Serialesitelenovelet
9.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini) - Pagina 27 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
9.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini) - Pagina 27 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

9.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini)

+8
Selin
Admin_dea05
alitheea
lica54
tiberici
Ioana Style
Alexa20
iulianagl
12 participanți

Pagina 27 din 40 Înapoi  1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40  Urmatorul

In jos

9.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini) - Pagina 27 Empty Re: 9.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini)

Mesaj Scris de alitheea Vin 27 Ian 2012, 8:08 pm

tiberici a scris:Tot citind/scriind mi-a venit o idee... M-ai tarziu imi provoc sotul la un dans.... asa de control sa vad cum se prezinta ... Pe melodia "Timp dupa timp" a lui Cyndi Lauper care ne place mult.....Ha, Ha.... ma tin de sotii dar tot datorita lor (D,G)
Ai dreptate ...daca stau bine sa ma gandesc si ei beneficiaza de pe urma lui Maan si Geet... Smile Smile Smile
Ce ziceti surioarele mai mari ... am dreptate...? Smile Smile Smile
Gata ...plec ...ca ma lasa acasa ... Smile
alitheea
alitheea
vip
vip

Data de inscriere : 13/01/2010
Varsta : 54
Localizare : TIMISOARA

Sus In jos

9.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini) - Pagina 27 Empty Re: 9.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini)

Mesaj Scris de tiberici Vin 27 Ian 2012, 8:09 pm

iulianagl a scris:

Ai grija sa nu ia pistolul foc si la voi.Barem sunteti singuri acasa? Smile Smile Smile

Pai eu ce vreau.... Nu astept sa adoarma copilul si pisica....23.00-24.00
tiberici
tiberici
vip
vip

Data de inscriere : 17/02/2010
Varsta : 55
Localizare : Constanta

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Vin 27 Ian 2012, 8:10 pm

alitheea a scris:Ai dreptate ...daca stau bine sa ma gandesc si ei beneficiaza de pe urma lui Maan si Geet... Smile Smile Smile
Ce ziceti surioarele mai mari ... am dreptate...? Smile Smile Smile
Gata ...plec ...ca ma lasa acasa ... Smile

Ai grija un' te duci ca stii treaba cu pistolul acum. Smile Smile 9.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini) - Pagina 27 155656 9.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini) - Pagina 27 155656
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Data de inscriere : 02/03/2010
Localizare : Romania

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Vin 27 Ian 2012, 8:10 pm

tiberici a scris:

Pai eu ce vreau.... Nu astept sa adoarma copilul si pisica....23.00-24.00

Si sa nu scartie patul. Smile Smile
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de tiberici Vin 27 Ian 2012, 8:11 pm

iulianagl a scris:

Si sa nu scartie patul. Smile Smile

Da, da Iuli.... Smile Stie cinava ce zice baiatul ala in interviul postat mai sus...?
tiberici
tiberici
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Vin 27 Ian 2012, 8:15 pm

tiberici a scris:

Da, da Iuli.... Smile Stie cinava ce zice baiatul ala in interviul postat mai sus...?

Ioana si Alex stiu tot asa ca numai ele ne pot ajuta. Smile kiss
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Vin 27 Ian 2012, 8:18 pm

Ultima editare efectuata de catre iulianagl in Vin 27 Ian 2012, 8:18 pm, editata de 1 ori
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Alexa20 Vin 27 Ian 2012, 8:18 pm

iulianagl a scris:

Sincer parca are prune in gura. Nu inteleg nimic Smile Vorbeste despre trecut, despre anul trecut. Ca ce a fost a trecut, si ca s-a distrat foarte tare anul trecut.
Daca am gresit cu ceva, ma corecteaza Ioana kiss
Alexa20
Alexa20
vip
vip

Data de inscriere : 16/12/2011
Varsta : 33
Localizare : Bucuresti

https://www.youtube.com/user/ispitutza20?feature=guide

Sus In jos

Mesaj Scris de tiberici Vin 27 Ian 2012, 8:20 pm

iulianagl a scris:

Sa le rugam...!
Ioana si Alex va rugam daca se poate, vreti si puteti, spuneti-ne si noua ce spune Gurmet in interviul postat mai sus.
Multumim anticipat!!
tiberici
tiberici
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Ioana Style Vin 27 Ian 2012, 8:36 pm

❤️ 。◕‿◕。 Alexa 。◕‿◕。 ❤️ a scris:

Sincer parca are prune in gura. Nu inteleg nimic Smile Vorbeste despre trecut, despre anul trecut. Ca ce a fost a trecut, si ca s-a distrat foarte tare anul trecut.
Daca am gresit cu ceva, ma corecteaza Ioana kiss

da a spus ca isi aduce aminte de anul trecut ca se distra foarte tare, alergand dupa jacheta de criket ca un nebun, dar a fost foarte amuzant, oricum nu inteleg ce inseamna "thanti" Smile pune asa un accent pe cuvantul ala Smile vorbeste asa repede, parca e bagat in priza Smile
Ioana Style
Ioana Style
vip
vip

Data de inscriere : 07/01/2012
Varsta : 29
Localizare : Roman

Sus In jos

Mesaj Scris de Alexa20 Vin 27 Ian 2012, 8:40 pm

♥️Ioana♥️ a scris:

da a spus ca isi aduce aminte de anul trecut ca se distra foarte tare, alergand dupa jacheta de criket ca un nebun, dar a fost foarte amuzant, oricum nu inteleg ce inseamna "thanti" Smile pune asa un accent pe cuvantul ala Smile vorbeste asa repede, parca e bagat in priza Smile

Smile Smile
Alexa20
Alexa20
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Ioana Style Vin 27 Ian 2012, 8:44 pm

Smile Smile

asta am inteles eu , fii atenta si vezi ca zice de jacheta de criket si ca alerga dupa ea ca un nebun , dar s-a distrat kiss
Ioana Style
Ioana Style
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Vin 27 Ian 2012, 8:48 pm

♥️Ioana♥️ a scris:

asta am inteles eu , fii atenta si vezi ca zice de jacheta de criket si ca alerga dupa ea ca un nebun , dar s-a distrat kiss

Ahaa dupa cine alearga dupa Drashti sau dupa jaketa? 9.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini) - Pagina 27 802318026
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Ioana Style Vin 27 Ian 2012, 8:49 pm

iulianagl a scris:

Ahaa dupa cine alearga dupa Drashti sau dupa jaketa? 9.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini) - Pagina 27 802318026

poi nu spune nimic de ea Smile doar de jacheta
Ioana Style
Ioana Style
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Vin 27 Ian 2012, 8:51 pm

♥️Ioana♥️ a scris:

Pai "ea" poa' sa fie oricine si orice, nu? Smile Smile Smile
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Alexa20 Vin 27 Ian 2012, 8:52 pm

♥️Ioana♥️ a scris:

Iubita eu nu am inteles prea multe ca are o viteza de a vorbiiii .... Nu stiu daca o asa vitezoman in toate lucrurile pe care le face, dar pe mine m-a bruiat de tot cu acest mini discurs Smile Smile
Alexa20
Alexa20
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de tiberici Vin 27 Ian 2012, 8:52 pm

♥️Ioana♥️ a scris:

Ioana esti o bomboana de fata! Multumim si pentru informatiile postate despre India. Foarte interesante si frumoase. Ceva asemanator au facut si fetele in perioada Asi. Traditii la turci, la nunti, etc...Bijuteriile m-au vrajit! afro
tiberici
tiberici
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Ioana Style Vin 27 Ian 2012, 8:52 pm

iulianagl a scris:

Pai "ea" poa' sa fie oricine si orice, nu? Smile Smile Smile

ma referam la Drashti Smile
Ioana Style
Ioana Style
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Ioana Style Vin 27 Ian 2012, 8:53 pm

Iubita eu nu am inteles prea multe ca are o viteza de a vorbiiii .... Nu stiu daca o asa vitezoman in toate lucrurile pe care le face, dar pe mine m-a bruiat de tot cu acest mini discurs Smile Smile

da vorbea tare repede , da am inteles in mare ce spunea Smile
Ioana Style
Ioana Style
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Vin 27 Ian 2012, 8:54 pm

♥️Ioana♥️ a scris:

ma referam la Drashti Smile

Oyeee si eu ma refeream la Drashti. Smile Smile
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Ioana Style Vin 27 Ian 2012, 8:56 pm

tiberici a scris:

Ioana esti o bomboana de fata! Multumim si pentru informatiile postate despre India. Foarte interesante si frumoase. Ceva asemanator au facut si fetele in perioada Asi. Traditii la turci, la nunti, etc...Bijuteriile m-au vrajit! afro

sa faci o vizita la mine in pc , sa vezi ca am mii de poze cu sari-uri /bijuteri/desne cu henna, informatii, imagini fantastice cu zone din india kiss in 4 ani tot s-au adunat , multe le am pe dvd-uri , ador india kiss
Ioana Style
Ioana Style
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Ioana Style Vin 27 Ian 2012, 8:57 pm

iulianagl a scris:

Oyeee si eu ma refeream la Drashti. Smile Smile
Smile Smile
Ioana Style
Ioana Style
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de tiberici Vin 27 Ian 2012, 9:04 pm

♥️Ioana♥️ a scris:

sa faci o vizita la mine in pc , sa vezi ca am mii de poze cu sari-uri /bijuteri/desne cu henna, informatii, imagini fantastice cu zone din india kiss in 4 ani tot s-au adunat , multe le am pe dvd-uri , ador india kiss

Henna = Kna ?
Eu am cumparat Kna de la turci din bazar 1 kg/10 lire turcesti (eu ma vopsesc cu Kna+1lg. ulei masline +1 ou) de culoare verde deschis, cu miros de iarba etc . Dar nu se numea Henna?
tiberici
tiberici
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Ioana Style Vin 27 Ian 2012, 9:09 pm

tiberici a scris:

Henna = Kna ?
Eu am cumparat Kna de la turci din bazar 1 kg/10 lire turcesti (eu ma vopsesc cu Kna+1lg. ulei masline +1 ou) de culoare verde deschis, cu miros de iarba etc . Dar nu se numea Henna?

henna este cea cu care se tatueaza indiencile la nunti, nu stiu daca are vreo treaba cu kna, de fapt nici nu stiu ce e aia
9.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini) - Pagina 27 Hennatattoo

Ioana Style
Ioana Style
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Alexa20 Vin 27 Ian 2012, 9:17 pm

♥Ioana♥ a scris:

henna este cea cu care se tatueaza indiencile la nunti, nu stiu daca are vreo treaba cu kna, de fapt nici nu stiu ce e aia

App Ioana, mersi pentru informatiile pe care le-ai postat. Iar imaginile cu henna, m-au dat gata. Sunt superbe. Au traditii frumoase indienii. Bine, ceea ce vedem noi, este partea frumoasa a Indiei.
Insa sunt unele parti din India foarte neplacute. Cum ar fi un Templu plin de sobolani, care mananca cu oamenii din acelasi castron, si nimeni nu ii omoara, pentru ca ei au impresia ca sunt stramosii lor.
Indienii cred cu tarie in reincarnare.
Alexa20
Alexa20
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 27 din 40 Înapoi  1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum