Serialesitelenovelet
13.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini) - Pagina 40 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
13.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini) - Pagina 40 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

13.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)

+12
DENISA
alitheea
Garo
costina
iulianagl
lica54
tiberici
narcisa
Alexa20
Ioana Style
petronela
Admin_dea05
16 participanți

Pagina 40 din 40 Înapoi  1 ... 21 ... 38, 39, 40

In jos

13.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini) - Pagina 40 Empty Re: 13.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)

Mesaj Scris de petronela Lun 05 Mar 2012, 10:14 pm

Alexa20 a scris:

Da trebuie sa ne luam batistele. Eu le-am luat inaintea voastra sad sad
La mine s-au uscat...da altele nu mai ud... Smile Smile
petronela
petronela
vip
vip

Data de inscriere : 18/07/2010
Varsta : 56
Localizare : Bucuresti

Sus In jos

13.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini) - Pagina 40 Empty Re: 13.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)

Mesaj Scris de iulianagl Lun 05 Mar 2012, 10:27 pm

Alexa20 a scris:

Da trebuie sa ne luam batistele. Eu le-am luat inaintea voastra sad sad

Ha, poate le udam si de ras, nu? Smile Smile
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania

Sus In jos

Mesaj Scris de lica54 Lun 05 Mar 2012, 10:42 pm

Dragalaselor!Iubitelor!de maine ma intorc in statiunea de unde am venit saptamana trecuta stiu cand plec dar nu stiu cand ma intorc va doresc toate cele bune sanatate ,bucurii sa ne auzim cu bine...va kiss kiss kiss kiss de noapte buna... 13.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini) - Pagina 40 155656 13.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini) - Pagina 40 155656

13.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini) - Pagina 40 5d8ae7ff13.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini) - Pagina 40 93d17b4e
lica54
lica54
vip
vip

Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Lun 05 Mar 2012, 10:45 pm

lica54 a scris:Dragalaselor!Iubitelor!de maine ma intorc in statiunea de unde am venit saptamana trecuta stiu cand plec dar nu stiu cand ma intorc va doresc toate cele bune sanatate ,bucurii sa ne auzim cu bine...va kiss kiss kiss kiss de noapte buna... 13.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini) - Pagina 40 155656 13.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini) - Pagina 40 155656

Dadi imi pare rau ca pleci, sa dea Domnul sa fie bine acolo in statiune si intoarce-te cat mai repede ca sunt sigura ca n-o sa-ti placa acolo. kiss kiss kiss kiss
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de petronela Lun 05 Mar 2012, 10:52 pm

lica54 a scris:Dragalaselor!Iubitelor!de maine ma intorc in statiunea de unde am venit saptamana trecuta stiu cand plec dar nu stiu cand ma intorc va doresc toate cele bune sanatate ,bucurii sa ne auzim cu bine...va kiss kiss kiss kiss de noapte buna... 13.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini) - Pagina 40 155656 13.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini) - Pagina 40 155656

Numai bine kiss si ....o sa ducem dorul bunatatilor tale... sad
petronela
petronela
vip
vip

Data de inscriere : 18/07/2010
Varsta : 56

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin_dea05 Mar 06 Mar 2012, 12:11 am

Sanatate multa!.Noi te vom astepta. 13.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini) - Pagina 40 155656

O noapte frumoasa fetelor!!!! 13.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini) - Pagina 40 1770706045
Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Data de inscriere : 12/09/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de Garo Mar 06 Mar 2012, 1:35 am

noapte buna,doamnelor cu vise frumoase...Lica.drum bun,sanatate si sa te intorci cu bine...pt.dimineata,cafea+maaneet, cafea cafea cafea cafea 13.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini) - Pagina 40 155656 13.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini) - Pagina 40 155656
Garo
Garo
vip
vip

Data de inscriere : 13/07/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin_dea05 Mar 06 Mar 2012, 7:14 am

Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Data de inscriere : 12/09/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de lica54 Mar 06 Mar 2012, 12:04 pm

Dragalaselor13.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini) - Pagina 40 51ef4d3aNu am putut sta departe de voi de 8 martie si mam intors acasa....Ma programat pentru vineri la operatie..pentru maine sunt deja programarile facute,joi nu opereaza ca nu este doctorul anestizist si a ramas treaba pentru vineri...analizele nu mi le mai face ca sunt valabile alea cu care am esit din spital....imi face doar pentru coagularea sangelui...asa ca mai respir cateva zile...va doresc o zi buna kiss kiss kiss kiss
lica54
lica54
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de narcisa Mar 06 Mar 2012, 12:49 pm

Bună ziua fete dragi.
Dadi îmi pare rău să aud că ai probleme de sănătate, îţi doresc să treci cat mai repede şi cat mai bine peste operaţie. Multă sănătate.
narcisa
narcisa
vip
vip

Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Mar 06 Mar 2012, 12:51 pm

lica54 a scris:DragalaselorNu am putut sta departe de voi de 8 martie si mam intors acasa....Ma programat pentru vineri la operatie..pentru maine sunt deja programarile facute,joi nu opereaza ca nu este doctorul anestizist si a ramas treaba pentru vineri...analizele nu mi le mai face ca sunt valabile alea cu care am esit din spital....imi face doar pentru coagularea sangelui...asa ca mai respir cateva zile...va doresc o zi buna kiss kiss kiss kiss

Buna Dadi ma bucur ca ai mai scapat cateva zile sa mai stai cu noi.Las' ca trece si asta. kiss kiss
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de narcisa Mar 06 Mar 2012, 12:59 pm

Am văzut şi eu videoclipul cu dansul lui Gurmeet şi al Kratiţei. Nu ştiu cine a avut ideea reluării dansului cu Drashti dar n+a fost deloc inspirat. Chiar dacă Gurmeet a fost destul de senzual (cât am reuşit eu să-l zăresc din spatele dulapului de Kratiţa) , faptul că trebuia să pună mâna de trei ori pe ea ca să o întoarcă o dată şi tot noroiul de pe ei şi imobilitatea şi imensitatea Kratiţei care acoperea totul a distrus tot dansul. Dar m+am convins de un lucru, dacă Gurmeet a reuşit să o ridice pe Kratiţa înseamnă că e cu adevărat puternic. Smile
narcisa
narcisa
vip
vip

Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Mar 06 Mar 2012, 1:01 pm

narcisa a scris:Am văzut şi eu videoclipul cu dansul lui Gurmeet şi al Kratiţei. Nu ştiu cine a avut ideea reluării dansului cu Drashti dar n+a fost deloc inspirat. Chiar dacă Gurmeet a fost destul de senzual (cât am reuşit eu să-l zăresc din spatele dulapului de Kratiţa) , faptul că trebuia să pună mâna de trei ori pe ea ca să o întoarcă o dată şi tot noroiul de pe ei şi imobilitatea şi imensitatea Kratiţei care acoperea totul a distrus tot dansul. Dar m+am convins de un lucru, dacă Gurmeet a reuşit să o ridice pe Kratiţa înseamnă că e cu adevărat puternic. Smile

Smile Smile Smile Uite de aceea nu m-am pronuntat eu...Te-am asteptat pe tine ca tu le zici mai pe nume decat mine. kiss
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de lica54 Mar 06 Mar 2012, 1:15 pm

narcisa a scris:Am văzut şi eu videoclipul cu dansul lui Gurmeet şi al Kratiţei. Nu ştiu cine a avut ideea reluării dansului cu Drashti dar n+a fost deloc inspirat. Chiar dacă Gurmeet a fost destul de senzual (cât am reuşit eu să-l zăresc din spatele dulapului de Kratiţa) , faptul că trebuia să pună mâna de trei ori pe ea ca să o întoarcă o dată şi tot noroiul de pe ei şi imobilitatea şi imensitatea Kratiţei care acoperea totul a distrus tot dansul. Dar m+am convins de un lucru, dacă Gurmeet a reuşit să o ridice pe Kratiţa înseamnă că e cu adevărat puternic. Smile

Buna Narcisa! o fi el pternic si talentat dar alaturi de Kratika nu are nici un farmec nu au chimie int-re ei ori cat sa-r stradui ..imi pare rau pentru el...Sunt curioasa cand isi va intra in rol cu adevarat ce va fi alaturi de Kratika ca ceam vazut pana acum nu ma miscat deloc kiss kiss kiss Are antranament de la Debina ca si ea este o usa de dulap...
lica54
lica54
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Alexa20 Mar 06 Mar 2012, 2:39 pm

Wow fetelor ce vorbarete sunteti astazi kiss Buna buna bunaaaaa am venit cu episoade noiiiiiiiiiiiiiii kiss Vizionare placuta. Va las o scena de dragoste dintre Maan Si Geet, absolut superba.

Alexa20
Alexa20
vip
vip

Data de inscriere : 16/12/2011
Varsta : 33

https://www.youtube.com/user/ispitutza20?feature=guide

Sus In jos

Mesaj Scris de Alexa20 Mar 06 Mar 2012, 2:42 pm

lica54 a scris:Dragalaselor Nu am putut sta departe de voi de 8 martie si mam intors acasa....Ma programat pentru vineri la operatie..pentru maine sunt deja programarile facute,joi nu opereaza ca nu este doctorul anestizist si a ramas treaba pentru vineri...analizele nu mi le mai face ca sunt valabile alea cu care am esit din spital....imi face doar pentru coagularea sangelui...asa ca mai respir cateva zile...va doresc o zi buna kiss kiss kiss kiss

Dadi imi pare foarte rau ca ai probleme de sanatate si ca trebuie sa te operezi. Eu am crezut ca daca ai iesit din spital, gata te-ai facut bine. sad Iti doresc sa te faci bine si sa te bucuri cat mai mult timp de familia ta si de nepotica ta (care banuiesc ca o adori, asa cum am adora si pe mine bunica mea).

Te pup dulce kiss

-------

https://serialesitelenovelet.forumgratuit.ro/viewtopic.forum?t=472
Alexa20
Alexa20
vip
vip

Data de inscriere : 16/12/2011
Varsta : 33

https://www.youtube.com/user/ispitutza20?feature=guide

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 40 din 40 Înapoi  1 ... 21 ... 38, 39, 40

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum