Serialesitelenovelet
25.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 29 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
25.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 29 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

25.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii

+3
victorelalove
dubaisport
DENISA
7 participanți

Pagina 29 din 43 Înapoi  1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 36 ... 43  Urmatorul

In jos

25.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 29 Empty Re: 25.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de victorelalove Vin 06 Apr 2012, 10:35 am

dubaisport a scris:VIC ... kiss
aceeasi stare sufleteasca o am si eu....credeam ca am sa fiu ok azi,dar sunt mai rau decat aseara ,cand s-a terminat episodul....
Da . Sunt cu moralul la pamant .
Hai sa ne revenim ...este un serial .
Nu ma pot concentra pe nimic din ceea ce trebuie sa fac . sad sad sad
Mi-a distrus sufletul plecarea baiatului .
Am auzit ca se va duce si ea dupa el la Bodrum .
Beren si Engin au filmat acolo saptamana trecuta . kiss Asteptam .
Insa am revazut aseara din episod . Gullia nu parea in apele ei cand s-a dus sa-i duca mancare lui Kerim ... el a observat . Si a mai fost faza de la masa cu Emre . Cand vorbeau despre Mustafa ...ea a aparut din nou suparata . De aici si convingerea lui Kerim ca nu se poate , Gullia nu va renunta niciodata la Mustafa . sad
Cum spunea cineva aseara ... scrisorile alea au fost ca un cosmar devenit realitate .
Si asa este ... cred ca s-a gandit sa nu o mai supere cu gelozia lui .
Si asa parea invins de cum s-a dus la restaurant . Cred ca spera ca ea sa-i spuna cine stie ce explicatie ... Offffffffffffffff . Am sufletul tandari ... Crying or Very sad
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti

Sus In jos

25.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 29 Empty Re: 25.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de dubaisport Vin 06 Apr 2012, 11:11 am

tu zice ca nu se vor impaca in epis de joi ?
abia in 71 ?
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Data de inscriere : 18/02/2011
Varsta : 51

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Vin 06 Apr 2012, 11:18 am

dubaisport a scris:tu zice ca nu se vor impaca in epis de joi ?
abia in 71 ?

Cred ca la finalul episodului 70 ... si apoi continua in 71 . kiss
Oricum cred ca au facut asta pentru ca Gullia sa fie sigura ca vrea sa se casatoreasca cu Kerim . Ca ea a tot bajbait ... serios acum . stupid Cum aude numele ornitorincului ... cum se intristeaza .
Plus ca nu au cum sa mai locuiasca in aceeasi casa cu Mukka ... este un caz pierdut . Mukka va fi mereu geloasa pe ei ... si vor iesi mereu scantei .

Kerim a plecat suparat la ea la restaurant .
Dar apoi a vazut-o fericita si s-a calmat ... ai vazut ? S-a gandit ca scrisorile de la Mustafa au facut-o fericita in ultimul timp . Si apoi a intrebat-o de scrisori de la Mustafa ... ea i-a spus ca a venit una dar a aruncat-o ... si el a crezut ca ea minte . Dar spunea adevarul ... de unde sa stie ca Mukka era o cretina ca de fiecare data ??????
De asta plangea Kerim seara cand se uita la geamul ei si a gasit scrisorile la gunoi . Crede ca le-a aruncat in ziua aia Gullia ... dupa ca au avut discutia . sad sad sad
Teribila ultima parte din episod . Ti se face pielea de gaina ... si melodia aia trista ... ca o parasire . Crying or Very sad
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Vin 06 Apr 2012, 11:26 am

victorelalove a scris:

Cred ca la finalul episodului 70 ... si apoi continua in 71 . kiss
Oricum cred ca au facut asta pentru ca Gullia sa fie sigura ca vrea sa se casatoreasca cu Kerim . Ca ea a tot bajbait ... serios acum . stupid Cum aude numele ornitorincului ... cum se intristeaza .
Plus ca nu au cum sa mai locuiasca in aceeasi casa cu Mukka ... este un caz pierdut . Mukka va fi mereu geloasa pe ei ... si vor iesi mereu scantei .

Kerim a plecat suparat la ea la restaurant .
Dar apoi a vazut-o fericita si s-a calmat ... ai vazut ? S-a gandit ca scrisorile de la Mustafa au facut-o fericita in ultimul timp . Si apoi a intrebat-o de scrisori de la Mustafa ... ea i-a spus ca a venit una dar a aruncat-o ... si el a crezut ca ea minte . Dar spunea adevarul ... de unde sa stie ca Mukka era o cretina ca de fiecare data ??????
De asta plangea Kerim seara cand se uita la geamul ei si a gasit scrisorile la gunoi . Crede ca le-a aruncat in ziua aia Gullia ... dupa ca au avut discutia . sad sad sad
Teribila ultima parte din episod . Ti se face pielea de gaina ... si melodia aia trista ... ca o parasire . Crying or Very sad

eu cred ca lui Gulli nu-i mai face placere sa auda numele lui Mustafa,cred ca e mai mult jena de asta se si fastaceste ..in nici un caz nu e afectiune,ca de dragoste nu se mai pune problema.

Mukk...ar trebui deportata....s-ar fi inteles bine cu Selim si erdo pe vasul de fuga Smile

acum sa vedem cum au gandit scenaristele continuarea..normal ar fi ca ea sa plateasca ,nu numai ptr actiunea cu scrisorile dar si ptr viata grea la care a supus-o pe Gulli ,SCLAVIE !!!!!
mai e si inselatul...au trecut cam repede peste amantul Selih

de Kerim ....nu mai am cuvinte ...imaginile vorbesc de la sine ,am zis si aseara ,ma asteptam sa fie un final trist dar asta a fost TRAGIC ....serios..
sigur au fost lideri in audienta .
Gulli se va duce la Bodrum cand va descoperi ca Ker nu e cu baba....si cred ca Ablii vor vedea pe camera cum Mukk a sustras scrisoarea lui must si apoi astepta postasul....
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Vin 06 Apr 2012, 11:33 am

dubaisport a scris:
eu cred ca lui Gulli nu-i mai face placere sa auda numele lui Mustafa,cred ca e mai mult jena de asta se si fastaceste ..in nici un caz nu e afectiune,ca de dragoste nu se mai pune problema.
Pai nu conteaza ce credem noi .
De fapt ...ea sigur nu-l mai iubeste pe Mustafa ...si se gandeste mereu la Kerim . Dar trebuie sa-i si arate . Trebuie ...
Trebuie sa inteleaga ca dragostea inseamna mai mult decat mancare ... si biliorum . sad sad sad El de asta a si plecat si a renuntat ... daca nu a fost sigur de nimic . Aaaaaaaaa ... ca a stat sa fie sarutata de el ? Daaaaaa ... fericire de moment . Insa nu este de ajuns . Nu este iubire ... ea nu stie ce sa faca , este inca blocata . Se gandeste la nunta ...si nicidecum la ce semnificatie are .
El se gandeste ca vor deveni ca unul ... si ea ... pare confuza . Tare imi este sa nu fie un dezastru in noaptea nuntii .
Au trecut 2 ani ... Kerim pare infrant , ea pare ca nu stie ce sa faca pentru a-i demonstra ca-l iubeste .
De fapt stie ... dar nu este pregatita inca .
Chiar sunt curioasa daca toata NEINTELEGEREA asta cu despartirea va aduce ceva bun . Crying or Very sad

Nu stiu cum va fi in continuare ... chiar nu-mi imaginez ce s-ar putea intampla .
Da , ar fi frumos sa afle adevarul cat mai repede ... Gullia sa inteleaga ce s-a intamplat de fapt . Si sa actioneze ca atare . TREBUIE SA STIE CA NU ESTE DE AJUNS CE FACE !!!!!!!!!!!!
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Vin 06 Apr 2012, 11:39 am

casuta mi se pare perfecta ptr ei ..micuta si cocheta ,nu s-ar fi simtit bine intr-un viloi...poate mukk
dar mukk de ce nu-si scoate banii de la naftalina si sa-si cumpere casa ?oricum banii aia sunt de pe casa parinteasca a Guliei si rahmi, Mukk nu are nici un drept.

Neintelegerile dintre K si G vor lua sfarsit in Bodrum ...isi vor face multe declaratii si vor clarifica problemele
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Vin 06 Apr 2012, 11:44 am

Pai nu se muta Mukka cu ei , Dubai . Cica si-a gasit nu stiu ce apartament aproape de restaurant .
Si mie imi place casa aia . Este superba . Asa de micuta ... plina de flori ... si imi place curtea . Iti dai seama ce sarut ii va da Kerim cand vor sta noaptea la povesti ????? ...pe banca bineinteles !!! Smile
Engin mi-a rupt inima aseara ... Cat de bine a putut sa joace !!! 25.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 29 283516

Sper si eu ca la Bodrum ( daca s-o duce Gullia dupa el ... desi am mari indoieli ) sa-si spuna multe . 25.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 29 244732
Vom vedea ...

Primul tips ... Daaaaaaaaaaaa , ma si interesa ce spune Yasaranca . 25.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 29 2743637754

By : EA USA Admins

Episode 70

Perihan said something very true... should we trust what Perihan says? All bad deeds will be punished. (Engin Akyurek Hayran Sayfasi) (Translated by Engin Akyurek Universal Fans page.)
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Vin 06 Apr 2012, 11:47 am

victorelalove a scris:Pai nu se muta Mukka cu ei , Dubai . Cica si-a gasit nu stiu ce apartament aproape de restaurant .

serios ? nu stiam
pai si atunci de ce comenta ca nu are loc suficient ptr Murat si elif in casuta copiilor ?
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de gix Vin 06 Apr 2012, 11:48 am

Buna fetelor!
Un fan spunea ca e posibil sa mearga la Emre in camera lui veche din primul episod.Au reusit scenaristele sa ne faca tandari si totusi e un serial .Mi-am amintit din BBO cand el pleaca cu nevasta in concediu dupa ce a vrut sa impuste pe doctor atunci a avut aceiasi liniste ca acum a plecat invins sa o lase pe Narin sa se casatoreasca.
gix
gix
vip
vip

Data de inscriere : 15/10/2011
Localizare : Bucuresti

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Vin 06 Apr 2012, 11:53 am

dubaisport a scris:

serios ? nu stiam
pai si atunci de ce comenta ca nu are loc suficient ptr Murat si elif in casuta copiilor ?

Facea si ea pe interesanta .
Gullia i-a spus ca daca vrea sa vina sa stea cu ei ?
Kerim a facut o fata :de ce o intrebi asta ? ... si Mukka a spus ca este prea mica ...si ca a gasit un aprtament langa restaurant .
Pai si asa este ... unde sa stea toti in casuta aia micuta ? kiss

25.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 29 648483 Gix !! kiss
Ce faci ?
Daaaaaaaaaa ... Kerim a fost calm de tot ... intruchiparea calmului pot sa spun . sad 25.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 29 283516
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Vin 06 Apr 2012, 11:53 am

buna Gix .... kiss

franjuri e inima mea ....abia ma misc prin casa ,nu am fct mai nimic de azi-dimi si am o gramada de treaba
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Vin 06 Apr 2012, 11:54 am

fetelor si la voi e forum patat in rosu si negru ?
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Vin 06 Apr 2012, 11:57 am

dubaisport a scris:fetelor si la voi e forum patat in rosu si negru ?

Daaaaaaaaaaaaa ... kiss
Este si forumul suparat de ceea ce s-a intamplat cu Kerim si Gullia .

Si totusi ... a avut puterea sa o pupe pe obraz inainte sa plece .
De mult nu am mai plans asa .
De la episodul cand s-a incuiat ea in camera ( erau la cabana ) . Dar acum a fost de nesuportat .
Fenomenal jucata scena . kiss kiss kiss sad sad sad
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de gix Vin 06 Apr 2012, 11:59 am

Da asa e si la mine, cred ca asa e inima noastra cineva a vrut sa sugereze asta.Am dormit putin si am treburi pe la bucatarie deci mai dispar dar voi citi ce comentati.
gix
gix
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Vin 06 Apr 2012, 12:03 pm

Muko said that she works so hard with the others in the kitchen and FG and Kerim just care about the house. Meryem said to her that she thought she works cause she wants to and if she does not she should stay at home. She said "enough" cause she was so jealous she could not take it anymore. Later to Rami she said she has no house, no life and it is always about FG. Everbody spoils her so to say. The last scene she said her life is starting and mine ended.

Ce cretina Mukka !!!!!!!! S-a simtit bine ca i-a despartit .
Asa este natura ei ... nu este fericita ...si vrea ca nimeni sa nu fie fericit .
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Mirela Maria Vin 06 Apr 2012, 12:06 pm

Buna ziua fetelor!
avem casa noua???cu inimioare kiss
Mirela Maria
Mirela Maria
vip
vip

Data de inscriere : 06/11/2011
Varsta : 53

Sus In jos

Mesaj Scris de gix Vin 06 Apr 2012, 12:08 pm

Ce fericit era Kerim la inceputul episodului cand era cu Rahmi si canta.
gix
gix
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Vin 06 Apr 2012, 12:09 pm

pai daca ea nu a cunoscut fericirea si implinirea sufleteasca cum sa-i lase pe altii s ase simta bine ?
ea si pe Ablii era geloasa ...." ahhhh Mukk cat astept sa fii zburata din casa ,nici pe la restaurant sa nu mai calci ,ca si acolo mai mult strici decat ajuti !!!"
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Vin 06 Apr 2012, 12:09 pm

Mirela Maria a scris:Buna ziua fetelor!

Buna , Mirela !! kiss
Daaaaaaaaaa .. plina de inimioare . kiss

Tu cum te simti dupa episodul de aseara ? sad
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Vin 06 Apr 2012, 12:10 pm

Mirela Maria a scris:Buna ziua fetelor!

buna Mirela ... kiss
enervante picturile .....imi fug ochii in zece parti ,dupa ce ca abia ai mai tin deschisi de somn...
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Vin 06 Apr 2012, 12:11 pm

gix a scris:Ce fericit era Kerim la inceputul episodului cand era cu Rahmi si canta.
Da . Canta frumos baiatul . kiss
La ce voce are ... cred si eu .

Am un impuls de a-i spune lui Kerim sa nu plece ... 25.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 29 244732
Cred ca am vazut finalul de vreo 30 de ori . Sfasietor ... mai de efect decat orice cearta . Crying or Very sad
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Mirela Maria Vin 06 Apr 2012, 12:13 pm

victorelalove a scris:

Buna , Mirela !! kiss
Daaaaaaaaaa .. plina de inimioare . kiss

Tu cum te simti dupa episodul de aseara ? sad

am o stare generala proasta
dupa ce ca abia am vazut ep aseara....mi-a mers ingrozitor
nu am mai putut intra nici sa comentez cu voi macar sa ma racoresc putin
cat de frumos a fost Engin aseara
niciodata nu mi s-a parut atat de expresiv....nu am cuvinte ce sa mai......nota 100 kiss
Mirela Maria
Mirela Maria
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Mirela Maria Vin 06 Apr 2012, 12:15 pm

cred ca si in viata privata are ceva de-l face sa infloreasca.....sau gandurile noaste ii dau o energie pozitiva
nu vreau sa se termine serialul.....sa mai faca o serie sad
Mirela Maria
Mirela Maria
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Vin 06 Apr 2012, 12:15 pm

Mirela Maria a scris:
cat de frumos a fost Engin aseara
niciodata nu mi s-a parut atat de expresiv....nu am cuvinte ce sa mai......nota 100 kiss
Da . Grozav Engin !!!! :drunken:
A si cantat , a fost si indragostit , a fost si tamplar , si contabil , si frumos , a fost si cu inima zdrobita ... iar in final parca ne-a PARASIT PE TOATE !!!!! sad sad sad sad Asa m-am simtit ...
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Vin 06 Apr 2012, 12:17 pm

victorelalove a scris:

Cred ca am vazut finalul de vreo 30 de ori . Sfasietor ... mai de efect decat orice cearta . Crying or Very sad

eu nu mai pot ....daca -l mai vad odata azi nu ma mai opresc din plans ....e si vremea urata afara...o sa-l revad cu traducerea sapt viit
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 29 din 43 Înapoi  1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 36 ... 43  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum