Serialesitelenovelet
2.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 8 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
2.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 8 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

2.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)

+4
tiberici
Admin_dea05
iulianagl
Andreea_Miha
8 participanți

Pagina 8 din 40 Înapoi  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40  Urmatorul

In jos

2.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 8 Empty Re: 2.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)

Mesaj Scris de Andreea_Miha Vin 16 Mar 2012, 4:56 pm

iulianagl a scris:Anjali le-a aratat la toti ce fel s-au comportat de Holi mai ales Chote.Si acum a inceput vanarea lui Khushi de catre Shyam pe oriunde o vede, la sfarsit ia spus ceva si cred ca lui Khushi ia dat de banuit.Sa vedem dar pana luni mai este, sa vedem cum se comporta Chote cu Khushi a noastra.Oricum nu ia convenit ce a vazut pe tv. Smile Smile Dar scenele dintre ei au fost suupeerrrr.Deci ce ia spus a fost sub influenta bangului deci o sa inceapa din nou Tom si Jerry important este ca ea s-a impacat cu familiile.

ok...mersi.
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Data de inscriere : 27/01/2010
Varsta : 38
Localizare : Bucuresti

Sus In jos

2.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 8 Empty Re: 2.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)

Mesaj Scris de iulianagl Vin 16 Mar 2012, 4:58 pm

Skumpyk86 a scris:

te rog spune-mi ca nu a zis nimic...ti-am zis ca ne putem astepta la orice...cu directori si scriitori care ii are...nu am sperante mari.....

Am impresia ca ia spus despre nunta ei ca el a amenintat-o ca daca nu se marita cu el n-o sa le dea voie lui Payal si Akash sa se casatoreasca eu asa am inteles sa vedem la traducere dar a aparut Anjali si el s-a ascuns repede si nu a aflat absolut tot dar pe scari ia spus ceva precum ca a sti ceva si ea n-a scos nicio vorba dar cred ca banuieste ca ia spus ceva.Vedem la traducere de abia astept sa apara.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Vin 16 Mar 2012, 4:59 pm

iulianagl a scris:

Am impresia ca ia spus despre nunta ei ca el a amenintat-o ca daca nu se marita cu el n-o sa le dea voie lui Payal si Akash sa se casatoreasca eu asa am inteles sa vedem la traducere dar a aparut Anjali si el s-a ascuns repede si nu a aflat absolut tot dar pe scari ia spus ceva precum ca a sti ceva si ea n-a scos nicio vorba dar cred ca banuieste ca ia spus ceva.Vedem la traducere de abia astept sa apara.

o sa ma uit in hindi sa vad...mersi...
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de tiberici Vin 16 Mar 2012, 5:11 pm

Buna! Buna la toata lumea!
S-au trezit din mahmureala...? Revine Arnav la vehiul comportament fata de K? Ce frumos se agata ea de bratul lui.....cu ambele maini
Ce-o vorbi dobitocul singur pe scari la sf.....? urat e Doamne affraid
De ce nu e maine luni?? sad
tiberici
tiberici
vip
vip

Data de inscriere : 17/02/2010
Varsta : 55
Localizare : Constanta

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Vin 16 Mar 2012, 5:19 pm

tiberici a scris:Buna! Buna la toata lumea!
S-au trezit din mahmureala...? Revine Arnav la vehiul comportament fata de K? Ce frumos se agata ea de bratul lui.....cu ambele maini
Ce-o vorbi dobitocul singur pe scari la sf.....? urat e Doamne affraid
De ce nu e maine luni?? sad

Parca devine din ce in ce mai urat ori ca-l uram noi.. Smile Smile Smile
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Vin 16 Mar 2012, 5:23 pm

Pacat trebuia sa participe si NK la Holi.

Ultima editare efectuata de catre iulianagl in Mier 07 Noi 2012, 5:22 pm, editata de 2 ori
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Vin 16 Mar 2012, 5:28 pm

iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de petronela Vin 16 Mar 2012, 5:32 pm

Bonjourica !
Din ce spune-ti voi devine din ce in ce mai palpitant...abia astept sa-l vad in engleza.
Si de Shyam ca e tot mai urat..va mai amintiti, in primele episoade cand a aparut parca nu era asa urat...de cand si-a lasat barba si umbla dupa Khushi ...e monstruos de urat... Evil or Very Mad
petronela
petronela
vip
vip

Data de inscriere : 18/07/2010
Varsta : 57

Sus In jos

Mesaj Scris de tiberici Vin 16 Mar 2012, 5:33 pm

iulianagl a scris:

Parca devine din ce in ce mai urat ori ca-l uram noi.. Smile Smile Smile

Iuli daca ai sti ce impresie mi-a facut la prima aparitie...atunci cand i-a luat apararea lui K si mamei ....in piata... Cand i-a restitui voalul si l-a ajutat pe tatal ei sa se ridice...parea un baiat de treaba, la locul lui simpatic. I-am admirat si bratara de la mana, cea cu turcoaze....
Iar acum cere numai pumni....dobitocul
tiberici
tiberici
vip
vip

Data de inscriere : 17/02/2010
Varsta : 55
Localizare : Constanta

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Vin 16 Mar 2012, 5:35 pm

Shyam stie ca Arnav a fortat-o pe khushi sa se casatoreasca cu el.Si stie ca Khushi nu intelege de ce a facut asa Arnav..nu am inteles foarte bine daca i-a zis ca si a amentinta-o cu casnicia surori...eu nu l-am vazut foarte bine ca sunt la servici inca...
Ce bucuros era Shyam...numai am nici un chef sa vad filmul de acum incolo ...eram mai mult ca sigura ca se va intampla ceva si ca shyam avea legatura....
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Vin 16 Mar 2012, 5:36 pm

petronela a scris:Bonjourica !
Din ce spune-ti voi devine din ce in ce mai palpitant...abia astept sa-l vad in engleza.
Si de Shyam ca e tot mai urat..va mai amintiti, in primele episoade cand a aparut parca nu era asa urat...de cand si-a lasat barba si umbla dupa Khushi ...e monstruos de urat... Evil or Very Mad

Bonjurica!Si acum ca a mai si aflat ceva despre nunta lui Khushi si Arnav si ca nu dorm impreuna iti dai seama ce o sa se tina dupa ea el vrea cu totdinadinsul sa afle adevarul de parca ar crede ca daca el se desparte de Anjali Khushi o sa topaie de fericire si imediat o sa se casatoreasca cu el.Pe mine ma enerveaza chestia ca Khushi ar trebui sa admita in fata lui Shy ca il iubeste pe Chote si cu asta basta.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Vin 16 Mar 2012, 5:37 pm

Ce inceput frumos ce final urat!!!!! sad sad sad
Trebuia sa ne lasa sa asteptam pana luni ..asa fac mereu ....offfffffff!
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Vin 16 Mar 2012, 5:38 pm

Skumpyk86 a scris:Shyam stie ca Arnav a fortat-o pe khushi sa se casatoreasca cu el.Si stie ca Khushi nu intelege de ce a facut asa Arnav..nu am inteles foarte bine daca i-a zis ca si a amentinta-o cu casnicia surori...eu nu l-am vazut foarte bine ca sunt la servici inca...
Ce bucuros era Shyam...numai am nici un chef sa vad filmul de acum incolo ...eram mai mult ca sigura ca se va intampla ceva si ca shyam avea legatura....

Ia spus si asta ca am inteles de jijaji si Payal.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de petronela Vin 16 Mar 2012, 5:40 pm

Nu inteleg de ce i-a spus lui Syam toate astea, cu ce a obligat-o .. 2.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 8 2743637754
petronela
petronela
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Vin 16 Mar 2012, 5:41 pm

iulianagl a scris:

Ia spus si asta ca am inteles de jijaji si Payal.

probabil ca si eu am avut aceiasi parere...dar poate s-a referit ca ei s-au casatorit la nunta lui Payal si Akash........
Indiferent ca ia zis ca o ameninta cu casatoria surori sau nu numai conteaza ca i-a zis suficient!Ce era mai important.
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Vin 16 Mar 2012, 5:44 pm

petronela a scris:Nu inteleg de ce i-a spus lui Syam toate astea, cu ce a obligat-o .. 2.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 8 2743637754

De proasta ce e.De aia s-a tinut de capul ei si a tot intrebat-o ce a vrut sa spuna lui nani si ea sub influenta bangului a spus ce era mai important.

Ultima editare efectuata de catre iulianagl in Mier 07 Noi 2012, 5:22 pm, editata de 1 ori
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Vin 16 Mar 2012, 5:48 pm

Da i-a zis ca daca nu se casatorea cu el nu lasa ca payal si akash sa se casatoreasca...

Hmmmm....acum inteleg si acel indiciu in care spunea ca va fii data afara Payal din familia Raizada?Va utea Khushi sa opreasca asta?
Acum cum stie Shyam va face sigur ceva....
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Vin 16 Mar 2012, 5:51 pm

Skumpyk86 a scris:Da i-a zis ca daca nu se casatorea cu el nu lasa ca payal si akash sa se casatoreasca...

Hmmmm....acum inteleg si acel indiciu in care spunea ca va fii data afara Payal din familia Raizada?Va utea Khushi sa opreasca asta?
Acum cum stie Shyam va face sigur ceva....

Dar nu vad ce vina are Payal in asta?O sa fie atunci Arnav sa dea o explicatie, nu?
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de petronela Vin 16 Mar 2012, 5:52 pm

[quote="iulianagl"]

De proasta ce e.De aia s-a tinut de capul ei si a tot intrebat-o ce a vrut sa spuna lui nani si ea sub influenta bangului a spus ce era mai important.

Gata, chiar m-a enervat...in primul rand uratul ca se baga in viata ei ..si ea ca nu are minte...de fapt i-a spus lui ce avea pe suflet, intrebarile ei cu priveire la casatorie...de ce nu i-a spus si ce are in inima...pentru Arnav... stupid stupid
petronela
petronela
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Vin 16 Mar 2012, 5:56 pm

iulianagl a scris:

Dar nu vad ce vina are Payal in asta?O sa fie atunci Arnav sa dea o explicatie, nu?

Nu are nici o vina deasta...dar poate face el un plan a lui si scoate ceva si se supara pe Payal..sau ii spune lui Arnav ca degeaba e el mandru ca Khushi e sotia lui ca nu traiesc impreuna si ca daca nu o ameninta cu casatoria lu payal nu se casatorea cu el..si la urma sa adauge ca Khushi i-a zis totul...Si cum numai Arnav si Khushi doar ei stie va crede...si la furie ca a incalcat intelegerea poate sa incerce sa o dea afara pe payal...poate deaia si intreaba ca la acel indiciu daca Khushi va face ceva...inteleg ca intr-un fel depinde de Khushi...
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Vin 16 Mar 2012, 5:59 pm

Tagline today...

Hindi:Kya Khushi ka Arnav ke kamre pe kabza..Arnav ko sweekar hoga ????
Eng:Khushi taking over Arnav's bed room...will Arnav accept it ???

acesta e noul indiciu de azi...sa vedem ca va fii!!!!!!!!!!!!!!!!!
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Vin 16 Mar 2012, 6:00 pm

[quote="petronela"]

Pai de ce?....Dar stii ce o sa spuna ca nu e adevarat ca e fost drogata si deci iar o sa-l puna in confuzie mare si daca incep sa doarma in pat amandoi si asta sa stie Shy o sa-l inebuneasca si mai tare.Ca se spune ca incercarile lui toate dau gres beneficiul il au Arnav si Khushi pe ei ii aproprie cel mai mult.Sau ar mai fi o varianta Khushi sa plece la familia ei ca acolo sigur Shy nu se aproprie de ea ca da nas in nas cu Bua.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Vin 16 Mar 2012, 6:01 pm

nu stiu ce sa mai cred...m-au ametit cu serialul de ma doare capu...habar nu am...nu stiu ce sa ma mai astept... doar inca momente de suferinta........Crying or Very sad
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Vin 16 Mar 2012, 6:01 pm

Smile Smile Smile Smile
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de petronela Vin 16 Mar 2012, 6:02 pm

Adica o sa-i mai puna Arnav o conditie lui Khushi ??? 2.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 8 3176764736
petronela
petronela
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 8 din 40 Înapoi  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum