Serialesitelenovelet
23. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 16 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
23. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 16 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

23. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii

+4
michiper68
victorelalove
dubaisport
DENISA
8 participanți

Pagina 16 din 43 Înapoi  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 29 ... 43  Urmatorul

In jos

23. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 16 Empty Re: 23. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de DENISA Vin 23 Mar 2012, 11:35 pm

nu am citit nimic astăzi , chiar se mută singuri ???

Muka sigur în prima săptămâna va locui cu ei de teamă să nu îi " spărie " careva .
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Data de inscriere : 14/09/2009
Localizare : România

http://www.vimeo.com/user2019659/videos

Sus In jos

23. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 16 Empty Re: 23. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de michiper68 Vin 23 Mar 2012, 11:36 pm

victorelalove a scris:

23. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 16 539466 23. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 16 539466 23. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 16 539466

Totul tine de "feng shui" ...
Probabil ca nu stiu inca cum sa aseze mobila in casa . De asta le si cumpara tata cangur casa . Sa faca HAVENUL .

le pune clopotei la usha? si le acopera oglinzile? si neaparat patul sa nu fie asezat in dreptul ushii . si picioarele am uitat unde trebuie sa nu stea , dar la fatmagul nu e o problema cu picioarele ca ea le tine stranse si lipite unul de altul. o fi curent pe banci la ei.
michiper68
michiper68
vip
vip

Varsta : 56
Localizare : bucuresti

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Vin 23 Mar 2012, 11:37 pm

DENISA a scris:nu am citit nimic astăzi , chiar se mută singuri ???

Muka sigur în prima săptămâna va locui cu ei de teamă să nu îi " spărie " careva .

Pia se duc sa vada casa ... si vorbesc despre cum o vor transforma intr-un camin . Acum nu stiu daca si vor ajunge sa se mute in curand acolo ... vom vedea . kiss Ei asa vor .
Deci 3-4 episoade se ocupa de renovat . kiss

23. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 16 Bcupg
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Vin 23 Mar 2012, 11:38 pm

michiper68 a scris: dar la fatmagul nu e o problema cu picioarele ca ea le tine stranse si lipite unul de altul. o fi curent pe banci la ei.
Pai si cum putea sa stea ???????? Ca doar este mereu imbracata in fustele alea bizare . Smile
Barem de data asta a zambit si ea dupa ce a fost sarutata ... si invartita . Inca un pas anemic ... dar totusi un pas .
Urmeaza cok guzelul . kiss
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Vin 23 Mar 2012, 11:39 pm

DENISA a scris:nu am citit nimic astăzi , chiar se mută singuri ???

este ingrozitoare.... are un talent de a se fofila, ceva de neimaginat, a facut 2 prajituri si a fugit sa stranga masa la barbati si s-a lipit si ea de scaun sa mai asculte niste barfe. si cand se intampla cate ceva in casa ea iese prima din camera , cred ca doarme langa usha in picioare. aseara il cauta pe baba prin curte in camasa de noapte.
michiper68
michiper68
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Vin 23 Mar 2012, 11:40 pm

michiper68 a scris:. aseara il cauta pe baba prin curte in camasa de noapte.
Smile Smile Smile
Mie mi-a placut cand era sus cu Kerim si Gullie ... si nu voia sa plece de langa ei . Bine ca a plans copilul . Dar nici atunci nu s-ar fi indurat .
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Vin 23 Mar 2012, 11:41 pm

victorelalove a scris:
Pai si cum putea sa stea ???????? Ca doar este mereu imbracata in fustele alea bizare . Smile
Barem de data asta a zambit si ea dupa ce a fost sarutata ... si invartita . Inca un pas anemic ... dar totusi un pas .
Urmeaza cok guzelul . kiss

daaa. sarutul cu ciok, cok guzelu. poate ii mai face o ciorbitza, se mai arde la degetel, vine kerim sa sufle. nu avem in indicii ca-i sufla pe plaja, pe ponton, ceva acolo?
michiper68
michiper68
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Vin 23 Mar 2012, 11:42 pm

poate cămin de bătrâni Vic , ei sigur vor fi la vârsta a treia când în final vor fi o familie la propriu şi vor locui singuri, dar culmea atunci vor avea nevoie de însoţitor.

Michi vroia să-l seducă Smile Smile
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Localizare : România

http://www.vimeo.com/user2019659/videos

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Vin 23 Mar 2012, 11:43 pm

michiper68 a scris: nu avem in indicii ca-i sufla pe plaja, pe ponton, ceva acolo?
Eu cu ceea ce ai scris ... ma gandesc la niste prostii . Smile Smile Smile
Dar nu cred ... A fost : sarut pe banca , sarut in cuierul casei , sarut pe banca ... urmeaza sarut in cuierul noii case ... Smile
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Vin 23 Mar 2012, 11:43 pm

victorelalove a scris:
Smile Smile Smile
Mie mi-a placut cand era sus cu Kerim si Gullie ... si nu voia sa plece de langa ei . Bine ca a plans copilul . Dar nici atunci nu s-ar fi indurat .

e copilul lui rahmi ca nu semana cu ea deloc. atunci s-a gasit sa planga si copilul.si murat desi nu e al lui rahmi, seamana cu el, ca sta doar cu papagalu in bratze.
michiper68
michiper68
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Vin 23 Mar 2012, 11:44 pm

victorelalove a scris:
Eu cu ceea ce ai scris ... ma gandesc la niste prostii . Smile Smile Smile
Dar nu cred ... A fost : sarut pe banca , sarut in cuierul casei , sarut pe banca ... urmeaza sarut in cuierul noii case ... Smile

pai sa propunem sa nu monteze cuier in casa noua. sa faca direct dulap in hol. in dulap poate sa-i apuce ca e chiar intim fatza de ce li s-a intamplat lor in vilau.
michiper68
michiper68
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Vin 23 Mar 2012, 11:45 pm

DENISA a scris:

Michi vroia să-l seducă Smile Smile

Tata asta punea la cale cu toata secretomania lui . Cumpara casa copiilor .
Cred ca ii este mila de Kerim cand o fi vazut ca dupa ce ca nu doarme cu nevasta ... mai are si un pat de shtrumf . Crying or Very sad
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Vin 23 Mar 2012, 11:46 pm

michiper68 a scris:

pai sa propunem sa nu monteze cuier in casa noua. sa faca direct dulap in hol. in dulap poate sa-i apuce ca e chiar intim fatza de ce li s-a intamplat lor in vilau.

ACUM DEPINDE CUM STIE KERIM SA ASEZE MOBILA IN CASA .
Trebuie sa se gandesca bine ce si cum ... Smile
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Vin 23 Mar 2012, 11:48 pm

victorelalove a scris:

Tata asta punea la cale cu toata secretomania lui . Cumpara casa copiilor .
Cred ca ii este mila de Kerim cand o fi vazut ca dupa ce ca nu doarme cu nevasta ... mai are si un pat de shtrumf . Crying or Very sad

la cum evoleaza relatia lor , da, sa le ia baba casa. dar pat...nu. sunt contra. poate hamac. ceva mic sa stea inghesuiti. ei au reusit sa stea in vilau intr-un pat model ptr gradinitza si prescolari si tot nu s-au atins. sigur kerim a dormit contorsionat si cu mainile innodate sub cap.
michiper68
michiper68
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Vin 23 Mar 2012, 11:49 pm

victorelalove a scris:

ACUM DEPINDE CUM STIE KERIM SA ASEZE MOBILA IN CASA .
Trebuie sa se gandesca bine ce si cum ... Smile

el e un artist al sudurii. ii face lui fatma un pat din otel beton pc 52 cu tzepe si loc ptr catushe.
michiper68
michiper68
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Vin 23 Mar 2012, 11:50 pm

michiper68 a scris:.. sigur kerim a dormit contorsionat si cu mainile innodate sub cap.
Si chiar asa de chinuit ... uite si tu cat de frumos se uita la ea . Nu simte niciun discomfort . Crying or Very sad

23. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 16 2ew2iqp
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Vin 23 Mar 2012, 11:51 pm

michiper68 a scris:

el e un artist al sudurii. ii face lui fatma un pat din otel beton pc 52 cu tzepe si loc ptr catushe.

Smile Smile Smile

Dar eu cred ca vor dormi tot in camere separate .
Dar macar sa nu fie si alta lume in casa .
Mai bine le-ar lua tata o garsoniera . Smile
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Vin 23 Mar 2012, 11:52 pm

cred ca era jumate in pat. cealalata jumatate il tinea cameramanul si sunetistul sa nu se prabuseasca. pe partea cealalata pe beren o tinea regizoarea si fata de la machiaj. operatorul din cand in cand se mai urca pe ei sa ia unghiurile bune.
michiper68
michiper68
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Vin 23 Mar 2012, 11:54 pm

victorelalove a scris:

Smile Smile Smile

Dar eu cred ca vor dormi tot in camere separate .
Dar macar sa nu fie si alta lume in casa .
Mai bine le-ar lua tata o garsoniera . Smile

vic eu cred ca la ei si garsoniera confort 3 spre 4 tot mare e camera. mai bine le ia un apartament in romania in blocurile confort 2 , alea unde si un sughitz se aude la vecini si in bucatarie se intra doar cu programare, cate o persoana ca 2 nu incap.
michiper68
michiper68
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Vin 23 Mar 2012, 11:54 pm

michiper68 a scris:cred ca era jumate in pat. cealalata jumatate il tinea cameramanul si sunetistul sa nu se prabuseasca. pe partea cealalata pe beren o tinea regizoarea si fata de la machiaj. operatorul din cand in cand se mai urca pe ei sa ia unghiurile bune.

23. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 16 539466 23. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 16 539466 23. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 16 539466

Si le-a luat de ?!
Dimineata cred ca erau amandoi pe jos ... de asta nici nu au mai aratat ce s-a intamplat cand s-au trezit .
L-am vazut pe Kerim direct cu mana varza ... saracul . Gullia nu avea nimic ... ea o fi avut loc sa se intoarca in somn ?
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Vin 23 Mar 2012, 11:56 pm

victorelalove a scris:

Si le-a luat de ?!
Dimineata cred ca erau amandoi pe jos ... de asta nici nu au mai aratat ce s-a intamplat cand s-au trezit .
L-am vazut pe Kerim direct cu mana varza ... saracul . Gullia nu avea nimic ... ea o fi avut loc sa se intoarca in somn ?

pai in poza pusa de tine operatorul sta in fundul lui beren sa filmeze. ma rog...in spatele ei sa nu sune indecent.
michiper68
michiper68
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Vin 23 Mar 2012, 11:56 pm

michiper68 a scris:

vic eu cred ca la ei si garsoniera confort 3 spre 4 tot mare e camera. mai bine le ia un apartament in romania in blocurile confort 2 , alea unde si un sughitz se aude la vecini si in bucatarie se intra doar cu programare, cate o persoana ca 2 nu incap.

Offfffffffffffffffff, nimic nu merge cu astia .
Acum ...asta este . Daca ei nu vor ... pot sa fie si intr-o cutie de chibrituri .
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Vin 23 Mar 2012, 11:57 pm

michiper68 a scris:

pai in poza pusa de tine operatorul sta in fundul lui beren sa filmeze. ma rog...in spatele ei sa nu sune indecent.

Cred ca sta peste fata de la machiaj . Smile Smile Smile
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Vin 23 Mar 2012, 11:58 pm

victorelalove a scris:

Offfffffffffffffffff, nimic nu merge cu astia .
Acum ...asta este . Daca ei nu vor ... pot sa fie si intr-o cutie de chibrituri .

mai bine le ia o plaja baba. nu? a scris in indicii ca se pupa pe plaja si s-au pupat pe banca, sa le ia plaja sa le fie si lor bine.
michiper68
michiper68
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Vin 23 Mar 2012, 11:59 pm

michiper68 a scris:

mai bine le ia o plaja baba. nu? a scris in indicii ca se pupa pe plaja si s-au pupat pe banca, sa le ia plaja sa le fie si lor bine.
Eu cred ca era traducerea gresita . In loce de bench au scris beach ...

Mor ?????????????? affraid affraid

I wanted to ASK something PLEASE... I read from some websites that the writer tells that in the end of the series one of the main characters will die ..is that a RUMOR or is that TRUE info ????....if FG or Kerim will die I will be devastated kiss and the ending will be unrealistic
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 16 din 43 Înapoi  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 29 ... 43  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum