12.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)
+13
DENISA
Selin
Garo
Lucica10
Admin_dea05
petronela
Alexa20
alitheea
Ioana Style
tiberici
lica54
narcisa
iulianagl
17 participanți
Serialesitelenovelet :: Arhiva :: Arhiva Geet - Hui Sabse Parayi\ Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon\Madhubala
Pagina 7 din 40
Pagina 7 din 40 • 1 ... 6, 7, 8 ... 23 ... 40
Re: 12.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)
Admin_dea05 a scris:care clip?nu-l gasesc.
eu chiar cred ca ea s-a indragostit de gurmeet si acum vrea probabil sa faca o scurta pauza ca sa-si revina
Maai Anda mi-ai facut chiar o surpriza aproape de Valentin's Day si mai ales ca se apropie si ziua lui.Ahh ce-mi place.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
Andaaaaaaa si mie ? Nu e corect ! Vreau o poza animata foarte sexy din melodia asta in special din finalul melodiei unde amandoi sunt imbracati foarte sexyyyy pls pls pls plsssssssss vreau si eu un cadou dasta frumossssss
se rezolvaAlexa20 a scris:Andaaaaaaa si mie ? Nu e corect ! Vreau o poza animata foarte sexy din melodia asta in special din finalul melodiei unde amandoi sunt imbracati foarte sexyyyy pls pls pls plsssssssss vreau si eu un cadou dasta frumossssss
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Admin_dea05 a scris:se rezolva
Mersiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Am să vreau și eu unul dacă tot te-ai oferit dar o las prima pe Alexa că tot e ziua ei duminică.Admin_dea05 a scris:se rezolva
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
narcisa a scris:
Am să vreau și eu unul dacă tot te-ai oferit dar o las prima pe Alexa că tot e ziua ei duminică.
Abia astept
Am văzut clipul, era într-adevăr cam supărată, abia zâmbea și nici el nu era foarte vesel.iulianagl a scris:
Ultima e super pe mine chiar ma intristeaza nu mai cand ma uit la ochii ei.Dar ai vazut clipul care l-am postat mai sus Meri sirf?
narcisa- vip
sa-mi trimiti linkul prin mp. si va rog sa fie cat mai clar ca sa iasa giful frumosnarcisa a scris:Am să vreau și eu unul dacă tot te-ai oferit dar o las prima pe Alexa că tot e ziua ei duminică.Admin_dea05 a scris:se rezolva
Admin_dea05- Admin
aa ziceti de clipul cand pomeneste el de nevasta-sa?narcisa a scris:Am văzut clipul, era într-adevăr cam supărată, abia zâmbea și nici el nu era foarte vesel.iulianagl a scris:
Ultima e super pe mine chiar ma intristeaza nu mai cand ma uit la ochii ei.Dar ai vazut clipul care l-am postat mai sus Meri sirf?
Admin_dea05- Admin
narcisa a scris:
Am văzut clipul, era într-adevăr cam supărată, abia zâmbea și nici el nu era foarte vesel.
Parca nici nu-i venea sa mai raspunda si cand el a spus doar nevasta lui parca ei nu-i iesea ce vroia sa faca de supi ce era.
iulianagl- moderator
Mă gândesc deja la tortul pe care îl vei mânca. Am să mănânc și eu o prăjitură duminică să simt că sunt mai aproape de tine.Alexa20 a scris:
Abia astept
narcisa- vip
Admin_dea05 a scris:aa ziceti de clipul cand pomeneste el de nevasta-sa?
Da.
iulianagl- moderator
narcisa a scris:
Mă gândesc deja la tortul pe care îl vei mânca. Am să mănânc și eu o prăjitură duminică să simt că sunt mai aproape de tine.
Sincer nu stiu daca am vreun tort. Ramane la alegerea lu mama, este totul o mare surpriza.
Ador surprizele si cadourileee. Cat mai multe cadouri sa fie, si flori multe multe multe.
da e clar ca s-a intamplat ceva in ziua aceea. ne-a suparat printesa guruiulianagl a scris:
Da.
Admin_dea05- Admin
Admin_dea05 a scris:da e clar ca s-a intamplat ceva in ziua aceea. ne-a suparat printesa guru
Pai cred ca s-o fi enervat si ea de atata Debuna in sus Debuna in jos.Cat trebuie sa mai suporte.
iulianagl- moderator
Sigur vei avea. La 21 de ani nu se poate fără tort. Nu se poate fără la 34 dar la 21. O, tocmai mi-am adus aminte că de ziua mea n-am avut tort. Am fost singură cu Maan și Geet. Și cu fetele de pe forum Iuliana, Lica și Anda că numai noi ne uitam atunci.Alexa20 a scris:
Sincer nu stiu daca am vreun tort. Ramane la alegerea lu mama, este totul o mare surpriza.
Ador surprizele si cadourileee. Cat mai multe cadouri sa fie, si flori multe multe multe.
narcisa- vip
narcisa a scris:
Sigur vei avea. La 21 de ani nu se poate fără tort. Nu se poate fără la 34 dar la 21. O, tocmai mi-am adus aminte că de ziua mea n-am avut tort. Am fost singură cu Maan și Geet. Și cu fetele de pe forum Iuliana, Lica și Anda că numai noi ne uitam atunci.
Nu se poate nici la 100 ca eu atat vreau sa traiesc sa ma mai bucur de viata si daca as putea pacali moartea ca Ivan Turbinca ar fi si mai bine. Poate maine auziti ca am dat ortu' popii asa ca o ironie a vietii.Suuu fereasca Dumnezeu.
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:
Nu se poate nici la 100 ca eu atat vreau sa traiesc sa ma mai bucur de viata si daca as putea pacali moartea ca Ivan Turbinca ar fi si mai bine. Poate maine auziti ca am dat ortu' popii asa ca o ironie a vietii.Suuu fereasca Dumnezeu.
Hai ca a fost buna asta Esti diabolicaaaa
sunt mai mici pt ca-i mai lung filmuletul , sunt bune pt semnaturaAlexa20 a scris:[
Admin_dea05- Admin
Admin_dea05 a scris: [/spoiler] sunt mai mici pt ca-i mai lung filmuletul , sunt bune pt semnatura
Woowwww sunt superbeeeeeeeeeee. Mersi frumos raman datoare
Admin_dea05 a scris:sunt mai mici pt ca-i mai lung filmuletul , sunt bune pt semnatura
Ooooo ce frumoase!
iulianagl- moderator
Yupyyy ce frumos se vaddddd. Mersi mersi mersiii
Ce coincidență! Și eu vreau să trăiesc tot 100 de ani. Dar sunt mulțumită și dacă ajung la 99.iulianagl a scris:
narcisa- vip
narcisa a scris:
Ce coincidență! Și eu vreau să trăiesc tot 100 de ani. Dar sunt mulțumită și dacă ajung la 99.
iulianagl- moderator
[quote="Admin_dea05"]
Foarte frumoase sunt. Dar ce repede le-ai făcut, iar eu nici n-am apucat să mă gândesc ce vreau.
Foarte frumoase sunt. Dar ce repede le-ai făcut, iar eu nici n-am apucat să mă gândesc ce vreau.
narcisa- vip
Pagina 7 din 40 • 1 ... 6, 7, 8 ... 23 ... 40
Subiecte similare
» 11.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)
» 14.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)
» 15.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)
» 16.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)
» 17.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)
» 14.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)
» 15.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)
» 16.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)
» 17.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)
Serialesitelenovelet :: Arhiva :: Arhiva Geet - Hui Sabse Parayi\ Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon\Madhubala
Pagina 7 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum