23. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
+4
michiper68
victorelalove
dubaisport
DENISA
8 participanți
Pagina 2 din 43
Pagina 2 din 43 • 1, 2, 3 ... 22 ... 43
Re: 23. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
mai ..dar Gulli nu putea sa-si cumpere si ea niste haine mai de Domane Ajuta ? macar un pantalon negru si o camasa mai acatai....cum sa apari la tribunal imbracata ca la circ ? zici ca e curcubeu ,toate culorile pe ea
dubaisport- vip
Data de inscriere : 18/02/2011
Varsta : 51
Localizare : bucuresti
Buna seara , Dubai !!
Cu placere !!
Da ...este frumos foc in penultima poza ...si mie imi place .
Eu de mult nu mai intrasem pe YT sa vad ce se comenteaza . Si astazi nu ma lasa morticica in pace ...curiozitate nene , ce sa faci ?
Tu ai mai citit asa ... cateodata ce se scrie pe acolo ?
Doamne fereste si pazeste ... M-am crucit cu 10 maini .
Se cearta fanii ca la usa cortului ... sau ca la usa avocatului .
Aia ai lui Beren ca Enginu' este un actor de 3 lei ... aia ai lui Enginu' ca nu le place Fg .
Ca cica Enginu' nu a stiut cum sa ia premiul . Aici nu mi se pare asa ... Enginu' a fost mult mai galant si mai placut ca Beren ... Bine ca si-a aratat fata celulitile ...
Ca showl este asa de varza din cauza fanilor lui Engin ... care sunt maniaci ... ca ca i-au facut pe ai lui Beren sa-l urasca rau . Ca asa , l-ar fi iubit la nebunie .
Cica ai lui Beren sunt discreti si stau ascunsi ... iar ai lui Engin sunt de mahala .
De mult nu am mai ras asa ... Dar toate ca toate ... totul se intampla din cauza scenariului de 2 lei ... Nu mai are lumea ce sa vorbeasca .
Cu placere !!
Da ...este frumos foc in penultima poza ...si mie imi place .
Eu de mult nu mai intrasem pe YT sa vad ce se comenteaza . Si astazi nu ma lasa morticica in pace ...curiozitate nene , ce sa faci ?
Tu ai mai citit asa ... cateodata ce se scrie pe acolo ?
Doamne fereste si pazeste ... M-am crucit cu 10 maini .
Se cearta fanii ca la usa cortului ... sau ca la usa avocatului .
Aia ai lui Beren ca Enginu' este un actor de 3 lei ... aia ai lui Enginu' ca nu le place Fg .
Ca cica Enginu' nu a stiut cum sa ia premiul . Aici nu mi se pare asa ... Enginu' a fost mult mai galant si mai placut ca Beren ... Bine ca si-a aratat fata celulitile ...
Ca showl este asa de varza din cauza fanilor lui Engin ... care sunt maniaci ... ca ca i-au facut pe ai lui Beren sa-l urasca rau . Ca asa , l-ar fi iubit la nebunie .
Cica ai lui Beren sunt discreti si stau ascunsi ... iar ai lui Engin sunt de mahala .
De mult nu am mai ras asa ... Dar toate ca toate ... totul se intampla din cauza scenariului de 2 lei ... Nu mai are lumea ce sa vorbeasca .
victorelalove- moderator
Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
dubaisport a scris:mai ..dar Gulli nu putea sa-si cumpere si ea niste haine mai de Domane Ajuta ? macar un pantalon negru si o camasa mai acatai....cum sa apari la tribunal imbracata ca la circ ? zici ca e curcubeu ,toate culorile pe ea
Nu zi asta ... te linseaza fanii . Cica este fan Engin ... si trebuie sa mori .
victorelalove- moderator
VIc ..
am mai intrat si la fel ca tine ..m-am crucit citind acolo..unii au luat-o razna complet...
exact ce zici si tu ..se acuza reciproc ...bine ca doar citesc de acolo nu si scriu
am mai intrat si la fel ca tine ..m-am crucit citind acolo..unii au luat-o razna complet...
exact ce zici si tu ..se acuza reciproc ...bine ca doar citesc de acolo nu si scriu
dubaisport- vip
victorelalove a scris:
Nu zi asta ... te linseaza fanii . Cica este fan Engin ... si trebuie sa mori .
zau asa ...sunt aceleasi haine ca in primul sezon ....nu are de gand sa-si mai schime garderoba ? macar acum ca vine caldura ...
dubaisport- vip
Sunt unii de mahala ... dar poate ca mi se par mie .dubaisport a scris:VIc ..
Acum sa-ti pierzi insa timpul spunand cat de mult urasti pe cineva ... este de tot rasul . Dar , daca asa se simt ei bine ... Fieeeeeeeeee .
Eu nu mai citisem de mult ... voiam sa vad ce se discuta la trailerul asta de cacao ... si am vazut . Razboi FANI BEREN-FANI ENGIN ... Hai ca mai au putin si li se despart drumurile ... Yupyyyyyyyyyy ...
victorelalove- moderator
victorelalove a scris:
. voiam sa vad ce se discuta la trailerul asta de cacao ... si am vazut . ...
unii culmea ,sunt chiar incantati de trailer....ce-or fi vazut asa frumos?
dubaisport- vip
dubaisport a scris:
zau asa ...sunt aceleasi haine ca in primul sezon ....nu are de gand sa-si mai schime garderoba ? macar acum ca vine caldura ...
Dar ei nu vad ca-i fac un fund pana la calcaie ? Zau asa ... are totul limita si in ceea ce priveste vestimentatia . Dar vorbeste un fan al lui Engin ....
Ultima editare efectuata de catre victorelalove in Mar 20 Mar 2012, 6:52 pm, editata de 1 ori
victorelalove- moderator
dubaisport a scris:
unii culmea ,sunt chiar incantati de trailer....ce-or fi vazut asa frumos?
Sunt blocati , Dubai . Daca scenariul este scris ...cica nu trebuie sa aibe nimeni nicio parere .
Foarte diferiti suntem ca oameni ... Eu ma sperii cateodata ...dar ma si minunez .
Oricum ... fanii lui Beren sunt gelosi rau pe succesul lui Engin .
Cica dupa ce nu va mai juca in FGSN ...toata lumea va uita de el .
victorelalove- moderator
victorelalove a scris:
Oricum ... fanii lui Beren sunt gelosi rau pe succesul lui Engin .
Cica dupa ce nu va mai juca in FGSN ...toata lumea va uita de el .
cred si eu ca sunt gelosi .....barbat frumos , priza la public ,actor genial.
dupa FGSN ..o sa curga ofertele ptr el ,nu stiu ptr Beren , nu am auzit nici o discutie pana acum ...are oferte ceva ?
dubaisport- vip
dubaisport a scris:
cred si eu ca sunt gelosi .....barbat frumos , priza la public ,actor genial.
dupa FGSN ..o sa curga ofertele ptr el ,nu stiu ptr Beren , nu am auzit nici o discutie pana acum ...are oferte ceva ?
Pai eu am inteles ca se lasa de dizi ...si se muta cu cantaciosul in America .
Auzisem ceva doar de filme ... dar nu stiu ce se spun .
Cu Enginu' poate ca suntem noi mai "oarbe" ...dar are asa de multi fani . Om si cu toti orbi ? mori de rar
victorelalove- moderator
victorelalove a scris:
Pai eu am inteles ca se lasa de dizi ...si se muta cu cantaciosul in America .
Auzisem ceva doar de filme ... dar nu stiu ce se spun .
Cu Enginu' poate ca suntem noi mai "oarbe" ...dar are asa de multi fani . Om si cu toti orbi ? mori de rar
sa se mute...dar e fraiera..da pasarea din mana pe cioara de pe gard...cum sa se lase de dizi ? asta ai aduce succesul si banii,nu cantaciosul ..care azi e maine nuu
dubaisport- vip
Eu mi-am cam schimbat parerea despre Beren dupa ce am vazut-o saptamana trecuta la premiile alea . Dar poate ca ma insel .dubaisport a scris:
sa se mute...dar e fraiera..da pasarea din mana pe cioara de pe gard...cum sa se lase de dizi ? asta ai aduce succesul si banii,nu cantaciosul ..care azi e maine nuu
Mi s-a parut asa de "se crede centru universului" ...
Treaba ei ce face ...
Engin Akyurek USA Fans
Everyone please do not post any gossip related news to this page .We are not here to detail about Engin Akyurek or any other actors ,actress personal life . We respect to personal life of everyone including you .So please be careful not post any kind of gossip news it will be deleted .Thank you for your understanding .EAUSAFANS administrations
Au scris astia ceva astazi despre Enginu ???????
victorelalove- moderator
victorelalove a scris:
Eu mi-am cam schimbat parerea despre Beren dupa ce am vazut-o saptamana trecuta la premiile alea . Dar poate ca ma insel .
Mi s-a parut asa de "se crede centru universului" ...
Treaba ei ce face ...
Au scris astia ceva astazi despre Enginu ???????
nu stiu Vic ..nu am vazut
stai sa intru pe F sa vad
dubaisport- vip
dubaisport a scris:
nu stiu Vic ..nu am vazut
stai sa intru pe F sa vad
Din cate se pare nu ..
Dar vezi poate aflii ceva .
S-a insurat ??????????
victorelalove- moderator
nu gasesc nmk Vic ...
cine stie la ce s-or fi referit
cine stie la ce s-or fi referit
dubaisport- vip
Stai ca aa parut si fanul care a luat premiul NOBEL pentru pace ... pace intre 2 dobitoace ( face parte din jocul copilariei mele ... )
I think all of the fans, whether Beren Saat or Engin Akyurek should learn respect for each other first off. Secondly, whether the show is titled, "Fatmagulun Sucu Ne?" or not, the viewers deserve to see a well-thought out and filmed show, with an interesting plot and story, not a mis-mash of a million things thrown in, just to extend things. Yes, some of you may watch just because of Beren, others watch just because of Engin, and many others watch because they like the story. Stop the bickering.
Asa ar fi ideal ... dar sunt unii care au ochelari de cal ... si nu vad situatia in culori ... vad doar alb sau negru .
I think all of the fans, whether Beren Saat or Engin Akyurek should learn respect for each other first off. Secondly, whether the show is titled, "Fatmagulun Sucu Ne?" or not, the viewers deserve to see a well-thought out and filmed show, with an interesting plot and story, not a mis-mash of a million things thrown in, just to extend things. Yes, some of you may watch just because of Beren, others watch just because of Engin, and many others watch because they like the story. Stop the bickering.
Asa ar fi ideal ... dar sunt unii care au ochelari de cal ... si nu vad situatia in culori ... vad doar alb sau negru .
victorelalove- moderator
victorelalove a scris:
S-a insurat ??????????
cu cine ? daca era cu cineva il prindeau paparazzi pana acum
fanul sau paparazzi care i-au filmat la narghilea tot o pandeau pe respectiva si o aratau
dubaisport- vip
care or fi fanii care se uita NUMAI ptr scenariu ?
ca mie mi se pare scenariul cel mai prost
ca mie mi se pare scenariul cel mai prost
dubaisport- vip
dubaisport a scris:
cu cine ? daca era cu cineva il prindeau paparazzi pana acum
fanul sau paparazzi care i-au filmat la narghilea tot o pandeau pe respectiva si o aratau
Le-a pus Enginu' piedica .
Si asa poza aia pare facuta din alergare ... alergare cu obstacole .
Fanii care se uita pentru scenariu ...sunt cei care fac audienta . Le place , Dubai ... ce sa mai ?! Cred ca suntem noi prea pretentioase ...
Fii atenta aici comentariu . Il uraste fanul asta ... din cauza fanilor .
And for the sick fans of Engin for god sake !! U r happy bcz he took an award that he forgot to go to stage and take it ! Loooooolllll poor u guys !! Plz tell him if there is another time :P tell him to open his jacket and to not put his phone back coz he looks stupid :P go guys and sleep , or learn how to be a real fan bcz u r making us hate Engin !! -__-
Ce urat !! :nh8:
victorelalove- moderator
fanul asta e si mai nebun decat ceilalti
uite asta nu-mi place : critica un actor ptr prestatia sa artistica,dar nu te baga cu alte parti ale corpului in viata lui privata !
fanul resp da lectii la cum sa apari pe o scena ,cu haina deschisa sau inchisa...dar cum moda se schimba de la luna la luna s-ar putea ca tocmai el sa fie cel "inapoiat "...URAT !!
uite asta nu-mi place : critica un actor ptr prestatia sa artistica,dar nu te baga cu alte parti ale corpului in viata lui privata !
fanul resp da lectii la cum sa apari pe o scena ,cu haina deschisa sau inchisa...dar cum moda se schimba de la luna la luna s-ar putea ca tocmai el sa fie cel "inapoiat "...URAT !!
dubaisport- vip
dubaisport a scris:fanul asta e si mai nebun decat ceilalti
Si fii atenta aici : Unul se dezlantuie rau de tot :
First of all: shshshhshshshsh I'm BT from BSL, but don't say to anyone coz I'm scared that Angin fans will see this LOL
I think this show became boring and bad because of Angin fans. In first season, the girl was raped, and abused trillion times, and married to someone she doesn't want to.. But they were screaming everywhere "we want a kisssss where is the kisss" nianianiaaaaaa.. If you want a kiss, go kissing someone in real life LOL! ..
So the sceranists and Hilal decided "yalla let's make it love story like Behlül Bihter LOOOOL..
But this Angin is still not really romantic LOOOOOL yeah, because having see her being raped, and marry her by force, and imposing hilself like that in her poor life, is not really romantic actually!!! Especially with his histerical crises"YOU STILL LOVE MUSTAFA HAAA?? YOU STILL LOVE HIM HAAA??" and the shame scene when he was ripping her wedding dress LOL seems this Kerim doesn't hear about "CLASS"..
For the awards LOL are you sure "he knows how to take" his two thin recompenses??? LOL taking awards really REALLY doesn't suit him at all.. Sitting with a smoking and keeping the botton closed LOL his phone in his back pocket LOOOOOOOOOOOL he even forgot to go to stage when they called him.. Poor fans.. This is your star?? LOL.. But hadi, we will allow him some recompenses 'cause he's acting next to Beren.. And than he will forget what does it look like to hv some of them LOL..
For the crying sponge Kerim, he really SUCKS lol in 2 words yani.. So overacting.. He's crying every two seconds.. OFFFFFF PLEAAAAAAAAAASE I BEGG YOU DON'T CRY AGAIN SO UGLY WHEN U CRY DEAR SPONGE KERIM LOL + his crying is not convincing.. I bet after set, he screamms HEEEEEEEEEEEY I'M HAPPY THIS FINISHED lollll even Angin doesn't stand Kerim LOL..
For the sweet heart and best actress of Turkey "BEREN SAAT" , everything she touches becomes GOLD.. FOR HER WE ARE WATCHING, AND FOR HER WE WILL ALWAYS DO!!! Mashallah on our Golden Star BEREN :) <3
Cat de nesimtit ... si cica el este un educat ... si un neprihanit . Dar ce este la gura lui .
Ce greata imi fac fanii astia ...
victorelalove- moderator
First of all: shshshhshshshsh I'm BT from BSL, but don't say to anyone coz I'm scared that Angin fans will see this LOL.............Asta-i cea mai tare propozitie din tot pomelnicul scris de el
dubaisport- vip
dubaisport a scris:First of all: shshshhshshshsh I'm BT from BSL, but don't say to anyone coz I'm scared that Angin fans will see this LOL.............Asta-i cea mai tare propozitie din tot pomelnicul scris de el
Se numeste TheBerentatlitug . Iti dai seama ca in lumea lui ... a maritat-o pe Beren cu Kivanc ... Il uraste din tot sufletul pe Engin .
Dar ce urat . Nici mie nu-mi place Kivanc ... dar nu m-as apuca sa scriu asemenea absurditati .
Ma dau si eu mare ...
victorelalove- moderator
victorelalove a scris:
Cat de nesimtit ... si cica el este un educat ... si un neprihanit . Dar ce este la gura lui .
Ce greata imi fac fanii astia ...
mai bine sa nu mai citim nesimtiri de genul asta
dubaisport- vip
Pagina 2 din 43 • 1, 2, 3 ... 22 ... 43
Subiecte similare
» 24.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
» 39.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
» 48. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
» 25.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii