4.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini)
+6
anuta1971
narcisa
lica54
Admin_dea05
Alexa20
iulianagl
10 participanți
Serialesitelenovelet :: Arhiva :: Arhiva Geet - Hui Sabse Parayi\ Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon\Madhubala
Pagina 20 din 40
Pagina 20 din 40 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 30 ... 40
Re: 4.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini)
Și cum îți place filmul până acum? Și eu am revăzut azi de la 73 la 84. Și abia aștept să termin ca să o iau de la capăt.alitheea a scris:80 , ca azi nu am reusit sa vad prea mult ca a trebuit sa o fac pe gospodina
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
Cum are parte de o clipă de fericire, cum apare teama că ceva rău se va întâmpla și-i va fura toată fericirea. Dar o înțeleg, la fel facem și noi, cum apare un personaj nou feminin în film, cum sărim să-l căsăpim.iulianagl a scris:Vai saraca ce sufera ca nimeni n-o place in familia lui, numai Dadi...Pai Dadi e cea mai cu scaun la cap.Ce mama masii Geet te-a speriat Scobitoarea?
narcisa- vip
narcisa a scris:
Cum are parte de o clipă de fericire, cum apare teama că ceva rău se va întâmpla și-i va fura toată fericirea. Dar o înțeleg, la fel facem și noi, cum apare un personaj nou feminin în film, cum sărim să-l căsăpim.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
iulianagl a scris:
O sa fie ca un ciur.
Cred că mă lasă ochii, n-am văzut i-ul de la ciur și mă gândeam că tu ești și mai supărată decât mine pe Anvesha.
narcisa- vip
narcisa a scris:
Exact cum a scris Alexa procedăm, așa că mâine seară vedem filmul toate împreună. Ți-au plăcut episoadele? Ți-a plăcut cum s-a comportat Maan?
La cât ai ajuns cu revăzutul?
Lica am ghicit. Esti datoare cu o prajiturica
narcisa a scris:
Cred că mă lasă ochii, n-am văzut i-ul de la ciur și mă gândeam că tu ești și mai supărată decât mine pe Anvesha.
Abia astept sa ajung cu ep la zi sa pot comenta cu voi, ca asa sunt pe dinafara...
alitheea- vip
Data de inscriere : 13/01/2010
Localizare : TIMISOARA
narcisa a scris:
Pai sunt dar nu in asa masura sa scriu fara i ca nu-mi permit fata de voi asa ceva, aici noi toate suntem niste Doamne, nu?Dar pe Anvesha sincer as astepta-o la colt cu o bata si i-as trage vreo cateva scaltoalce sa se invete minte.
iulianagl- moderator
alitheea a scris:Abia astept sa ajung cu ep la zi sa pot comenta cu voi, ca asa sunt pe dinafara...
Yavash, yavash iubita.
iulianagl- moderator
Eu nu vreau să fure decât din grădina lui Drashti.iulianagl a scris:
Mai fuge la furat si prin alte gradini ca Nica.
narcisa- vip
narcisa a scris:
Eu nu vreau să fure decât din grădina lui Drashti.
Si eu...
iulianagl- moderator
ispitutza20 a scris:
Lica am ghicit. Esti datoare cu o prajiturica
Sunt parolista uite prajitura..am adus mai multe sa impartim cu toate iubitele noastre...
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
lica54 a scris:
Sunt parolista uite prajitura..am adus mai multe sa impartim cu toate iubitele noastre...
iulianagl- moderator
Ce doamne, suntem amazoane N-am găsit nici un cal aici dar putem pleca la luptă călare peiulianagl a scris:
Pai sunt dar nu in asa masura sa scriu fara i ca nu-mi permit fata de voi asa ceva, aici noi toate suntem niste Doamne, nu?Dar pe Anvesha sincer as astepta-o la colt cu o bata si i-as trage vreo cateva scaltoalce sa se invete minte.
narcisa- vip
narcisa a scris:
Ce doamne, suntem amazoane N-am găsit nici un cal aici dar putem pleca la luptă călare pe
iulianagl- moderator
Narcisa cu revazutu din urma sunt la ep 84...astazi am vazut de la 80 inclusiv 83 da am ras cu lacrim o adevarata comedie..doi actori pe cinste eu ii apreciez foarte mult
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
lica54 a scris:
Ne-ai adus și mousse de ciocolată, să-l invităm și pe Maan la o porție.
narcisa- vip
Și eu am râs astăzi la fel ca tine, îmi place mult cum joacă Gurmeet, chiar e un actor cu potențial, de Drashti nici nu mai spun.lica54 a scris:Narcisa cu revazutu din urma sunt la ep 84...astazi am vazut de la 80 inclusiv 83 da am ras cu lacrim o adevarata comedie..doi actori pe cinste eu ii apreciez foarte mult
Ai văzut ce repede vorbea Maan când o certa pe Geet că vrea să-i ia averea? Nu pricep cum a putut Alexa să traducă, eu nu înțeleg nimic nici când vorbesc foarte rar dar la viteza cu care vorbea Maan.
narcisa- vip
narcisa a scris:
Ce doamne, suntem amazoane N-am găsit nici un cal aici dar putem pleca la luptă călare pe
Bine spus ! Xena era mic copil pe langa noi. Ea saraca avea o sabie si atat, da noiiiiii avem de toate. Sa indrazneasca doar Naintara sau Anvesha sa se ia de Geet, ca noi toate ne scoatem armele
Femeile sunt inventive cand vine vorba de arme
narcisa a scris:
Și eu am râs astăzi la fel ca tine, îmi place mult cum joacă Gurmeet, chiar e un actor cu potențial, de Drashti nici nu mai spun.
Ai văzut ce repede vorbea Maan când o certa pe Geet că vrea să-i ia averea? Nu pricep cum a putut Alexa să traducă, eu nu înțeleg nimic nici când vorbesc foarte rar dar la viteza cu care vorbea Maan.
Iti spun eu personal cum am tradus. Am derulat filmul de 10000000 de oriiiiii si am dat la video sa deruleze mai incet si asa am reusit sa inteleg ce spunea. Ca altfellllllll ........ ii mergea limba aiaaaaa .... parca era la ora de practica
Mă duc să văd încă o porție de Maan și Geet, poate vorbim mai târziu.
Alexa, mii de mulțumiri pentru episoade, faci o treabă super, să-ți dea Baba ji și Doamne Doamne multă sănătate.
Alexa, mii de mulțumiri pentru episoade, faci o treabă super, să-ți dea Baba ji și Doamne Doamne multă sănătate.
narcisa- vip
narcisa a scris:Mă duc să văd încă o porție de Maan și Geet, poate vorbim mai târziu.
Da si eu traduc urmatoarele episoade, dar mai trag cu ochiul pe la voi. Sa vad ce mai faceti.
Păcat că nu știe ce fel de practică să facă. Și cu cine.ispitutza20 a scris:
Iti spun eu personal cum am tradus. Am derulat filmul de 10000000 de oriiiiii si am dat la video sa deruleze mai incet si asa am reusit sa inteleg ce spunea. Ca altfellllllll ........ ii mergea limba aiaaaaa .... parca era la ora de practica
Să știi că mă mai gândeam la ceva azi, pe Adi cum de reușești să-l înțelegi?
narcisa- vip
narcisa a scris:
Păcat că nu știe ce fel de practică să facă. Și cu cine.
La care te uiti sa ne uitam impreuna.
iulianagl- moderator
narcisa a scris:
Păcat că nu știe ce fel de practică să facă. Și cu cine.
Nu am probleme cu Adi ! Am probleme cu Pinky ! Vorbeste mult prea repede. Dar bine, mai am si un text scris in engleza cu o relatare a episodului si reusesc sa intleg ce vrea sa spuna. Trebuie sa fiu foarte atenta. Atata tot. Dupa ce termin filmul asta, o sa ma inscriu la un curs de hindi.
Pagina 20 din 40 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 30 ... 40
Subiecte similare
» 5.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini)
» 6.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini)
» 7.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini)
» 9.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini)
» 10.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini)
» 6.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini)
» 7.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini)
» 9.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini)
» 10.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini)
Serialesitelenovelet :: Arhiva :: Arhiva Geet - Hui Sabse Parayi\ Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon\Madhubala
Pagina 20 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum