Serialesitelenovelet
15.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 6 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
15.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 6 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

15. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii

+7
Nicky
victorelalove
lica54
vivi
dubaisport
michiper68
DENISA
11 participanți

Pagina 6 din 43 Înapoi  1 ... 5, 6, 7 ... 24 ... 43  Urmatorul

In jos

15.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 6 Empty Re: 15. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de michiper68 Dum 15 Ian 2012, 10:14 pm

DENISA a scris:măi dar ăştia lasă armele în casă la discreţia oricui ??

e o pusca.si in zona aceea e chiar necesara chiar si pt paza.
michiper68
michiper68
vip
vip

Data de inscriere : 14/09/2009
Varsta : 56
Localizare : bucuresti

Sus In jos

15.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 6 Empty Re: 15. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de DENISA Dum 15 Ian 2012, 10:15 pm

mă dar eu ştiam că armele stau închise

vreun ep cred că îl caută ăştia pe Kerim
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Localizare : România

http://www.vimeo.com/user2019659/videos

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Dum 15 Ian 2012, 10:16 pm

michiper68 a scris:

deci beren a vrut sa stea uda fleasca , kerim nu trebuia sa faca nimic. aiurea...
Michi ...nu sunt de acord cu asta .
Beren este majora si daca a vrut sa stea in ploaie , treaba ei . Engin nici nu-mi da impresia ca stie ca mai este cineva in spate . Acum serios ... poate ca statea si se gandea la ceea ce trebuie sa joace .
Ca doar nu o fi dadaca lui Beren ... asta mi se pare mie aiurea . Acum sa stam si sa-l judecam asa de aspru dupa cateva fotografii facute in ploaie ...mi se pare iar aiurea .
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Dum 15 Ian 2012, 10:17 pm

michiper68 a scris:... dar toti il vor banui.

Il vor banui pe cumnat ...cred eu .
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Dum 15 Ian 2012, 10:18 pm

victorelalove a scris:
Michi ...nu sunt de acord cu asta .
Beren este majora si daca a vrut sa stea in ploaie , treaba ei . Engin nici nu-mi da impresia ca stie ca mai este cineva in spate . Acum serios ... poate ca statea si se gandea la ceea ce trebuie sa joace .
Ca doar nu o fi dadaca lui Beren ... asta mi se pare mie aiurea . Acum sa stam si sa-l judecam asa de aspru dupa cateva fotografii facute in ploaie ...mi se pare iar aiurea .

daaa. nici mie nu mi-a placut deloc atitudinea. avocatul chiar pare nefericit ca nu are umbrela. si-a pus paltonul in cap. si engin merge netulburat. sigur ca nu stim daca i-a intrebat sau nu, dar din poza engin pare ca nu-i pasa de ce e in spatele lui, el avea si gluga putea sa-i dea avocatului umbrela.
michiper68
michiper68
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Dum 15 Ian 2012, 10:18 pm

nu doar îl judecăm Vic îi luăm şi capul Smile Smile

v-am spus eu că ea vrea să mai crească să nu mai fie nevoie de scăunele ptr a se putea pupa cu Kerim
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Dum 15 Ian 2012, 10:21 pm

victorelalove a scris:

Il vor banui pe cumnat ...cred eu .

pai eu inteleg ca nu le duce acolo pe ozge si fete, kerim se duce sa pregateasca in casa. cumnatul , dupa mintea mea, ar trebui sa fie deja arestat mai ales daca se va duce la restaurant si va face scandal. si cumnatul nu stia adresa. replica aia a lor in casa...si mustafa stie adresa trebuie sa aiba o logica.
michiper68
michiper68
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Dum 15 Ian 2012, 10:23 pm

DENISA a scris: nu doar îl judecăm Vic îi luăm şi capul Smile Smile

v-am spus eu că ea vrea să mai crească să nu mai fie nevoie de scăunele ptr a se putea pupa cu Kerim

sa sti ca s-a bashicat administratora de pe facebook. noi ca fani observam doar din poze ceea ce toata lumea observa, beren si engin nu stau unul langa altul la filmari. se duc impreuna la diverse evenimente pentru promovarea serialului dar pe acolo par doi straini.
michiper68
michiper68
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Dum 15 Ian 2012, 10:24 pm

michiper68 a scris:

daaa. nici mie nu mi-a placut deloc atitudinea. avocatul chiar pare nefericit ca nu are umbrela. si-a pus paltonul in cap. si engin merge netulburat. sigur ca nu stim daca i-a intrebat sau nu, dar din poza engin pare ca nu-i pasa de ce e in spatele lui, el avea si gluga putea sa-i dea avocatului umbrela.

Stii ce cred eu , Michi ?
Ca s-au batut in casa vreo juma' de ora pentru umbrela aia ...si intr-un final Engin a castigat !! stupid stupid stupid
Sa fim seriosi fratilor ... mie mi se pare ca Engin iese cu cateva secunde bune inaintea celorlalti .
Si da-o incolo de treaba ... cat costa o umbrela , de aveau una singura pe platou ? Ca doar nu o fi din titan ...si si asa este acceptabila ca pret .
De unde se stie ca Engin nu a oferit umbrela , sau de unde se stie ca nu ceilaltti au insistat ca el sa fie cel care sa nu se ude ...pentru ca ei nu mai aveau scene ? Cat sa fi insistat si Engin ? Ca doar nu trebuia sa le puna super-glue pe maner ...asta pentru a dovedi ca nu este egoist .
Sau trebuia sa merga si el fara umbrela ... din solidaritate ?
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Dum 15 Ian 2012, 10:26 pm

michiper68 a scris:

sa sti ca s-a bashicat administratora de pe facebook. noi ca fani observam doar din poze ceea ce toata lumea observa, beren si engin nu stau unul langa altul la filmari. se duc impreuna la diverse evenimente pentru promovarea serialului dar pe acolo par doi straini.
Dar poate ca nu-si vorbesc , Michi !!
Ce mare treaba ? Ca doar nu sunt siamezi !!!!!!!
Este alegerea lor daca vor sa se tina de mana ...sau daca vor sa nu se vada la fata .
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Dum 15 Ian 2012, 10:29 pm

victorelalove a scris:
Dar poate ca nu-si vorbesc , Michi !!
Ce mare treaba ? Ca doar nu sunt siamezi !!!!!!!
Este alegerea lor daca vor sa se tina de mana ...sau daca vor sa nu se vada la fata .

eee fanii au tot sperat. noi am trecut prin asta in perioada asi asha ca...pe mine ma lasa rece ce vorbesc si ce nu vorbesc, dar poza a produs valuri.fanii sunt dezamagiti. cumva, imaginea unui engin bey galant si atent cu beren a disparut.
michiper68
michiper68
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Dum 15 Ian 2012, 10:32 pm

michiper68 a scris:

eee fanii au tot sperat. noi am trecut prin asta in perioada asi asha ca...pe mine ma lasa rece ce vorbesc si ce nu vorbesc, dar poza a produs valuri.fanii sunt dezamagiti. cumva, imaginea unui engin bey galant si atent cu beren a disparut.
Aaaaaaaaaaa ...deci asta ar fi . Ca de fapt nu si-a dat jos geaca ca sa o puna in fata Berenei ??????
Pai poate ar fi aparut si pe un cal alb , Michi . Poate ca ar fi trebuit sa-si faca un tatuaj cu numele ei .
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Dum 15 Ian 2012, 10:34 pm

victorelalove a scris:
Aaaaaaaaaaa ...deci asta ar fi . Ca de fapt nu si-a dat jos geaca ca sa o puna in fata Berenei ??????
Pai poate ar fi aparut si pe un cal alb , Michi . Poate ca ar fi trebuit sa-si faca un tatuaj cu numele ei .

fanii nu accepta ca intre engin si beren nu e nimic la cat de bine se potrivesc .
michiper68
michiper68
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Dum 15 Ian 2012, 10:36 pm

Michi cu toată răceala asta pe mine nu m-ar mira ca la finele serialului să aflăm că au o relaţie

15.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 6 823111

Ultima editare efectuata de catre DENISA in Dum 15 Ian 2012, 10:37 pm, editata de 1 ori
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Dum 15 Ian 2012, 10:37 pm

michiper68 a scris:

fanii nu accepta ca intre engin si beren nu e nimic la cat de bine se potrivesc .
Pai si chiar daca sunt impreuna ...acum trebuie sa respire acelasi aer ? Doamne fereste ... dar cine ar vrea asta ? Te mai saturi si tu ...si de persoana iubita . Mai vrei sa te detasezi si tu putin .
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Dum 15 Ian 2012, 10:38 pm

DENISA a scris: Michi cu toată răceala asta pe mine nu m-ar mira ca la finele serialului să aflăm că au o relaţie

pai si francezu italian? ala cu nume de salata? e doar de fatada?
michiper68
michiper68
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Dum 15 Ian 2012, 10:38 pm

DENISA a scris: Michi cu toată răceala asta pe mine nu m-ar mira ca la finele serialului să aflăm că au o relaţie

Nici pe mine . Parca cateodata fac totul pentru a nu fi mai aproape de 50 de metri unul de altul .
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Mirela Maria Dum 15 Ian 2012, 10:38 pm

Sa nu-si strice frumusetea de par Enginu i-au cedat singura umbrela.
Mirela Maria
Mirela Maria
vip
vip

Data de inscriere : 06/11/2011
Varsta : 53

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Dum 15 Ian 2012, 10:39 pm

CONGRATULATION TO THE BEST TV COUPLE

15.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 6 403782_360638000620182_151683678182283_1584690_144004952_n
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Dum 15 Ian 2012, 10:40 pm

Buna , Mirela !!
Bine ai venit !!

Pai oricum Kerim are cea mai frumoasa coafura dintre toti ... Smile
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Dum 15 Ian 2012, 10:43 pm

Bun venit Maria !!!

Michi nu mă mai miră nimic la ei , Halit era căsătorit şi era o mare dragoste între el şi soaţă şi la finele serialului era deja tătic şi divorţat , eu nu am citit pe nicăieri ca Beren să fi declarat că e iubitul ei respectivul.

Ideal couples of TVs poll is done for the third time this year and it received with a great interest during 1 month by 300.000 votes.
The result of the poll is Beren Saat&Engin Akyürek as in last year.
Beren Saat and Engin Akyürek will be honored with a plaquette as the best couple of year on TVs by televizyondizisi.com in these days.
Congraaaats..
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Dum 15 Ian 2012, 10:46 pm

DENISA a scris:... eu nu am citit pe nicăieri ca Beren să fi declarat că e iubitul ei rspectivul.
Pai si cica ar fi american .
Deci este francez-englez-american .
Nu cred eu ca este ceva cu baiatul ala ... si cand se vad ?

Si cu Tuba si Onur ...nu la fel ? Nimic , nimic ... si cand colo .
Dar acum sunt si ei oameni ...chiar daca fanilor li se par potriviti asta nu inseamna ca si ei cred asta .
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Dum 15 Ian 2012, 10:47 pm

Vic dar sunt potriviţi , dau bine pe ecran
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Mirela Maria Dum 15 Ian 2012, 10:48 pm

victorelalove a scris:Buna , Mirela !!
Bine ai venit !!

Pai oricum Kerim are cea mai frumoasa coafura dintre toti ... Smile
Multumesc frumos.Va citesc de vreo 3 luni zilnic dar niciodata nu am comentat nimic.Nici acum nu stiu daca raspuind corect Victoria.
Mirela Maria
Mirela Maria
vip
vip

Data de inscriere : 06/11/2011
Varsta : 53

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Dum 15 Ian 2012, 10:49 pm

victorelalove a scris:
Pai si cica ar fi american .
Deci este francez-englez-american .
Nu cred eu ca este ceva cu baiatul ala ... si cand se vad ?

Si cu Tuba si Onur ...nu la fel ? Nimic , nimic ... si cand colo .
Dar acum sunt si ei oameni ...chiar daca fanilor li se par potriviti asta nu inseamna ca si ei cred asta .

pai abia a fost ea la roma. s-au vazut acolo. e francez parca.
michiper68
michiper68
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 6 din 43 Înapoi  1 ... 5, 6, 7 ... 24 ... 43  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum