11.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)
+9
costina
Ioana Style
Garo
narcisa
lica54
tiberici
Alexa20
alitheea
iulianagl
13 participanți
Serialesitelenovelet :: Arhiva :: Arhiva Geet - Hui Sabse Parayi\ Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon\Madhubala
Pagina 18 din 40
Pagina 18 din 40 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 40
Re: 11.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)
petronela a scris:In episoadele in care e cu turban, au niste imbratisari, priviri, atingeri...eu acolo am avut impresia ca a cedat si el putin.
Si intr-adevar in ultima parte din serial, privirea lui e alta,mult mai senzuala, mai plina de regrete si in final de impacare cu el insusi
Cred ca acest serial l-a terminat sufleteste, parca era stors de toata energia care zice ca o are acum, in noul serial, de cascador
Da acolo.Eu totusi tind sa cred ca si el a fost indragostit dar nu a vrut sa arate asta si porbabil ca nu a vrut sa-i dea sperante Drashtei.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
Asta e viata, ispita sufletului poate veni cand nu te astepti si mai ales in meseria lor, tentatiile sunt mari.
Imi pare rau pentru Drashti.
Cred ca intr-adevar mi-as dori sa joace cu un actor care nu este insurat, in caz de mai apare vreo ispita.
Mi-a placut foarte mult interpretarea lui din serial, merita din plin toate voturile noastre pentru asta.Dar nu vreau sa ma mai uit la un film cu el.Astept sa vad daca ea isi face curaj si incepe ceva.
Cred ca intr-adevar mi-as dori sa joace cu un actor care nu este insurat, in caz de mai apare vreo ispita.
Mi-a placut foarte mult interpretarea lui din serial, merita din plin toate voturile noastre pentru asta.Dar nu vreau sa ma mai uit la un film cu el.Astept sa vad daca ea isi face curaj si incepe ceva.
petronela- vip
Data de inscriere : 18/07/2010
Varsta : 57
Localizare : Bucuresti
petronela a scris:Asta e viata, ispita sufletului poate veni cand nu te astepti si mai ales in meseria lor, tentatiile sunt mari.
Nici eu nu m-ai vreau nici unul casatorit pe langa ea.De inceput o sa inceapa dar inca nu e hotarata.Baba Ji sigur are si pt. ea ceva in sac.Da pentru interpretare merita dar sa nu mai iasa cu Debuna la brat in vazul tutror ca-si face reclama foarte proasta.Si ss-ar putea sa spuna adio Katrina si Kareena.
iulianagl- moderator
Care-i faza cu Katrina si Karina ?iulianagl a scris:
Nici eu nu m-ai vreau nici unul casatorit pe langa ea.De inceput o sa inceapa dar inca nu e hotarata.Baba Ji sigur are si pt. ea ceva in sac.Da pentru interpretare merita dar sa nu mai iasa cu Debuna la brat in vazul tutror ca-si face reclama foarte proasta.Si ss-ar putea sa spuna adio Katrina si Kareena.
petronela- vip
petronela a scris:Care-i faza cu Katrina si Karina ?
Pai nu stii au intrebat-o pe Debu daca se simte amenintata de Drashti si ea a spus ca nu ca poate maine poimaine o sa fie in aceeasi controversa cu Katrina sau Kareena.Katrina nu stiu cine este dar Kareena este o actrita foarte apreciata la bolly.Eu cred ca ea la asta aspira ca el sa joace pe marile ecrane dupa cum a si spus ca dupa PV o sa se lase de micile ecrane si o sa se apuce de marile ecrane.Mai eu ii spun bafta dar sa nu uite de unde a plecat ca eu cred ca Drashti la facut cunoscut si cu multi fani eu asa vad situatia daca ma insel iertata sa fiu.
iulianagl- moderator
E posibil sa ai dreptate ca alaturi de Drashti el a devenit cunoscut.De fapt, amandoi au avut de castigat din aceasta colaborare ,, fructuoasa ,,iulianagl a scris:
Pai nu stii au intrebat-o pe Debu daca se simte amenintata de Drashti si ea a spus ca nu ca poate maine poimaine o sa fie in aceeasi controversa cu Katrina sau Kareena.Katrina nu stiu cine este dar Kareena este o actrita foarte apreciata la bolly.Eu cred ca ea la asta aspira ca el sa joace pe marile ecrane dupa cum a si spus ca dupa PV o sa se lase de micile ecrane si o sa se apuce de marile ecrane.Mai eu ii spun bafta dar sa nu uite de unde a plecat ca eu cred ca Drashti la facut cunoscut si cu multi fani eu asa vad situatia daca ma insel iertata sa fiu.
Stii , se spune ca in spatele fiecarui barbat este o femeie care il conduce spre succes.Acum nu stiu spre ce succes l-a condus Debuna,cert este ca ea nu va renunta la el si nici el nu va ceda ispitelor.
Viata nu e chiar asa de lunga sa o iei de la capat cand vrei,iar alegerile care le faci la un moment dat ti se par bune atunci,dar ai posibilitatea sa mai alegi cat traiesti.Numai daca vrei...
petronela- vip
petronela a scris:
E posibil sa ai dreptate ca alaturi de Drashti el a devenit cunoscut.De fapt, amandoi au avut de castigat din aceasta colaborare ,, fructuoasa ,,
Stii , se spune ca in spatele fiecarui barbat este o femeie care il conduce spre succes.Acum nu stiu spre ce succes l-a condus Debuna,cert este ca ea nu va renunta la el si nici el nu va ceda ispitelor.
Viata nu e chiar asa de lunga sa o iei de la capat cand vrei,iar alegerile care le faci la un moment dat ti se par bune atunci,dar ai posibilitatea sa mai alegi cat traiesti.Numai daca vrei...
Corect...numai daca vrei.
iulianagl- moderator
Dragelor, o seară bună dacă mai stați și o noapte liniștită dacă vă culcați.
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
narcisa a scris:Dragelor, o seară bună dacă mai stați și o noapte liniștită dacă vă culcați.
La fel iubita.
iulianagl- moderator
Va pup si eu ,noapte buna !
petronela- vip
petronela a scris:Va pup si eu ,noapte buna !
Noapte buna.
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:
Noapte buna.
Fata mea draga numai castiga voturi..... o fi deocheat-o Debuna???
tiberici- vip
Data de inscriere : 17/02/2010
Varsta : 55
Localizare : Constanta
tiberici a scris:
Fata mea draga numai castiga voturi..... o fi deocheat-o Debuna???
Eu am pus si pe tweet dar mai mult de atat nu pot.
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:
Eu am pus si pe tweet dar mai mult de atat nu pot.
Asta e....fata fara noroc... Cum o fi votate alea nu stiu.....toate sunt naspa
Ultima editare efectuata de catre tiberici in Lun 06 Feb 2012, 11:09 pm, editata de 1 ori
tiberici- vip
Data de inscriere : 17/02/2010
Varsta : 55
Localizare : Constanta
tiberici a scris:
Asta e....fata fara noroc...
iulianagl- moderator
buna seara fetele....fata vrea,baiatul nu si nu incredibil...multumim pt episod
costina- vip
Data de inscriere : 15/01/2011
Varsta : 41
Localizare : iasi
costina a scris:buna seara fetele....fata vrea,baiatul nu si nu incredibil...multumim pt episod
Buna Costi.
iulianagl- moderator
Dragalaselor a mai trecut o zi din viata! de noapte buna..
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Va spun si eu noapte buna si vise placute mai trec odata pe la vot si la nani.
iulianagl- moderator
Buna dimi!In sfarsit vad si eu ep de ieri.
V-am pregatit si cafeluta.
In ce fel sta Maan cu ochii inchisi asteptand sa fie sarutat.... ....zici ca-i un motanel bland
Ce-o fi crezand dadi si surioara ca fac astia in baie , cand ei macar nici nu s-au pupat...
V-am pregatit si cafeluta.
In ce fel sta Maan cu ochii inchisi asteptand sa fie sarutat.... ....zici ca-i un motanel bland
Ce-o fi crezand dadi si surioara ca fac astia in baie , cand ei macar nici nu s-au pupat...
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Of Maan ce-ti place sa complici lucrurile.
Admin_dea05- Admin
Buna dimineata dragalaselor!S-a nascut o noua zi!Iar noi impreuna la o cafea...si un ceai
lica54- vip
buna dimineata,doamnelor!...in centru este bine pt.o zi obisnuita de iarna...am servit cafeaua,multumesc,acum trec la ceai-preferatul meu,adica 4/5 cesti...o zi buna sa aveti si mare grija la polei...pe mai tirzu
Garo- vip
Data de inscriere : 13/07/2010
Dragalaselor am facut focul!La noi este ger si bate vantul...
Sa ne adunam la gura sobei si sa spunem povesti!
.
Sa ne adunam la gura sobei si sa spunem povesti!
.
lica54- vip
Fetelor nu m-am putut abtine asa ca am facut cateva poze gif din ep de ieri..as face eu mai multe dar nu am timp
https://serialesitelenovelet.forumgratuit.ro/t444p30-creatii-maangeet_gurmeetdrashti-by-dea05_anda#186182
https://serialesitelenovelet.forumgratuit.ro/t444p30-creatii-maangeet_gurmeetdrashti-by-dea05_anda#186182
Admin_dea05- Admin
Pagina 18 din 40 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 40
Subiecte similare
» 12.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)
» 13.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)
» 8.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini)
» 14.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)
» 15.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)
» 13.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)
» 8.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini)
» 14.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)
» 15.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)
Serialesitelenovelet :: Arhiva :: Arhiva Geet - Hui Sabse Parayi\ Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon\Madhubala
Pagina 18 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum