3.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
+4
petronela
Andreea_Miha
tiberici
iulianagl
8 participanți
Serialesitelenovelet :: Arhiva :: Arhiva Geet - Hui Sabse Parayi\ Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon\Madhubala
Pagina 25 din 40
Pagina 25 din 40 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40
Re: 3.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
eu ies acum...va pup..
Andreea_Miha- vip
Data de inscriere : 27/01/2010
Varsta : 38
Localizare : Bucuresti
narcisa a scris:
Dar el poate mai voia să stea cu ea de asta nu voia să vorbească. Era bine, nu putea nici să o certe.
Da asa e dar pentru ea el era prea mult.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
Saracuta de ea e ca o furnicuta pe langa el.
iulianagl- moderator
Intentionat a pus mopul sa se rastoarne rstelul cu cd-uri.Poate, poate tipa la ea.
iulianagl- moderator
[flash(425,350)]
Bai dar Shyam asta chiar e nesimtit cum are tupeul sa intre in camera lor sa caute ce-l intereseaza pe el.
Bai dar Shyam asta chiar e nesimtit cum are tupeul sa intre in camera lor sa caute ce-l intereseaza pe el.
Ultima editare efectuata de catre iulianagl in Joi 08 Noi 2012, 8:27 am, editata de 1 ori
iulianagl- moderator
A luat cheia din portofel si sper sa nu poata deschide seiful ca daca da iar Arnav o s-o acuze pe Khushi.
iulianagl- moderator
iulianagl- moderator
Ce zambet ..smecher... cupidon
N-am inteles nimic din ce a turuit Khushi...
ce rau e sa nu intelegi nici un cuvant..
petronela- vip
Data de inscriere : 18/07/2010
Varsta : 57
petronela a scris:Ce zambet ..smecher... cupidon
Pai saraca a facut de toate ca el sa se faca bine dar pana la urma tot ea cade secerata de cuvintele lui Arnav.Si sa vezi ca tot pe ea o s-o acuze din cauza ca Shyam a umblat in portofelul lui si ia luat cheia sa vezi ce o sa urmeze.
iulianagl- moderator
E enervant ...nu are incredere deloc in ea...si-i place si sa se amuze grozav de ..nebuniile ei..chestia aia cu mataniileiulianagl a scris:
Pai saraca a facut de toate ca el sa se faca bine dar pana la urma tot ea cade secerata de cuvintele lui Arnav.Si sa vezi ca tot pe ea o s-o acuze din cauza ca Shyam a umblat in portofelul lui si ia luat cheia sa vezi ce o sa urmeze.
..pai nu faceam matanii...oricat de mut si arogant era...mama ei de iubire... faci ce n-ai fi crezut niciodata ca vei face...
petronela- vip
Când ești îndrăgostit ai o altă percepție asupra lucrurilor, era mai simplu să-și ceară scuze decât să ajungă la secție.petronela a scris:
E enervant ...nu are incredere deloc in ea...si-i place si sa se amuze grozav de ..nebuniile ei..chestia aia cu mataniile
..pai nu faceam matanii...oricat de mut si arogant era...mama ei de iubire... faci ce n-ai fi crezut niciodata ca vei face...
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
Stiu ca asa e..dar....oare ce ar fi facut Geet daca era in situatia lui Khushi..?narcisa a scris:
Când ești îndrăgostit ai o altă percepție asupra lucrurilor, era mai simplu să-și ceară scuze decât să ajungă la secție.
petronela- vip
petronela a scris:
Stiu ca asa e..dar....oare ce ar fi facut Geet daca era in situatia lui Khushi..?
petronela!ai vazut pozele pe care leam pus astazi la Punar?
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Am fugit la ele sa le vad ..si.. surpriza ... cupidon
parca l-am vazut pe Maan..nu pe Yash..
imi plac mult ...ai reusit foarte bine sa surprizi privirea si zambetul lui...
Dar o tine tare ciudat pe Kratita in brate...imi aduc aminte ca Drashti
il tinea cu mainile dupa gat tot timpul si o ducea in brate asa de usor..pe asta parca o tine agatata de el...
Ce zici e diferenta sau nu ???
il tinea cu mainile dupa gat tot timpul si o ducea in brate asa de usor..pe asta parca o tine agatata de el...
petronela- vip
petronela a scris:Am fugit la ele sa le vad ..si.. surpriza ... cupidon
Este mare diferenta pe Drashiti o tinea din dragoste un brate dar pe Kratica parca o tine din obligatie...
lica54- vip
Fetelor mergeti la Punar in sectiune eu am pus minute din film cand se presupune la Yash o tine in brate pe Aarti.....nu cred ca o tine, doar simuleaza... e prea grea pt el....
tiberici- vip
Data de inscriere : 17/02/2010
Varsta : 55
Localizare : Constanta
Imi pare rau dar nu merge link-ul cu subtitrarea la Iss imi arata ce se converteste dar are o ora decand se tot converteste.Ma doare si capul tot butonand.
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:Imi pare rau dar nu merge link-ul cu subtitrarea la Iss imi arata ce se converteste dar are o ora decand se tot converteste.Ma doare si capul tot butonand.
Nu te necajii avem tot sf de saptamana la dispozitie..... vrei sa ne plictisim... Afara e frig si ploua (asa e la Constanta)
tiberici- vip
Data de inscriere : 17/02/2010
Varsta : 55
Localizare : Constanta
tiberici a scris:
Nu te necajii avem tot sf de saptamana la dispozitie..... vrei sa ne plictisim... Afara e frig si ploua (asa e la Constanta)
Da ai dreptate.
iulianagl- moderator
Vizionare placuta eu incerc sa traduc dar merge foarte greu.
Ultima editare efectuata de catre iulianagl in Joi 08 Noi 2012, 8:34 am, editata de 1 ori
iulianagl- moderator
Încep și eu.iulianagl a scris:http://tvmasti.in/online/videoweed/?url=socpjqjxouldh
Vizionare placuta eu incerc sa traduc dar merge foarte greu.
narcisa- vip
narcisa a scris:
Încep și eu.
Ok dar la mine merge foarte greu.
iulianagl- moderator
Manorama: Acum du-te de aici. Eu trebuie să memorez asta.
Payal: Mamă soacră, să-ți aduc un ceai?
Manorama: În nici un caz. Bine, o ceașcă, fără zahăr.
Payal: Sigur, îl aduc imediat.
Manorama: Hello, Hi... "Cu mare plăcere, eu Manorama Singh Raizada..." Acum nimeni nu mă va mai opri să câștig.
Arnav: Ce obraznic! Oau, a revenit!
Khushi: Mătușa spune că acțiunea usturoiului, a chimenului și a frunzelor de busuioc curăță gâtul într-un fel sau altul.
Ascultă, Arnav ji. Au trecut două ore de când ai băut amestecul. A avut vreun efect? Poți să vorbești? Nu eu întreb asta ci mătușa. Nu?
Nu mătușa, nu a avut nici un efect. S-a întâmplat pentru prima dată ca remediul să nu funcționeze. Multe lucruri nu funcționează când e vorba de Arnav. Mătușa, te sun eu mai târziu.
Nu înțeleg, de ce nu a funcționat ideea? A, da. Ai absolută dreptate Arnav ji. Ideea mătușii nu a fost bună, așa că acum voi urma instrucțiunile doctorului. Voi curăța așa de bine încât nici un germen nu te va afecta.
Ascultă. Acum încearcă să vorbești. Bine.
Am curățat mult mai bine decât a recomandat doctorul. Acum, numele meu nu va fi Khushi Kumari Gupta Singh Raizada dacă mai există un singur atom de praf aici. Oh! Am să curăț.
Nani: Khushi dragă, de ce ești atât de stresată? Arnav va fi bine.
Khushi: Nu bunico, au trecut deja patru ore. E doar vina mea! E doar vina mea!
Ia asta! Un minut, un minut! Altfel ai să-ți arzi mâinile. Acum ține. Haide.
Nici una dintre idei n-a mers. Nici măcar băutura mătușii. E posibil ca bețișoarele parfumate să-l fi făcut mut pentru totdeauna? Nu, nu. Gândește-te Khushi, gândește-te. Trebuie să fie o soluție. Oricare, oricum.
Payal: Arnav ji! Arnav ji! Asta e pentru tine, ceaiul tău de ghimbir. Dar bea-l înainte de a se răci.
Shyam: E foarte periculos să iau cheia în felul ăsta așa că va trebui să caut o altă cale de a o lua.
Khushi: "Astăzi n-am să te cruț Arnav Singh Raizada". Nici măcar un cuvânt?
Arnav: "Sper că Khushi nu știe că gâtul meu e bine acum".
Khushi: Dacă asta vrei, atunci bine.
Payal: Khushi, ce se întâmplă aici?
Khushi: Astăzi te voi face să vorbești.
Arnav: Ce naiba Khushi, ai înnebunit?
Manorama: Hello Hi! Arnav fiule! Bye bye. P...p...poliția! Chemați poliția repede! Repede!
Khushi: Arnav și-a recăpătat vocea. Am știut eu că trucul ăsta sigur va funcționa. Îți amintești sora? În copilărie am văzut un film în care eroul își pierde vocea. Apoi are un șoc și imediat ce are șocul își recapătă vocea. Am folosit același truc și ai văzut că a funcționat?
Payal: A fost o nebunie.
Manorama: Arnav fiule, am văzut totul cu ochii mei și voi depune mărturie la tribunal că Khushi e criminala. Vă rog, cineva să cheme poliția.
Nani: Manorama, liniștește-te. Nora Khushi s-a prefăcut doar pentru a-i reda vocea lui Arnav. Dar văd că acțiunea ei a lăsat un impact puternic și asupra vocii tale.
Unchiul: Orice a fost, mie mi-a plăcut la nebunie acest truc din filme. Nici n-am văzut, nici n-am auzit până acum. Arnav fiule, ce-a făcut nora Khushi e laudabil.
Payal: Trucurile lui Khushi sunt întotdeauna ciudate dar funcționează perfect.
Unchiu: De unde să fi știut că Khushi are și astfel de talente?
Arnav: Ce naiba? Mi-am recăpătat vocea acum trei ore. După ce am băut amestecul. Trucul ăsta idiot...
Unchiul: Înțeleg. Deci ne-ai făcut o farsă? Vedeți, am fost păcăliți. Oau!
Khushi: Ce? M-ai mințit? M-ai ținut în neștiință, dar de ce?
Arnav: Nu trebuie să-ți dau nici o explicație.
Unchiul: Manorama, cred că ar fi mai bine dacă am pleca toți. Nora Khushi va lămuri problema cu Arnav. Haide dragă. Să mergem acum. Ce...
Khushi: Acum răspunde-mi. Au plecat toți. Nu mai trebuie să te prefaci. Spune-mi, de ce m-ai mințit? Spune-mi! Vorbește! Răspunde-mi! Te-ai distrat să mă vezi îngrijorată. Acum vorbește, de ce taci? Am știut foarte bine că ți-ai recăpătat vocea.
Arnav: Pentru că nu am vrut să-ți acord meritul de a-mi fi readus vocea. Nu am vrut să-ți acord nici un merit.
Payal: Mamă soacră, să-ți aduc un ceai?
Manorama: În nici un caz. Bine, o ceașcă, fără zahăr.
Payal: Sigur, îl aduc imediat.
Manorama: Hello, Hi... "Cu mare plăcere, eu Manorama Singh Raizada..." Acum nimeni nu mă va mai opri să câștig.
Arnav: Ce obraznic! Oau, a revenit!
Khushi: Mătușa spune că acțiunea usturoiului, a chimenului și a frunzelor de busuioc curăță gâtul într-un fel sau altul.
Ascultă, Arnav ji. Au trecut două ore de când ai băut amestecul. A avut vreun efect? Poți să vorbești? Nu eu întreb asta ci mătușa. Nu?
Nu mătușa, nu a avut nici un efect. S-a întâmplat pentru prima dată ca remediul să nu funcționeze. Multe lucruri nu funcționează când e vorba de Arnav. Mătușa, te sun eu mai târziu.
Nu înțeleg, de ce nu a funcționat ideea? A, da. Ai absolută dreptate Arnav ji. Ideea mătușii nu a fost bună, așa că acum voi urma instrucțiunile doctorului. Voi curăța așa de bine încât nici un germen nu te va afecta.
Ascultă. Acum încearcă să vorbești. Bine.
Am curățat mult mai bine decât a recomandat doctorul. Acum, numele meu nu va fi Khushi Kumari Gupta Singh Raizada dacă mai există un singur atom de praf aici. Oh! Am să curăț.
Nani: Khushi dragă, de ce ești atât de stresată? Arnav va fi bine.
Khushi: Nu bunico, au trecut deja patru ore. E doar vina mea! E doar vina mea!
Ia asta! Un minut, un minut! Altfel ai să-ți arzi mâinile. Acum ține. Haide.
Nici una dintre idei n-a mers. Nici măcar băutura mătușii. E posibil ca bețișoarele parfumate să-l fi făcut mut pentru totdeauna? Nu, nu. Gândește-te Khushi, gândește-te. Trebuie să fie o soluție. Oricare, oricum.
Payal: Arnav ji! Arnav ji! Asta e pentru tine, ceaiul tău de ghimbir. Dar bea-l înainte de a se răci.
Shyam: E foarte periculos să iau cheia în felul ăsta așa că va trebui să caut o altă cale de a o lua.
Khushi: "Astăzi n-am să te cruț Arnav Singh Raizada". Nici măcar un cuvânt?
Arnav: "Sper că Khushi nu știe că gâtul meu e bine acum".
Khushi: Dacă asta vrei, atunci bine.
Payal: Khushi, ce se întâmplă aici?
Khushi: Astăzi te voi face să vorbești.
Arnav: Ce naiba Khushi, ai înnebunit?
Manorama: Hello Hi! Arnav fiule! Bye bye. P...p...poliția! Chemați poliția repede! Repede!
Khushi: Arnav și-a recăpătat vocea. Am știut eu că trucul ăsta sigur va funcționa. Îți amintești sora? În copilărie am văzut un film în care eroul își pierde vocea. Apoi are un șoc și imediat ce are șocul își recapătă vocea. Am folosit același truc și ai văzut că a funcționat?
Payal: A fost o nebunie.
Manorama: Arnav fiule, am văzut totul cu ochii mei și voi depune mărturie la tribunal că Khushi e criminala. Vă rog, cineva să cheme poliția.
Nani: Manorama, liniștește-te. Nora Khushi s-a prefăcut doar pentru a-i reda vocea lui Arnav. Dar văd că acțiunea ei a lăsat un impact puternic și asupra vocii tale.
Unchiul: Orice a fost, mie mi-a plăcut la nebunie acest truc din filme. Nici n-am văzut, nici n-am auzit până acum. Arnav fiule, ce-a făcut nora Khushi e laudabil.
Payal: Trucurile lui Khushi sunt întotdeauna ciudate dar funcționează perfect.
Unchiu: De unde să fi știut că Khushi are și astfel de talente?
Arnav: Ce naiba? Mi-am recăpătat vocea acum trei ore. După ce am băut amestecul. Trucul ăsta idiot...
Unchiul: Înțeleg. Deci ne-ai făcut o farsă? Vedeți, am fost păcăliți. Oau!
Khushi: Ce? M-ai mințit? M-ai ținut în neștiință, dar de ce?
Arnav: Nu trebuie să-ți dau nici o explicație.
Unchiul: Manorama, cred că ar fi mai bine dacă am pleca toți. Nora Khushi va lămuri problema cu Arnav. Haide dragă. Să mergem acum. Ce...
Khushi: Acum răspunde-mi. Au plecat toți. Nu mai trebuie să te prefaci. Spune-mi, de ce m-ai mințit? Spune-mi! Vorbește! Răspunde-mi! Te-ai distrat să mă vezi îngrijorată. Acum vorbește, de ce taci? Am știut foarte bine că ți-ai recăpătat vocea.
Arnav: Pentru că nu am vrut să-ți acord meritul de a-mi fi readus vocea. Nu am vrut să-ți acord nici un merit.
Ultima editare efectuata de catre narcisa in Sam 31 Mar 2012, 12:45 am, editata de 7 ori
narcisa- vip
Și la mine la fel, mai mult încarcă decât merge.iulianagl a scris:
Ok dar la mine merge foarte greu.
narcisa- vip
Dragalaselor in timp ca traduceti serviti si voi ceva..
lica54- vip
Pagina 25 din 40 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40
Subiecte similare
» 22.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 4.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 5.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 23.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 7.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 4.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 5.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 23.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 7.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
Serialesitelenovelet :: Arhiva :: Arhiva Geet - Hui Sabse Parayi\ Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon\Madhubala
Pagina 25 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum