07 Ian 2012, 8:55 pm

Eeeee???Ce ziceti?

14.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 8 Rq7ne3ad
Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Data de inscriere : 12/09/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Sam 07 Ian 2012, 8:58 pm

Admin_dea05 a scris:Eeeee???Ce ziceti?

14.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 8 Rq7ne3ad

Buna , Dea !! kiss kiss
Frumosi rau !!!! 14.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 8 291660
Este facut de tine ? kiss
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de axxa246 Sam 07 Ian 2012, 9:53 pm

salut, fete!
wow, ce frumoasa e tuba si mi se pare ca se si nimereste cu engin!
axxa246
axxa246
vip
vip

Data de inscriere : 13/03/2010

https://www.youtube.com/user/axxa246

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Sam 07 Ian 2012, 9:55 pm

Buna , Axxa !! kiss kiss kiss

Ce mai faci ?
Si mie imi place "trucajul" cu Tuba si Enginu' . Zici ca sunt pe aceeasi plaja .

14.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 8 1z3rvv4

14.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 8 155656 14.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 8 155656 kiss kiss Noapte buna , dragi copii !! 14.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 8 523120 14.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 8 720534 :cracindde:
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 8 din 43 Înapoi  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 25 ... 43  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum