10.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini)
+8
costina
Garo
Admin_dea05
narcisa
iulianagl
alitheea
petronela
Alexa20
12 participanți
Serialesitelenovelet :: Arhiva :: Arhiva Geet - Hui Sabse Parayi\ Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon\Madhubala
Pagina 38 din 40
Pagina 38 din 40 • 1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
Re: 10.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini)
alitheea a scris:E superba ...si responsabila ...Ati vazut ca a spus ca nu se poate implica serios intr-o relatie pentru ca trebuie sa se realizeze pe plan profesional si toata energia si timpul sa si le canalizeze intr-acolo...
Si destepta! Stie ce vrea.
tiberici- vip
Data de inscriere : 17/02/2010
Varsta : 55
Localizare : Constanta
alitheea a scris:E superba ...si responsabila ...Ati vazut ca a spus ca nu se poate implica serios intr-o relatie pentru ca trebuie sa se realizeze pe plan profesional si toata energia si timpul sa si le canalizeze intr-acolo...
Nu e pregatita inca pt. asa ceva.Gandeste cu, capul.
iulianagl- moderator
http://www.india-forums.com/tellybuzz/starry-takes/11202-punar-vivah-would-be-my-show-on-tv-gurmeet-choudhary.htm
Ati vazut asta?
Ati vazut asta?
alitheea- vip
Data de inscriere : 13/01/2010
Localizare : TIMISOARA
Si ceva funny.
iulianagl- moderator
alitheea a scris:http://www.india-forums.com/tellybuzz/starry-takes/11202-punar-vivah-would-be-my-show-on-tv-gurmeet-choudhary.htm
Ati vazut asta?
Da.
iulianagl- moderator
Iti dai seama ca langa un om ca ea si evolutia lui G ar fi alta ...Nu stiu de ce dar cred ca el e in cadere libera , asa cum a fost Murat dupa ce i s-a urcat la cap faima dupa Asi...iulianagl a scris:
Nu e pregatita inca pt. asa ceva.Gandeste cu, capul.
alitheea- vip
buna ce faceti? la mine ninge de ieri incontinu' zapada are aproape 1 metru...e sooper afara
Ioana Style- vip
Data de inscriere : 07/01/2012
Varsta : 29
Localizare : Roman
Buna nora mica .... , si la noi ninge , nici nu mai putem scoate masina din garaj...
alitheea- vip
alitheea a scris:Iti dai seama ca langa un om ca ea si evolutia lui G ar fi alta ...Nu stiu de ce dar cred ca el e in cadere libera , asa cum a fost Murat dupa ce i s-a urcat la cap faima dupa Asi...
Pai eu ce am spus Nico chiar de la inceputul inceputului el avea mult mai mult succes fara ea si nu inteleg de ce i-a intrat lui in cap ca ea l-a ajutat sa ajunga unde a ajuns.
iulianagl- moderator
alitheea a scris:Buna nora mica .... , si la noi ninge , nici nu mai putem scoate masina din garaj...
buna mama-soacra asa si la noi,nu putem face nimic
Ioana Style- vip
Ioana a scris:buna ce faceti? la mine ninge de ieri incontinu' zapada are aproape 1 metru...e sooper afara
Iubita la tine o fi super dar la mine nu bate un vant si ninge de rupe pamantul.
iulianagl- moderator
Parerea mea este ca se comporta ca un mototol , parca ar vrea sa se convinga ca ea e centrul existentei lui , si spune la toata lumea cat de importanta este ea ...dar pe cine intereseaza ....nu isi da seama ca e penibil ...Dragostea este ceva intim , nu trebuie sa plictisesti lumea cu sentimentele tale ...La el e deja impins in extrema ...iulianagl a scris:
Pai eu ce am spus Nico chiar de la inceputul inceputului el avea mult mai mult succes fara ea si nu inteleg de ce i-a intrat lui in cap ca ea l-a ajutat sa ajunga unde a ajuns.
alitheea- vip
What would you like to say about your new look?
Yes, the look is different over all and obviously it has to change as my previous look of Maan Singh Khurana demanded a more rough and tough nature. Yash is a family man with two daughters and has to have his own different look. I have worked on the look and yes, I must say Debina too has lot of contribution to my new look. I used to try different looks in front of her and she used to click pictures of me, giving me suggestions about my new look. Without Debina, I don't even move any card (laughs). I think look matters for any character to fit in.
Fratilor cata incredere are in Debuna daca l-a ajutat foarte mult la noul lui look.Gata am picat jos, cazatura din seara aia a fost pantaloni scurti.
Yes, the look is different over all and obviously it has to change as my previous look of Maan Singh Khurana demanded a more rough and tough nature. Yash is a family man with two daughters and has to have his own different look. I have worked on the look and yes, I must say Debina too has lot of contribution to my new look. I used to try different looks in front of her and she used to click pictures of me, giving me suggestions about my new look. Without Debina, I don't even move any card (laughs). I think look matters for any character to fit in.
Fratilor cata incredere are in Debuna daca l-a ajutat foarte mult la noul lui look.Gata am picat jos, cazatura din seara aia a fost pantaloni scurti.
iulianagl- moderator
Iubita la tine o fi super dar la mine nu bate un vant si ninge de rupe pamantul.
mie imi convine , ca stau maine acasa
Ioana Style- vip
Si unde mai pui ca Vlad e plecat de trei zile in excursie ...pe vremea asta ...Sper ca mai circula trenurile...Ioana a scris:
buna mama-soacra asa si la noi,nu putem face nimic
alitheea- vip
alitheea a scris:Parerea mea este ca se comporta ca un mototol , parca ar vrea sa se convinga ca ea e centrul existentei lui , si spune la toata lumea cat de importanta este ea ...dar pe cine intereseaza ....nu isi da seama ca e penibil ...Dragostea este ceva intim , nu trebuie sa plictisesti lumea cu sentimentele tale ...La el e deja impins in extrema ...
Asta nu mai e iubire Nico, eu parca tind sa cred ca vrea el insusi vrea sa se convinga ca o mai iubeste.
iulianagl- moderator
Ioana a scris:
mie imi convine , ca stau maine acasa
iulianagl- moderator
ESTI de acord cu mine ca acum ca am vazut zapada poate sa vina primavara?iulianagl a scris:
alitheea- vip
alitheea a scris:ESTI de acord cu mine ca acum ca am vazut zapada poate sa vina primavara?
Aha si inca cum.
iulianagl- moderator
alitheea a scris:Si unde mai pui ca Vlad e plecat de trei zile in excursie ...pe vremea asta ...Sper ca mai circula trenurile...
asta nu e vreme de excursie
Ioana Style- vip
What is the challenge in this character as you said?
Well, the challenge I would say is the kids. As I don't have kids, dealing with them as a parent is something new for me and definitely challenging.
Mama iti dai seama ce provocare pe capul lui...doi copii.
Well, the challenge I would say is the kids. As I don't have kids, dealing with them as a parent is something new for me and definitely challenging.
Mama iti dai seama ce provocare pe capul lui...doi copii.
iulianagl- moderator
Ce sa zic ...i-a tras o fata ...de spate ...saracul nu se vede ce nasol arata ...Vrea sa para mai matur?Paraca acum ii dau perciunii?iulianagl a scris:What would you like to say about your new look?
Cica e tata de doi copii ...poate daca i-a facut la 11 ani...
alitheea- vip
alitheea a scris:Si unde mai pui ca Vlad e plecat de trei zile in excursie ...pe vremea asta ...Sper ca mai circula trenurile...
Mai dar unde in excursie pe vremea asta aplecat?
iulianagl- moderator
alitheea a scris:Parerea mea este ca se comporta ca un mototol , parca ar vrea sa se convinga ca ea e centrul existentei lui , si spune la toata lumea cat de importanta este ea ...dar pe cine intereseaza ....nu isi da seama ca e penibil ...Dragostea este ceva intim , nu trebuie sa plictisesti lumea cu sentimentele tale ...La el e deja impins in extrema ...
Bine punctat iubita!
tiberici- vip
Data de inscriere : 17/02/2010
Varsta : 55
Localizare : Constanta
Pagina 38 din 40 • 1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40
Subiecte similare
» 8.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini)
» 3.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini)
» 4.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini)
» 5.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini)
» 6.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini)
» 3.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini)
» 4.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini)
» 5.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini)
» 6.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini)
Serialesitelenovelet :: Arhiva :: Arhiva Geet - Hui Sabse Parayi\ Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon\Madhubala
Pagina 38 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum