Serialesitelenovelet
24.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 28 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
24.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 28 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

24.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii

+4
michiper68
dubaisport
victorelalove
DENISA
8 participanți

Pagina 28 din 43 Înapoi  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 35 ... 43  Urmatorul

In jos

24.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 28 Empty Re: 24.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de victorelalove Sam 31 Mar 2012, 1:46 pm

dubaisport a scris:

nu mai poate sta fara sarutari ..adevarul ca a cam sarutat-o in ultimul timp ,s-a invatat fata cu mierea Smile Smile
Rautacioasa ... mai . Smile Smile Smile
De ce pune sare pe rana ? Dupa ce ca Engin arata bestial , mai si miroase minunat ... acum sa mai stim si ce gust are . Smile Smile Smile Smile
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti

Sus In jos

24.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 28 Empty Re: 24.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de dubaisport Sam 31 Mar 2012, 1:46 pm

poate scenaristele au un plan ptr Mukk....daca tot o implica in cursa asta ,poate i se pregateste plecarea din casa ablilor.....vom vedea asta peste vreo 2-3 epis
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Data de inscriere : 18/02/2011
Varsta : 51

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Sam 31 Mar 2012, 1:47 pm

victorelalove a scris:
Rautacioasa ... mai . Smile Smile Smile
De ce pune sare pe rana ? Dupa ce ca Engin arata bestial , mai si miroase minunat ... acum sa mai stim si ce gust are . Smile Smile Smile Smile
rautacioasa ..da
stie sa rasuceasca cutitul in rana
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Sam 31 Mar 2012, 1:47 pm

dubaisport a scris:poate scenaristele au un plan ptr Mukk....daca tot o implica in cursa asta ,poate i se pregateste plecarea din casa ablilor.....vom vedea asta peste vreo 2-3 epis

Nuuuuuuuu ... eu cred ca dupa faza asta , copii isi dau seama ca asa nu se mai poate ...si ca au facut bine ca au decis sa locuiasca singuri . kiss
Pe Mukka vred ca o opresc Ablii din mila ...pentru moment .
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Sam 31 Mar 2012, 1:55 pm

victorelalove a scris:

Nuuuuuuuu ... eu cred ca dupa faza asta , copii isi dau seama ca asa nu se mai poate ...si ca au facut bine ca au decis sa locuiasca singuri . kiss
Pe Mukka vred ca o opresc Ablii din mila ...pentru moment .
oricum Ker nu era prea incantat sa locuiasca cu Mukk ,dar tacea din gura ptr Rahmi
ablii chiar si din mila ,tot nu o vor inghiti la nesfarsit
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Sam 31 Mar 2012, 2:00 pm

Vic..ma duc sa mananc ,ne citim un pic mai tarziu kiss
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Sam 31 Mar 2012, 2:00 pm

dubaisport a scris:
oricum Ker nu era prea incantat sa locuiasca cu Mukk ,dar tacea din gura ptr Rahmi
ablii chiar si din mila ,tot nu o vor inghiti la nesfarsit

Trebuie sa se descurce si ei singuri ... ca doar sunt omani mari , cu copii . Ce tot stau la pomana !!!!! 24.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 28 2743637754 Smile
Oricum nu au unde sa stea toti in casa aia pe care au ales-o copii . Sigur este mica ... kiss
Sa-i vazi ce se vor "ciocni" unul de altul Kerim si Fg ... ca din intamplare .
De asta nici nu le-a placut viloiul ala ... nici nu se vedeau cu zilele . Smile Smile Smile

Dar cand a coborat Kerim pe scari ... 24.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 28 248946 24.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 28 248946 24.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 28 248946
Am si eu un blocaj ... Smile Smile Smile

24.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 28 318540105 24.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 28 318540105 Dubai !! kiss
Pofta buna !!1 kiss
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Sam 31 Mar 2012, 2:57 pm

victorelalove a scris:

Sigur este mica ... kiss
Sa-i vazi ce se vor "ciocani" unul de altul Kerim si Fg ... ca din intamplare .
De asta nici nu le-a placut viloiul ala ... nici nu se vedeau cu zilele . Smile Smile Smile

(
abia astept sa-l vad pe Ker cum ai prepara lui Gulli micul dejun si i-l duce la pat ...nici nu a visat ea asa barbat galant 24.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 28 283516
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Sam 31 Mar 2012, 2:57 pm

Fetelor am auzit ca cica Ay Yapim a spus ca Engin va mai sta cu ei pentru urmatorii ani .
Voi stiti ceva ? kiss
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Sam 31 Mar 2012, 2:59 pm

dubaisport a scris:
abia astept sa-l vad pe Ker cum ai prepara lui Gulli micul dejun si i-l duce la pat ...nici nu a visat ea asa barbat galant 24.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 28 283516

Dubai , vezi ca in loc sa scriu "ciocni" am scris "ciocani" ... Smile Smile stupid stupid
Nu a fost intentia mea ... dar uite cum iesi . Smile Smile Smile

24.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 28 2dqrlw5

24.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 28 20zspvk
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Sam 31 Mar 2012, 3:13 pm

victorelalove a scris:

Dubai , vezi ca in loc sa scriu "ciocni" am scris "ciocani" ... Smile Smile stupid stupid
Nu a fost intentia mea ... dar uite cum iesi . Smile Smile Smile

din greseala aflam adevarul Vic ... Smile Smile
nu stiu nimic de prelungirea contractului lui Engin .....
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Sam 31 Mar 2012, 3:14 pm

mama miaaaaaaaa Vic ..ce sarut pasional la Engin .....
tu iti inchipui cum e in realitate ,daca in poza a iesit asa bine ? 24.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 28 248946
vreau si euuuuuuuu sad
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Sam 31 Mar 2012, 3:15 pm

dubaisport a scris:

din greseala aflam adevarul Vic ... Smile Smile

Mana mi-a luat-o razna cand scriam ... dar uite ca dadu bine faza cu " ciocanitul" ... Smile Smile Smile Smile
Eu cred ca-l va saruta Gullia cand se va duce dupa el ... daca se va duce . stupid
Eu am ince dubii .
Cred ca el pleaca ... si ea sat acasa pana se calmeaza el si se intoarce . stupid
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Sam 31 Mar 2012, 3:17 pm

dubaisport a scris:mama miaaaaaaaa Vic ..ce sarut pasional la Engin .....
tu iti inchipui cum e in realitate ,daca in poza a iesit asa bine ? 24.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 28 248946
vreau si euuuuuuuu sad

Pai de ce crezi ca suntem asa din cauza lui ? Smile kiss
Si euuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu vreau !!! cupidon cupidon cupidon
Si mie mi se pare ca saruta bine . kiss
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Sam 31 Mar 2012, 3:21 pm

noi nu suntem normale .....am luat-o razna rau de tot
cat a fost iarna am zis ca din cauza frigului ,dara acum ca s-a incalzit afara sa fie astenia de vina ? Smile
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Sam 31 Mar 2012, 3:25 pm

dubaisport a scris:noi nu suntem normale .....am luat-o razna rau de tot
cat a fost iarna am zis ca din cauza frigului ,dara acum ca s-a incalzit afara sa fie astenia de vina ? Smile

Pai eu nici anul trecut prin vara nu m-am simtit prea bine . Smile Smile Smile
Tu erai mai bine ?
Acum de cand a venit primavara si are si privirea aia de indragostit si blugii aia minunati ... 24.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 28 248946 24.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 28 248946 24.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 28 248946 24.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 28 248946
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Sam 31 Mar 2012, 3:28 pm

stai sa vezi ce bine arata in tricou si maiou ..si pantaloni mai subtiri ...
Gulli sper ca nu va mai avea egari pe sub rochie ,ca asta vara stupid ..altfel nu va mai simti nimic
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Sam 31 Mar 2012, 3:31 pm

dubaisport a scris:stai sa vezi ce bine arata in tricou si maiou ..si pantaloni mai subtiri ...
Gulli sper ca nu va mai avea egari pe sub rochie ,ca asta vara stupid ..altfel nu va mai simti nimic

In pantaloni scurti nu cred eu ca ni-l arata . Sau s-o duce sa sape porumbul , mai pune o rosie ... 24.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 28 248946 24.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 28 248946 24.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 28 248946
Oricum ar fi ... este frumos rau .
Gullia cred ca va sta tot cu egarii pe ea ... dar nu pentru mult timp .
Sa dea ea de vulcan ... si apoi cred ca mai mult prin camera stau Kerim si Gullia . Smile

24.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 28 29xd5rk
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Sam 31 Mar 2012, 3:35 pm

victorelalove a scris:

In pantaloni scurti nu cred eu ca ni-l arata . Sau s-o duce sa sape porumbul , mai pune o rosie ... 24.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 28 248946 24.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 28 248946 24.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 28 248946
Oricum ar fi ... este frumos rau .
Gullia cred ca va sta tot cu egarii pe ea ... dar nu pentru mult timp .
Sa dea ea de vulcan ... si apoi cred ca mai mult prin camera stau Kerim si Gullia . Smile

nu se pune probl de short..dar la maiou putem spera 24.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 28 244732
daca ea de la un sarut s-a ametit ..de la vulcan ce pateste ?
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Sam 31 Mar 2012, 3:40 pm

dubaisport a scris:

nu se pune probl de short..dar la maiou putem spera 24.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 28 244732
daca ea de la un sarut s-a ametit ..de la vulcan ce pateste ?
Nu stiu cum va fi dupa .
Nu stiu cum vor fi ei dupa ... cred ca umbla nauciti . Smile
Vom vedea ... sau ea se va supara ??????
Dar episodul tecut a fost prima data cand l-a dorit . cupidon
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Sam 31 Mar 2012, 3:44 pm

victorelalove a scris:
Nu stiu cum va fi dupa .
Nu stiu cum vor fi ei dupa ... cred ca umbla nauciti . Smile
Vom vedea ... sau ea se va supara ??????
Dar episodul tecut a fost prima data cand l-a dorit . cupidon
s-ar putea sa nu-i placa prima data.....sa-i fie un pic teama,dar apoi se pierde in bratele si lava lui Kerim Smile
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Sam 31 Mar 2012, 3:46 pm

dubaisport a scris:
s-ar putea sa nu-i placa prima data.....sa-i fie un pic teama,dar apoi se pierde in bratele si lava lui Kerim Smile

Abia astept sa vad prima noapte . Chiar daca nu ne vor arata ei mare lucru . Dar sigur ii vom vedea emotionati rau de tot gandindu-se la ce urmeaza .
Sa se piarda in ce spusesi tu Smile ...cine nu s-ar pierde ??????? cupidon cupidon cupidon

24.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 28 2sbx547 24.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 28 117bhc2
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Sam 31 Mar 2012, 3:49 pm

victorelalove a scris:

Abia astept sa vad prima noapte . Chiar daca nu ne vor arata ei mare lucru . Dar sigur ii vom vedea emotionati rau de tot gandindu-se la ce urmeaza .

cred ca va fi ceva asemanator cu ce ne-au aratat in promoul de inceput sez 2
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Sam 31 Mar 2012, 3:51 pm

dubaisport a scris:

cred ca va fi ceva asemanator cu ce ne-au aratat in promoul de inceput sez 2
Saracii !!!!!!!!!! cupidon cupidon cupidon
Dar crezi ca se va intampla atunci ?
Eu cred ca vor mai astepta ... si se pare ca vor fi la casa lor . cupidon

24.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 28 919kjs
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Sam 31 Mar 2012, 5:13 pm

victorelalove a scris:
Saracii !!!!!!!!!! cupidon cupidon cupidon
Dar crezi ca se va intampla atunci ?
Eu cred ca vor mai astepta ... si se pare ca vor fi la casa lor . cupidon

ramasei fara net ... sad

actiunea "vulcanul " sigur se va desfasura in casa cea noua ,singuri ,fara Mukk sau alti curiosi
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 28 din 43 Înapoi  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 35 ... 43  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum