Serialesitelenovelet
5.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini) - Pagina 13 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
5.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini) - Pagina 13 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

5.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini)

+5
Admin_dea05
iulianagl
Alexa20
tiberici
narcisa
9 participanți

Pagina 13 din 40 Înapoi  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 26 ... 40  Urmatorul

In jos

5.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini) - Pagina 13 Empty Re: 5.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini)

Mesaj Scris de iulianagl Dum 08 Ian 2012, 5:55 pm

Cred ca Alexa are contul blocat ca eram pe contul de pe ytb si nu mergea incarcate melodiile.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania

Sus In jos

5.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini) - Pagina 13 Empty Re: 5.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini)

Mesaj Scris de tiberici Dum 08 Ian 2012, 5:56 pm

Pentru admiratoarele lui DEV aveti aici un interviv cu Geet si Dev

https://www.youtube.com/watch?v=HYa6Nz0u0qA&feature=endscreen&NR=1

https://www.youtube.com/watch?v=bs5w_nKhHUI&feature=related
tiberici
tiberici
vip
vip

Data de inscriere : 17/02/2010
Varsta : 55
Localizare : Constanta

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Dum 08 Ian 2012, 5:56 pm

alitheea a scris:Oare ei canta?
https://www.youtube.com/watch?v=PnR2UoPXdVM&NR=1&feature=fvwp
MMMMMMMMM...CE SEXI...

Nu canta ei, ei doar mimeaza. Smile Smile Smile
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de tiberici Dum 08 Ian 2012, 6:05 pm

Fetelor voi ce intelegeti din videoclipul acesta..? Tipul este prietenul lui Drashi...

https://www.youtube.com/watch?v=mVtKKbozgow&feature=related cupidon
tiberici
tiberici
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Dum 08 Ian 2012, 6:05 pm

Cred ca persoana care a facut clipul e iubitoare de muzica turceasca.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Dum 08 Ian 2012, 6:08 pm

tiberici a scris:Fetelor voi ce intelegeti din videoclipul acesta..? Tipul este prietenul lui Drashi...

https://www.youtube.com/watch?v=mVtKKbozgow&feature=related cupidon

Nu e au prezentat un show impreuna cred dar si ea si el au jucat in acelasi serial inainte de Geet numai ca ea a jucat in primul sezon iar el al doilea si cred ca sunt buni prieteni cu toate ca n-arata rau impreuna.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Dum 08 Ian 2012, 6:09 pm

E atat de emotionant dansul lor incat sincer mie mi-au dat lacrimile nu stiu din ce ep. e partea asta dar e.....super emotionanta. sad sad sad

Ultima editare efectuata de catre iulianagl in Dum 08 Ian 2012, 6:13 pm, editata de 1 ori
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de lica54 Dum 08 Ian 2012, 6:10 pm

Bonjur iubitelor!ce faceti stati in asteptare?nici o veste de la Alexa?eu in lipsa e altaceva sun in ograda pe la coreeni...urmaresc un serial de 16 ep My Princess ma prins imi place...nu ca Geet dar oricum e bun...va doresc o seara frumoasa kiss kiss kiss kiss
lica54
lica54
vip
vip

Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Dum 08 Ian 2012, 6:13 pm

lica54 a scris:Bonjur iubitelor!ce faceti stati in asteptare?nici o veste de la Alexa?eu in lipsa e altaceva sun in ograda pe la coreeni...urmaresc un serial de 16 ep My Princess ma prins imi place...nu ca Geet dar oricum e bun...va doresc o seara frumoasa kiss kiss kiss kiss

Buna si eu mai trag cate un ochi dar nu asa sa ma prinda. kiss kiss kiss
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de narcisa Dum 08 Ian 2012, 6:38 pm

tiberici a scris:Pentru admiratoarele lui DEV aveti aici un interviv cu Geet si Dev

https://www.youtube.com/watch?v=HYa6Nz0u0qA&feature=endscreen&NR=1

https://www.youtube.com/watch?v=bs5w_nKhHUI&feature=related

Are o voce și un râs superb. 5.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini) - Pagina 13 283516 5.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini) - Pagina 13 283516 5.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini) - Pagina 13 283516 5.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini) - Pagina 13 283516 5.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini) - Pagina 13 283516 5.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini) - Pagina 13 283516 5.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini) - Pagina 13 283516
narcisa
narcisa
vip
vip

Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Dum 08 Ian 2012, 6:42 pm

narcisa a scris:

Are o voce și un râs superb. 5.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini) - Pagina 13 283516 5.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini) - Pagina 13 283516 5.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini) - Pagina 13 283516 5.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini) - Pagina 13 283516 5.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini) - Pagina 13 283516 5.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini) - Pagina 13 283516 5.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini) - Pagina 13 283516

Poa' sa rada si sa vorbeasca ca si o maimuta ca noua tot ne place. Smile Smile Smile
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de narcisa Dum 08 Ian 2012, 6:43 pm

iulianagl a scris:
Cred ca persoana care a facut clipul e iubitoare de muzica turceasca.
Foarte reușit clipul.
Dar oare ce-o fi cu Alexa? Ori i-a tăiat vecinul netul? Evil or Very Mad
narcisa
narcisa
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Dum 08 Ian 2012, 6:49 pm

narcisa a scris:
Foarte reușit clipul.
Dar oare ce-o fi cu Alexa? Ori i-a tăiat vecinul netul? Evil or Very Mad

Doar n-o fi nebun. slap
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de narcisa Dum 08 Ian 2012, 6:49 pm

iulianagl a scris:

E atat de emotionant dansul lor incat sincer mie mi-au dat lacrimile nu stiu din ce ep. e partea asta dar e.....super emotionanta. sad sad sad
Oare la ce se gândeau în timp ce dansau? Din păcate nu vom ști niciodată. Ce bine că putem să ne imaginăm orice. Smile
narcisa
narcisa
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Dum 08 Ian 2012, 6:55 pm

narcisa a scris:
Oare la ce se gândeau în timp ce dansau? Din păcate nu vom ști niciodată. Ce bine că putem să ne imaginăm orice. Smile

Doamne stau si ma gandesc oare Gurmeet n-a tanjit nici oadata sa o sarute pe Drashti mai ales cand stau asa de aproape cu gura, macar sa-i fure un sarut.Eu daca eram in locul lui o ingramadeam pe unde apucam, fac si eu ca kinderu meu asa face cu fetele de la grdi. Smile Smile Smile
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Dum 08 Ian 2012, 7:06 pm

Oy Narci love tu ce parere ai de Arjun? cupidon cupidon
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de narcisa Dum 08 Ian 2012, 7:10 pm

iulianagl a scris:

Doamne stau si ma gandesc oare Gurmeet n-a tanjit nici oadata sa o sarute pe Drashti mai ales cand stau asa de aproape cu gura, macar sa-i fure un sarut.Eu daca eram in locul lui o ingramadeam pe unde apucam, fac si eu ca kinderu meu asa face cu fetele de la grdi. Smile Smile Smile

Smile Smile Smile Smile Smile Smile
Cred totuși că au fost prea puține scene fierbinți între ei. Putea să o pupe măcar pe obraji sau pe gât sau în altă parte dacă pe gură e interzis. Că am văzut niște secvențe dintr-un alt film indian și personajele erau mai pupăcioase. Dar nu, ei au vrut să ne ofere o dragoste pură. Doar ideea de dragoste.

Și eu l-am prins odată pe-al meu pupând o fată de la grădiniță, dar mi-a zis că s-a căsătorit cu ea. Și apoi a spus că se mai căsătorește cu ea la anul și atunci o mai pupă.
narcisa
narcisa
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Dum 08 Ian 2012, 7:14 pm

narcisa a scris:

Smile Smile Smile Smile Smile Smile
Cred totuși că au fost prea puține scene fierbinți între ei. Putea să o pupe măcar pe obraji sau pe gât sau în altă parte dacă pe gură e interzis. Că am văzut niște secvențe dintr-un alt film indian și personajele erau mai pupăcioase. Dar nu, ei au vrut să ne ofere o dragoste pură. Doar ideea de dragoste.

Și eu l-am prins odată pe-al meu pupând o fată de la grădiniță, dar mi-a zis că s-a căsătorit cu ea. Și apoi a spus că se mai căsătorește cu ea la anul și atunci o mai pupă.

Al meu are cate o nevasta in fiecare zi si cand le termina trece la Doamne si le da intalnire la cofetarie si cand le termina o ia iar de la capat, e foarte pupacios. Smile Smile
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de narcisa Dum 08 Ian 2012, 7:15 pm

iulianagl a scris:Oy Narci love tu ce parere ai de Arjun? cupidon cupidon
Ca bărbat? Nu prea e stilul meu, nu-mi plac urechile și nu știu ce nu-mi mai place la el. Nu e neapărat urât dar nu mă atrage. În schimb e ceva de vocea lui, deși poate mă grăbesc că nu l-am ascultat prea bine. Iar ca actor încă nu știu ce să spun, vedem pe parcurs.
Mă gândesc că nici de Gurmeet nu mi-a plăcut la început dar acum îmi place foarte mult. El și cu Abhinav sunt cei mai frumoși indieni pe care i-am văzut vreodată. De fapt sunt singurii indieni frumoși, ceilalți nu mi-au plăcut.
narcisa
narcisa
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de narcisa Dum 08 Ian 2012, 7:19 pm

iulianagl a scris:

Al meu are cate o nevasta in fiecare zi si cand le termina trece la Doamne si le da intalnire la cofetarie si cand le termina o ia iar de la capat, e foarte pupacios. Smile Smile
Ce mai seamănă băieții noștri. Smile Smile Chiar dacă al meu nu e foarte pupăcios în schimb complimentează toate doamnele, mai ales chelnerițele de la restaurant. Mi-e și frică să ies cu el undeva că cine știe ce mai spune și mă face de râs. Dar îmi place că știe să se poarte cu femeile. Și nu înțeleg de unde le scoate, chiar nu l-am învățat să facă lucrul ăsta.
narcisa
narcisa
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de tiberici Dum 08 Ian 2012, 7:19 pm

fara cuvinte ca sunt muta...... am ascultat/vizionat videoclipul de 11 ori
incercati si voi macar o data va rog....

https://www.youtube.com/watch?v=24JprPbExf8&feature=related
tiberici
tiberici
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Dum 08 Ian 2012, 7:23 pm

narcisa a scris:
Ca bărbat? Nu prea e stilul meu, nu-mi plac urechile și nu știu ce nu-mi mai place la el. Nu e neapărat urât dar nu mă atrage. În schimb e ceva de vocea lui, deși poate mă grăbesc că nu l-am ascultat prea bine. Iar ca actor încă nu știu ce să spun, vedem pe parcurs.
Mă gândesc că nici de Gurmeet nu mi-a plăcut la început dar acum îmi place foarte mult. El și cu Abhinav sunt cei mai frumoși indieni pe care i-am văzut vreodată. De fapt sunt singurii indieni frumoși, ceilalți nu mi-au plăcut.

Nu arata rau.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Dum 08 Ian 2012, 7:25 pm

tiberici a scris: fara cuvinte ca sunt muta...... am ascultat/vizionat videoclipul de 11 ori

Tiberici iubita tu inca esti la inceput....eu nu nici nu mai tin minte decate ori l-am ascultat si tot nu m-am saturat. kiss kiss kiss kiss
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Dum 08 Ian 2012, 7:27 pm

narcisa a scris:
Ce mai seamănă băieții noștri. Smile Smile Chiar dacă al meu nu e foarte pupăcios în schimb complimentează toate doamnele, mai ales chelnerițele de la restaurant. Mi-e și frică să ies cu el undeva că cine știe ce mai spune și mă face de râs. Dar îmi place că știe să se poarte cu femeile. Și nu înțeleg de unde le scoate, chiar nu l-am învățat să facă lucrul ăsta.

Nu stiu, de unde le prinde dar sunt tare pe faza, ca nici la mine nu-l invata nimeni, la Maramures a dat un show in seara de ajun pe toate doamnele le-a luat la dans deci ce a fost femeie a dansat. Smile Smile Smile
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de narcisa Dum 08 Ian 2012, 7:29 pm

tiberici a scris: fara cuvinte ca sunt muta...... am ascultat/vizionat videoclipul de 11 ori

Nici nu e nevoie să ne rogi, oricum vânăm toate videoclipurile și imaginile cu ei. Pentru că toate au ceva deosebit, ceva care pe mine mă face să nu mă mai satur de privit, îi au pe Maan și pe Geet.
narcisa
narcisa
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 13 din 40 Înapoi  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 26 ... 40  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum