Punar Vivah
+15
Andreea_Miha
victoria
Nicole.RB.Givens
corinagalit
Selin
DENISA
andrushka
denta
AdrianaMatza
petronela
Alexa20
Ioana Style
Admin_dea05
tiberici
iulianagl
19 participanți
Pagina 2 din 32
Pagina 2 din 32 • 1, 2, 3 ... 17 ... 32
Re: Punar Vivah
iulianagl a scris:
Ce bine ca e altcineva sa faca asta. Si sa i-l sufle Kratita de sub nad Debunei.Aiii Baba Ji ai mila de casa mea.
Aiii Baba Ji ai mila de casa mea. ????la ce te referi aici , ca nu pricep
Ioana Style- vip
Data de inscriere : 07/01/2012
Varsta : 29
Localizare : Roman
Ioana a scris:
Aiii Baba Ji ai mila de casa mea. ????la ce te referi aici , ca nu pricep
Pai cum pomenesc de ea se intampla cate ceva e o gluma la ceea ce mi se intampla.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
iulianagl a scris:
Pai cum pomenesc de ea se intampla cate ceva e o gluma la ceea ce mi se intampla.
ciudat
Ioana Style- vip
Ioana a scris:
ciudat
iulianagl- moderator
Oare eu mă puteam abține?Ioana a scris:
poi la cat de bine arata , saraca femeie nu s-a putut abtine
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
Dacă vrei să se rupă blestemul eu spun să te uiți la Ramayan.iulianagl a scris:
narcisa- vip
narcisa a scris:
Dacă vrei să se rupă blestemul eu spun să te uiți la Ramayan.
Stii ce te uiti tu si-mi spui si mie, da?
iulianagl- moderator
Parcă vezi că încep să mă uit.iulianagl a scris:
Stii ce te uiti tu si-mi spui si mie, da?
narcisa- vip
narcisa a scris:
Parcă vezi că încep să mă uit.
Pai nu-i nimic de ce nu te-ai uita?Dar cu conditia sa-mi povestesti si mie.
iulianagl- moderator
Punar Vivah team caught 'Without a Ticket'!
It must truly have been an embarrassing moment when the team of Zee TV's upcoming show Punar Vivah starring Gurmeet Choudhary and Kratika Sengar, was caught without ticket on one of the local train stations in Mumbai. Sounds interesting! Read on.
A source revealing on the incident quips, "Recently, the cast of Punar Vivah had an outdoor shoot at Vadsal and a few sequences were also being shot in a running train at Mumbai Central. Though the production had taken a permission from the Railways to allow shoot for a day at these particular stations, the cast was caught without a ticket."
"Actors such as Chetan Pandit, Samragyi Nema,Zahida Perveen, Amit Singh Thakur and the director of the show Hemant were about to get down at Mumbai Central, but due to the rush in the train they couldn't and got down at Andheri Station finally. But it seems the day was unfortunate, as the cast was caught by the T.C. as they were found travelling without ticket," adds the source.
"Only after the director asked the T.C. to have a word with the production team who had already taken the permission to shoot, the cast was let go.".
All our efforts to reach Chetan Pandit were in vain while Samragyi Nema confirmed the incident, "Yes that was the funniest incident,t I must say. We all were caught without ticket. The ticket checker also warned us that next time we should be with a ticket, whatsoever might be the reason."
Well, we too suggest that the team follow rules the next time!
Reporter:Tejashree Bhopatkar
Author:Sharat Kumar
Au fost prinsi de Nas fara bilet in tren la filmari.
iulianagl- moderator
E criza si la ei.... dar sa faca blatu ditamai actorii...
Iubita te rog sa-mi spui si mie unde voi putea (atunci cand va fi) sa vad filmul.....
tiberici- vip
Data de inscriere : 17/02/2010
Varsta : 55
Localizare : Constanta
tiberici a scris:
E criza si la ei.... dar sa faca blatu ditamai actorii...
Iubita te rog sa-mi spui si mie unde voi putea (atunci cand va fi) sa vad filmul.....
O sa-l posteze si aici Ioana si grupul care-l traduce stai linistita ca ne descurcam noi.
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:
O sa-l posteze si aici Ioana si grupul care-l traduce stai linistita ca ne descurcam noi.
Dar "dragutul tau" in cel film m-ai joaca acum (dragutul din avatarul tau, cel care e cu ochii pe tine).....
tiberici- vip
tiberici a scris:
Dar "dragutul tau" in cel film m-ai joaca acum (dragutul din avatarul tau, cel care e cu ochii pe tine).....
Pai momentan e vorba sa joace intr-un film la Bollywood sa vedem ce iese dar cu siguranta o sa fie super ca e un actor foarte bun.
iulianagl- moderator
Ioana Style- vip
iulianagl a scris:
Va referiti la Punar Vivah?
Ioana Style- vip
Ioana a scris:
Va referiti la Punar Vivah?
Da!
tiberici- vip
Mulțumesc Ioana pentru traducerea videoclipului. E mult mai frumos când înțelegi ce spune.
narcisa- vip
narcisa a scris:Mulțumesc Ioana pentru traducerea videoclipului. E mult mai frumos când înțelegi ce spune.
cu placere , da asa e , adica si eu care intelegi hindi binisor , imi place mai mult cu subtritrare
Ioana Style- vip
Ioana Style- vip
Un fragment din interviul Kratiței. Dacă reporterul o întreabă de Gurmeet de ce trebuie neapărat să spună ceva de Debuna? Femeia asta a băgat spaima în toate posibilele rivale.
Will Aarti and Yash fall for each other? That's what the show is about. They come together not because they love each other but just because their kids need parents. Initially, both will obviously feel awkward as they are still in love with their respective husband and wife. But eventually circumstances and bonding would bring them together. Kids too, initially would not accept their new parents but things will get sorted out the time. How is your rapport with your co-actor Gurmeet? He is a very positive and nice guy. His wife is very nice as I have met her and we are friends now.I know he has a crazy female fan following.
Yash și Aarti se vor îndrăgosti?
Despre asta e filmul. Ajung împreună nu pentru că se iubesc ci pentru că ai lor copii au nevoie de părinți. La început amândoi se vor simți incomod deoarece ambii sunt încă îndrăgostiți de foștii soți. Dar circumstanțele și legăturile îi vor aduce împreună. Nici copiii nu vor accepta la început noii părinți dar lucrurile se vor rezolva cu timpul.
Cum te înțelegi cu partenerul tău Gurmeet?
Este un tip foarte pozitiv și drăguț. Soția lui e foarte drăguță, ne-am întâlnit și acum suntem prietene. Știu că îl urmărește o fană nebună (înnebunită) după el.
Will Aarti and Yash fall for each other? That's what the show is about. They come together not because they love each other but just because their kids need parents. Initially, both will obviously feel awkward as they are still in love with their respective husband and wife. But eventually circumstances and bonding would bring them together. Kids too, initially would not accept their new parents but things will get sorted out the time. How is your rapport with your co-actor Gurmeet? He is a very positive and nice guy. His wife is very nice as I have met her and we are friends now.I know he has a crazy female fan following.
Despre asta e filmul. Ajung împreună nu pentru că se iubesc ci pentru că ai lor copii au nevoie de părinți. La început amândoi se vor simți incomod deoarece ambii sunt încă îndrăgostiți de foștii soți. Dar circumstanțele și legăturile îi vor aduce împreună. Nici copiii nu vor accepta la început noii părinți dar lucrurile se vor rezolva cu timpul.
Este un tip foarte pozitiv și drăguț. Soția lui e foarte drăguță, ne-am întâlnit și acum suntem prietene. Știu că îl urmărește o fană nebună (înnebunită) după el.
narcisa- vip
narcisa a scris: Un fragment din interviul Kratiței. Dacă reporterul o întreabă de Gurmeet de ce trebuie neapărat să spună ceva de Debuna? Femeia asta a băgat spaima în toate posibilele rivale.
Se pare ca s-a dus si ultima mea speranta.
iulianagl- moderator
Stai, nu dispera, nu știi că prietenul îți face cea mai mare bucurie?iulianagl a scris:
Se pare ca s-a dus si ultima mea speranta.
narcisa- vip
narcisa a scris:
Stai, nu dispera, nu știi că prietenul îți face cea mai mare bucurie?
Ar fi bine sa graiesti adevarat auzi cica-l urmareste ca o fana infocata.Fana my foot.
iulianagl- moderator
Nu nevastă-sa e fana, ea doar e debună.iulianagl a scris:
Ar fi bine sa graiesti adevarat auzi cica-l urmareste ca o fana infocata.Fana my foot.
narcisa- vip
Pagina 2 din 32 • 1, 2, 3 ... 17 ... 32
Pagina 2 din 32
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum