Serialesitelenovelet
24.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 19 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
24.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 19 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

24.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii

+4
michiper68
dubaisport
victorelalove
DENISA
8 participanți

Pagina 19 din 43 Înapoi  1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 31 ... 43  Urmatorul

In jos

24.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 19 Empty Re: 24.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de victorelalove Vin 30 Mar 2012, 2:43 pm

dubaisport a scris:
asa am inteles si eu Vic ....chiar ma bucur ca va pleca Ker ..cate sa mai indure si sa inghita din partea lui gulli?
ba e il iubeste ,ba nu vrea sa vorbeasca cu el ,apoi iar ai place cand o saruta ....zici ca e Hopa-Mitica 24.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 19 31663

Pai eu cred ca Gullia face asta tocamai ca sa nu-l supere .
Dar eu nu cred ca Kerim va pleca ... el iar o va ierta . De fapt isi va cere el iertare . Sau de data asta i-o ajunge ...sa-i spune: ce vrei femeie ? Pa ... cand stii cauta-ma . Smile Smile Smile Smile
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti

Sus In jos

24.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 19 Empty Re: 24.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de dubaisport Vin 30 Mar 2012, 2:47 pm

victorelalove a scris:

Pai eu cred ca Gullia face asta tocamai ca sa nu-l supere .
daa ca sa nu-l supere ..dar ptr ce mai pastreaza scrisorile?
le-a citit putea sa le arunce...dar ea le pastreaza,de aici si nelinistea,incertitudinea,nesiguranta , gandurile lui Kerim
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Data de inscriere : 18/02/2011
Varsta : 51

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Vin 30 Mar 2012, 2:49 pm

dubaisport a scris:
daa ca sa nu-l supere ..dar ptr ce mai pastreaza scrisorile?
le-a citit putea sa le arunce...dar ea le pastreaza,de aici si nelinistea,incertitudinea,nesiguranta , gandurile lui Kerim
Vom vedea daca le citeste ... eu banuiesc ca nu . Dar cine stie . Ai dreptate ... de ce le mai pastreaza ? Si de ce nu-i spune lui Kerim despre ele ? Iar isi incalca promisiunea de a-i spune tot . Oricum cred ca va lua foc Kerim de este intrebat unde pleaca ? Sa o vedem pe Gullie ce face ... ca ea cica viseaza la saruturi acum de la sot . Smile

Mukka cred ca are si ea o parte din toata cearta care va fi ... sigur va pune paie pe foc . 24.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 19 2743637754
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Vin 30 Mar 2012, 2:49 pm

eu nu vreau ca Mukk & co sa stea cu copiii in casa cea noua ,poate dupa incidentul asta sa se hotarasca sa stea singuri ca nimeni sa nu se mai interpuna intre ei ......Mukk daca nu-si baga ea coada si nasul in lucrurile lui gulli nu afla de scrisori
dar ea a scotocit pana si in dormitorul avocatului ..ce pretentii mai avem la dormitorul lui Gulli
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Vin 30 Mar 2012, 2:51 pm

victorelalove a scris:

Mukka cred ca are si ea o parte din toata cearta care va fi ... sigur va pune paie pe foc . 24.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 19 2743637754
pai de asta zic sa stea singuri copiii
daca se cearta ziua se impaca seara ..in pat,ca si asa lui Gulli a inceput sa-i placa atingerile Smile
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Vin 30 Mar 2012, 2:52 pm

dubaisport a scris:eu nu vreau ca Mukk & co sa stea cu copiii in casa cea noua ,poate dupa incidentul asta sa se hotarasca sa stea singuri ca nimeni sa nu se mai interpuna intre ei ......Mukk daca nu-si baga ea coada si nasul in lucrurile lui gulli nu afla de scrisori
dar ea a scotocit pana si in dormitorul avocatului ..ce pretentii mai avem la dormitorul lui Gulli

Eu cred ca vor sta singuri . Si asa ziua vor fi pe la avocat pe acasa cu totii ... Smile
Mai sunt 10 episode ... trebuie sa se acomodeze unul cu altul .
Mai este si problema cu Vulcanul ... asta este cea mai arzatoare . Offffffff ... cum suna . Este cea mai importanta ... pana si Mukka i-a spus Gullie ca a luat foc baiatul .
Ce cretina este Mukka !!!
Dar bine ca le spune pe fata .
Ea cu Rahmi ei ce sa faca ? Smile stupid stupid
Normal ca i se pare in flacari Kerim ....
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Vin 30 Mar 2012, 2:54 pm

dubaisport a scris:
daca se cearta ziua se impaca seara ..in pat,ca si asa lui Gulli a inceput sa-i placa atingerile Smile
Crezi ????????????????????
Eu cred ca-i este frica sa ramana singura cu el .
Dar vom vedea cum vor decurge lucrurile . kiss
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Vin 30 Mar 2012, 3:02 pm

victorelalove a scris:
Crezi ????????????????????
Eu cred ca-i este frica sa ramana singura cu el .
(

nu cred ...a depasit faza...
daca nu i-a fost frica in ep 18 cand abla,rahmi si Mukk au plecat in izmir sa-si vanda casele ..acum nici atat
probabil ca va fi stanjenita ....dar frica in niciun caz

Mukk ar vrea ea sa aiba langa ea in pat un Kerim
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Vin 30 Mar 2012, 3:06 pm

dubaisport a scris:

Mukk ar vrea ea sa aiba langa ea in pat un Kerim

Goloasa frate ... geloasa de scoate flacari pe nas . Smile Smile Smile
Sa se multumesca cu Rahmi ...

Eu ma refer ca Gulliei ii este frica de ce urmeaza dupa atingeri ... sau eu mai stiu .
Ca m-a zapacit de tot Enginu' !!!!!!!!!!!!! Smile Smile Smile
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Vin 30 Mar 2012, 3:09 pm

victorelalove a scris:

Goloasa frate ... geloasa de scoate flacari pe nas . Smile Smile Smile
Sa se multumesca cu Rahmi ...

Eu ma refer ca Gulliei ii este frica de ce urmeaza dupa atingeri ... sau eu mai stiu .
Ca m-a zapacit de tot Enginu' !!!!!!!!!!!!! Smile Smile Smile

Mukk aseara ,era in stare sa-i pupe pe toti,pana ajungea la Kerim
pana si bodyguardul ramasese shocat
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Vin 30 Mar 2012, 3:10 pm

dubaisport a scris:

Mukk aseara ,era in stare sa-i pupe pe toti,pana ajungea la Kerim
pana si bodyguardul ramasese shocat

Bine ca nu a inceput sa-i dea la o parte ... sa-i arunce ... pentru a ajunge la Kerim . Smile Smile Smile

Ce crezi ca le raspunde Kerim ?
Sau nu le mai soune nimic ... si pleaca unde vede cu ochii ? Smile Smile Smile

"Kerim, where are you going?"
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Vin 30 Mar 2012, 3:14 pm

victorelalove a scris:

"Kerim, where are you going?"
nu cred ca va raspunde nimic ,doar se va uita urat si va iesi tunand si fulgerand pe usa
probabil va merge pe banca unde s-au sarutat si se va gandi la scena de la tribunal ,cand Must spunea ca o iubeste pe Gulli
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Vin 30 Mar 2012, 3:17 pm

dubaisport a scris:
nu cred ca va raspunde nimic ,doar se va uita urat si va iesi tunand si fulgerand pe usa
probabil va merge pe banca unde s-au sarutat si se va gandi la scena de la tribunal ,cand Must spunea ca o iubeste pe Gulli

S-o duce la Mustafa la inchisoare ?
kiss
Dar nu cred ca mai are rost . Acum depinde de Gullia si de cum va reactiona ea . O fi ajuns si Kerim la limita rabdarii .
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Vin 30 Mar 2012, 3:19 pm

victorelalove a scris:

S-o duce la Mustafa la inchisoare ?
kiss

nu cred......
dar pana la urma la ce se gandea aseara cand o legana pe Elif ? la cum va fi viata ei alaturi de Ker si copiii lor sau la cuvintele lui Asu ,cand o ruga sa aibe grija de copilul ei ?...nu am vazut ca se blocase imaginea
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Vin 30 Mar 2012, 3:21 pm

dubaisport a scris:

nu cred......
dar pana la urma la ce se gandea aseara cand o legana pe Elif ? la cum va fi viata ei alaturi de Ker si copiii lor sau la cuvintele lui Asu ,cand o ruga sa aibe grija de copilul ei ?...nu am vazut ca se blocase imaginea

Si-a amintit de Asu si de ce i-a spus .
Dar mie mi-a dat impresia ca vrea sa fie si ea mami . Probabil ca a vazut cat de mult isi poate iubi o mama copilul . Si cred ca vrea si ea asta .
Oricum frumoasa scena cu ei si copilul . kiss
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Vin 30 Mar 2012, 3:27 pm

victorelalove a scris:

Si-a amintit de Asu si de ce i-a spus .
Dar mie mi-a dat impresia ca vrea sa fie si ea mami . Probabil ca a vazut cat de mult isi poate iubi o mama copilul . Si cred ca vrea si ea asta .
Oricum frumoasa scena cu ei si copilul . kiss
si pe asta am vazut-o cu intreruperi...dar n-am rabdare sa revad acum epis ,mai astept 3 zile cand va fi tradus in engl
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Vin 30 Mar 2012, 3:28 pm

victorelalove a scris:

(
impresia asta am avut-o si eu inca de cand a nascut Mukk .....au gandit bine aici scenaristele introducand un bebel
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Vin 30 Mar 2012, 3:28 pm

dubaisport a scris:
si pe asta am vazut-o cu intreruperi...dar n-am rabdare sa revad acum epis ,mai astept 3 zile cand va fi tradus in engl
Dar scena cu banca ai vazut-o ?
Ai citit traducerea ?
Mi-a placut cum Kerim i-a spus ca nu are de ce sa se rusineze ca sunt casatoriti ... dar Gullia saraca ... luase foc . Smile Smile Smile Ma si miram unde se grabeste asa in casa ? Smile
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Vin 30 Mar 2012, 3:29 pm

dubaisport a scris:
impresia asta am avut-o si eu inca de cand a nascut Mukk .....au gandit bine aici scenaristele introducand un bebel

Ii face Kerim 3-4 ... Smile Smile Smile Poate sta linistita ca se va satura de cati copii va avea . kiss
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Vin 30 Mar 2012, 3:30 pm

victorelalove a scris:

Ii face Kerim 3-4 ... Smile Smile Smile Poate sta linistita ca se va satura de cati copii va avea . kiss

Smile Smile Smile
va trece dintr-o extrema in alta ..de la prea multa liniste la galagie totala Smile
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Vin 30 Mar 2012, 3:34 pm

I really think and hope Kerim packed and leave the house. There must be action, otherwise it becomes boring. He have to leave the house after seeing the letters. I think Mukkades is trying to separate Fatmagül and Kerim, because she is afraid that in the future she will be alone with Rahmi if the Fatma and Kerim become a normal couple. There will be no place for her anymore, because they will have theit own family and this is her fear. I have appreciation for Kerim if he leaves the house and it would be very goog for him to have a distance to Fatmagül. The same for Fatmagül, she must make herseld clear about her feelings for Mustafa, because I think she fells sorry for him and guilty that he becomes such a person. This time she will be the one who will make the first step not to lose Kerim. She have to start with the wedding dress in during Kerim's absence.

comm obiectiv
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Vin 30 Mar 2012, 3:36 pm

Doamne ajuta !!!!!!!!! 24.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 19 244732
asta vrea si eu ... O Gullie disperata ca-l va pierde si un Kerim de neinduplecat .
Abia astept ...
Dar nu cred ca-l vor face pe Kerim sa plece de acasa . Asta am tot sperat .
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Vin 30 Mar 2012, 3:39 pm

victorelalove a scris:Doamne ajuta !!!!!!!!! 24.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 19 244732
asta vrea si eu ... O Gullie disperata ca-l va pierde si un Kerim de neinduplecat .
Abia astept ...
Dar nu cred ca-l vor face pe Kerim sa plece de acasa . Asta am tot sperat .
chiar sunt curioasa ..pana acum nu asteptam asa nerabdatoare epis urmator ,dar acum pare interesant cu plecarea lui
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Vin 30 Mar 2012, 3:43 pm

dubaisport a scris:
chiar sunt curioasa ..pana acum nu asteptam asa nerabdatoare epis urmator ,dar acum pare interesant cu plecarea lui

Mai , cica este adevarata plecarea ... si va fi pe melodia aia cu Nu pleca ... te rog ... bla , hau , hau , iuiiuuuuuuuuuu ...
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Vin 30 Mar 2012, 3:45 pm

victorelalove a scris:

Mai , cica este adevarata plecarea ... si va fi pe melodia aia cu Nu pleca ... te rog ... bla , hau , hau , iuiiuuuuuuuuuu ...

daa Vic ...stiu
e melodie compusa in 2001
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 19 din 43 Înapoi  1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 31 ... 43  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum