10.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini)
+8
costina
Garo
Admin_dea05
narcisa
iulianagl
alitheea
petronela
Alexa20
12 participanți
Serialesitelenovelet :: Arhiva :: Arhiva Geet - Hui Sabse Parayi\ Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon\Madhubala
Pagina 18 din 40
Pagina 18 din 40 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 40
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
iulianagl- moderator
iulianagl- moderator
Re: 10.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini)
Iuliana!
Ce faci hoinaresti singura pe aici?
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
lica54 a scris:Iuliana!
Buna, imi fac de cap.
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:
Buna, imi fac de cap.
Imi place tot ce aduci pe aici ne incanti privirea cu poze si videoklipuri frumoasa
ai vazut ep s-au o astepti pe Narcisa?
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
lica54 a scris:
Imi place tot ce aduci pe aici ne incanti privirea cu poze si videoklipuri frumoasa
ai vazut ep s-au o astepti pe Narcisa?
Nu , nu l-am vazut inca, ca trebuie sa plec la o sedinta la 16 si cand vin ma uit, ca stii doar ca trebuie vazut foarte bine nu din fuga.
iulianagl- moderator
Gata am plecat pe mai tarziu.Dar nu va las singure va las cu Sheila
iulianagl- moderator
Bună ziua dragelor, am ajuns și eu acasă, e un frig cumplit aici, nici câinii să nu-i dai afară.
Iuli dă un semn când ajungi să ne uităm la film.
Iuli dă un semn când ajungi să ne uităm la film.
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
Preferam să o văd cu Abhinav dar nici băiatul ăsta cu nume de fată nu e urât.iulianagl a scris:[[/flash]
Oyeeee????
narcisa- vip
Alexa stă acasă, are timp să-l încălzească dar eu cât sunt plecată la servici în grija cui îl las? Mai bine îi pun o haină că altfel se găsește cineva milos să-l încălzească.alitheea a scris:Narcisa...tu esti foarte grijulie ...l-ai imbracat bine pe DEV ...Alexa cred ca vrea ea sa il incalzeasca pe Maan de aia il tine dezbracat...
narcisa- vip
iulianagl a scris:
Oyeeee????
nu pot sa cred, dar dupa actori pare intresant , sa o revad pe Kamya Punjabi(sper sa nu aiba rol negativ ) dupa joaca Amit Tandon ( el arata super bine, cine se uita la Intalnirea inimilor stie), Dev al nostru joaca si el si multi alti , cu siguranta ma voi uita
Ioana Style- vip
Data de inscriere : 07/01/2012
Varsta : 29
Localizare : Roman
Buna , ce faceti? Si eu am stat azi casa, a fost prea frig si maine stau , dupa de luni , o i-au de la capat..puff
Ioana Style- vip
narcisa a scris:
Alexa stă acasă, are timp să-l încălzească dar eu cât sunt plecată la servici în grija cui îl las? Mai bine îi pun o haină că altfel se găsește cineva milos să-l încălzească.
Narcisa, asta este alibiul meu ca stau acasa. Insa de vreo doua saptamani alerg dintr-o parte in alta, de numai stiu de capul meu Insa ca sa nu va prindeti voi, si sa veniti sa il incalziti, eu va zic ca stau acasa
Ioana a scris:Buna , ce faceti? Si eu am stat azi casa, a fost prea frig si maine stau , dupa de luni , o i-au de la capat..puff
Eu fac foarte bine, eu pe frigul asta a trebuit sa ma intalnesc cu niste colege, sa le dau niste carti. Foarte placuta sa traversezi jumatate de bucuresti pe frigul asta. Savurezi fiecare moment in parte
Acum am ajuns acasa, si m-am asezat la calculator. Dar o sa trebuiasca sa ma ridic curand, pentru ca trebuie sa apara mama si sa inceapa ca aia nu e facuta, aia de ce nu e asa ... bla bla bla ....stii doar cum fac parintii
Pe urma trebuie sa o imbunez putin, iar apoi nu ma mai ridica nimeni de la calculator. Poate sa se rupa pamantul in 2
Tu ce-ai înțeles Ioana, s-a amânat lansarea filmului lui Gurmeet pe 20? Eu așa am văzut din promo-ul cel lung.♥Ioana♥ a scris:Buna , ce faceti? Si eu am stat azi casa, a fost prea frig si maine stau , dupa de luni , o i-au de la capat..puff
narcisa- vip
Alexa20 a scris:
Eu fac foarte bine, eu pe frigul asta a trebuit sa ma intalnesc cu niste colege, sa le dau niste carti. Foarte placuta sa traversezi jumatate de bucuresti pe frigul asta. Savurezi fiecare moment in parte
Acum am ajuns acasa, si m-am asezat la calculator. Dar o sa trebuiasca sa ma ridic curand, pentru ca trebuie sa apara mama si sa inceapa ca aia nu e facuta, aia de ce nu e asa ... bla bla bla ....stii doar cum fac parintii
Pe urma trebuie sa o imbunez putin, iar apoi nu ma mai ridica nimeni de la calculator. Poate sa se rupa pamantul in 2
daaaa te cred , ca asa face si mama...puff, si cand vine vb de calculator, ca toata ziua stau la pc, sa mai ies si eu din casa sa imi mai limpezesc mintea , ca am sa innebunesc cu atatia indieni in cap ...bla bla bla nu stiu ce o sa fac cand voi traduce Punar Vivah, ca tresa stau sa traduc ep si sa le subtritrez , dar nu conteaza , ma descurc eu , app cat iti ia sa traduci un episod pe zi , mai mult de 3 ore?
Ioana Style- vip
narcisa a scris:
Tu ce-ai înțeles Ioana, s-a amânat lansarea filmului lui Gurmeet pe 20? Eu așa am văzut din promo-ul cel lung.
la care promo te referi Narcisa?Eu nu stiu nimic
Ioana Style- vip
Ioana a scris:
daaaa te cred , ca asa face si mama...puff, si cand vine vb de calculator, ca toata ziua stau la pc, sa mai ies si eu din casa sa imi mai limpezesc mintea , ca am sa innebunesc cu atatia indieni in cap ...bla bla bla nu stiu ce o sa fac cand voi traduce Punar Vivah, ca tresa stau sa traduc ep si sa le subtritrez , dar nu conteaza , ma descurc eu , app cat iti ia sa traduci un episod pe zi , mai mult de 3 ore?
Un episod, subtitrat si tradus imi ia 2 ore
Alexa20 a scris:
Un episod, subtitrat si tradus imi ia 2 ore
asa sper sa ma descurc si eu tot in 2 ore , eu va trebui sa traduc un ep pe zi ca ma apuc imediat dupa ce apare in India .
Ioana Style- vip
narcisa a scris:
Tu ce-ai înțeles Ioana, s-a amânat lansarea filmului lui Gurmeet pe 20? Eu așa am văzut din promo-ul cel lung.
dap acum am vazut , da au schimbat data , nu mai incepe pe 6 ci pe 20 offf
Ioana Style- vip
Buna seara! ca s-a si inoptat..
E frig de mori la Constanta, marea si ghiolul sunt inghetate, toata dimineata a nins si-a viscolit.
La 18.00 merg la sedinta cu parintii, o placere mai mare nici ca se putea. Am vazut ca filmul e deja pus si eu trebuie sa plec..... sa nu moriiiiiii!!
Votati nu uitati (s-ar putea sa fi urcat inca un loc).
Va pup!
E frig de mori la Constanta, marea si ghiolul sunt inghetate, toata dimineata a nins si-a viscolit.
La 18.00 merg la sedinta cu parintii, o placere mai mare nici ca se putea. Am vazut ca filmul e deja pus si eu trebuie sa plec..... sa nu moriiiiiii!!
Va pup!
tiberici- vip
Data de inscriere : 17/02/2010
Varsta : 55
Localizare : Constanta
tiberici a scris:Buna seara! ca s-a si inoptat..
Va pup!
buna seara , da nu prea e placut sa iesi din casa pe asa o vreme, dap DD e pe locul 12
Ioana Style- vip
V-am tradus 2 melodii, sper sa va la placa. Mai am una de tradus, acum ma ocup si de ea
Buna seara am sosit.Cine se uita la film cu mine?
iulianagl- moderator
Pagina 18 din 40 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 40
Subiecte similare
» 5.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini)
» 6.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini)
» 7.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini)
» 9.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini)
» 8.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini)
» 6.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini)
» 7.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini)
» 9.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini)
» 8.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini)
Serialesitelenovelet :: Arhiva :: Arhiva Geet - Hui Sabse Parayi\ Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon\Madhubala
Pagina 18 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum