4.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
+7
Alexa20
tiberici
lica54
narcisa
Andreea_Miha
petronela
iulianagl
11 participanți
Serialesitelenovelet :: Arhiva :: Arhiva Geet - Hui Sabse Parayi\ Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon\Madhubala
Pagina 11 din 40
Pagina 11 din 40 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 25 ... 40
Re: 4.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
Fetele nu a apărut episodul tradus?
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
narcisa a scris:Fetele nu a apărut episodul tradus?
Nu inca e in curs de codare.Nu inteleg de ce merge asa greu alta data mergea mult mai repede.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
Sper să nu avem probleme ca acum câteva zile.iulianagl a scris:
Nu inca e in curs de codare.Nu inteleg de ce merge asa greu alta data mergea mult mai repede.
narcisa- vip
iulianagl a scris:
Buna dragelor.Sunt foa, foarte obosita nici daca alergam la maraton nu ma simteam asa.As vrea sa se intample odata asta Khushi sa-i spuna ce are de spus iar Arnav sa-si dea seama ca Shyam la mintit si acum sa fie lupta lui Arnav impotriva mincinosului de Shyam iar Shyam sa nu stie ca Khushi ia spus ce ia spus lui Chote.Si dupa cum am mai spus dorinta mea cea mai arzatoare e sa-i spuna Khushi lui Shy ca il iubeste la nebunie pe Arnav asa cum la randul lui Shyam a declarat in fata lui Chote c-o iubeste pe Khushi pana la nebunie.
Eu nu vreau sa spuna ea prima...dar in fine e doar un serial...
Andreea_Miha- vip
Data de inscriere : 27/01/2010
Varsta : 38
Localizare : Bucuresti
iulianagl a scris:
Buna Alex.In sfarsit mi s-a indeplinit dorinta cu totul.Tu esti pestisorul meu auriu care-mi indeplineste dorintele.Asa cum a fost pana acum Miha, nu zic ca nu ar fi si de aici incolo.
Andreea_Miha- vip
narcisa a scris:
Sper să nu avem probleme ca acum câteva zile.
Si eu tot la fel.
iulianagl- moderator
Skumpyk86 a scris:
N-avem incotro Miha el e prea capos mai ales acum c-o vede iar c-o tine de mana Shyam inebuneste de tot pe Khushi.
iulianagl- moderator
Andreea_Miha- vip
iulianagl a scris:
N-avem incotro Miha el e prea capos mai ales acum c-o vede iar c-o tine de mana Shyam inebuneste de tot pe Khushi.
Inca nu l-am vazut..acum ma uit la el....offff m-am saturat de Shyam...si de toate certurile lor!!!!!!!
Andreea_Miha- vip
Vizionare placuta.Eu imi incep treaba.
Ultima editare efectuata de catre iulianagl in Joi 08 Noi 2012, 9:09 am, editata de 1 ori
iulianagl- moderator
Și eu.iulianagl a scris:
Vizionare placuta.Eu imi incep treaba.
narcisa- vip
Gata l-am vazut....offf nu il mai suport deloc pe Shyam
Acum iar va reactiona urat Arnav...de aceea spune fata care lucreaza acolo se va mai purta urat cu Khushi si va tipa la ea.............
Si exact cum am zis ca va lungi episodele si va face toata saptamana apeoape cu ei la acel spectacol....inloc sa se intample lucrurile importante lungesc sa faca ep cat mai multe si eu sincer m-am cam saturat...........
Acum iar va reactiona urat Arnav...de aceea spune fata care lucreaza acolo se va mai purta urat cu Khushi si va tipa la ea.............
Si exact cum am zis ca va lungi episodele si va face toata saptamana apeoape cu ei la acel spectacol....inloc sa se intample lucrurile importante lungesc sa faca ep cat mai multe si eu sincer m-am cam saturat...........
Andreea_Miha- vip
Bună Miha. Eu chiar vreau să spună ea prima, este o altă palmă pe care i-o dă mândriei lui, mai ales că nu este chiar o declarație de dragoste.Skumpyk86 a scris:
narcisa- vip
narcisa a scris:
Bună Miha. Eu chiar vreau să spună ea prima, este o altă palmă pe care i-o dă mândriei lui, mai ales că nu este chiar o declarație de dragoste.
Buna....da dar mai mult ca sigur daca ii spune asa se va indoi un pic,probabil ca se va gandi ca e nevinovata etc sau va avea dubi dar apoi va uita si iar va incepe ca pana acum sa fie convins ca e vinovata etc...
Ma uit si la faza cu Holi declarati etc..dupa care acum e ca si cum nici nu a existat...doar atunci a aratat ca el si-a amintit doar o parte..si atat.....
Andreea_Miha- vip
Si nu sunt deloc atenti la detali...
in ep de luni Heer avea rochita lunga...atunci cand au vazut-o prima data Arnav si bunica....
dar cand a ajuns pe scena ce s-a intamplat cu rochita ei?A intrat la apa?
in ep de luni Heer avea rochita lunga...atunci cand au vazut-o prima data Arnav si bunica....
dar cand a ajuns pe scena ce s-a intamplat cu rochita ei?A intrat la apa?
Andreea_Miha- vip
Unchiul: Ia puțină apă. De ce te-ai supărat pe apă?
Nani: Manorama, știm că te-ai străduit foarte mult. Acum uită ce s-a întâmplat. În competiția de la anul...
Manorama: Uită competiția de la anul. Nu voi mai participa niciodată la concursul de rochii fanteziste. Niciodată.
Unchiul: Nu Manorama, nu spune asta. Nu mai plânge ca un copil. Ai interpretat foarte bine, nu-i așa mamă?
Nani: Da.
Unchiul: Cu siguranță trebuie să participi și la anul.
Anjali: Da mătușa, chiar ai interpretat foarte, foarte bine. Sincer.
Prezentator: Ea este Khushi Kumari Gupta Singh Raizada.
Khushi: V-am spus tuturor că nu vreau nici premiul, nici banii.
Prezentator: Dar de ce? Ați câștigat acest premiu. Cel care a avut cea mai bună performanță va primi premiul. Și conform juriului, dv. și soțul dv. ați interpretat cel mai bine. Iar eu pot să garantez că și publicului i-a plăcut cel mai mult interpretarea voastră.
Khushi: Nu a fost nimic extraordinar. Amândoi doar am interpretat. Uitați, eu am venit aici ca să particip cu bunica. Cum costumul ei nu era gata, el a intrat dintr-o dată.
Prezentator: Exact. Deoarece aveați nevoie de ajutor în ultima clima, el vi l-a oferit. Asta este datoria unui soț ideal.
Khushi: Nu! Să participi în ultimul moment înseamnă să trișezi. El e un trișor. Așa cum am spus, am venit ca partener pentru bunica. Cum costumul ei nu a ajuns la timp, a fost cât pe ce să pierdem concursul. Nu vreau acest premiu. Mai ales, împreună cu soțul meu.
Prezentator: Bine atunci, decideți dv. Să prezentăm premiul câștigătorilor.
Khushi: Mulțumesc.
Nnai: Khushi dragă, de ce ai refuzat să primești premiul? Care e problema?
Khushi: Bunico, conform regulamentului ei nu ar fi trebuit să ne lase să concurăm.
Nani: Dar dragă...
Khushi: Bunico, am făcut ce am crezut că e corect.
Nani: Ești bine? Oare Arnav....
Khushi: Bunico, sunt bine. Mă duc să-mi schimb rochia.
Arnav: De ce? Cum îndrăznești Khushi? De ce ai refuzat să împarți premiul cu mine în fața juriului?
Khushi: Pentru că nu am vrut asta.
Arnav: Nici măcar nu am vrut să particip. Dar nu accept eșecurile.
Khushi: De ce ești supărat? Ai făcut asta doar pentru bunica.
Arnav: Am făcut-o pentru victorie. (Deci Arnav a vrut să o submineze pe Manorama ). Dar tu de ce ai ...
Khushi: Nu simt nevoia de a-ți spune motivul.
Arnav: Va trebui să-mi spui Khushi. Și nu îndrăzni să-mi vorbești în felul ăsta. Altfel...
Khushi: Altfel ce? De ce te-ai oprit? Ai să distrugi lucrurile? Poftim, distruge totul.
Arnav: Khushi, nu...
Khushi: Fă tot ce dorești. Dar nu îți voi spune motivul.
Arnav: Mai întâi ți-am făcut o favoare. Și acum nu-mi vine să cred asta.
Khushi: Ai spus-o tu însuți. Tu mi-ai făcut o favoare? Nu am nevoie de nici o favoare de la tine. N-am vrut să câștig cu ajutorul tău. Ai înțeles?
Anjali: Khushi, ești aici? Hei!
Khushi: S-a încurcat.
Anjali: Ce faci aici?
Khushi: Sora, sora, ce s-a întâmplat? Sora, ia loc. Vino!
Anjali: Sunt bine, Khushi ji.
Khushi: Ești bine?
Anjali: Sunt bine Khushi ji.
Khushi: Aduc apa.
Anjali: Khushi ji, de fapt trebuia să iau un medicament. Nu nu mai am.
Khushi: Nici o problemă sora. Este o farmacie în apropiere. Îl aduc eu. Între timp tu stai împreună cu ceilalți.
Anjali: Stai o clipă. Sunt la garderobă. Khushi ji, nu-i spune nimic lui Arnav. Se va îngrijora fără motiv.
Khushi: Bine, sora.
Shyam: Anjali!? Anjali, ce s-a întâmplat?
Anjali: Te rog, du-te cu Khushi la farmacie. Ea știe drumul, dar e noapte.
Shyam: Da Anjali, mă duc cu ea.
Khushi: Nu sora, nu am nevoie de însoțitor. E aproape, mă duc singură.
Anjali: Nu Khushi, nu trebuie să te duci singură noaptea. Te rog, du-te cu ea.
Shyam: Khushi, m-aș fi dus singur. Dar nu știu unde este farmacia. Voi întârzia, căutând-o. Dacă vii și tu, ne putem întoarce repede după ce cumpărăm medicamentul.
Anjali: Iar eu voi fi liniștită în privința siguranței tale. Și nu vreau să spun tuturor că mă simt amețită. Familia e îngrijorată din cauza mătușii. Mergeți repede și aduceți medicamentul. Apoi mă voi alătura restului familiei.
Shyam: Khushi ji, nu mai pierde timpul gândindu-te. Grăbește-te. Să mergem.
Khushi: Bine. Dar tu vei sta singură aici?
Anjali: Sunt bine Khushi. Mă voi odihni aici. Te rog, adu medicamentul. Și apoi am mobilul.
Shyam: Să mergem.
Khushi: Sora, îmi schimb hainele și vin.
Prezentator: După aceste performanțe teribile, e timpul să anunțăm rezultatele. Câștigătorii vor primi 5 Lakhs drept premiu.
Akash: Payal, e în regulă. Nu mai fi așa tristă. Astfel de lucruri se întâmplă.
Prezentatori: Prieteni, în această seară, cuplul câștigător este echipa soacrei și norei Veena și Aparna Mirsha. Rugăm juriul să vină să dea premiul câștigătorilor.
Anjali: Alo! Da frate. Sunt cu o prietenă. Voi veni în scurt timp. Sper să vină repede cu medicamentul.
Farmacist: Poftim. Nu vă îngrijorați, amețelile și oboseala sunt simptome obișnuite în astfel de condiții.
Khushi: De fapt...
Shyam: Da, sigur, e normal. Dar într-o astfel de situație e normal ca soțul să-și facă griji. Nu-i așa? Pentru că o iubesc foarte mult.
Khushi: Mergem... cumnate? Probabil cumnata ne așteaptă.
Arnav: Akash, fă un lucru. Ia-i pe toți afară și pregătește mașina iar eu...
Khushi: Lasă-mă! Am spus să-mi dai drumul la mână.
Nani: Manorama, știm că te-ai străduit foarte mult. Acum uită ce s-a întâmplat. În competiția de la anul...
Manorama: Uită competiția de la anul. Nu voi mai participa niciodată la concursul de rochii fanteziste. Niciodată.
Unchiul: Nu Manorama, nu spune asta. Nu mai plânge ca un copil. Ai interpretat foarte bine, nu-i așa mamă?
Nani: Da.
Unchiul: Cu siguranță trebuie să participi și la anul.
Anjali: Da mătușa, chiar ai interpretat foarte, foarte bine. Sincer.
Prezentator: Ea este Khushi Kumari Gupta Singh Raizada.
Khushi: V-am spus tuturor că nu vreau nici premiul, nici banii.
Prezentator: Dar de ce? Ați câștigat acest premiu. Cel care a avut cea mai bună performanță va primi premiul. Și conform juriului, dv. și soțul dv. ați interpretat cel mai bine. Iar eu pot să garantez că și publicului i-a plăcut cel mai mult interpretarea voastră.
Khushi: Nu a fost nimic extraordinar. Amândoi doar am interpretat. Uitați, eu am venit aici ca să particip cu bunica. Cum costumul ei nu era gata, el a intrat dintr-o dată.
Prezentator: Exact. Deoarece aveați nevoie de ajutor în ultima clima, el vi l-a oferit. Asta este datoria unui soț ideal.
Khushi: Nu! Să participi în ultimul moment înseamnă să trișezi. El e un trișor. Așa cum am spus, am venit ca partener pentru bunica. Cum costumul ei nu a ajuns la timp, a fost cât pe ce să pierdem concursul. Nu vreau acest premiu. Mai ales, împreună cu soțul meu.
Prezentator: Bine atunci, decideți dv. Să prezentăm premiul câștigătorilor.
Khushi: Mulțumesc.
Nnai: Khushi dragă, de ce ai refuzat să primești premiul? Care e problema?
Khushi: Bunico, conform regulamentului ei nu ar fi trebuit să ne lase să concurăm.
Nani: Dar dragă...
Khushi: Bunico, am făcut ce am crezut că e corect.
Nani: Ești bine? Oare Arnav....
Khushi: Bunico, sunt bine. Mă duc să-mi schimb rochia.
Arnav: De ce? Cum îndrăznești Khushi? De ce ai refuzat să împarți premiul cu mine în fața juriului?
Khushi: Pentru că nu am vrut asta.
Arnav: Nici măcar nu am vrut să particip. Dar nu accept eșecurile.
Khushi: De ce ești supărat? Ai făcut asta doar pentru bunica.
Arnav: Am făcut-o pentru victorie. (Deci Arnav a vrut să o submineze pe Manorama ). Dar tu de ce ai ...
Khushi: Nu simt nevoia de a-ți spune motivul.
Arnav: Va trebui să-mi spui Khushi. Și nu îndrăzni să-mi vorbești în felul ăsta. Altfel...
Khushi: Altfel ce? De ce te-ai oprit? Ai să distrugi lucrurile? Poftim, distruge totul.
Arnav: Khushi, nu...
Khushi: Fă tot ce dorești. Dar nu îți voi spune motivul.
Arnav: Mai întâi ți-am făcut o favoare. Și acum nu-mi vine să cred asta.
Khushi: Ai spus-o tu însuți. Tu mi-ai făcut o favoare? Nu am nevoie de nici o favoare de la tine. N-am vrut să câștig cu ajutorul tău. Ai înțeles?
Anjali: Khushi, ești aici? Hei!
Khushi: S-a încurcat.
Anjali: Ce faci aici?
Khushi: Sora, sora, ce s-a întâmplat? Sora, ia loc. Vino!
Anjali: Sunt bine, Khushi ji.
Khushi: Ești bine?
Anjali: Sunt bine Khushi ji.
Khushi: Aduc apa.
Anjali: Khushi ji, de fapt trebuia să iau un medicament. Nu nu mai am.
Khushi: Nici o problemă sora. Este o farmacie în apropiere. Îl aduc eu. Între timp tu stai împreună cu ceilalți.
Anjali: Stai o clipă. Sunt la garderobă. Khushi ji, nu-i spune nimic lui Arnav. Se va îngrijora fără motiv.
Khushi: Bine, sora.
Shyam: Anjali!? Anjali, ce s-a întâmplat?
Anjali: Te rog, du-te cu Khushi la farmacie. Ea știe drumul, dar e noapte.
Shyam: Da Anjali, mă duc cu ea.
Khushi: Nu sora, nu am nevoie de însoțitor. E aproape, mă duc singură.
Anjali: Nu Khushi, nu trebuie să te duci singură noaptea. Te rog, du-te cu ea.
Shyam: Khushi, m-aș fi dus singur. Dar nu știu unde este farmacia. Voi întârzia, căutând-o. Dacă vii și tu, ne putem întoarce repede după ce cumpărăm medicamentul.
Anjali: Iar eu voi fi liniștită în privința siguranței tale. Și nu vreau să spun tuturor că mă simt amețită. Familia e îngrijorată din cauza mătușii. Mergeți repede și aduceți medicamentul. Apoi mă voi alătura restului familiei.
Shyam: Khushi ji, nu mai pierde timpul gândindu-te. Grăbește-te. Să mergem.
Khushi: Bine. Dar tu vei sta singură aici?
Anjali: Sunt bine Khushi. Mă voi odihni aici. Te rog, adu medicamentul. Și apoi am mobilul.
Shyam: Să mergem.
Khushi: Sora, îmi schimb hainele și vin.
Prezentator: După aceste performanțe teribile, e timpul să anunțăm rezultatele. Câștigătorii vor primi 5 Lakhs drept premiu.
Akash: Payal, e în regulă. Nu mai fi așa tristă. Astfel de lucruri se întâmplă.
Prezentatori: Prieteni, în această seară, cuplul câștigător este echipa soacrei și norei Veena și Aparna Mirsha. Rugăm juriul să vină să dea premiul câștigătorilor.
Anjali: Alo! Da frate. Sunt cu o prietenă. Voi veni în scurt timp. Sper să vină repede cu medicamentul.
Farmacist: Poftim. Nu vă îngrijorați, amețelile și oboseala sunt simptome obișnuite în astfel de condiții.
Khushi: De fapt...
Shyam: Da, sigur, e normal. Dar într-o astfel de situație e normal ca soțul să-și facă griji. Nu-i așa? Pentru că o iubesc foarte mult.
Khushi: Mergem... cumnate? Probabil cumnata ne așteaptă.
Arnav: Akash, fă un lucru. Ia-i pe toți afară și pregătește mașina iar eu...
Khushi: Lasă-mă! Am spus să-mi dai drumul la mână.
Ultima editare efectuata de catre narcisa in Mier 04 Apr 2012, 11:32 pm, editata de 1 ori
narcisa- vip
Oare chiar a vrut s-o loveasca?La min.15;25.
iulianagl- moderator
Bucuria lui Shy sa mearga la farmacie cu Khushi.Dar ce ma mira pe mine dupa cum am si spus mai inaite de ce e nevoie sa mearga impreuna?Se putea duce numai unul.Ce e in capul lui Anjaly?
iulianagl- moderator
M-a enervat rau Shyam iar se baga unde nu trebuie de parca ar fi musca nu altceva.Fi-mi-ar scarba!Si sa vezi acusi Arnav ce-i face lui Khushi.Nici nu vreau sa vad maine daca iar se cearta.
iulianagl- moderator
Doar Khushi știe drumul dar cum e noapte Shyam trebuie s-o protejeze. Problema e, de Shyam cine o apără?iulianagl a scris:Bucuria lui Shy sa mearga la farmacie cu Khushi.Dar ce ma mira pe mine dupa cum am si spus mai inaite de ce e nevoie sa mearga impreuna?Se putea duce numai unul.Ce e in capul lui Anjaly?
narcisa- vip
narcisa a scris:
Doar Khushi știe drumul dar cum e noapte Shyam trebuie s-o protejeze. Problema e, de Shyam cine o apără?
Chote.
iulianagl- moderator
Si ce m-a enervat ca s-a dat drept sotul ei la farmacie si plus de asta a dat de inteles ca e gravida.
iulianagl- moderator
Incerc sa ma duc la culcare noapte buna.
iulianagl- moderator
Îmi place că fata noastră a învățat să se apere de amenințările lui Chote. Oricum numai gura e de el. Nu mai fă aia că.... Iar Khushi îl provoacă, ce-ai să faci? Hai, fă Chote, dacă ai curaj.iulianagl a scris:
Chote.
narcisa- vip
Cu imaginea asta in minte.
iulianagl- moderator
Pagina 11 din 40 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 25 ... 40
Subiecte similare
» 8.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 24.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 9.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 25.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 28.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 24.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 9.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 25.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 28.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
Serialesitelenovelet :: Arhiva :: Arhiva Geet - Hui Sabse Parayi\ Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon\Madhubala
Pagina 11 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum