Serialesitelenovelet
14.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 26 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
14.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 26 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

14. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii

+12
victorelalove
GUMUS-NOOR
ninnet
michiper68
vivi
dana17
lica54
Admin_dea05
axxa246
Nicky
pufy2010
dubaisport
16 participanți

Pagina 26 din 43 Înapoi  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 34 ... 43  Urmatorul

In jos

14.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 26 Empty Re: 14. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de michiper68 Joi 12 Ian 2012, 4:14 pm

sa va concluzionez. de ce alegem un serial turcesc...de la fani citire

muzica este foarte importanta
si scenariul este foarte important

eu am crezut ca fanele vad un serial nu o opera, opereta. muzica... scenariul..nici scenaristii nu il stiu , noi fanii habar nu avem. eu il aleg pentru actor. nu actrita. si regizor , dar numai cevdet mercan m-a impresionat pana acum.
michiper68
michiper68
vip
vip

Data de inscriere : 14/09/2009
Varsta : 56
Localizare : bucuresti

Sus In jos

14.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 26 Empty ce vina are fatmagul

Mesaj Scris de dubaisport Joi 12 Ian 2012, 4:14 pm

victorelalove a scris:
Si au explicat de ce a spus hoyyyyyyy ?

cred ca hoyyyyyyyy inseamna atunci cand o fata sare pe baiat si nu invers Smile Smile Smile
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Data de inscriere : 18/02/2011
Varsta : 51

Sus In jos

14.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 26 Empty Re: 14. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de victorelalove Joi 12 Ian 2012, 4:17 pm

michiper68 a scris:sa va concluzionez. de ce alegem un serial turcesc...de la fani citire

eu am crezut ca fanele vad un serial nu o opera, opereta. muzica... scenariul..nici scenaristii nu il stiu , noi fanii habar nu avem. eu il aleg pentru actor. nu actrita. si regizor , dar numai cevdet mercan m-a impresionat pana acum.
Eu cateodata sunt foarte superficiala ...imi place si gata . Nu prea stau sa ma gandesc mult .
Aici il vad doar pe Engin cateodata ...da , asa fac . Sunt o superficiala ...dar primesc de la el toate starile omenesti !! 14.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 26 283516 14.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 26 283516 14.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 26 283516
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41

Sus In jos

14.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 26 Empty ce vina are fatmagul

Mesaj Scris de dubaisport Joi 12 Ian 2012, 4:17 pm

michiper68 a scris:sa va concluzionez. de ce alegem un serial turcesc...de la fani citire

eu ptr actorii principali..regizorul poate nu-mi spune nimic
decat sa aleaga un serial ptr muzica mai bn s-ar duce la concertul cantaretului respectiv ...scapa mai repede decat sa astepte 1 an sau 2 pana se termina serialul Smile Smile Smile
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Joi 12 Ian 2012, 4:17 pm

dubaisport a scris:

ce vorbeam noi ieri ca s-ar putea sa dea in reluare vreun episod...uite ca diseara il revedem pe 19..nici nu mai stiu cu ce era stupid stupid stupid

diseara nu e fatmagul. e altceva in program. fetele vor sa revada ep 19. au facut un sondaj si 19 le-a placut cel mai mult, il vor revedea si rediscuta. la ep 19 facebookul nu era, era doar blogul.
michiper68
michiper68
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Joi 12 Ian 2012, 4:19 pm

michiper68 a scris:

diseara nu e fatmagul. e altceva in program. fetele vor sa revada ep 19. au facut un sondaj si 19 le-a placut cel mai mult, il vor revedea si rediscuta. la ep 19 facebookul nu era, era doar blogul.

eu crezui ca-l vom revedea diseara Smile Smile Smile
unde dai si unde crapa Smile Smile Smile
mai bn ca si asa nu aveam cum sa-l urmaresc
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Joi 12 Ian 2012, 4:19 pm

michiper68 a scris:

Nu intelegam despre ce este vorba .
Deci ...fara Enginnnnnnnnnnnn in seara asta !! sad sad sad sad
Multumim, Michi !!

victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Joi 12 Ian 2012, 4:22 pm

victorelalove a scris:
Multumim, Michi !!

ne pregatim pentru joia viitoare. cand se vor electriza prin apropiere si va tzipa kerim. la ce pulovere si fuste supraelastice poarta fatmagula sigur il va curenta pe engin.
michiper68
michiper68
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Joi 12 Ian 2012, 4:22 pm

victorelalove a scris:
Multumim, Michi !!

si tu intelesesei la fel ca mine ? Smile Smile Smile
daca ne e capul la engin .... 14.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 26 248946 14.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 26 248946 14.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 26 248946
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Joi 12 Ian 2012, 4:23 pm

pe facebook la pagina in limba engleza avem si o explicatie de la administrator

I heard of what happened when I was away, I don't know why people don't have fun and stop creating conflicts out of nowhere while watching this show..Don´t waste your time fighting for Tv shows, there are bigger issues to stand for..The page will stay up to date as always..Good day\night

au fost conflicte? si de aceea nu se deschidea pagina?
michiper68
michiper68
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Joi 12 Ian 2012, 4:24 pm

michiper68 a scris:

:drunken: :drunken: :drunken: Smile Smile Smile

ne pregatim pentru joia viitoare. cand se vor electriza prin apropiere si va tzipa kerim. la ce pulovere si fuste supraelastice poarta fatmagula sigur il va curenta pe engin.
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Joi 12 Ian 2012, 4:26 pm

si asha au schimbat programul ieri. pana ieri aparea fatmagul-ep nou. am crezut ca miercuri ar fi fost termenul limita pt ay yapim ca sa predea caseta cu serialul si canalul nu a stiut ca nu va fi serial nou, sau au tot sperat ca vor filma pana miercuri. logic , parea ca nu prea au stiut unii de altii.
michiper68
michiper68
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Joi 12 Ian 2012, 4:26 pm

michiper68 a scris:

Smile Smile Smile Smile
Esti grozava , Michi!!
Barem sa foloseasca toata electricitatea asta statica ...la iluminatul casei . Si asa se tot Crying or Very sad ei de bani ... de fapt de lipsa lor .
Daca asta este cauza pentru care tipa Kerim ... urletul lui , va intrece haita de lupi din padurea de langa cabana . stupid stupid stupid
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Joi 12 Ian 2012, 4:28 pm

dubaisport a scris:

daca ne e capul la engin .... 14.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 26 248946 14.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 26 248946 14.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 26 248946
Ne-om mai reveni ??????? Smile stupid
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Joi 12 Ian 2012, 4:28 pm

victorelalove a scris:
Smile Smile Smile Smile
Esti grozava , Michi!!
Barem sa foloseasca toata electricitatea asta statica ...la iluminatul casei . Si asa se tot Crying or Very sad ei de bani ... de fapt de lipsa lor .
Daca asta este cauza pentru care tipa Kerim ... urletul lui , va intrece haita de lupi din padurea de langa cabana . stupid stupid stupid

indiciu spune ca locul va semana cu raiul. eu totusi cred ca va fi in hol, la coada la buda, daca se muta si ozge numai cu bon de ordine mai ajung ei la baie.
michiper68
michiper68
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Joi 12 Ian 2012, 4:30 pm

michiper68 a scris:

indiciu spune ca locul va semana cu raiul. eu totusi cred ca va fi in hol, la coada la buda, daca se muta si ozge numai cu bon de ordine mai ajung ei la baie.
Eu cred ca este draperia aia din camera Gullie cu trandafirii pe ea Smile ... Daca te muti o usa mai la dreapta ...dai de iad ( camara Mukkai ) Smile Smile Smile

Pai si Kerim o tipa ca nu mai poate tine si are nevoie urgenta la baie ...dar mai sunt 2 oameni inaintea lui . Cum ne pica noua fisele . Smile Smile Smile
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Joi 12 Ian 2012, 4:33 pm

fetelor ma retrag. ma duc la cumparaturi. sper sa nu tzip cand voi vedea preturile. discutii placute
michiper68
michiper68
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Joi 12 Ian 2012, 4:33 pm

sunteti mortale Smile Smile amandoua , si tu Vic si tu Michi

dar nu poate fi anexa ?
ei ,ce ziceti ca acolo nu ami sta nimeni de ceva vreme ? confused confused confused
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Joi 12 Ian 2012, 4:34 pm

michiper68 a scris:fetelor ma retrag. ma duc la cumparaturi. sper sa nu tzip cand voi vedea preturile. discutii placute

spor la ele.... kiss kiss
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Joi 12 Ian 2012, 4:38 pm

dubaisport a scris:
ei ,ce ziceti ca acolo nu ami sta nimeni de ceva vreme ? confused confused confused
O fi gradina ... este frig , Gullia pana sa-l pupe deja trec cateva ore . Apoi in sfarsit pupatul ...si Kerim realizeaza ca nu-si mai simte picioarele ( i-au inghetat ) . O mai da si vreo "bromoroaca" ...sa vezi ce le ingheata tot , tot ... stupid stupid stupid

Spor la cumparaturi , Michi !!
Sa stii ca totul s-a scumpit . Asa ca tipa de acum . kiss kiss kiss
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Joi 12 Ian 2012, 7:22 pm

indicii 58

- In that beautiful place, the heaven where the first kiss happened,, Kerim screams with pain ....

Fg: thank you for being with me ln any case... Your support is very important for me...Kerim: these words are very important for me, too.

Fg: I love you.

Kerim: I know...

- Valentine Day is coming ♥ Maybe Fatmagul and Kerim think sth special to do for this day ...

- Ender (Meltem's mom) has a plan for Yasarans.

- We know that the man who raped Özge, is her sister's husband. Özge and her family need a new home to live. Kerim and Fg have an idea for them but.... This time Kerim is in danger...

-In 58, we will watch Mustafa's memories about Fg.

-Kadir will confess his love to Meryem
michiper68
michiper68
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Joi 12 Ian 2012, 7:23 pm

cred ca nu doar pe ozge o ia, iau toata familia. e si mai bine.
michiper68
michiper68
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Joi 12 Ian 2012, 7:25 pm

58. Bisena tips:

Ozge screams and Fg runs to help her ... this episode a bit better instead of her suffering own Fg is struggling to help Ozge feel better. Meantime Kadir will make a confession this episode do you say meryem will accept him? Mukadess : Better make a double wedding, not two jobs. Kerim: No such thing ..We do not want to take the shine ... do we? Yaşarans trying to put off their buisness , but it's still a bit difficult because they find someone against them who wants to take revenge on them. Who? Meltem and Ender. Ozge's brother-in-law, after being complained to be in charge of the event the brother-in-law sees Fatmagül. Therefore trying to take revenge on her. Mustafa, no one knows where. Munir compresses Asu. This section a little more Mustafa have recalled/ remembered Fatmagül. But I say to it's life Do not spray for! Because only the words of Mustafa - FG relationship is nothing more than memories to us now, Fatmagül - Kerim's experiences is to describe how valuable with the dizi. (Naturally, not obstacles to squeeze our souls I know, but maybe just a little bit to know for what purpose was put relaxes you. We can not understand why they put some of the scenes, sometimes, or why they put it themselves, so note the time) Already Fatmagül's words of love precisely comes immediately after Mustafa's memories. Fatmagül: very important for me that you support me .. Very valuable .. Kerim: these words very valuable for me .. Fatmagül: I love you .. Kerim: I know. Ozge and her family need a place to stay! Kerim comes to his mind an idea that list in everyone's mind not FG this time ... but Karim ... he is in great danger Let's see what will be the end of it? I hope Kerim will be better. Thanks to Dalia for translation.
michiper68
michiper68
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Joi 12 Ian 2012, 7:32 pm

multumim Michi...
ne-a bagat si mai in ceata rezumatul sad sad sad sad
ptr ce mai aduc in discutie amintirile lui Mustafa?
tot familionul lui ozge se muta in acsa avocatului ? sad sad sad sad
si Ker ce idee are ..sa plece el cu gulli la cabana sau sa ramana la asociatia victimelor abuzurilor sexuale ?
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Joi 12 Ian 2012, 7:34 pm

toata lumea o sa tzipe. kerim ca e pupat, ozge ca e neajutorata. kerim va fi in pericol-cred ca-l pupa prea tare si-l zapaceste de tot. doar abla va fi vesela. oare ea va tzipa cand ii va marturisi avocatul dragostea lui?
michiper68
michiper68
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 26 din 43 Înapoi  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 34 ... 43  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum