Creatii ...by dea05_Anda
+6
Alexa20
narcisa
tiberici
iulianagl
Ioana Style
Admin_dea05
10 participanți
Pagina 8 din 9
Pagina 8 din 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Creatii ...by dea05_Anda
Admin_dea05 a scris:
Vai cat de frumoasa este poza asta. De cand visam eu la asa ceva. Mersi Anda, din mana ta ies niste creatii minunate.
Am sa mai fac.Cu ea am multe poze frumoase dar acum trebuie sa gasesc si cu el dar toata treaba e sa se potriveasca o poza cu cealaltaAlexa20 a scris:
Vai cat de frumoasa este poza asta. De cand visam eu la asa ceva. Mersi Anda, din mana ta ies niste creatii minunate.
Ultima editare efectuata de catre Admin_dea05 in Lun 04 Iun 2012, 9:31 am, editata de 1 ori
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Anda cu ultimele 2 poze m-ai dat gata. Superrrrrbeeeeeeeeeeee ........ Nici nu exista cuvinte cat sunt de frumoase
Alexa20 a scris:Anda cu ultimele 2 poze m-ai dat gata. Superrrrrbeeeeeeeeeeee ........ Nici nu exista cuvinte cat sunt de frumoase
Multumesc ,draga mea.
Admin_dea05- Admin
Anda, indraznesc sa scriu aici...sunt atat de frumoase... nu pot sa descriu bucuria ochilor si a sufletului cand le privesc..si acasa si la birou, creatiile tale sunt mereu pe monitor..
petronela- vip
Data de inscriere : 18/07/2010
Varsta : 56
Localizare : Bucuresti
creatii Anda...
Frumoase rau de tot creatiile tale...multumim din suflet pt ca le imparti cu noi! daca le imprumut si eu ...putin,putin te superi<3
nutzi- vip
Data de inscriere : 14/09/2009
Varsta : 61
Multumesc fetelor.
Nutzi nu ma supar, chiar imi face placere
Nutzi nu ma supar, chiar imi face placere
Admin_dea05- Admin
Ma uit ca pisica la borcanul cu lapte cand vad pozele astea. Am toate pozele facute de tine in calculator. Dau cu banul pe care sa o pun la profil pe youtube. Ma enerveaza doar ca nu se vede calumea fundalul, se vede imaginea doar pe margini. Felicitari, jos palaria pentru toate pozele facute
Multumesc.Da nu ai ce face pozele nu se vad bine pe you tube .Trebuie sa faci exact marimea care trebuie acolo si doar pe parti sa se vada pozele.Daca vrei incerc sa-ti fac o poza intr-o parte ti-o pun pe geet iar in cealalta pe maan.eu am facut asa https://www.youtube.com/user/2005dea?feature=mheeAlexa20 a scris:Ma uit ca pisica la borcanul cu lapte cand vad pozele astea. Am toate pozele facute de tine in calculator. Dau cu banul pe care sa o pun la profil pe youtube. Ma enerveaza doar ca nu se vede calumea fundalul, se vede imaginea doar pe margini. Felicitari, jos palaria pentru toate pozele facute
Admin_dea05- Admin
Admin_dea05 a scris:Multumesc.Da nu ai ce face pozele nu se vad bine pe you tube .Trebuie sa faci exact marimea care trebuie acolo si doar pe parti sa se vada pozele.Daca vrei incerc sa-ti fac o poza intr-o parte ti-o pun pe geet iar in cealalta pe maan.eu am facut asa https://www.youtube.com/user/2005dea?feature=mhee
Niceeeee vreau vreau vreau
daca iti place poti sa o folosesti pe asta e mai veche am avut-o inantea celei care o am acumAlexa20 a scris:
Niceeeee vreau vreau vreau
https://2img.net/h/i974.photobucket.com/albums/ae227/dea05_2009/khla.jpg
sau asa
Admin_dea05- Admin
Pagina 8 din 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Subiecte similare
» Creatii dea05_anda
» Creatii....lica54
» Creatii cu Maan&Geet by dev_radhika
» Creatii dea05_Anda Khushi & Arnav
» Neriman & Macit - creatii Anda