15. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
+7
Nicky
victorelalove
lica54
vivi
dubaisport
michiper68
DENISA
11 participanți
Pagina 42 din 43
Pagina 42 din 43 • 1 ... 22 ... 41, 42, 43
ce vina are fatmagul
victorelalove a scris:Pai cand a cazut in curte cred ca era zapada ...si trebuiau sa filmeze in continuare . Ca asa ii mai creste lui Engin parul ...si apoi nu mai se vede cum trebuie .
Dar poate ca ne conving ca in timp ce sangera ,,, a chemat si un frizer .
fetele care traduceau filmul nu-l mai pot pune pe megaupload..
cauta acum alta varianta
dubaisport- vip
Data de inscriere : 18/02/2011
Varsta : 51
Localizare : bucuresti
Re: 15. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
dubaisport a scris:
fetele care traduceau filmul nu-l mai pot pune pe megaupload..
cauta acum alta varianta
Am auzit ...
victorelalove- moderator
Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Bună seara şi pe această alee....
fetelor nu a apărut trailerul???
fetelor nu a apărut trailerul???
Buna , Denisa !! Si aici ...
Dar ce serios este Kerim ...
Dar ce serios este Kerim ...
victorelalove- moderator
normal doar amu e cu un picior în groapă şi cu unul afară
DENISA a scris:normal doar amu e cu un picior în groapă şi cu unul afară
Nici urma de trailer . Si am stat de mi-am distrus ochii ...ca sa-l vad .
Pai cred ca imaginea este din primul episod .
Acum cand o va suna pe Gullie ...se tavaleste pe jos .
Ai citit noile indicii ? ...cica ca fi o noua apropiere intre ei ... de ni se vor topi monitoarele!!!
victorelalove- moderator
nu , nu am citit ?? se i-au de mână ?? sau îl mângâie Fatmagul pe frunte ???
Nu stiu ce fac . Dar nu cred ca va fi cu nicio atingere ...desi parca era ceva cu puptul mainii lui Kerim de catre Gullie ( n-as prea crede ) . Dar cred ca se refera la faptul ca vor vorbi ca intotdeauna despre ce vor face in viitor ( adica presupun ca ultimul episod ) .
Aaaaaaa ...si Gullia cica se va gandi numai la el . Dar o avea timp sa ajunga sa doarma in patul lui ? Ar fi frumos sa vedem cum se aseaza ea sa doarma unde doarme el ...dar cred ca telefonul suna inainte ca sa ajunga ea ...la el in camera .
Aaaaaaa ...si Gullia cica se va gandi numai la el . Dar o avea timp sa ajunga sa doarma in patul lui ? Ar fi frumos sa vedem cum se aseaza ea sa doarma unde doarme el ...dar cred ca telefonul suna inainte ca sa ajunga ea ...la el in camera .
victorelalove- moderator
sigur nu va dormi în patul lui , dacă printr-o minune râmâne însărcinată???
DENISA a scris: sigur nu va dormi în patul lui , dacă printr-o minune râmâne însărcinată???
Asta da dragoste ...
Numai prostii imi vin in minte ... Si eu sunt foarte cuminte !!
victorelalove- moderator
Mai sa stii "ca cateodata" ma minunez si eu de ce-au facut din mine cu toata povestea asta .DENISA a scris: vezi să nu te deochi
M-au transformat ... Zici ca nu am mai vazut saruturi pana acum .
Nu cred ca mai vedem noi trailer in seara asta ... Ca doar nu ni-l arata la 12:00 .
victorelalove- moderator
ne-au hipnotizat Vic, o să ajungem să nu ne mai recunoaştem .
ce mai scriu turcoaicele ???
Daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ...eu sunt hipnotizata rau !!DENISA a scris:
Vad ca nimeni nu mai scrie nimic . Au tot asteptat trailer ...dar daca nu a "venit " ...se vor uita maine .
Si cei care scriau in engleza s-au inputinat . Cred ca s-au cam saturat de toate promisiunile in zadar . Si tin minte ca ne spuneau la un episod ca daca il pierdem ...vom regreta . Uite ca fanii "pleaca" ... Dar regizorii si producatorii nu cred ca-si mai bat capul cu FGSN ...au alte proiecte la care sa se gandeasca acum .
victorelalove- moderator
Engin Akyurek USA Fans
Thanks to Ender Alagoz for translation
He is a man who looks out with eyes full, ready to tear at any moment. He is an actor that can convey a complete range of emotions just with his eyes.
I am not going to write Engin Akyurek’s biography, of course, but while describing him, one should touch on his past. There are a lot of actors made popular by the media one day and forgotten the next. Specifically, the ones from a talent show from 5-10 years ago, whose futures were forecasted to be bright, and who are no longer even remembered. The “ Turkiye’nin Yildizlari” talent show is from this time period. But, this show found an actor who could not be forgotten. Engin Akyurek was first in the talent show, and he was able to build on his win to become one of the best actors of his generation.
We first saw him in “Yabanci Damat.” The character he played there was much like himself. A man with deep, thoughtful looks, who said little, but conveyed so much of his emotions with his eyes and his face. He was a young, in-experienced actor, among professionals, but he never conveyed to the viewer that he was an amateur. He played with an important group of actors and was able to play his role just as professionally as his colleagues. He later played in “Bir Bulut Olsam” and again, gave a magnificent performance against Melisa Sozey, another actor with him he was well matched, and later moved onto the role of Kerim in “Fatmagulun Sucu Ne?
Playing the role of Kerim, Engin Akyurek reminds us of many of our older, well know characters, but was also able to make his name a well recognized one. Throughout all his growth in popularity and fame, one thing remained constant; he kept to himself, and kept out of the limelight, for which he should be applauded. FGSN from its beginning to now has had no trouble attracting viewers, much of which is due to Engin Akyurek’s role.
In the poll organized by Ozgurdurum.net, in which EA received over 15000 votes to become number one showed that he has a loyal, tight, well organized fan base. These fans shy away from extreme, vocal proclamations of their actions, but are extremely tight knit and loyal to each other, as well as to Engin Akyurek. Engin’s base of loyal followers continues to grow; and, these fans take responsibility to promote EA.
Engin Akyurek reminds me of Erol Gunaydin, whow was also another actor who spoke with his eyes. Gunaydin acted the role of a man who couldn’t speak, and was also able to communicate with his eyes. Engin Akyurek has the same ability to converse with his eyes, without having to use long sentences to describe his emotions. I like him very much and wish him the best.
He also reminds me of another of our former leading men, Yilmaz Guney, and if Engin was just a tad taller, and spoke a tad less in his roles, he would take over “Ugly King” Yilmaz Guney’s throne.
Note: To my friend Funda, who believes Engin’s hair is enough to make one fall in love. ….
Yes, to add onto Funda’s comment, this is a man who plays his roles beautifully, uses his body language effortlessly, and for him to play Kadir, a character so different than himself, so effortlessly, is to be congratulated, says Funda. Artı ek olarak yine Funda ya göre vücudunu çok iyi kullanan bir oyuncu kendisi ve Kadir karakteri ile kendi karakteri
Note 2 : If this article is used in any way, please cite source.
http://www.ozgurdurum.net/Medya-zamane-jonleri-engin-akyurek-36935.html
victorelalove- moderator
DENISA a scris:Vic uite ce frumuşel este aici
- Spoiler:
Este frumos foc !!
Cred ca este din episodul 32 ...
Sa nu te superi pe mine ...dar mi-am pus poza la avatar .
victorelalove- moderator
de să mă supăr ??? nu am nicio problemă, chiar îmi place în această poză cum arată , sincer cred că arată mult mai bine acum decât al începutul serialului .
Da . Enginu' este genul de barbat care arata si mai bine odata cu trecerea timpului .DENISA a scris:de să mă supăr ??? nu am nicio problemă, chiar îmi place în această poză cum arată , sincer cred că arată mult mai bine acum decât al începutul serialului .
Deci ...nu mai vedem noi trailer in noaptea asta . De ce-l mai dau maine ?
Mai sunt 2 zile pana la episod ... Si parca vad ca dau un trailer de ne ramane fata pe ecran .
Ceva cu o suparare si un tipat ...
victorelalove- moderator
DENISA a scris: s-ar putea să apară după 12:00
Doamne ajuta !!
Vreau sa o vad pe Gullie disperata ...sau mai disperata o fi Mukka ?
victorelalove- moderator
DENISA a scris:cred că Mukka intră în sevraj .
Cred ca pleaca pe jos in misiunea de salvare a Kerimului ...si ajunge inaintea astora cu masina .
Ce isi va da seama Gullia ca nu poate trai fara el ... dar va fi si mai evident pentru Mukka . Cine a vrut mereu sa-l vada la dush ????? Si saraca Mukka ... nu a reusit .
victorelalove- moderator
stai că nu e timpul pierdut , încă mai a re timp să-l vadă.
Pagina 42 din 43 • 1 ... 22 ... 41, 42, 43
Subiecte similare
» 26.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
» 40. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
» 52. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
» 7. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
» 16. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
» 40. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
» 52. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
» 7. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
» 16. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
Pagina 42 din 43