12.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)
+13
DENISA
Selin
Garo
Lucica10
Admin_dea05
petronela
Alexa20
alitheea
Ioana Style
tiberici
lica54
narcisa
iulianagl
17 participanți
Serialesitelenovelet :: Arhiva :: Arhiva Geet - Hui Sabse Parayi\ Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon\Madhubala
Pagina 21 din 40
Pagina 21 din 40 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 30 ... 40
Re: 12.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)
multumim .superb!Alexa20 a scris:Buna dimineata fetelor, ati inceput de dimineata din cate vad eu.
Am venit cu o surpriza pentru Narcisa special, dar si pentru voi toate. S-ar putea sa va placa si voua surpriza mea.
Enjoy it !]
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
am pregatit ceva pt maine, in caz ca maine nu voi avea timp
https://serialesitelenovelet.forumgratuit.ro/t444p40-creatii-maangeet_gurmeetdrashti-by-dea05_anda#189411
https://serialesitelenovelet.forumgratuit.ro/t444p40-creatii-maangeet_gurmeetdrashti-by-dea05_anda#189411
Admin_dea05- Admin
Admin_dea05 a scris:am pregatit ceva pt maine, in caz ca maine nu voi avea timp
Superbbbbb Este foarte foarte foarte frumoasa poza, felicitari ! Nota 10 la patrat !
Tot timpul ne incanti privirea cu pozele astea minunate. Sa mai faci Sa mai faci Sa mai faci
Bonjourica !
Alexa, foarte frumos videoclipul...
Anda, faci niste frumuseti....
Nu ma mai satur sa va ascult si sa privesc ce faceti...mai ales pe vijelia care e afara.....
Alexa, foarte frumos videoclipul...
Anda, faci niste frumuseti....
Nu ma mai satur sa va ascult si sa privesc ce faceti...mai ales pe vijelia care e afara.....
petronela- vip
Data de inscriere : 18/07/2010
Varsta : 57
Localizare : Bucuresti
multumesc.Alexa20 a scris:[
Superbbbbb Este foarte foarte foarte frumoasa poza, felicitari ! Nota 10 la patrat !
Tot timpul ne incanti privirea cu pozele astea minunate. Sa mai faci Sa mai faci Sa mai faci
o reclama noua a frumoasei noastre
Admin_dea05- Admin
buna ziua,doamnelor!...Alexa,minunat...si melodia este f.frumoasa mai ales ca acum versurile sunt traduse;este atit de trista ca m/i se stringe sufletul...si clipul pt.GC l/am ascultat de f.multe ori(nu intelegeam versurile,dar era un lucru nesemnificativ)...nu am cuvinte...Dea,ca intotdeauna pozele tale sunt :drunken: ,multumiri...
in centru ninge c/an povesti,in mai putin de o ora stratul depus a depasit 10cm...o zi si o saptamina cit mai bune,va doresc,
in centru ninge c/an povesti,in mai putin de o ora stratul depus a depasit 10cm...o zi si o saptamina cit mai bune,va doresc,
Garo- vip
Data de inscriere : 13/07/2010
gata getelor inca una si ma duc.....
https://serialesitelenovelet.forumgratuit.ro/t444p40-creatii-maangeet_gurmeetdrashti-by-dea05_anda#189421
ne citim diseara
https://serialesitelenovelet.forumgratuit.ro/t444p40-creatii-maangeet_gurmeetdrashti-by-dea05_anda#189421
ne citim diseara
Admin_dea05- Admin
Alexa surpriza ta este minunată, mi-ai întrecut așteptările, din mâinile tale ies lucruri fermecate. Imaginile alese au curs ca o poveste iar efectele alese mi-au dat impresia că lumea lor s-a rupt în mii de fărâme. Și a mea la fel.
Mulțumesc.
Mulțumesc.
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
Anda și tu ai mâini fermecate și un suflet extrem de sensibil, la fel ca Alexa, dacă puteți face lucruri atât de frumoase. Vă invidiez, mi-aș dori să pot face și eu astfel de lucruri.Admin_dea05 a scris:gata getelor inca una si ma duc.....
ne citim diseara
narcisa- vip
Salutare și câte un pentru toate fetele. O după-amiază și o seară frumoase.
narcisa- vip
Tot asa unul nou si frumos.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
Bună Iulia.iulianagl a scris:[]
Tot asa unul nou si frumos.
narcisa- vip
narcisa a scris:
Bună Iulia.
Buna Narcisa, tot ascult clipul vai ce buna alegere ai facut stii ce oare nu-l poate face si in engleza sa-l promovam sa vada toata lumea ce alegeri bune poate face romanii nostri adica voi.E superba melodia si perfecta cu ei.
iulianagl- moderator
Se poate face, versurile în engleză sunt pe net, depinde de Alexa. Eu nu am nici un merit, eu am avut doar dorința de a vedea povestea dragilor noștri pe melodia asta. Nu mi-a ajuns cât am mai plâns când urmăream videoclipul cu GC am vrut neapărat să plâng uitându-mă și la Maan și Geet.iulianagl a scris:
Buna Narcisa, tot ascult clipul vai ce buna alegere ai facut stii ce oare nu-l poate face si in engleza sa-l promovam sa vada toata lumea ce alegeri bune poate face romanii nostri adica voi.E superba melodia si perfecta cu ei.
narcisa- vip
narcisa a scris:
Se poate face, versurile în engleză sunt pe net, depinde de Alexa. Eu nu am nici un merit, eu am avut doar dorința de a vedea povestea dragilor noștri pe melodia asta. Nu mi-a ajuns cât am mai plâns când urmăream videoclipul cu GC am vrut neapărat să plâng uitându-mă și la Maan și Geet.
Tocmai asta faceam eu acum.
iulianagl- moderator
narcisa a scris:
Se poate face, versurile în engleză sunt pe net, depinde de Alexa. Eu nu am nici un merit, eu am avut doar dorința de a vedea povestea dragilor noștri pe melodia asta. Nu mi-a ajuns cât am mai plâns când urmăream videoclipul cu GC am vrut neapărat să plâng uitându-mă și la Maan și Geet.
Este simplu de facut clipul in engleza. sa vad daca pot sa pun versurile direct pe clip, sau daca il fac tot cu cc.
Momentan ma chinui cu filmul, ca am probleme mari cu netul.
Alexa20 a scris:
Este simplu de facut clipul in engleza. sa vad daca pot sa pun versurile direct pe clip, sau daca il fac tot cu cc.
Buna iubita, ia-o usurel nu te grabi ca nici noi nu ne grabim, take your time.
iulianagl- moderator
Și tu? Eu l-am văzut înainte de a lua copilul de la grădi. Se uita educatoarea la mine ca la OZN.iulianagl a scris:
Tocmai asta faceam eu acum.
narcisa- vip
Noi tot aici suntem, așteptăm, nu plecăm. Dar pentru tine trebuie să fie tare neplăcut să te chinui cu netul. Nici la mine nu merge grozav dar merge.Alexa20 a scris:
narcisa- vip
narcisa a scris:
Și tu? Eu l-am văzut înainte de a lua copilul de la grădi. Se uita educatoarea la mine ca la OZN.
Eu acum l-am vazut si m-am ferit sa nu ma vada asta mic dar degeaba parca simte fata ca a si venit la mine si ma si intreaba mama de ce plangi si cand face asta ma emotioneaza si mai tare.
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:
Eu acum l-am vazut si m-am ferit sa nu ma vada asta mic dar degeaba parca simte fata ca a si venit la mine si ma si intreaba mama de ce plangi si cand face asta ma emotioneaza si mai tare.
ati plans fara mine? vreau si eu sa vad video care v-a facut pe toate sa plangeti
Ioana Style- vip
Data de inscriere : 07/01/2012
Varsta : 29
Localizare : Roman
Ioana a scris:
ati plans fara mine? vreau si eu sa vad video care v-a facut pe toate sa plangeti
Vezi ca e mai sus.
iulianagl- moderator
Dragalaselor!Si bine v-am gasit....
Fetelor multam frumos pentru tot ce aduceti nou pe aici...uite de asta va iubesc eu...sunteti tare dulci..
Fetelor multam frumos pentru tot ce aduceti nou pe aici...uite de asta va iubesc eu...sunteti tare dulci..
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Alexa20 a scris:Gata filmul. Vizonare placuta :*
Ok multumim.Cine e gata de film?
iulianagl- moderator
Pagina 21 din 40 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 30 ... 40
Subiecte similare
» 13.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)
» 11.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)
» 14.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)
» 15.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)
» 16.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)
» 11.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)
» 14.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)
» 15.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)
» 16.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)
Serialesitelenovelet :: Arhiva :: Arhiva Geet - Hui Sabse Parayi\ Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon\Madhubala
Pagina 21 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum