Serialesitelenovelet
5.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini) - Pagina 9 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
5.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini) - Pagina 9 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

5.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini)

+5
Admin_dea05
iulianagl
Alexa20
tiberici
narcisa
9 participanți

Pagina 9 din 40 Înapoi  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40  Urmatorul

In jos

5.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini) - Pagina 9 Empty Re: 5.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini)

Mesaj Scris de lica54 Sam 07 Ian 2012, 8:54 pm

A plecat Geet de acasa pe Maan il mustra constiinta si alearga in limba dupe ea Question Question
lica54
lica54
vip
vip

Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati

Sus In jos

5.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini) - Pagina 9 Empty Re: 5.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini)

Mesaj Scris de iulianagl Sam 07 Ian 2012, 8:54 pm

narcisa a scris:
Bună Dadi. A fost o scenă foarte emoționantă. Mie mi-a plăcut și cum i-a desfăcut cămașa lui Maan. Oare era cu capse sau cu nasturi?

Cred ca era cu capse ca altfel se vedeau nasturii sarind in stanga si dreapta. Smile Smile Smile
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania

Sus In jos

Mesaj Scris de tiberici Sam 07 Ian 2012, 8:59 pm

Ce funny sunt si ce bine se potrivesc, privitii.[/quote]

Eu una n-am vazut interviuri in care actorii principali sa rada si sa glumeasca asa cum glumesc ei..... este clar ca se inteleg bine impreuna

Ultima editare efectuata de catre tiberici in Sam 07 Ian 2012, 9:01 pm, editata de 1 ori
tiberici
tiberici
vip
vip

Data de inscriere : 17/02/2010
Varsta : 55
Localizare : Constanta

Sus In jos

Mesaj Scris de narcisa Sam 07 Ian 2012, 9:00 pm

iulianagl a scris:

Cred ca era cu capse ca altfel se vedeau nasturii sarind in stanga si dreapta. Smile Smile Smile
Așa m-am gândit și eu. Și dacă tot m-ai lămurit cu problema asta mai lămurește-mă cu o problemă. Sau poate mă lămuresc celelalte fete. În episoadele în care ei doi rămân închiși în sala de conferințe și ea adoarme pe umărul lui, la ședința la care participă după aceea, ea se tot uita îngrozită la umărul lui. Vede ceva pe cămașa lui sau era doar amintirea apropierii dintre ei doi? Că de fiecare dată când ajung la scena asta fac zoom la maxim și mă uit să văd dacă e într-adevăr ceva, mai ales că într-una din tentativele mele parcă am văzut un fir de păr. Sau probabil mi se defectase vederea de atâta uitat Smile că n-am avut impresia asta decât o dată.
narcisa
narcisa
vip
vip

Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București

Sus In jos

Mesaj Scris de narcisa Sam 07 Ian 2012, 9:01 pm

tiberici a scris:
Ce funny sunt si ce bine se potrivesc, privitii.

Eu una n-am vazut interviuri in care actorii principali sa rada si sa glumeasca asa cum glumesc ei..... este clar ca se inteleg bine unu in compania celuilalt...

[/quote]

Din cauza asta ne-am făcut și noi atâtea speranțe ca ei să fie împreună. Prea se înțeleg bine.
narcisa
narcisa
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Sam 07 Ian 2012, 9:01 pm

Cred ca Gurmeet a ras la filmarile serialulul asta cat pt toti anii alaturi de Debu. Smile Smile Smile Smile
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Sam 07 Ian 2012, 9:04 pm

narcisa a scris:
Așa m-am gândit și eu. Și dacă tot m-ai lămurit cu problema asta mai lămurește-mă cu o problemă. Sau poate mă lămuresc celelalte fete. În episoadele în care ei doi rămân închiși în sala de conferințe și ea adoarme pe umărul lui, la ședința la care participă după aceea, ea se tot uita îngrozită la umărul lui. Vede ceva pe cămașa lui sau era doar amintirea apropierii dintre ei doi? Că de fiecare dată când ajung la scena asta fac zoom la maxim și mă uit să văd dacă e într-adevăr ceva, mai ales că într-una din tentativele mele parcă am văzut un fir de păr. Sau probabil mi se defectase vederea de atâta uitat Smile că n-am avut impresia asta decât o dată.

Sincer cred ca era un fir de par de al ei ca mi se pare ca l-a si atentionat, parca.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Sam 07 Ian 2012, 9:04 pm

tiberici a scris:Ce funny sunt si ce bine se potrivesc, privitii.

Eu una n-am vazut interviuri in care actorii principali sa rada si sa glumeasca asa cum glumesc ei..... este clar ca se inteleg bine impreuna

[/quote]

Pai dupa cum am zis a ras pt toata viata alaturi de Debu. Smile Smile Smile
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de narcisa Sam 07 Ian 2012, 9:05 pm

iulianagl a scris:
Despre ce boy friend vorbesc aici ca intr-adevar daca te uiti la buzele lui Drasthi intr-adevar spune my boyfriend.
E din data de 25 noiembrie deci înainte de a se căsători Gurmeet.
narcisa
narcisa
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Sam 07 Ian 2012, 9:05 pm

iulianagl a scris:
Cred ca Gurmeet a ras la filmarile serialulul asta cat pt toti anii alaturi de Debu. Smile Smile Smile Smile

Cititi si comentariile de mai jos. Smile Smile Smile
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de tiberici Sam 07 Ian 2012, 9:07 pm

Cred ca Gurmeet a ras la filmarile serialulul asta cat pt toti anii alaturi de Debu. Smile Smile Smile Smile [/quote]

Oare toate masurile i-au fost luate???? de catre Geet
Si.... in pozele cu Debina nu zambeste m-ai deloc sau abia schitat.... voi a-ti sesizat?
tiberici
tiberici
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Sam 07 Ian 2012, 9:07 pm

narcisa a scris:
E din data de 25 noiembrie deci înainte de a se căsători Gurmeet.

Da ai dreptate.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Sam 07 Ian 2012, 9:08 pm

tiberici a scris:Cred ca Gurmeet a ras la filmarile serialulul asta cat pt toti anii alaturi de Debu. Smile Smile Smile Smile

Oare toate masurile i-au fost luate???? de catre Geet
Si.... in pozele cu Debina nu zambeste m-ai deloc sau abia schitat.... voi a-ti sesizat?[/quote]

Pai Debu n-are nici un farmec e searbada si vara vlaga el ce o mai trezeste din cand in cand dar cred ca pana la urma o sa se sature si facand asta. Smile Smile Smile
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de narcisa Sam 07 Ian 2012, 9:14 pm

iulianagl a scris:
Super, super Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Ce păcat că nu înțelegem limba.
narcisa
narcisa
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Sam 07 Ian 2012, 9:17 pm

Cred ca aici e tot ce a facut ea.E actrita buna donule ce mai. Smile Smile Si mor de dragul ei.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Sam 07 Ian 2012, 9:18 pm

narcisa a scris:
Super, super Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Ce păcat că nu înțelegem limba.

Citeste si din comentariile puse de fani. Smile Smile Smile
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de lica54 Sam 07 Ian 2012, 9:23 pm

De ce mai oprit..pentru ca eu nu pot trai fara tine Geet...
lica54
lica54
vip
vip

Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Sam 07 Ian 2012, 9:27 pm

Smile Smile Smile
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de tiberici Sam 07 Ian 2012, 9:27 pm

Fetelor va rog click aici https://www.youtube.com/watch?v=-E6Fjf-yMwk&feature=related [u]

Ultima editare efectuata de catre tiberici in Sam 07 Ian 2012, 9:34 pm, editata de 3 ori
tiberici
tiberici
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Sam 07 Ian 2012, 9:29 pm

tiberici a scris: Fetelor va rog click aici https://www.youtube.com/watch?v=-E6Fjf-yMwk&feature=related [u]

Aici au uitat ca mai sunt si filmati. Smile Smile Smile
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de tiberici Sam 07 Ian 2012, 9:37 pm

iulianagl a scris:

Aici au uitat ca mai sunt si filmati. Smile Smile Smile

Filmare, filmare ..... dar privirele... o sorbea din ochi.....
Ce scenariu frumos....

https://www.youtube.com/watch?v=-E6Fjf-yMwk&feature=related

Ultima editare efectuata de catre tiberici in Sam 07 Ian 2012, 9:40 pm, editata de 1 ori
tiberici
tiberici
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de narcisa Sam 07 Ian 2012, 9:40 pm

tiberici a scris: Fetelor va rog click aici https://www.youtube.com/watch?v=-E6Fjf-yMwk&feature=related [u]

Pentru mine, asta e privirea unui om îndrăgostit până în măduva oaselor și fericit cu iubirea lui.
narcisa
narcisa
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de tiberici Sam 07 Ian 2012, 9:42 pm

narcisa a scris:

Pentru mine, asta e privirea unui om îndrăgostit până în măduva oaselor și fericit cu iubirea lui.

Este Narcisa.....! Ma bucur ca nu sunt singura care crede asta...
Daca nu... Au trait un an (cat au durat filmarile) minunat impreuna si nu il vor iuta usor.
Vazand filmul peste ani s-or aminti ce au trait la filmari.

Ultima editare efectuata de catre tiberici in Sam 07 Ian 2012, 9:44 pm, editata de 1 ori
tiberici
tiberici
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Sam 07 Ian 2012, 9:43 pm

narcisa a scris:

Sunt de aceeasi parere.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de tiberici Sam 07 Ian 2012, 9:47 pm

iulianagl a scris:

Sunt de aceeasi parere.

Linckul cu videoclipul pus de mine este din ianuarie 2011, iar in februarie el s-a casatorit....
tiberici
tiberici
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 9 din 40 Înapoi  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum