15. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
+7
Nicky
victorelalove
lica54
vivi
dubaisport
michiper68
DENISA
11 participanți
Pagina 2 din 43
Pagina 2 din 43 • 1, 2, 3 ... 22 ... 43
Re: 15. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
da , mai mereu e cu mâna în păr şi mai mereu are genunchii flexaţi în fotografii.
cred că nu au o ordine la filmări , Kerim pare a fi îmbrăcat ca la finalul ep 57
cred că nu au o ordine la filmări , Kerim pare a fi îmbrăcat ca la finalul ep 57
s-au indurat si de noi si au scris 3 cuvinte ca nu mai intelegeam nimic.
more picture for engin after shooting he went to his favorite spot "Sutis"
daaa. se filmeaza pe locatii. stau 2-3 zile la casa avocatului si acolo filmeaza tot pt ep viitor apoi se muta cu catel cu purcel si nu mai revin o saptamana. sunt kilometrii de cabluri de mutat, aparatura, lumini.
more picture for engin after shooting he went to his favorite spot "Sutis"
DENISA a scris:da , mai mereu e cu mâna în păr şi mai mereu are genunchii flexaţi în fotografii.
daaa. se filmeaza pe locatii. stau 2-3 zile la casa avocatului si acolo filmeaza tot pt ep viitor apoi se muta cu catel cu purcel si nu mai revin o saptamana. sunt kilometrii de cabluri de mutat, aparatura, lumini.
michiper68- vip
Data de inscriere : 14/09/2009
Varsta : 55
Localizare : bucuresti
şi nu o fi şi locul preferat a lui Beren ?? pe acolo nu intră babalâci ?? doar sunt preferaţii ei
eu vreau mai multe fotografii dacă tot sunt atât de multe
da mă , dar dacă nu le permite vremea ptr exteriaore ar putea filma interioare ptr un alt ep , ce naiba ei nu scriu scenariu decât ptr câte un episod ??
da mă , dar dacă nu le permite vremea ptr exteriaore ar putea filma interioare ptr un alt ep , ce naiba ei nu scriu scenariu decât ptr câte un episod ??
DENISA a scris: şi nu o fi şi locul preferat a lui Beren ?? pe acolo nu intră babalâci ?? doar sunt preferaţii ei
erau fanele lui engin. cred ca sunt facute in locuri diferite. intai in parcare apoi la restaurantul preferat unde s-a dus doar engin. ce adolescentin pare cu ghiozdanelul.
michiper68- vip
da , mereu are rucsacul cu el , mereu gesticulează, e într-o permanentă agitaţie .
DENISA a scris:da , mereu are rucsacul cu el , mereu gesticulează, e într-o permanentă agitaţie .
hormonal rau. beren parca vrea sa-l traverseze starada pe avocat, e genul miloasa si cu respect pt cei in varsta. va fi o scena cu kerim, fatmagul si avocatul. se vor duce undeva. ca nu era si mukko si alaiul vesel.
michiper68- vip
DENISA a scris:puneau la cale salvarea lui Ozge .
in mijlocul strazii? oricum nu au putut ca ploua si engin isi stricase cararea. filmeaza maine ca sa-si ia si beren umbrela. daca i-a luat palton fara gluga! ea era imbracata ca pt filmari.
michiper68- vip
nu i se mai rupe arătarea aia de palton de pe vremea lui bunica , lui Engin văd că îi mai schimbă gecile dar pe ea numai de la SH o îmbracă, o îmbracă numai cu fuste şi bluze de adolescentină la vârsta a 3 a.
DENISA a scris:nu i se mai rupe arătarea aia de palton de pe vremea lui bunica , lui Engin văd că îi mai schimbă gecile dar pe ea numai de la SH o îmbracă, o îmbracă numai cu fuste şi bluze de adolescentină la vârsta a 3 a.
putea fi mai rau ,sa-i puna vreo basma in cap. dar e mukko decoltata.
michiper68- vip
DENISA a scris:nu i se mai rupe arătarea aia de palton de pe vremea lui bunica , lui Engin văd că îi mai schimbă gecile dar pe ea numai de la SH o îmbracă, o îmbracă numai cu fuste şi bluze de adolescentină la vârsta a 3 a.
si lui beren i-au schimbat camasa de noapte. e o mare schimbare, au ales un model din colectia toamna-iarna 2012. se poarta numai cu palton peste ea.
michiper68- vip
decoltată , nedecoltată dar să-i mai schimbe ţinutele alea oribile , Maryem am văzut că poartă şi blugi ea nu poate , traumatizată o fi dar lumea se mai şi cizelează.
nu doar cu palton cred că şi cu nişte dessuri din tablă
DENISA a scris:decoltată , nedecoltată dar să-i mai schimbe ţinutele alea oribile , Maryem am văzut că poartă şi blugi ea nu poate , traumatizată o fi dar lumea se mai şi cizelează.
daaa. are 2 perechi de dresuri 300 den. e sensibila la articulatii. mukko are o camasutza de noapte roz si cand a nascut i-au arata picioarele pana la sold.
michiper68- vip
nu ai văzut ce stil are Mukka de a se aşeza pe scaun ??? are un picior la apus şi unul la răsărit , trece lejer trenul printre cracii ei, îşi ridică iute şi bariera ( fusta până buric)
DENISA a scris: nu ai văzut ce stil are Mukka de a se aşeza pe scaun ??? are un picior la apus şi unul la răsărit , trece lejer trenul printre cracii ei, îşi ridică iute şi bariera ( fusta până buric)
am vazut-o cand manca langa rahmi si i-a ramas limba pe afara. trebuia sa exista un echilibru ca abla e pudica rau , fatmagul nu stie de nici unele, e mukko acolo experta. a avut 2 barbati ar putea sa le invete cate ceva.
michiper68- vip
nu cred că se va limita la 2 , sigur va pleca în curând în căutări , numai pămpălăi are în jurul ei .
DENISA a scris:nu cred că se va limita la 2 , sigur va pleca în curând în căutări , numai pămpălăi are în jurul ei .
poate ramane cu munir la final. sunt compatibili.
michiper68- vip
şi Erdogan e bun ptr ea , e şi mai fraged , cred că în permanenţă ar fi câte unul dintre ei cu câte un ochi vânăt
DENISA a scris: şi Erdogan e bun ptr ea , e şi mai fraged , cred că în permanenţă ar fi câte unul dintre ei cu câte un ochi vânăt
erdogan e fraged rau. si a facut o pasiune pentru oasele doctoritei de oase. si oricum erdoagan si selin nu au viitor. ei vor imbatrani in inchisoare , saraci si acriti.
denisa , ma duc la culcare. noapte buna!!
michiper68- vip
şi Mukka tot săracă , acră şi cu gura mare va îmbătrâni , nu e exclus să aibe şi o clasă de grădiniţă în jurul ei , în lipsa de ocupaţie se pune pe crescut natalitatea Turciei .
Michi
Michi
Buna dimineata dragalaselor!
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
bună Lica !! bună tuturor!!
2:54 PM
se pricepe la curăţatul portocalelor , să-l invit să-mi cureţe şi mie câteva portocale .
2:54 PM
se pricepe la curăţatul portocalelor , să-l invit să-mi cureţe şi mie câteva portocale .
Buna ziua , dragi copii !!
Ce mai faceti ?
Mai ...dar cati ani are Engin ? Eu ii dau 20 ... maxim . Pare asa de copil cateodata . Si cum s-a pazit el de ploaie ... Tine mult la frizura lui ...restul puteau sa fie luati de apa .
Numai la el m-am gandit ieri ... si acum ca am aflat ca ii ia cheile de la masina Mustafa ( ca parca asa cetii ... ) Cat de crunti sunt .
Ce mai faceti ?
Mai ...dar cati ani are Engin ? Eu ii dau 20 ... maxim . Pare asa de copil cateodata . Si cum s-a pazit el de ploaie ... Tine mult la frizura lui ...restul puteau sa fie luati de apa .
Numai la el m-am gandit ieri ... si acum ca am aflat ca ii ia cheile de la masina Mustafa ( ca parca asa cetii ... ) Cat de crunti sunt .
victorelalove- moderator
Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
victorelalove a scris:Buna ziua , dragi copii !!
Ce mai faceti ?
E nascut pe 12 octombrie 1981.Are 30 ani.Ar trebui sa fie destul de matur daca ne-am lua dupa buletin.
Dar unii barbati si la 50 de ani se comporta ca niste copii.
Nicky- vip
Data de inscriere : 29/08/2010
ce vina are fatmagul
Buna ziua tuturor !
sa aveti o dupa-amiaza placuta !
draga Vic ..are dreptate Michi..egoist mai e Engin...
sa aveti o dupa-amiaza placuta !
draga Vic ..are dreptate Michi..egoist mai e Engin...
dubaisport- vip
Data de inscriere : 18/02/2011
Varsta : 51
Pagina 2 din 43 • 1, 2, 3 ... 22 ... 43
Subiecte similare
» 25.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
» 26.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
» 40. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
» 52. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
» 7. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
» 26.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii