Serialesitelenovelet
12.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini) - Pagina 26 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
12.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini) - Pagina 26 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

12.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)

+13
DENISA
Selin
Garo
Lucica10
Admin_dea05
petronela
Alexa20
alitheea
Ioana Style
tiberici
lica54
narcisa
iulianagl
17 participanți

Pagina 26 din 40 Înapoi  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 40  Urmatorul

In jos

12.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini) - Pagina 26 Empty Re: 12.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)

Mesaj Scris de petronela Mar 14 Feb 2012, 6:39 pm

Fetelor, astazi am crezut ca nu va fi nimeni pe forum...toata lumea plecata cu iubitul, cu sotul, cu prietenul ...undeva intr-un loc special...plin de iubire... de flori....de torturi... si ce vad.....
De ce sunte-ti acasa ?????....
petronela
petronela
vip
vip

Data de inscriere : 18/07/2010
Varsta : 57
Localizare : Bucuresti

Sus In jos

12.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini) - Pagina 26 Empty Re: 12.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)

Mesaj Scris de iulianagl Mar 14 Feb 2012, 6:43 pm

petronela a scris:Fetelor, astazi am crezut ca nu va fi nimeni pe forum...toata lumea plecata cu iubitul, cu sotul, cu prietenul ...undeva intr-un loc special...plin de iubire... de flori....de torturi... si ce vad.....
De ce sunte-ti acasa ?????....

Ha, ha, ha, very funny.Dar tu de ce esti acasa?
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Mar 14 Feb 2012, 6:43 pm

narcisa a scris:Ce fac fetele? Cum se mai distrează?
Mai votează fetele?

Iar tu madam de ce esti acasa?
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de narcisa Mar 14 Feb 2012, 6:54 pm

iulianagl a scris:

Iar tu madam de ce esti acasa?
Păi unde altundeva să fiu. Acasă unde sunt și cei dragi. Ai văzut filmul? La Ramayan te-ai uitat?
narcisa
narcisa
vip
vip

Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București

Sus In jos

Mesaj Scris de petronela Mar 14 Feb 2012, 6:56 pm

Cred ca ar trebui si barbatii sa vada Geet, poate devin si ei mai romantici... sad
petronela
petronela
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de narcisa Mar 14 Feb 2012, 6:57 pm

petronela a scris:Fetelor, astazi am crezut ca nu va fi nimeni pe forum...toata lumea plecata cu iubitul, cu sotul, cu prietenul ...undeva intr-un loc special...plin de iubire... de flori....de torturi... si ce vad.....
De ce sunteti acasa ?????....
Bună Petro. Te uiți în seara asta la unutulmaz? A început sezonul doi. Ai semnal la Tv?
narcisa
narcisa
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Mar 14 Feb 2012, 7:06 pm

narcisa a scris:
Păi unde altundeva să fiu. Acasă unde sunt și cei dragi. Ai văzut filmul? La Ramayan te-ai uitat?

Care film?Iar la Ram Casam nu ma uit.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de lica54 Mar 14 Feb 2012, 7:12 pm

Bonjur dragalaselor!Mai daca tot neam adunat acasa sa servim ceva asa ca fetele...sa sarbatorim intre noi...

12.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini) - Pagina 26 Dd9eb1fb
12.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini) - Pagina 26 C1fdebc8
12.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini) - Pagina 26 75def2f3

1
lica54
lica54
vip
vip

Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Mar 14 Feb 2012, 7:14 pm

lica54 a scris:Bonjur dragalaselor!Mai daca tot neam adunat acasa sa servim ceva asa ca fetele...sa sarbatorim intre noi...

Buna Dadi.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de lica54 Mar 14 Feb 2012, 7:16 pm

petro da iti schimbi poza de la avatar ca geambasu caii?

12.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini) - Pagina 26 5be96058
lica54
lica54
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de lica54 Mar 14 Feb 2012, 7:17 pm

iulianagl a scris:

Buna Dadi.

Buna Iuliana kiss kiss kiss 12.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini) - Pagina 26 3886fc9d

Ultima editare efectuata de catre lica54 in Mar 14 Feb 2012, 7:18 pm, editata de 1 ori
lica54
lica54
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de narcisa Mar 14 Feb 2012, 7:18 pm

iulianagl a scris:

Care film?Iar la Ram Casam nu ma uit.
Geet. Iar despre Ram îți povestesc eu, nu fi supărată că nu-l vezi.
narcisa
narcisa
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de petronela Mar 14 Feb 2012, 7:18 pm

narcisa a scris:
Bună Petro. Te uiți în seara asta la unutulmaz? A început sezonul doi. Ai semnal la Tv?
Da, in seara asta iti fac o vizita, a dat Domnul si au venit de au ..aranjat antena... 12.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini) - Pagina 26 2743637754
petronela
petronela
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de narcisa Mar 14 Feb 2012, 7:20 pm

lica54 a scris:Bonjur dragalaselor!Mai daca tot neam adunat acasa sa servim ceva asa ca fetele...sa sarbatorim intre noi...

[
1
12.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini) - Pagina 26 57855 Dadi, merge ceva răcoritor după o pizza hot.
narcisa
narcisa
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de petronela Mar 14 Feb 2012, 7:22 pm

lica54 a scris:petro da iti schimbi poza de la avatar ca geambasu caii?

Buna ! Te-ai gandit bine, chiar mi-era dor de un dulceee...
Ieri erau prea pupaciosi, azi i-am pus indragostiti... cupidon
petronela
petronela
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de petronela Mar 14 Feb 2012, 7:35 pm

Narcisa, spune-mi si mie o parere de Guru si Debuna in Ram Casam, cum joaca si cat de bine ....se potrivesc ...... 12.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini) - Pagina 26 2743637754
in afara de mancat budinca .... Smile
petronela
petronela
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Mar 14 Feb 2012, 7:41 pm

narcisa a scris:
Geet. Iar despre Ram îți povestesc eu, nu fi supărată că nu-l vezi.

Smile Smile Smile Tu faci misto de mine?
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Mar 14 Feb 2012, 7:41 pm

petronela a scris:

Buna ! Te-ai gandit bine, chiar mi-era dor de un dulceee...
Ieri erau prea pupaciosi, azi i-am pus indragostiti... cupidon

Iar al meu sta cu ochii pe mine. Smile Smile Smile
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de lica54 Mar 14 Feb 2012, 7:43 pm

petronela a scris:Narcisa, spune-mi si mie o parere de Guru si Debuna in Ram Casam, cum joaca si cat de bine ....se potrivesc ...... 12.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini) - Pagina 26 2743637754
in afara de mancat budinca .... Smile

In astea doua ep ei nu au aparut..doar o reclama cu ei doi stand pe o sofa si niste slugi le faceau aer..
lica54
lica54
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Mar 14 Feb 2012, 7:44 pm

lica54 a scris:

In astea doua ep ei nu au aparut..doar o reclama cu ei doi stand pe o sofa si niste slugi le faceau aer..

Bun inceput, nu?
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de lica54 Mar 14 Feb 2012, 7:47 pm

Narcisa si ceva racoritor..

12.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini) - Pagina 26 Thumb_size112.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini) - Pagina 26 2088_1_121603596412.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini) - Pagina 26 2086_0_121603596312.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini) - Pagina 26 Frozen%20drink
lica54
lica54
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de petronela Mar 14 Feb 2012, 8:00 pm

iulianagl a scris:

Iar al meu sta cu ochii pe mine. Smile Smile Smile
Mi-as dori si eu sa stea cu ochii pe mine Maan ... sad
dar el sta cu ochii pe Debuna... 12.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini) - Pagina 26 3176764736
Oricum, am de gand sa schimb avatarul in fiecare zi, sper sa reusesc asta, pana la sfarsitul filmului,nu ma hotarasc care imi place mai mult...asa ca ii voi privi mereu ..altfel...si altfel ..pana ma satur de ei... sad
petronela
petronela
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Mar 14 Feb 2012, 8:06 pm

petronela a scris:
Mi-as dori si eu sa stea cu ochii pe mine Maan ... sad
dar el sta cu ochii pe Debuna... 12.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini) - Pagina 26 3176764736
Oricum, am de gand sa schimb avatarul in fiecare zi, sper sa reusesc asta, pana la sfarsitul filmului,nu ma hotarasc care imi place mai mult...asa ca ii voi privi mereu ..altfel...si altfel ..pana ma satur de ei... sad

Well, good luck then. kiss
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de narcisa Mar 14 Feb 2012, 8:15 pm

Un interviu luat în ultima zi de filmări.

Spectacolul vostru Geet a ajuns la capăt. Cum a fost călătoria?

Gurmeet: Călătoria a fost excelentă şi ne-am bucurat de tot. Fiecare zi ne-a învăţat ceva nou. Intreaga echipă de la Geet a devenit o familie mare şi îmi va lipsi cu siguranta fiecare dintre ei. Experienţa a fost minunată.

Drashti: Sunt de acord. Aceasta a fost o experienţă uimitoare şi fabuloasă. Nu am primit atât de multă dragoste înainte. Am lucrat timp de aproape doi ani la spectacol, dar acum este timpul sa ne despartim. Este un moment emoţionant.

Cum a fost ultima zi de filmare?

Gurmeet: A fost foarte emoţionant pentru că am avut posibilitatea de a întâlni tehnicienii, oamenii care au legătură cu spectacolul. Fani din diferite ţări şi locuri au venit special pentru a ne întâlni. Am încercat, de asemenea, să filmez câteva cadre. (zâmbește)

Drashti: Aş spune că întreaga echipă era înnebunită. Am făcut poze și am mâncat tort. Am avut 5 sau 6 torturi. N-a fost doar asta, am avut oportunitatea de a întâlni o parte din fanii mei. Erau foarte emoționați că filmul se termină. Fanii au plâns si ne-au adus daruri, a fost drăguț din partea lor. Sunt copleşită.

V-aţi gândit vreodată că Geet va deveni atât de popular?

Gurmeet: Am fost sigur că spectacolul va merge, dar n-am crezut niciodată că va fi urmărit de atât de mulți fani. Cred că meritul pentru succesul spectacolului este al fanilor noștri.

Drashti: Sincer, nu am crezut că oamenii vor iubi acest spectacol într-o asemenea măsură. Am făcut câteva spectacole în trecut, dar n-am visat niciodată la atâta dragoste şi afecţiune câtă am primit pentru Geet.

Există amintiri de la acest spectacol pe care le veți păstra în suflet mereu?

Gurmeet: Amintiri Toh bahut Hai ... Dar eu sunt fericit că spectacolul se încheie în nota corectă și că asta a putut răsplăti dragostea şi afecţiunea pe care le-am primit de la fanii nostri. Nu am lucrat pentru nici un alt spectacol la fel de mult. Eu datorez totul acestui spectacol.

Drashti: Fiecare zi pe platou a fost o amintire dulce, asa ca nu pot alege doar una. Dar spectacolul va fi mereu special pentru mine, pentru că am trait si am respirat acest caracter.

Fanii au înnebunit la vestea că Geet se va termina. Ei chiar au vizitat platoul de filmări. Cum a fost experiența?

Gurmeet: De când a apărut știrea, fanii ne-au vizitat continuu. Recent, o doamnă de 70 de ani din SUA ne-a vizitat pe platoul de filmare. Ea a adus o fotografie a ei, din tinereţe. A spus că, dacă s-ar fi născut 50 de ani mai târziu, ea s-ar fi căsătorit cu mine.

Drashti: Fanii au fost uimitori. Am fost surprinsă să-i văd le călătorind din Dubai, Statele Unite, Bengaluru, doar pentru a-i întâlni pe Geet şi Maan.

Un mesaj pentru fani?

Gurmeet: Niciodată nu am crezut că voi fi atât de iubit de oameni. Faima şi recunoaşterea pe care le-am primit este tot din cauza fanilor mei. Vă mulţumesc pentru dragostea şi sprijinul pe care mi le-ați dat. Vă rog să continuaţi să mă iubiți şi eu promit că voi veni din nou foarte repede, cu ceva diferit.

Drashti: Eu va iubesc pe toti. Vă rog să mă iubiți și să mă sprijiniți iar în schimb, voi continua să vă bucur.
narcisa
narcisa
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Mar 14 Feb 2012, 8:19 pm

narcisa a scris:Un interviu luat în ultima zi de filmări.

Spectacolul vostru Geet a ajuns la capăt. Cum a fost călătoria?

Gurmeet: Călătoria a fost excelentă şi ne-am bucurat de tot. Fiecare zi ne-a învăţat ceva nou. Intreaga echipă de la Geet a devenit o familie mare şi îmi va lipsi cu siguranta fiecare dintre ei. Experienţa a fost minunată.

Drashti: Sunt de acord. Aceasta a fost o experienţă uimitoare şi fabuloasă. Nu am primit atât de multă dragoste înainte. Am lucrat timp de aproape doi ani la spectacol, dar acum este timpul sa ne despartim. Este un moment emoţionant.

Cum a fost ultima zi de filmare?

Gurmeet: A fost foarte emoţionant pentru că am avut posibilitatea de a întâlni tehnicienii, oamenii care au legătură cu spectacolul. Fani din diferite ţări şi locuri au venit special pentru a ne întâlni. Am încercat, de asemenea, să filmez câteva cadre. (zâmbește)

Drashti: Aş spune că întreaga echipă era înnebunită. Am făcut poze și am mâncat tort. Am avut 5 sau 6 torturi. N-a fost doar asta, am avut oportunitatea de a întâlni o parte din fanii mei. Erau foarte emoționați că filmul se termină. Fanii au plâns si ne-au adus daruri, a fost drăguț din partea lor. Sunt copleşită.

V-aţi gândit vreodată că Geet va deveni atât de popular?

Gurmeet: Am fost sigur că spectacolul va merge, dar n-am crezut niciodată că va fi urmărit de atât de mulți fani. Cred că meritul pentru succesul spectacolului este al fanilor noștri.

Drashti: Sincer, nu am crezut că oamenii vor iubi acest spectacol într-o asemenea măsură. Am făcut câteva spectacole în trecut, dar n-am visat niciodată la atâta dragoste şi afecţiune câtă am primit pentru Geet.

Există amintiri de la acest spectacol pe care le veți păstra în suflet mereu?

Gurmeet: Amintiri Toh bahut Hai ... Dar eu sunt fericit că spectacolul se încheie în nota corectă și că asta a putut răsplăti dragostea şi afecţiunea pe care le-am primit de la fanii nostri. Nu am lucrat pentru nici un alt spectacol la fel de mult. Eu datorez totul acestui spectacol.

Drashti: Fiecare zi pe platou a fost o amintire dulce, asa ca nu pot alege doar una. Dar spectacolul va fi mereu special pentru mine, pentru că am trait si am respirat acest caracter.

Fanii au înnebunit la vestea că Geet se va termina. Ei chiar au vizitat platoul de filmări. Cum a fost experiența?

Gurmeet: De când a apărut știrea, fanii ne-au vizitat continuu. Recent, o doamnă de 70 de ani din SUA ne-a vizitat pe platoul de filmare. Ea a adus o fotografie a ei, din tinereţe. A spus că, dacă s-ar fi născut 50 de ani mai târziu, ea s-ar fi căsătorit cu mine.

Drashti: Fanii au fost uimitori. Am fost surprinsă să-i văd le călătorind din Dubai, Statele Unite, Bengaluru, doar pentru a-i întâlni pe Geet şi Maan.

Un mesaj pentru fani?

Gurmeet: Niciodată nu am crezut că voi fi atât de iubit de oameni. Faima şi recunoaşterea pe care le-am primit este tot din cauza fanilor mei. Vă mulţumesc pentru dragostea şi sprijinul pe care mi le-ați dat. Vă rog să continuaţi să mă iubiți şi eu promit că voi veni din nou foarte repede, cu ceva diferit.

Drashti: Eu va iubesc pe toti. Vă rog să mă iubiți și să mă sprijiniți iar în schimb, voi continua să vă bucur.

Frumos sa vedem daca Gurmeet o sa munceasca cu aceeasi placere si la noul serial.Mersi Narci! kiss
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 26 din 40 Înapoi  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 40  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum