Serialesitelenovelet
17.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 21 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
17.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 21 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

17. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii

+9
Selin
Admin_dea05
lica54
simi
gix
michiper68
dubaisport
victorelalove
DENISA
13 participanți

Pagina 21 din 44 Înapoi  1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 32 ... 44  Urmatorul

In jos

17.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 21 Empty Re: 17. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de michiper68 Mier 08 Feb 2012, 8:02 pm

victorelalove a scris:
17.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 21 539466 17.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 21 539466 17.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 21 539466
Ei cica ne arata realitatea . Dar de ce nu ni-l au aratat pe Kerim cum este schimbat in rochita ? 17.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 21 248946 17.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 21 248946 17.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 21 248946

multe nu ne-au arata ei. bine ca l-au arata pe rahmi infainat ca un snitel si pe mukko cum arde pilaful. sper sa nu vedem mai mult decat nunta, nu stiu daca la etatea lui avocatul se mai bucura de noaptea nuntii, dar sper sa nu le vina idei.
michiper68
michiper68
vip
vip

Data de inscriere : 14/09/2009
Varsta : 55
Localizare : bucuresti

Sus In jos

17.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 21 Empty Re: 17. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de michiper68 Mier 08 Feb 2012, 8:04 pm

fetelor ma duc sa fac clatite. vic , petrecere frumoasa.
michiper68
michiper68
vip
vip

Varsta : 55

Sus In jos

Mesaj Scris de Mirela Maria Mier 08 Feb 2012, 8:04 pm

victorelalove a scris:
Ahaaaaaaaaa ...sa nu isi bage Gullia pixurile in ochi de suparare . Smile

ai vazut ce pozitie are langa el in pat
cu picioarele atarnate si pieptul scos la inaintare Smile Smile
si el saracu` e in culmea fericirii?
miroase la ea Smile Smile Smile
Mirela Maria
Mirela Maria
vip
vip

Data de inscriere : 06/11/2011
Varsta : 53

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Mier 08 Feb 2012, 8:04 pm

michiper68 a scris:, nu stiu daca la etatea lui avocatul se mai bucura de noaptea nuntii, dar sper sa nu le vina idei.
affraid confused confused affraid
Nuuuuuuuuuuuuuuuu ...multumim . Respectam varsta venerabilului domn avocat . Dar il asteptam pe Kerim ... 17.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 21 248946 17.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 21 248946 17.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 21 248946
Ei nici la logodna nu s-au pupat pe gura ... ci pe obraz . Asa ca ce noaptea nuntii ... ? Nuuuuuuuuuuuuu , Repede cu nunta ...si apoi copii in oras . la mancat de castane si pupat de maini . Smile
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41

Sus In jos

Mesaj Scris de Selin Mier 08 Feb 2012, 8:05 pm

victorelalove a scris:
Ahaaaaaaaaa ...sa nu isi bage Gullia pixurile in ochi de suparare . Smile

Vic,cine este Gullia? kiss
Selin
Selin
membru senior
membru senior

Data de inscriere : 03/12/2010
Varsta : 51
Localizare : Constanta

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Mier 08 Feb 2012, 8:07 pm

Mirela Maria a scris:

ai vazut ce pozitie are langa el in pat
cu picioarele atarnate si pieptul scos la inaintare Smile Smile
si el saracu` e in culmea fericirii?
miroase la ea Smile Smile Smile
Cred ca este fericit . Numai gandeste-te cat de mult a asteptat momentul asta . Este ceva ce a visat de mult ...si nici Gullia nu pare prea nemultumita de situatie .
Sa miroasa la ea ... dupa miros vor veni si alte apropieri . cupidon cupidon cupidon

17.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 21 155656 Michi !! Spor la treaba!! Multumesc !! kiss
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Mier 08 Feb 2012, 8:07 pm

Selin a scris:

Vic,cine este Gullia? kiss
Este Fatmagul ...asa o alintam noi . kiss Smile
Credeai ca si-a gasit Ker pe altcineva ?
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Mirela Maria Mier 08 Feb 2012, 8:08 pm

victorelalove a scris:
affraid confused confused affraid
Nuuuuuuuuuuuuuuuu ...multumim . Respectam varsta venerabilului domn avocat . Dar il asteptam pe Kerim ... 17.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 21 248946 17.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 21 248946 17.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 21 248946
Ei nici la logodna nu s-au pupat pe gura ... ci pe obraz . Asa ca ce noaptea nuntii ... ? Nuuuuuuuuuuuuu , Repede cu nunta ...si apoi copii in oras . la mancat de castane si pupat de maini . Smile
avem si noi o limita....nu pupat de maini si mancat de torturi.....sunt tineri au atatea oportunitati doar sa ramana singuri...si cu noi desigur Smile Smile Smile
Mirela Maria
Mirela Maria
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Selin Mier 08 Feb 2012, 8:09 pm

victorelalove a scris:
Este Fatmagul ...asa o alintam noi . kiss Smile
Credeai ca si-a gasit Ker pe altcineva ?

M-am gandit eu dar totusi am zis ca o fi vreo noutate ca eu abia am vazut ep 58. kiss
Selin
Selin
membru senior
membru senior

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Mier 08 Feb 2012, 8:10 pm

Mirela Maria a scris:
avem si noi o limita....nu pupat de maini si mancat de torturi.....sunt tineri au atatea oportunitati doar sa ramana singuri...si cu noi desigur Smile Smile Smile

Sunt tineri , tineri ... galopeaza hormonii prin corpul lor . cupidon Si scenaristele ii tortureaza fara pic de mila ... sad sad sad
Nu au pic de imaginatie ... ar iesi niste scene ... cupidon cupidon cupidon

Ea este , Selin !! Gullia noastra . kiss
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Selin Mier 08 Feb 2012, 8:12 pm

victorelalove a scris:

Sunt tineri , tineri ... galopeaza hormonii prin corpul lor . cupidon Si scenaristele ii tortureaza fara pic de mila ... sad sad sad

Eu zic ca mai mult galopeaza hormonii la noi. Smile Va dati seama daca eram noi scenariste ce iesea? Smile Smile Smile
Selin
Selin
membru senior
membru senior

Sus In jos

Mesaj Scris de Mirela Maria Mier 08 Feb 2012, 8:13 pm

victorelalove a scris:

Ea este , Selin !! Gullia noastra . kiss

nu ti se pare ca Gullia nu mai are nici un chef de filmare ????
parca e din alt film....doar acum dupa vacanta am vazut schimbarea
Mirela Maria
Mirela Maria
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Mier 08 Feb 2012, 8:14 pm

Selin a scris:

Eu zic ca mai mult galopeaza hormonii la noi. Smile Va dati seama daca eram noi scenariste ce iesea? Smile Smile Smile
Smile Smile Smile
Ai si tu idei dintr-astea mai de bulina rosie ? Smile Smile
Ne-au transformat in niste "maniace" . Smile

Daca faceam noi scenariul , Denisa era producatoarea ...vorba ei , il difuzau dupa ora 12:00 . Smile Smile Smile
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Mier 08 Feb 2012, 8:15 pm

Mirela Maria a scris:

nu ti se pare ca Gullia nu mai are nici un chef de filmare ????
parca e din alt film....doar acum dupa vacanta am vazut schimbarea
Pai daca isi pupa doar mainile ... eu o cred .
Pai sa fi jucat eu in serial alaturi de Engin ... nu ma mai dezlipeau de el . 17.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 21 248946 17.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 21 248946 17.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 21 248946 17.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 21 248946
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Mirela Maria Mier 08 Feb 2012, 8:15 pm

Selin a scris:

Selin draga,daca faceam noi scenariul era cu bulina rosie Smile Smile Smile macar la 2-3 ep.
nu vezi ca ei pun accentul mai mult pe abla si ablu decat pe tinerii nostri? sad
Mirela Maria
Mirela Maria
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Mirela Maria Mier 08 Feb 2012, 8:18 pm

victorelalove a scris:
Pai daca isi pupa doar mainile ... eu o cred .
Pai sa fi jucat eu in serial alaturi de Engin ... nu ma mai dezlipeau de el . 17.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 21 248946 17.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 21 248946 17.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 21 248946 17.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 21 248946
in serialele anterioare era chiar indrazneata...cu Kivanc si Cansel nu e atat de pudica ca majoritatea turcoaicelor
acum nimic
totusi ma gandesc ca e adevarat ce se spunea la inceput cum ca ei ar fi prieteni vechi si nu se vor atinge prea mult
Mirela Maria
Mirela Maria
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Mier 08 Feb 2012, 8:20 pm

Mirela Maria a scris:
totusi ma gandesc ca e adevarat ce se spunea la inceput cum ca ei ar fi prieteni vechi si nu se vor atinge prea mult
Se vor atinge ... nu cred ca depinde de ei asta .
Asa este subiectul serialului . kiss kiss kiss
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Selin Mier 08 Feb 2012, 8:25 pm

victorelalove a scris:
Smile Smile Smile
Ai si tu idei dintr-astea mai de bulina rosie ? Smile Smile
Ne-au transformat in niste "maniace" . Smile

Daca faceam noi scenariul , Denisa era producatoarea ...vorba ei , il difuzau dupa ora 12:00 . Smile Smile Smile

Si daca eram si eu scenarista nr 1 vorbea doar la telefon cu abla si cu fratesu,nici nu prea apareau decat ei doi si mai ales Mukatess sau cum i-o zice,imi vine sa o strang de gat. Smile Smile
Selin
Selin
membru senior
membru senior

Sus In jos

Mesaj Scris de Mirela Maria Mier 08 Feb 2012, 8:26 pm

victorelalove a scris:
Se vor atinge ... nu cred ca depinde de ei asta .
Asa este subiectul serialului . kiss kiss kiss

imi place de tine ca nu-ti pierzi entuziasmul kiss kiss kiss si speranta
Mirela Maria
Mirela Maria
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Mier 08 Feb 2012, 8:27 pm

Selin a scris:

Si daca eram si eu scenarista nr 1 vorbea doar la telefon cu abla si cu fratesu,nici nu prea apareau decat ei doi si mai ales Mukatess sau cum i-o zice,imi vine sa o strang de gat. Smile Smile
Smile Smile Smile
Si din cand in cand erau episoade in care nu se dadeau jos din pat . Smile cupidon cupidon cupidon
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Selin Mier 08 Feb 2012, 8:30 pm

victorelalove a scris:
Smile Smile Smile
Si din cand in cand erau episoade in care nu se dadeau jos din pat . Smile cupidon cupidon cupidon

Normal,perverse mai suntem,o sa zica lumea ca eram bune de filme xxl nu de telenovele. Smile Smile Smile
Selin
Selin
membru senior
membru senior

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Mier 08 Feb 2012, 8:33 pm

Selin a scris:

Normal,perverse mai suntem,o sa zica lumea ca eram bune de filme xxl nu de telenovele. Smile Smile Smile
Nuuuuuuuuuu ...nu are a face , dar deloc . kiss
Serios ... este ceva ce este mai presus de noi ... nu primim mai nimic si automat ca incepem sa debitam vrute si nevrute . Nu este vina noastra . Si daca nu am face haz de necaz ... cred ca am inebuni de-a binelea . 17.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 21 1450537109 kiss
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Mier 08 Feb 2012, 8:34 pm

bună seara !! drăgălaşelor
cine cu cine se atinge ????

17.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 21 Qtoxewf417.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 21 Post106588_img1_217.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 21 2jg9m
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Localizare : România

http://www.vimeo.com/user2019659/videos

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Mier 08 Feb 2012, 8:36 pm

DENISA a scris:bună seara !! drăgălaşelor
cine cu cine se atinge ????

Cica se vor pupa Gullia si Kerim .
Primul lor sarut adevarat . Nu cred ca avem aceleasi notiuni PENTRU CE INSEAMNA SARUTUL ... Smile kiss Sa-i vedem . kiss kiss
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Mirela Maria Mier 08 Feb 2012, 8:36 pm

Vic,macar asa putin o jumatate de ep.
ca atat l-au alergat pe saracul Kerimel de nu mai stie de el
nici pofta de Gulie nu mai are Smile
Mirela Maria
Mirela Maria
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 21 din 44 Înapoi  1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 32 ... 44  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum