6.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini)
+5
Admin_dea05
alitheea
lica54
iulianagl
Alexa20
9 participanți
Serialesitelenovelet :: Arhiva :: Arhiva Geet - Hui Sabse Parayi\ Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon\Madhubala
Pagina 34 din 40
Pagina 34 din 40 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 40
Re: 6.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini)
narcisa a scris:
Eu abia acum am văzut că Panda are codiță.
Eu ti-am atras atentia mai de mult dar vad ca ai fost prea ocupata ba cu Dev ba cu Maan asa ca m-am lasat pagubasa.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
Eram prea ocupată să număr șuvițe și pătrățele. Dar ce frumos au decorat sala.iulianagl a scris:
Eu ti-am atras atentia mai de mult dar vad ca ai fost prea ocupata ba cu Dev ba cu Maan asa ca m-am lasat pagubasa.
Ultima editare efectuata de catre narcisa in Sam 14 Ian 2012, 5:49 pm, editata de 1 ori
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
narcisa a scris:
Erap prea ocupată să număr șuvițe și pătrățele. Dar ce frumos au decorat sala.
Surpriza pt. Maan pacat ca nu s-au sarutat sub vasca toti asteptau asta inclusiv eu.
iulianagl- moderator
Ma nu stiu de ce dar ma enerveaza rau duetul Anvesha-Arjun.
iulianagl- moderator
Ce dulce e Geet când încearcă să-l facă pe Maan să-și amintească ce voia să spună la spital .De parcă el chiar a uitat.iulianagl a scris:
Ia vezi ca Geet mai assteapta un cado' vezi ce faci cu Maan.
Maan poate să-i dea cadoul, cu ce-l împiedic eu? Îl țin doar să gătim mâncarea dar dacă o mai ardem și de data asta și iar rămân flămândă îi fac vânt drept în brațe la Geet și-l iau pe Dev că el e un survivor, știe tehnicile de supraviețuire și cu el nu mor de foame.
narcisa- vip
Să știi că și eu tot la asta m-am gândit. Ce-am mai căutat anul ăsta o crenguță de vâsc, am găsit doar niște resturi dar tot le-am luat. Eu m-am luptat atât să le găsesc iar Maan și Geet au ratat ocazia. Pfui, treabă de indieni.iulianagl a scris:
Surpriza pt. Maan pacat ca nu s-au sarutat sub vasca toti asteptau asta inclusiv eu.
narcisa- vip
narcisa a scris:
Ce dulce e Geet când încearcă să-l facă pe Maan să-și amintească ce voia să spună la spital .De parcă el chiar a uitat.
Maan poate să-i dea cadoul, cu ce-l împiedic eu? Îl țin doar să gătim mâncarea dar dacă o mai ardem și de data asta și iar rămân flămândă îi fac vânt drept în brațe la Geet și-l iau pe Dev că el e un survivor, știe tehnicile de supraviețuire și cu el nu mor de foame.
Second choice is much better. Mi se pare ca o chinuie cu asta.
iulianagl- moderator
narcisa a scris:
Să știi că și eu tot la asta m-am gândit. Ce-am mai căutat anul ăsta o crenguță de vâsc, am găsit doar niște resturi dar tot le-am luat. Eu m-am luptat atât să le găsesc iar Maan și Geet au ratat ocazia. Pfui, treabă de indieni.
Silly.
iulianagl- moderator
Buna fetelor ! Tot la vasc sunte-ti ? Finalul e promitator...Narci, am dat si al doilea vot
petronela- vip
Data de inscriere : 18/07/2010
Varsta : 57
Localizare : Bucuresti
Buna la toata lumea! Votul 7 e al meu.... Merg si eu la film. Va pup...
tiberici- vip
Data de inscriere : 17/02/2010
Varsta : 55
Localizare : Constanta
Hai că Maan a fost tare cu să-i facă ceva nou. Auzi, o petrecere de Crăciun în ziua de Crăciun? Dar când voia să-i facă petrecerea de Crăciun? De Paști?
Știu că n-au sărbători de Paști da nu mi-a venit nici una de-a lor în cap. A gata, Diwali (parcă așa îi spunea).
Știu că n-au sărbători de Paști da nu mi-a venit nici una de-a lor în cap. A gata, Diwali (parcă așa îi spunea).
narcisa- vip
A trecut deja o oră? Merci că mi-ai amintit.petronela a scris:Buna fetelor ! Tot la vasc sunte-ti ? Finalul e promitator...Narci, am dat si al doilea vot
narcisa- vip
Bună Tiberici. Mulțumesc. Vizionare plăcută.tiberici a scris:Buna la toata lumea! Votul 7 e al meu.... Merg si eu la film. Va pup...
narcisa- vip
Auzi la el ciudatenie, o sa-i spuna ca o iubeste cand o sa ninga in Delhi? Pai asta n-o sa se intample niciodata, nu?Cu asta m-ai ranit foaarte mult Mr Maan Singh Khurana.
iulianagl- moderator
Ce o fi Shimla?
iulianagl- moderator
Iar Geet nu mai are nici o idee să-l facă să spună te iubesc. Fetelor să-i dăm o idee de ajutor. Mi-a plăcut încercarea ei cu sandwichul.iulianagl a scris:Auzi la el ciudatenie, o sa-i spuna ca o iubeste cand o sa ninga in Delhi? Pai asta n-o sa se intample niciodata, nu?Cu asta m-ai ranit foaarte mult Mr Maan Singh Khurana.
narcisa- vip
narcisa a scris:
Iar Geet nu mai are nici o idee să-l facă să spună te iubesc. Fetelor să-i dăm o idee de ajutor. Mi-a plăcut încercarea ei cu sandwichul.
Nebuna a sunat la meteo si ala a crezut ca face misto de el.Cica exista o probabilitate sa ninga in Delhi in 2050. Saraca Geet tre' sa astepte pana atunci sa-i spuna Maan in carja ILU.
iulianagl- moderator
Nu știu n-am ajuns acolo, dar ce texte bagă Arjun. Iar Anvesha cade atât de repede în plasă? Mă așteptam din partea ei la mai multă minte dar, ori aroganța o face să-și dorească să-i impresioneze pe toți, ori a fost prea răsfățată și nu are deloc experiență de viață.iulianagl a scris:Ce o fi Shimla?
narcisa- vip
narcisa a scris:
Nu știu n-am ajuns acolo, dar ce texte bagă Arjun. Iar Anvesha cade atât de repede în plasă? Mă așteptam din partea ei la mai multă minte dar, ori aroganța o face să-și dorească să-i impresioneze pe toți, ori a fost prea răsfățată și nu are deloc experiență de viață.
Cred ca mai degraba rasfatata.
iulianagl- moderator
Las că și ea i-a spus că trebuie să aștepte până albește. Abia atunci își dau seama indienii dacă iubesc cu adevărat. Sau după 15 ardei iuți, fiecare își alege varinta. Tu Iuli, ce variantă alegi?iulianagl a scris:
Nebuna a sunat la meteo si ala a crezut ca face misto de el.Cica exista o probabilitate sa ninga in Delhi in 2050. Saraca Geet tre' sa astepte pana atunci sa-i spuna Maan in carja ILU.
narcisa- vip
Anvesha se dă la Arjun? Măi da repede i s-a mai muiat aroganța. M-au terminat indienii cu fondul muzical Anvesha-Arjun. Nu e prea jenant de fierbinte pentru ei?iulianagl a scris:
Cred ca mai degraba rasfatata.[.jpg[/img]
Observ că la ei Crăciunul nu e chiar așa important dacă își aduc aminte atât de greu de el.
narcisa- vip
narcisa a scris:
Las că și ea i-a spus că trebuie să aștepte până albește. Abia atunci își dau seama indienii dacă iubesc cu adevărat. Sau după 15 ardei iuți, fiecare își alege varinta. Tu Iuli, ce variantă alegi?
Nici una.Tu?
One TV actor you look upto?
I'm fond of Karan Singh Grover a lot. He's a good friend…so yes its him.
iulianagl- moderator
narcisa a scris:
Anvesha se dă la Arjun? Măi da repede i s-a mai muiat aroganța. M-au terminat indienii cu fondul muzical Anvesha-Arjun. Nu e prea jenant de fierbinte pentru ei?
Observ că la ei Crăciunul nu e chiar așa important dacă își aduc aminte atât de greu de el.
Mie nu-mi plac de ei.Ma enerveaza, zau asa.
iulianagl- moderator
Ai vazut ce mai inseamna ILU? Ce se distreaza pe seama ei.
iulianagl- moderator
Cred ca Arjun a adus-o unde vroia pe Anvesha si acum o mai are si la mana, l-a mimtit pe Maan.
iulianagl- moderator
Pagina 34 din 40 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 40
Subiecte similare
» 8.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini)
» 3.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini)
» 4.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini)
» 5.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini)
» 7.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini)
» 3.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini)
» 4.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini)
» 5.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini)
» 7.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini)
Serialesitelenovelet :: Arhiva :: Arhiva Geet - Hui Sabse Parayi\ Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon\Madhubala
Pagina 34 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum