25.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
+3
victorelalove
dubaisport
DENISA
7 participanți
Pagina 7 din 43
Pagina 7 din 43 • 1 ... 6, 7, 8 ... 25 ... 43
Re: 25.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
Mirela Maria a scris:
se apuca si de olarit kerimel...el este totusi un artist al fierului
cupidon cupidon cupidon Eu cred ca este un artist in multe !!! cupidon cupidon cupidon
Fetelor , lipsesc putin .
victorelalove- moderator
Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti
Mirela cam aşa va fi şi el cu soaţa dacă se apucă de olărit .
DENISA a scris: Mirela cam aşa va fi şi el cu soaţa dacă se apucă de olărit .
Ce pe faza ai fost .
Bravo !!!
:drunken: :drunken: :drunken:
victorelalove- moderator
:drunken:DENISA a scris: Mirela cam aşa va fi şi el cu soaţa dacă se apucă de olărit .
http://onlinedating.simplifying.it/wp-content/uploads/2009/03/ghost-movie.jpg
unul dintre filmele mele preferate....mi s-a facut piele de gaina numai vazand poza
Mirela Maria- vip
Data de inscriere : 06/11/2011
Varsta : 53
Mirela Maria- vip
M-am intors la obsesia mea .
Ce frumos , Mirela !!
Ce poete sunt fanele lui Engin :
you are the best at all in your smile
I see happiness
In your smile I see love
Your smile makes me happy
Your smile makes me laugh,
In your smile you have dimples,
In your smile there is joy,
Your smile makes me feel safe,
Your smile is the best.
(you should never stop smiling,
because you never know who
is falling in love with it good luck
Ce frumos , Mirela !!
Ce poete sunt fanele lui Engin :
you are the best at all in your smile
I see happiness
In your smile I see love
Your smile makes me happy
Your smile makes me laugh,
In your smile you have dimples,
In your smile there is joy,
Your smile makes me feel safe,
Your smile is the best.
(you should never stop smiling,
because you never know who
is falling in love with it good luck
victorelalove- moderator
buna seara!
Ece Yorenc, one of the writers of FGSN, sent out a twitter message stating that currently, "we are at the Cannes International Film Festival in France. We are receiving a lot of interest from various countries for FGSN and Kuzey/Guney. Pictures later this afternoon
Ece Yorenc, one of the writers of FGSN, sent out a twitter message stating that currently, "we are at the Cannes International Film Festival in France. We are receiving a lot of interest from various countries for FGSN and Kuzey/Guney. Pictures later this afternoon
michiper68- vip
Data de inscriere : 14/09/2009
Varsta : 56
She is so proud as if she is creating a piece of art !!! The reason the dizi became popular is Berengin in season 1 and Engin first and foremost, not because of your pathetic script this season ! They should have a look at season 2 before buying your project !!!!! Such arrogance !!!
care aveti flotant de franta? mergeti sa o felicitati pe arogantica pt ca a creat creatia inestimabila.
michiper68- vip
Michi !! Multumim !!!michiper68 a scris:
care aveti flotant de franta? mergeti sa o felicitati pe arogantica pt ca a creat creatia inestimabila.
Acum plecam .
Sezoanele 2 la toate serialele oricum sunt distruse ... Ce-or avea frate ?
victorelalove- moderator
victorelalove a scris:
Michi !! Multumim !!!
Acum plecam .
Sezoanele 2 la toate serialele oricum sunt distruse ... Ce-or avea frate ?
asha e conceptia. stai sa vezi ca poate ii impaca si pe fatmaguli in ultimul ep. pana atunci fatmagul o sa croseteze panza pt rochia de mireasa precum penelopa in timp ce kerim se va antrena la ciocan, ca arcul nu mai e la moda, si am vazut in poze ca e iar cu trusa de scule pe langa el. cred ca o are cineva pe inventar ca din 3 in 3 ep iar apare. ca sa ma oftic eu ca nu gasesc pe nimeni sa-mi renoveze si mie casa cu o trusa de scule si atat.
michiper68- vip
daca scenarista lu peste a scris de marele interes al publicului pt serialul ei si a pus o poza cu 2 scaune goale, imi dau seama de cat o duce mintea. o fi navalit publicul sa o intrebe daca sunt scaunele de calitate.
mai multa populatie a fost la kuzey guney, daca nu si aici or fi fost membrii delegatiei adunati toti intr-un singur stand
sub poza asta a scris standul kanal d!!! le iubeste mult cineva la kanal d pe fetele astea daca le promoveaza serialele atata!
mai multa populatie a fost la kuzey guney, daca nu si aici or fi fost membrii delegatiei adunati toti intr-un singur stand
sub poza asta a scris standul kanal d!!! le iubeste mult cineva la kanal d pe fetele astea daca le promoveaza serialele atata!
michiper68- vip
michiper68 a scris:... in timp ce kerim se va antrena la ciocan.
De ce ma gandesc la o prostie ?
Sa se antreneze ...
Si se pot impaca in ultumil episod ... nu ma supar . Decat langa Gullia cu o fata de muratura ... mai bine sa stea singurel . Mai taie si el vita de vie , mai se duce la pescuit . Va fi interesant . cupidon cupidon cupidon
victorelalove- moderator
victorelalove a scris:
Sa se antreneze ...
Si se pot impaca in ultumil episod ... nu ma supar . Decat langa Gullia cu o fata de muratura ... mai bine sa stea singurel . Mai taie si el vita de vie , mai se duce la pescuit . Va fi interesant . cupidon cupidon cupidon
daaa. o sa faca muschi. fatmagul sa stea cu neamurile ei ca tot ea a insistat si data trecuta sa se mute mukko in vilau desi erau pe punctul de a se desparti definitiv. si dupa s-a rostogolit mukko in vilau si a facut rost de inca 3 camere , plus baia numai pt ea. ce de indicii frumosi am avut ca fatmagul vrea sa se mute fara ei, iar asta vara toata lumea vuia ca se muta fatmagulii in casa noua si mukko NU va sta cu ea, vor fi vecini. ...poate la turci exista conceptul de vecin cand stau unii peste altii, claie peste gramada.
michiper68- vip
victorelalove a scris:
Sa se antreneze ...
si nici macar in ultimul ep , se impaca direct la nunta. detaliile despre nunta le vor discuta prin intermediari, baba si abla. sau cu porumbeii calatori , aia din primul sezon pe care ii hranea fatmagul. si la nunta se intalnesc pt dansul miresei sau pinguinul pe impunselea , nu stiu sigur obiceiurile la ei, dansul din buric al mirelui, au ei ceva...si gata. raman cu coplilu lui asu, ca e gata facut si nu mai necesita proces tehnologic.
michiper68- vip
michiper68 a scris:
daaa. o sa faca muschi.
Daaaaaaaaaaaaaaa ... sa stea singurel . Nici nu-l mai vreau langa Gullie .
Poate il primde si ploaia cateodata . Apoi se gandeste sa-si caute o nevesta in satul vecin . Ca pana se trezeste Gullia ... vaide capul lui . Si este pacat de frumusete de baiat ... si de vulcan .
victorelalove- moderator
si tot la final mustafa va lua marele premiu. premiul pulitzer . va scrie intre timp 3 romane de succes international, ceva de genul...cum sa cuceresti femeile altora ...se face guru in probleme de cuplul mustafa.
michiper68- vip
michiper68 a scris:si tot la final mustafa va lua marele premiu. premiul pulitzer . va scrie intre timp 3 romane de succes international, ceva de genul...cum sa cuceresti femeile altora ...se face guru in probleme de cuplul mustafa.
Pai daca scrie 22 de ani ... cred si eu .
Dar aia din inchisoare ii dau voie sa-i trimita scrisori persoanei pe care a rapit-o ?
victorelalove- moderator
victorelalove a scris:
Daaaaaaaaaaaaaaa ... sa stea singurel . Nici nu-l mai vreau langa Gullie .
Poate il primde si ploaia cateodata . Apoi se gandeste sa-si caute o nevesta in satul vecin . Ca pana se trezeste Gullia ... vaide capul lui . Si este pacat de frumusete de baiat ... si de vulcan .
pare linistit in poze. ca a inceput sa-mi fie frica . daca se agita si-si scapa trusa de scule peste vulcan? peste degetele de la picior ma intereseaza doar 20% dar doamne-fereste de vreun accident casnic cand e el agitat.
michiper68- vip
victorelalove a scris:
Pai daca scrie 22 de ani ... cred si eu .
Dar aia din inchisoare ii dau voie sa-i trimita scrisori persoanei pe care a rapit-o ?
pai? acolo exista respect si confidentialitate!! doar nu vrei sa-i violeze aia corespondenta? ptr violuri au acolo timp suficient dar nu cu corespondenta le place lor.
michiper68- vip
michiper68 a scris:
pare linistit in poze. ca a inceput sa-mi fie frica . daca se agita si-si scapa trusa de scule peste vulcan? peste degetele de la picior ma intereseaza doar 20% dar doamne-fereste de vreun accident casnic cand e el agitat.
Eu nu stiu cum cred scenaristele ca poate rezista Kerim ... Of , nu stiu cum sa formulez .
Adica ... o mai avea si el nevoie de ceva pentru vulcan ... ceva ce are Gullia . Dar o sa vada el la vara ...2020
Hai ca merge ... cred .
victorelalove- moderator
victorelalove a scris:
Eu nu stiu cum cred scenaristele ca poate rezista Kerim ... Of , nu stiu cum sa formulez .
Adica ... o mai avea si el nevoie de ceva pentru vulcan ... ceva ce are Gullia . Dar o sa vada el la vara ...2020
Hai ca merge ... cred .
Vic...cum intru tot de vulcan vad ca scrii
Mirela Maria- vip
si cu pescuitul...e si mai periculos. ca trebuie sa stea pe malul apei unde e umezeala, il trage la genunchi, apoi trebuie sa nadeasca, sa arunce guguloaiele cu gust de zmeura pt pesti, poate sa faca intindere musculara, apoi pana pune captura in galeata poate sa faca hernie de disc. la ei nu se elibereaza capturile ca nu e frumos! mai bine sta acasa. se apuca de pictat. e mai putin periculos.
michiper68- vip
picteaza nuduri de femei....mai descoperim vreun geniu ascuns...vreun Rubens ....are manechinul in casa pe mukka care e disponibila oricandmichiper68 a scris:si cu pescuitul...e si mai periculos. ca trebuie sa stea pe malul apei unde e umezeala, il trage la genunchi, apoi trebuie sa nadeasca, sa arunce guguloaiele cu gust de zmeura pt pesti, poate sa faca intindere musculara, apoi pana pune captura in galeata poate sa faca hernie de disc. la ei nu se elibereaza capturile ca nu e frumos! mai bine sta acasa. se apuca de pictat. e mai putin periculos.
Mirela Maria- vip
victorelalove a scris:
Hai ca merge ... cred .
si eu tot problema asta mi-o pun. ablu e mai activ sexual decat toata distributia. cred ca scenaristele ii aplica niste comprese calmante lui engin, direct pe locul inflamat, altfel nu rezista.
michiper68- vip
Mirela Maria a scris:
Vic...cum intru tot de vulcan vad ca scrii
Tu nu auzi ca ne este frica sa nu pateasca baiatul ceva ...
victorelalove- moderator
Pagina 7 din 43 • 1 ... 6, 7, 8 ... 25 ... 43
Subiecte similare
» 15. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
» 26.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
» 40. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
» 52. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
» 7. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
» 26.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii