Punar Vivah
+15
Andreea_Miha
victoria
Nicole.RB.Givens
corinagalit
Selin
DENISA
andrushka
denta
AdrianaMatza
petronela
Alexa20
Ioana Style
Admin_dea05
tiberici
iulianagl
19 participanți
Pagina 16 din 32
Pagina 16 din 32 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 24 ... 32
Re: Punar Vivah
frumoase pozeAdmin_dea05 a scris:
anyta- vip
Data de inscriere : 29/04/2012
Varsta : 28
Buna seara!Se mai uita cineva la acest serial?
Selin- membru senior
Data de inscriere : 03/12/2010
Varsta : 51
Localizare : Constanta
da eu ma uitSelin a scris: Buna seara!Se mai uita cineva la acest serial?
anyta- vip
buna Anyta ce zici de episodul din seara asta? mi-a placut scena dragostei scenele reusite mai putin dansu ala tampit .aveai dreptate ca este gravida dar nu inteleg cum ea a uitat ce sa intamplat.tu ce crezi el isi aminteste?'
corinagalit- membru activ
Data de inscriere : 14/06/2012
Varsta : 49
Localizare : roma italia
yash isi aminteste, de aceea este suparat pe aarti, el crede ca ceea ce s-a intamplat este o tradare din partea lui aarti. iar despre ep din seara aceasta a fost super frumoscorinagalit a scris:buna Anyta ce zici de episodul din seara asta? mi-a placut scena dragostei scenele reusite mai putin dansu ala tampit .aveai dreptate ca este gravida dar nu inteleg cum ea a uitat ce sa intamplat.tu ce crezi el isi aminteste?'
anyta- vip
Scuze ca nu am raspuns dar vizionam IPKKND.V-a placut episodul din seara asta dar deabia astept sa vad maine seara continuarea si de ce s-a suparat el asa de tare ca doar nu si-au baut mintile amandoi de nu-si mai aduc aminte nimic,dar cred ca simte ca a tradat-o pe Arpita facand dragoste cu Aarti.
Selin- membru senior
anyta a scris: yash isi aminteste, de aceea este suparat pe aarti, el crede ca ceea ce s-a intamplat este o tradare din partea lui aarti. iar despre ep din seara aceasta a fost super frumos
Yash nu neaparat ca-si aminteste dar cred ca s-a trezit primul dimineata si si-a dat seama ce s-a intamplat.
Selin- membru senior
el este suparat din cauza ca, crede ca a tradat-o pe Arpita, dar in acelasi timp crede si ca Aarti l-a tradat pe el, facand dragoste cu el. el o iubeste pe Aarti, dar nu vrea sa recunoasca crezand ca o trdeaza pe Arpita in acelasi timpSelin a scris:Scuze ca nu am raspuns dar vizionam IPKKND.V-a placut episodul din seara asta dar deabia astept sa vad maine seara continuarea si de ce s-a suparat el asa de tare ca doar nu si-au baut mintile amandoi de nu-si mai aduc aminte nimic,dar cred ca simte ca a tradat-o pe Arpita facand dragoste cu Aarti.
anyta- vip
app andrushka va pune 3 episoade din punar traduse in seara asta, se incarca mai greu dar a zis ca pune
anyta- vip
anyta a scris: el este suparat din cauza ca, crede ca a tradat-o pe Arpita, dar in acelasi timp crede si ca Aarti l-a tradat pe el, facand dragoste cu el. el o iubeste pe Aarti, dar nu vrea sa recunoasca crezand ca o trdeaza pe Arpita in acelasi timp
Stai cand o auzi si ca este insarcinata sa vezi draci pe el sau poate cine stie vom avea vreo surpriza placuta cum am vrea noi sa decurga lucrurile si sa moara boagi de ciuda ca ea nu s-a mai maritat.
Selin- membru senior
ar suna bine ceea ce spui, ca poate asa scapam de vrajitoarea aia de buaji, nu o suport deloc. eu va las mai vorbim si maine seara, noapte bunaSelin a scris:
Stai cand o auzi si ca este insarcinata sa vezi draci pe el sau poate cine stie vom avea vreo surpriza placuta cum am vrea noi sa decurga lucrurile si sa moara boagi de ciuda ca ea nu s-a mai maritat.
anyta- vip
anyta a scris:app andrushka va pune 3 episoade din punar traduse in seara asta, se incarca mai greu dar a zis ca pune
Super!Ce naspa e ca sunt asa de in urma dar cinste fetelor care ne fac bucuria sa vedem si serialele traduse.Eu una nu am crezut ca o sa ma prinda filmele astea indiene asa.
Selin- membru senior
anyta a scris: ar suna bine ceea ce spui, ca poate asa scapam de vrajitoarea aia de buaji, nu o suport deloc. eu va las mai vorbim si maine seara, noapte buna
Noapte buna!
Selin- membru senior
Pagina 16 din 32 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 24 ... 32
Pagina 16 din 32
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum