11.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)
+9
costina
Ioana Style
Garo
narcisa
lica54
tiberici
Alexa20
alitheea
iulianagl
13 participanți
Serialesitelenovelet :: Arhiva :: Arhiva Geet - Hui Sabse Parayi\ Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon\Madhubala
Pagina 13 din 40
Pagina 13 din 40 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 26 ... 40
Re: 11.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)
alitheea a scris:Nu am reusit sa il vad inca ...m-a tinut o fraiera la telefon...
Acum s-a gasit ea sa te sune ? Oamenii din ziua de astazi, numai au pic de bun simt. Suna in cele mai nepotrivite momente
Alexa20 a scris:
Mersiiiiiiiiiiii
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
alitheea a scris:Nu am reusit sa il vad inca ...m-a tinut o fraiera la telefon...
iulianagl- moderator
Ce scumpa e Geet , o fi avand o problema grava de-i rezista omu'...De piatra sa fii ca te inmoaie dragalasenia si inocenta ei ...Dar Gurmeet cum o fi percepand scenele astea ...
Maan ...un mare prost ...nu si-a dat seama ca a ranit-o mai mult decata daca i-ar fi spus adevarul...Silly boy...Mare lucru ...el e MSG ...vai , vai...
Maan ...un mare prost ...nu si-a dat seama ca a ranit-o mai mult decata daca i-ar fi spus adevarul...Silly boy...Mare lucru ...el e MSG ...vai , vai...
alitheea- vip
Data de inscriere : 13/01/2010
Localizare : TIMISOARA
Alexa iubita , multumesc pentru episoade ...
alitheea- vip
Data de inscriere : 13/01/2010
Localizare : TIMISOARA
Iuliana uite alti doi frumosi...
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
lica54 a scris:Iuliana uite alti doi frumosi...
Da si mie imi plac de ei asa cum am mai spus ca ei au fost singurii care au facut pe plac fanilor.
iulianagl- moderator
alitheea a scris:Alexa iubita , multumesc pentru episoade ...
Buna! Buna la toata lumea!
A-ti vazut deja filmul?.... ma bucur eu nu am putut trece de videoclipul ce-l nou .....l-am ascultat de 5 ori si ....
Melodia, versurile parca sunt special create pt ei...... se imbina perfect cu filmul....
Super! Super! Nu am cuvinte ma doare inima si nu de la cafea (azi am baut doar 1) :drunken:
Felicitari Alex!
PS: ai mare grija si de inimile noastre..... acum merg la vot si apoi la film...pe curand
tiberici- vip
Data de inscriere : 17/02/2010
Varsta : 55
Localizare : Constanta
Hello gurmeet're a special player, please come along with drashti, make a new serial with her, so we will all your fans happy, Waiting for so you returneth along with drashti, please come in all Waiting all day to hear that our maan Khurana and sing back to us again. gurmeet please do not disappoint us all know cutting that your wife will not let you do the new serial with drashthi, but I also think that we're all hoping that the day our gurmeeet will make a new serial with our princess dristhti, gurmeet are a wonderful couple drashthi you and please come back together again .... please gurmeet back .. I love you so much ..
Uitati ce am gasit postat de un fan Gurmeet Drashti.
Il vrea neaparat cu Drashti si stie ca sotia lui nu-l lasa sa mai joace cu ea intr-un nou serial dar spera ca Gurmeet sa nu-si dezamageasca fanii si sa mai joace alaturi de Drashti.
Deci nu numai noi ne-am dat seama de asta si ei acolo in India discuta.
Il vrea neaparat cu Drashti si stie ca sotia lui nu-l lasa sa mai joace cu ea intr-un nou serial dar spera ca Gurmeet sa nu-si dezamageasca fanii si sa mai joace alaturi de Drashti.
iulianagl- moderator
tiberici a scris:
Buna! Buna la toata lumea!
A-ti vazut deja filmul?.... ma bucur eu nu am putut trece de videoclipul ce-l nou .....l-am ascultat de 5 ori si ....
Melodia, versurile parca sunt special create pt ei...... se imbina perfect cu filmul....
Super! Super! Nu am cuvinte ma doare inima si nu de la cafea (azi am baut doar 1) :drunken:
Felicitari Alex!
PS: ai mare grija si de inimile noastre..... acum merg la vot si apoi la film...pe curand
Buna da si mie mi-a placut melodia si mai ales versurile.
iulianagl- moderator
iulianagl- moderator
Waauuu m-a lasat muta mai ales faza de la final cand ea lesina si cade pe canapea oare e insarcinata iar?Si facand comparatie intre faze.
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:Hello gurmeet're a special player, please come along with drashti, make a new serial with her, so we will all your fans happy, Waiting for so you returneth along with drashti, please come in all Waiting all day to hear that our maan Khurana and sing back to us again. gurmeet please do not disappoint us all know cutting that your wife will not let you do the new serial with drashthi, but I also think that we're all hoping that the day our gurmeeet will make a new serial with our princess dristhti, gurmeet are a wonderful couple drashthi you and please come back together again .... please gurmeet back .. I love you so much ..
Noi ne-am prins inaintea lor!
tiberici- vip
iulianagl- moderator
Maan a luat-o rau pe aratura la finalul ep....... M-ai bine ii marturirea adevarul dacat sa o supere in halul asta....Sufera mai mult asa!
Saraca Geet ce este in inima ei, ea care se dadea cu binisorul pe langa el...... ce vorbe sa primeasca.... urat, foarte urat. Asa-i scenariu ....
Saraca Geet ce este in inima ei, ea care se dadea cu binisorul pe langa el...... ce vorbe sa primeasca.... urat, foarte urat. Asa-i scenariu ....
tiberici- vip
tiberici a scris:
Noi ne-am prins inaintea lor!
Auzi eu cred ca si ei s-au prins poate inaintea noastra dar au refuzat sa comenteze pana acum dar acum cred ca au considerat ca rabdarea lor a ajuns la capat tot aratandu-si Gurmeet soata talentata.Dar, hei, stii ce chiar m-as bucura ca Kritika sa-i vina de hac Debunei si sa-l scoata pe Gurmeet din carapace.
iulianagl- moderator
Într-adevăr un videoclip deosebit. Atât de trist.iulianagl a scris:[]
Waauuu m-a lasat muta mai ales faza de la final cand ea lesina si cade pe canapea oare e insarcinata iar?Si facand comparatie intre faze.
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
tiberici a scris:Maan a luat-o rau pe aratura la finalul ep....... M-ai bine ii marturirea adevarul dacat sa o supere in halul asta....Sufera mai mult asa!
Pai a facut si pe ea sa sufere si cel mai tare sufera el ca e legat de maini.
iulianagl- moderator
narcisa a scris:
Într-adevăr un videoclip deosebit. Atât de trist.
Dar mi-ar fi placut ca Geet sa fi ramas insarcinata inainte de a-si pierde el memoria si ea sa stie asta si dupa sa nu-i poata spune lui ca el n-o cunoaste si cred ca o considera impostoare.
iulianagl- moderator
Vrei să te faci scenaristă la Bollywood? Ăsta e scenariu tipic turcesc.iulianagl a scris:
Dar mi-ar fi placut ca Geet sa fi ramas insarcinata inainte de a-si pierde el memoria si ea sa stie asta si dupa sa nu-i poata spune lui ca el n-o cunoaste si cred ca o considera impostoare.
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
Si asta e
Ultima editare efectuata de catre iulianagl in Lun 06 Feb 2012, 5:16 pm, editata de 1 ori
iulianagl- moderator
narcisa a scris:
Vrei să te faci scenaristă la Bollywood? Ăsta e scenariu tipic turcesc.
iulianagl- moderator
1536 de voturi are DD pt Miss, iare cea de pe primul loc 1596, deci indemnati-va prietenii sa o voteze pe fata noastra!!!!!
tiberici- vip
iulianagl- moderator
Ce bine suna si asta.
iulianagl- moderator
Pagina 13 din 40 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 26 ... 40
Subiecte similare
» 12.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)
» 13.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)
» 8.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini)
» 14.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)
» 15.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)
» 13.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)
» 8.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini)
» 14.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)
» 15.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)
Serialesitelenovelet :: Arhiva :: Arhiva Geet - Hui Sabse Parayi\ Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon\Madhubala
Pagina 13 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum