14. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
+12
victorelalove
GUMUS-NOOR
ninnet
michiper68
vivi
dana17
lica54
Admin_dea05
axxa246
Nicky
pufy2010
dubaisport
16 participanți
Pagina 38 din 43
Pagina 38 din 43 • 1 ... 20 ... 37, 38, 39 ... 43
Re: 14. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
Denisa ...Kerim oricum are inima bucati de la cat sufera din cauza Gullie !!!
victorelalove- moderator
Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti
ce vina are fatmagul
victorelalove a scris:
Ce noapte , Dubai ??????????
Nu mai vreau nicio noapte ....macar sa-i dea un pupic . Dar acum nu se va mai putea ...pentru ca ker va fi in durere . Si trebuie sa astepte !!
pai acum il pupa ..ai rabdare
stai ca o vezi cand ai schimba bandajele si-i da cu alifia ablei ai mai trage o pupatura pe ...frunte
dubaisport- vip
Data de inscriere : 18/02/2011
Varsta : 51
dubaisport a scris:
pai acum il pupa ..ai rabdare
stai ca o vezi cand ai schimba bandajele si-i da cu alifia ablei ai mai trage o pupatura pe ...frunte
Nu sta ea sa-l vada dezbracat ... Nu ai vazut cum s-a fofilat cand era racit si si-a dat bluza jos ? Mai avea putin Gullia si intra in usa .
victorelalove- moderator
sper să-l îngrijească singură , la cabană şi nu ar fi rău să fie şi dependent de ea . aşa poate o vom vedea cum îl va schimba, îl va spăla .
ce vina are fatmagul
victorelalove a scris:
Nu sta ea sa-l vada dezbracat ... Nu ai vazut cum s-a fofilat cand era racit si si-a dat bluza jos ? Mai avea putin Gullia si intra in usa .
paote caum sta..sau se impiedica ?
dubaisport- vip
Il va legana !!! cupidon cupidon cupidonDENISA a scris:sper să-l îngrijească singură , la cabană şi nu ar fi rău să fie şi dependent de ea . aşa poate o vom vedea cum îl va schimba, îl va spăla .
victorelalove- moderator
si el cade in curte? are niste becuri in cap cand il impusca si o lanterna in mana. nu are geamantan. poate iesise din casa si era prin imprejurimi.
michiper68- vip
Data de inscriere : 14/09/2009
Varsta : 56
ce vina are fatmagul
michiper68 a scris:si el cade in curte? are niste becuri in cap cand il impusca si o lanterna in mana. nu are geamantan. poate iesise din casa si era prin imprejurimi.
:gfd<: :gfd<: :gfd<: :gfd<:
astea unde le-ai vazut Michi ?
ce ochi ageri ai ..bravo
dubaisport- vip
michiper68 a scris:indiciu 58
There is a small announcement and clarification- it is not Mustafa and FG both having flashbacks, it is just Mustafa, thinking about the past. But, why? Is it really important for us to see Mustafa and his past actions and present thoughts? Maybe, the writers are laying the groundwork for something, but really, for now, it only makes us angry. Mustafa shoots Kerim (Kosova)
so sad
kajol48- membru activ
Data de inscriere : 15/07/2010
Localizare : france
are o lanternă chioară , ce să vadă cu ea
michiper68 a scris:si el cade in curte? are niste becuri in cap cand il impusca si o lanterna in mana. nu are geamantan. poate iesise din casa si era prin imprejurimi.
Mie in curte mi se pare ca este ... Pai cred ca pleaca sa inspecteze locul ...cine stie ce i se pare lui .
O mai taia niste lemne , a mai cauta vreun caine . Ce sa mai ? Faza este ce va fi impuscat destul de grav ... si ne vor lasa cu ochii in soare ...ca asa se va termina episodul .
Am sa ma imbolnavesc !!!
victorelalove- moderator
Yes !! I suffer !!!!kajol48 a scris:
so sad
victorelalove- moderator
ce vina are fatmagul
victorelalove a scris:
Mie in curte mi se pare ca este ... Pai cred ca pleaca sa inspecteze locul ...cine stie ce i se pare lui .
O mai taia niste lemne , a mai cauta vreun caine . Ce sa mai ? Faza este ce va fi impuscat destul de grav ... si ne vor lasa cu ochii in soare ...ca asa se va termina episodul .
Am sa ma imbolnavesc !!!
da in curte este ..el apuca sa intre in curte ,vrea sa inchida poarta cu zavorul si este impuscat.
Vic ..pai noi suntem cu ochii in soare si acum ..ni-i se va elucida misterul abia peste 10 zile
dubaisport- vip
victorelalove a scris:
Am sa ma imbolnavesc !!!
vic nu fi pesimista. glontul a penetrat in stomac . daca era o palma mai jos kerim nu mai penetra nimic. o sa-l faca bine fatmagul cu ciorba de apa chioara si faina si abla ii va pune varza turceasca pe rana.
michiper68- vip
ce vina are fatmagul
kajol48 a scris:
so sad
what you thing about this promo ?
dubaisport- vip
ce vina are fatmagul
michiper68 a scris:
vic nu fi pesimista. glontul a penetrat in stomac . daca era o palma mai jos kerim nu mai penetra nimic.
ma doare stomacul de cat am ras
dubaisport- vip
Michi rămânea Kerimel fără urmaşi eu am dat un dislike , poate ne dau un alt promo
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Vin 13 Ian 2012, 10:12 pm, editata de 1 ori
michiper68 a scris:
vic nu fi pesimista. glontul a penetrat in stomac . daca era o palma mai jos kerim nu mai penetra nimic.
Cum vezi tu parte plina a paharului ... Cand o vedea si Gullia ce aproape a fost glontul ...sa vezi ce "shpaima" trage . Poate ca Gullia si Kerim vor sa verifice ca totul este in regula ... cine stie . Uite ca incepuram din nou sa ne gandim la prostii ...
victorelalove- moderator
de aceea au si aratat unde l-a impuscat. in stomac. mustafa nu a facut armata . el doar a prins peste la viata lui. pusca sigur era la cabana, e o zona cu padure si o pusca e necesara.
michiper68- vip
Mukka se oferă sigur să-l verifice
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Vin 13 Ian 2012, 10:15 pm, editata de 1 ori
DENISA a scris: Mukka se oferă sigur să-l verifice
Lasa , Denisa ...ca-i ajunge baiatului o "shpaima " ...nu mai are nevoie de inca una .
Gullia il face bine !! Il si verifica ...
victorelalove- moderator
victorelalove a scris:
Cum vezi tu parte plina a paharului ... Cand o vedea si Gullia ce aproape a fost glontul ...sa vezi ce "shpaima" trage . Poate ca Gullia si Kerim vor sa verifice ca totul este in regula ... cine stie . Uite ca incepuram din nou sa ne gandim la prostii ...
imediat am verificat unde e rana. stomacul e cel mai bine ales. nu cred ca are adipos mult kerim sa mai diminueze daunele dar va tine regim, ii va face fatmagul chec cu morcovi si torturi cu legume. poate doarme langa el. sper sa ajungem sa zicem...bine ca l-a impuscat ca mai stau si acasa unul langa altul.
michiper68- vip
ce vina are fatmagul
michiper68 a scris:de aceea au si aratat unde l-a impuscat. in stomac. mustafa nu a facut armata . el doar a prins peste la viata lui. pusca sigur era la cabana, e o zona cu padure si o pusca e necesara.
si atunci ..agresorul a intrat intai in casa si a sustras pusca apoi l-a asteptat pe Ker sa-l impuste
asta inseamna ca nu era nimeni in casa( violata si fam ei )sau ca trebuia s ane arate cabana sparta de hoti
dubaisport- vip
nu va putea dormi lângă el , dacă l-ar ating pe abdomen , el sigur nu va simţi durerea
Asta ar fi bine ...Dar cred ca-l pune pe Kerim pe targa si-l ia la restaurant . Au nevoi de bani , Kerim nu vrea sa o lase pe Gullie singura ...michiper68 a scris:sper sa ajungem sa zicem...bine ca l-a impuscat ca mai stau si acasa unul langa altul.
victorelalove- moderator
Pagina 38 din 43 • 1 ... 20 ... 37, 38, 39 ... 43
Subiecte similare
» 25.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
» 15. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
» 26.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
» 40. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
» 52. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
» 15. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii