Punar Vivah
+15
Andreea_Miha
victoria
Nicole.RB.Givens
corinagalit
Selin
DENISA
andrushka
denta
AdrianaMatza
petronela
Alexa20
Ioana Style
Admin_dea05
tiberici
iulianagl
19 participanți
Pagina 7 din 32
Pagina 7 din 32 • 1 ... 6, 7, 8 ... 19 ... 32
Re: Punar Vivah
Ai dreptate, am uitat. Dacă le mai văd și pe Anvesha și pe Dadima înseamnă că toată populația feminină a Indiei merge cu mototicicleta.tiberici a scris:Pe Geet am vazut-o conducand motocicleta la inceputul serialului, atunci cand il invata pe fratele ei sa conduca. Cand trebuia sa-l cunoasta pe Dev, atunci cand si-a pierdul salul.
Multumiri pt ep.
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
[/dailymotion]
narcisa- vip
Bonjourica !
Au ajuns la nunta ?
Au ajuns la nunta ?
petronela- vip
Data de inscriere : 18/07/2010
Varsta : 57
Localizare : Bucuresti
Bună Petro. Încă nu, m-au păcălit și pe mine, ziceau că pe 1 martie fac logodna dar nici vorbă de așa ceva. Poate mâine.petronela a scris:Bonjourica !
Au ajuns la nunta ?
Mi-ai promis ceva. Când te ții de cuvânt, nu vezi ce mult sufăr?
narcisa- vip
Cat de mult suferi ???!! Ochii lui nu spun nimic de suferinta, ci de ...dorinta..narcisa a scris:
Bună Petro. Încă nu, m-au păcălit și pe mine, ziceau că pe 1 martie fac logodna dar nici vorbă de așa ceva. Poate mâine.
Mi-ai promis ceva. Când te ții de cuvânt, nu vezi ce mult sufăr?
In seara asta le primesti...
petronela- vip
Iar dorința neîndeplinită nu e suferință? Le aștept, merci.petronela a scris:
Cat de mult suferi ???!! Ochii lui nu spun nimic de suferinta, ci de ...dorinta..
In seara asta le primesti...
narcisa- vip
Doamne cum mi-ai rastalmacit vorbele ...narcisa a scris:
Iar dorința neîndeplinită nu e suferință? Le aștept, merci.
petronela- vip
Ai vazut, astazi de 1 martie i-am pus doar imbratisati... indragostiti...
petronela- vip
Am văzut. Așa că îmi aștept și eu perechea.petronela a scris:Ai vazut, astazi de 1 martie i-am pus doar imbratisati... indragostiti...
narcisa- vip
Dragalaselorsi pe aceasta alee..
Astazi dimineata pana sa plec de acasa am vazut ep 8 din Punar nam cazut pe spate,mai bine de jumate de ep a fost cu concursul lu ficiorso, suparare mare ca au perdut...Mi-a placut cum isi aminteste el cand si-a cunoscut prima sotie...el este imbracat cu o camasa asemanatoare cu una pe care o poarta in Geet foaaarte bine ii sta..Apoi isi pune intrebarea daca Arpita se casatoreste cu el pentru a le da ficelor sale dragostea de mama ca pe sotia lui nu o poate inlocui nimeni...Si aici am facut o comparatie cu viata lui reala...Fereasca dumnezeu sa se intample ceva cu Debina lui la cat de mult tranbiteaza ca o iubeste tot asa isi va spune ca nu ii poate nimeni lua locul lu Debi in inima lui...
Astazi dimineata pana sa plec de acasa am vazut ep 8 din Punar nam cazut pe spate,mai bine de jumate de ep a fost cu concursul lu ficiorso, suparare mare ca au perdut...Mi-a placut cum isi aminteste el cand si-a cunoscut prima sotie...el este imbracat cu o camasa asemanatoare cu una pe care o poarta in Geet foaaarte bine ii sta..Apoi isi pune intrebarea daca Arpita se casatoreste cu el pentru a le da ficelor sale dragostea de mama ca pe sotia lui nu o poate inlocui nimeni...Si aici am facut o comparatie cu viata lui reala...Fereasca dumnezeu sa se intample ceva cu Debina lui la cat de mult tranbiteaza ca o iubeste tot asa isi va spune ca nu ii poate nimeni lua locul lu Debi in inima lui...
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Cât de dulce e micul indian când primește vestea că mama îi va aduce un tată.Și ce fericit e că are un nume drăguț și că se potrivește cu al lui. Deja începe să se compare cu tatăl. Oare cum se va comporta Yash cu Ansh? Va reuși să-l iubească? Sigur se va purta frumos cu el, dar va reuși să-l privească drept un fiu al său? Abia aștept scenele.
narcisa- vip
Urâte haine mai poartă Kratița. Nimic n-arată bine pe ea.
narcisa- vip
narcisa a scris:Urâte haine mai poartă Kratița. Nimic n-arată bine pe ea.
Odata cu logodna s-a schimat si ea de toale.... Pana si soacrasa(mama lui Yash) a zis ca este "grasuta"...ingrijorata fiind daca i-o venii inelul...
tiberici- vip
Data de inscriere : 17/02/2010
Varsta : 55
Localizare : Constanta
Ai văzut când s-a așezat albina pe șuncile ei? Chiar ar trebui să mai slăbească. Nu e deloc feminină. Nu știu câți ani are în realitate dar pare mai bătrână decât Gurmeet.tiberici a scris:
Odata cu logodna s-a schimat si ea de toale.... Pana si soacrasa(mama lui Yash) a zis ca este "grasuta"...ingrijorata fiind daca i-o venii inelul...
narcisa- vip
narcisa a scris:
Ai văzut când s-a așezat albina pe șuncile ei? Chiar ar trebui să mai slăbească. Nu e deloc feminină. Nu știu câți ani are în realitate dar pare mai bătrână decât Gurmeet.
Pai din acesta cauza a si primit rolul..... a avut grija Debi, doar se invartea la inceput prin cadrele de de filmare...
tiberici- vip
Am văzut abia ep 14 dar lucrurile încep să se miște și chiar într-o direcție bună. Mi-a plăcut scena dintre Yash și Ansh, cred că va fi foarte solicitant pentru Yash să fie tată de băiat. Câte speranțe are micuțul, câte își dorește să facă împreună cu tatăl lui. Acum e rândul Kratiței să o vedem în rolul de mamă de fete.
narcisa- vip
Am văzut episodul 15, scena dintre Ansh și Yash chiar e emoționantă. Cât de disperat e micuțul să aibă un tată, ți se rupe sufletul când îl vezi. Iar Gurmeet e un actor bun, ochii lui exprimă atâtea sentimente și cu atâta intensitate. Dar nu mă pot obișnui cu Kratița și nici cu prietena ei care e atât de disperată după bărbați că îi bagă numai prostii în cap lui Aarti, de parcă toată lumea ar fi la fel de disperată ca ea.
narcisa- vip
Vad ca si tu esti disperata din cauza Kratitei...
Cum mai arata Gurmeet ?? Tot sexi... ??
petronela- vip
Chiar foarte sexy. Mai mult mă enervează prietena ei, îi spune numai prostii dar bine i-a mai închis gura Shobha, soacra lui Aarti, e cam singura cu capul pe umeri.petronela a scris:Vad ca si tu esti disperata din cauza Kratitei...
narcisa- vip
narcisa a scris:
Chiar foarte sexy. Mai mult mă enervează prietena ei, îi spune numai prostii dar bine i-a mai închis gura Shobha, soacra lui Aarti, e cam singura cu capul pe umeri.
Eu l-am vazut si pe al 16-lea...si sa stiti ca a inceput sa-mi placa ...ma prinde si actiunea astuia.....
Da, ai dreptate baietelui e un scump....iar mama(soacra ei) e de nota 20+....asa soacra sa tot ai frate....Sa o vedem pe mama lui Yash cum este in rol de soacra. Cred ca ii v-a manca zilele lui A.....
tiberici- vip
L-am văzut și eu pe 16. Și eu cred că-i mănâncă zilele. Iar când află că e divorțată și nu văduvă ( că sigur se află), mă și tem să mă gândesc cum va reacționa. Tatăl lui Yash pare ok. Și nu e nici urât.tiberici a scris:
Eu l-am vazut si pe al 16-lea...si sa stiti ca a inceput sa-mi placa ...ma prinde si actiunea astuia.....
Da, ai dreptate baietelui e un scump....iar mama(soacra ei) e de nota 20+....asa soacra sa tot ai frate....Sa o vedem pe mama lui Yash cum este in rol de soacra. Cred ca ii v-a manca zilele lui A.....
narcisa- vip
narcisa a scris:
L-am văzut și eu pe 16. Și eu cred că-i mănâncă zilele. Iar când află că e divorțată și nu văduvă ( că sigur se află), mă și tem să mă gândesc cum va reacționa. Tatăl lui Yash pare ok. Și nu e nici urât.
Este! Pare bun la suflem si cred ca v-a indragi si baietelul.... Da de privirea lui ce spui?...asa usor printre gene. Ce si-a pus la punct nevasta ....ca mancatul migdalelor nu a ajutat-o.....
Sunt replici simpatice si aici...
tiberici- vip
Comportamentul mamei lui Yash îmi aduce aminte de mama lui Harun, nu știu dacă urmărești serialul. Pare puțin dusă cu capul. Tatăl mi-a plăcut din primul episod dar vom vedea pe parcurs că și maică-sa îmi făcuse impresie bună. Dar nu o suport pe Mansi, ai văzut cum se uita la Prateek? Poate se dă și la Yash, la câtă minte are nu mă miră nimic. Apropo și Prateek e simpatic.tiberici a scris:
Este! Pare bun la suflem si cred ca v-a indragi si baietelul.... Da de privirea lui ce spui?...asa usor printre gene. Ce si-a pus la punct nevasta ....ca mancatul migdalelor nu a ajutat-o.....
Sunt replici simpatice si aici...
narcisa- vip
narcisa a scris:
Comportamentul mamei lui Yash îmi aduce aminte de mama lui Harun, nu știu dacă urmărești serialul. Pare puțin dusă cu capul. Tatăl mi-a plăcut din primul episod dar vom vedea pe parcurs că și maică-sa îmi făcuse impresie bună. Dar nu o suport pe Mansi, ai văzut cum se uita la Prateek? Poate se dă și la Yash, la câtă minte are nu mă miră nimic. Apropo și Prateek e simpatic.
Eu cred ca mama lui joaca teatru...nu cred ca o vrea cu baietelul....dar barbatul ei a avertizat-o (daca iti amintesti) ca vrea acesta nunta...Si de atunci, ea ba uita inelul, ba horoscopul....face pe proasta...parerea mea, si da vina pe ficasa....
Da Mansi e nesuferita rau, dar nu e si ea maritata de curand...?
Prateek e simpatic. Da o abordare destul de indrazneata pe Mansi, ai dreptate...
Indrazneata fata...
Ultima editare efectuata de catre tiberici in Mier 14 Mar 2012, 10:29 pm, editata de 1 ori
tiberici- vip
Am văzut că o cam acuză pe Vidhi , posibil să facă pe nebuna, e clar că nu e un personaj plăcut. Aștept să se mute Aarti în casa lui Yash să-i văd cum se comportă unul cu altul. Și cum stau cu potențialul de cuplu. On screen și off screen.tiberici a scris:
Eu cred ca mama lui joaca teatru...nu cred ca o vrea cu baietelul....dar barbatul ei a avertizat-o (daca iti amintesti) ca vrea acesta nunta...Si de atunci, ea ba uita inelul, ba horoscopul....face pe proasta...parerea mea, si da vina pe ficasa....
narcisa- vip
Pagina 7 din 32 • 1 ... 6, 7, 8 ... 19 ... 32
Pagina 7 din 32
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum