Serialesitelenovelet
25.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 35 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
25.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 35 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

25.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii

+3
victorelalove
dubaisport
DENISA
7 participanți

Pagina 35 din 43 Înapoi  1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 39 ... 43  Urmatorul

In jos

25.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 35 Empty Re: 25.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de victorelalove Vin 06 Apr 2012, 4:38 pm

dubaisport a scris:
s-a invatat cu sarutarile lui .... Smile

Smile Smile Smile
Si se va duce in fiecare episod dupe el . La BODRUM ... Smile
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti

Sus In jos

25.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 35 Empty Re: 25.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de dubaisport Vin 06 Apr 2012, 4:46 pm

fanii vorbesc ca nu ar fi adevarate aceste indicii... sad
deja ma doare capul ..nu mai stiu ce sa cred
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Data de inscriere : 18/02/2011
Varsta : 51

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Vin 06 Apr 2012, 4:48 pm

dubaisport a scris:fanii vorbesc ca nu ar fi adevarate aceste indicii... sad
deja ma doare capul ..nu mai stiu ce sa cred
PAI NICI EU NU CRED CA EA SE DUCE DUPA EL .
Nu-i sta in fire .
Asa ca pana la impacare va mai dura . stupid
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Vin 06 Apr 2012, 4:51 pm

victorelalove a scris:
PAI NICI EU NU CRED CA EA SE DUCE DUPA EL .
Nu-i sta in fire .
Asa ca pana la impacare va mai dura . stupid

sunt in ceata ....nu mai stiu ce sa cred
eu as vedea-o pe Gulli plecand dupa el ,doar dupa ce afla de la Emre ca e vorba de mai multe scrisori si nu una....si cred ca o ajuta baba cangur sa-l gaseasca pe Ker ..ca doar nu o lua toata plaja Bodrumului la cautat
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Vin 06 Apr 2012, 4:53 pm

Vom vedea , Dubai !! kiss
Frumos ar fi sa se duca dupa el . Fiind suparat si cu incertitudinea in suflet . Faptul ca macar ea se duce dupa el va fi ca cel mai frumos gest facut pana acum .
Nici eu nu mai stiu ce sa cred .
Vreau sa vad cum este fara el ... desi nu am mari sperante .
Nu cred ca Gullia se va schimba .
Pacat ...
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Vin 06 Apr 2012, 4:56 pm

Vic ..fac o pauza ,poate mai ma lasa durerea de cap
25.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 35 155656
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Vin 06 Apr 2012, 4:57 pm

Da , Dubai . kiss
Foarte buni ...poate pe seara mai apar indicii .
Odihna placuta !! kiss 25.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 35 155656
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Vin 06 Apr 2012, 6:32 pm

On one of the letters kerim read, mustafa wrote:"you are not his wife (meaning you didn't sleep with him) because you still love me"
michiper68
michiper68
vip
vip

Data de inscriere : 14/09/2009
Varsta : 56

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Vin 06 Apr 2012, 7:17 pm

michiper68 a scris:On one of the letters kerim read, mustafa wrote:"you are not his wife (meaning you didn't sleep with him) because you still love me"

sad sad sad sad sad sad sad sad sad
Mutumim, Michi !!!
Ufffffffffffffffffffffffffffffffffff ... da . Nici nu mai stiu ce sa cred .
De ce nu a vorbit cu ea ? De ce a plecat asa ?
Dar si ea niciodata nu a vrut sa vorbeasca deschis cu el despre nimic .
Cine este vinovat ?

Ultima editare efectuata de catre victorelalove in Mier 28 Noi 2012, 9:01 pm, editata de 1 ori
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Vin 06 Apr 2012, 7:20 pm

victorelalove a scris:

Mutumim, Michi !!!
Ufffffffffffffffffffffffffffffffffff ... da . Nici nu mai stiu ce sa cred .
De ce nu a vorbit cu ea ? De ce a plecat asa ?
Dar si ea niciodata nu a vrut sa vorbeasca deschis cu el despre nimic .
Cine este vinovat ?

cum o dai cum o intorci tot rau e ce a scris mustafa. daca a scris ca nu esti sotia lui ca ma iubesti pe mine i-a bagat cutitul in rana lui kerim si i l-a rasucit de multe ori. daca a scris ca nu esti sotia lui ca nu a fost nimic intim intre voi e si mai rau ca el nu stie ce a discutat fatmagul cu mustafa cand a rapit-o , dar daca au ajuns sa dicute intimitati a vazut roshu in fatza ochilor. a plecat facut zdrente.
michiper68
michiper68
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Vin 06 Apr 2012, 7:22 pm

eu nu mai am rabdare fara indicii. am vrut sa dorm si nu am reusit ca nu am indicii si bantui peste tot. macar un randuletz optimist.
michiper68
michiper68
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Vin 06 Apr 2012, 7:24 pm

michiper68 a scris:... a plecat facut zdrente.
Pai de asta nici nu a mai spus nimic .
Cred ca si-a dat seama ca nici macar nu este sotia lui . Aaaa ...doar asa in acte .
Aoleu ... nici nu vreau sa ma gandesc ce trairi va avea Kerim episodul viitor .
Groaznica scrisoarea aia ... groaznica de tot . Este ca si cum Kerim simte ca Gullia i-a dat sperante spunandu-i ca nu s-a culcat cu el .
Nu stiu cum vor iesi din asta . 25.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 35 3402550389
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Vin 06 Apr 2012, 7:26 pm

michiper68 a scris:eu nu mai am rabdare fara indicii. am vrut sa dorm si nu am reusit ca nu am indicii si bantui peste tot. macar un randuletz optimist.

Mie-mi spui ?
Astia ne tin ca pe ace .
Fuse faza cu plaja ... dar este asa de ...NIMIC . Poate fi vorba despre orice ...
Cred ca se vor axa pe trairile lor interioare episodul viitor . Nu stiu ... chiar nu stiu la ce sa ma astept .
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Vin 06 Apr 2012, 7:26 pm

victorelalove a scris:
Pai de asta nici nu a mai spus nimic .
Cred ca si-a dat seama ca nici macar nu este sotia lui . Aaaa ...doar asa in acte .
Aoleu ... nici nu vreau sa ma gandesc ce trairi va avea Kerim episodul viitor .
Groaznica scrisoarea aia ... groaznica de tot . Este ca si cum Kerim simte ca Gullia i-a dat sperante spunandu-i ca nu s-a culcat cu el .
Nu stiu cum vor iesi din asta . 25.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 35 3402550389

da. e confuz, distrus si nu stie pe ce drum sa apuce. e in pragul casatoriei si el are atatea indoieli. va fi un ep crunt.
michiper68
michiper68
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Vin 06 Apr 2012, 7:29 pm

victorelalove a scris:

Mie-mi spui ?
Astia ne tin ca pe ace .
Fuse faza cu plaja ... dar este asa de ...NIMIC . Poate fi vorba despre orice ...
Cred ca se vor axa pe trairile lor interioare episodul viitor . Nu stiu ... chiar nu stiu la ce sa ma astept .

probabil el va fi agitat si trist iar ea va visa in timp ce va da cu telul in oua . ea oricum jumatate din ep , probabil, nu va intelege nimic. si cum ea se sfatuieste cu abla care e alta aeriana ...cred ca mukko va sta afis pe la toate usile sa auda ce -si spun abla si fatmagul. cred ca mukko va face show si nu va misca nimic pe acolo, ca mukko cand se simte cu musca pe caciula isi intinde tentaculele.
michiper68
michiper68
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Vin 06 Apr 2012, 7:30 pm

michiper68 a scris:

da. e confuz, distrus si nu stie pe ce drum sa apuce. e in pragul casatoriei si el are atatea indoieli. va fi un ep crunt.

Nu stiu ce sa mai spun .
Amandoi sunt vinovati si niciunul . Ei oricum nu au ajuns sa se casatoreasca pentru ca se iubeau . A fost un joc crunt al hazardului . Era de asteptat ca sa fie si momente de genul asta .
Daaaaaa ...eu una am spus de zeci de ori ca el trebuie sa plece . Dar nu credeam ca va fi asa ... m-a lasat fara cuvinte , si cu sufletul tandari ( si este doar un serial ) . Nu ma asteptam la asta .
Fara sa ceara nici cel mai mic motiv de la Gullie ... dar cred ca s-a simtit rau de tot .
Poate chiar are nevoie de o pauza .
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Vin 06 Apr 2012, 7:35 pm

victorelalove a scris:

Nu stiu ce sa mai spun .
Amandoi sunt vinovati si niciunul . Ei oricum nu au ajuns sa se casatoreasca pentru ca se iubeau . A fost un joc crunt al hazardului . Era de asteptat ca sa fie si momente de genul asta .
Daaaaaa ...eu una am spus de zeci de ori ca el trebuie sa plece . Dar nu credeam ca va fi asa ... m-a lasat fara cuvinte , si cu sufletul tandari ( si este doar un serial ) . Nu ma asteptam la asta .
Fara sa ceara nici cel mai mic motiv de la Gullie ... dar cred ca s-a simtit rau de tot .

pai daca pleca in urma unor discutii poate intelegeam. dar asha..cand ea incepuse sa arate ca tine la el se rupe brusc totul. si nu stiu pe cine sa consider mai vinovat. amandoi sunt victime. fiecare va suferi in felul propriu. dar sunt victimele imbecilitatii si geloziei unei femei stupide si frustrate. si de fatmagul mi-e mila ca s-a chinuit atata sa aiba incredere in el dar inca ii mai ascunde ,,mici secrete'' din dorinta de a-l proteja si a nu aprinde mai tare un foc si ...a gresit ..a aprins valvataia si e incendiu mare. si kerim are vina lui ca nu a discutat cu ea, ca nu a insistat, a fost o intrebare si atat, a tacut, nu a rabufnit cand ea a raspuns ca afost doar o scrisoare. kerim a fost atata de suparat ca nici nu a mai vrut sa stie nimic. normal era sa ia scrisorile si sa i le arate , sa nu plece fara un raspuns. probabil el e obosit de cate incercari si rabdare a avut cu ea.
michiper68
michiper68
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Vin 06 Apr 2012, 7:39 pm

victorelalove a scris:

Nu stiu ce sa mai spun .

dar pentru prima data m-au uimit scenaristele. situatii din astea sunt atata de des intalnite. adica intr-o clipa se naruie totul din cauza lipsei de comunicare si a neincrederii. teoretic e o situatie banala care a dus la atata durere. probabil fiecare isi va invata lectia, fatmagul nu va mai ascunde ,,mici detalii'' si kerim nu se va mai pripi cu decizii fataliste.
michiper68
michiper68
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Vin 06 Apr 2012, 7:41 pm

michiper68 a scris:kerim a fost atata de suparat ca nici nu a mai vrut sa stie nimic. normal era sa ia scrisorile si sa i le arate , sa nu plece fara un raspuns. probabil el e obosit de cate incercari si rabdare a avut cu ea.
Da ... uite aici a gresit din nou Kerim . Trebuia sa se gandeasca ca daca i-a spus de o scrisoare ... de ce nu i-a spus de toate ?
Dar probabil ca faza cu "nu este sotia lui" l-a adus la realitate . Asa este ... nu este sotia lui .
O fi obosit , o fi orbit de gelozie , poate ca mereu s-a temut in inima lui ca ea inca il mai iubeste pe Mustafa si acum cu scrisoroile astea ... totul pare adevarat . Mie mi se pare ca el s-a dus sa-i spuna mai multe . Dar a vazut-o fericita ... era si mai confuz . S-o fi gandit ca din cauza cu noua casa ... si din cauza scrisorilor .
Oricum cand a plecat de la restaurant ... aveam lacrimile pana la pamant . sad sad sad
Cred ca atunci si-a spus ca ...GATA , PLEC !!!
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Vin 06 Apr 2012, 7:46 pm

victorelalove a scris:
Da ... uite aici a gresit din nou Kerim . Trebuia sa se gandeasca ca daca i-a spus de o scrisoare ... de ce nu i-a spus de toate ?
Dar probabil ca faza cu "nu este sotia lui" l-a adus la realitate . Asa este ... nu este sotia lui .
O fi obosit , o fi orbit de gelozie , poate ca mereu s-a temut in inima lui ca ea inca il mai iubeste pe Mustafa si acum cu scrisoroile astea ... totul pare adevarat . Mie mi se pare ca el s-a dus sa-i spuna mai multe . Dar a vazut-o fericita ... era si mai confuz . S-o fi gandit ca din cauza cu noua casa ... si din cauza scrisorilor .
Oricum cand a plecat de la restaurant ... aveam lacrimile pana la pamant . sad sad sad
Cred ca atunci si-a spus ca ...GATA , PLEC !!!

el nu a analizat nimic. amabilitatea lui mukko si insisitenta ei de a cauta nu stiu ce ar fi putut sa fie un semnal de alarma. a lasat garda jos si a fost momentul lui mukko. ca el parea atent la mukko ca o studiaase. apoi faptul ca ultima scrisoare nu era desfacuta, sau asha mi s-a parut mie, trebuia sa-l puna pe ganduri. doar ca el intr-o secunda a devenit irational. avea indoieli si ala a fost momentul care i-au alimentat din plin indoielile. la cate indoieli avea el era sufiecient si ca mukko sa-i spuna ca fatmagul inca se gandeste la mustafa si el credea. cine stie ce-i mai trecea prin cap. putea sa afle ca ahu a divortat ca mustafa inca o iubeste pe fatmagul si la fel reactiona. el devine irational cand e vorba de mustafa.
michiper68
michiper68
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Vin 06 Apr 2012, 7:47 pm

dar in mod cert amandoi aveau nevoie de aceasta pauza ca sa li se limpezeasca creierii. sa stie ce-si doresc. eu cred ca vor lupta pentru dragostea lor. si sper ca fatmagul sa faca primul pas, de data asta. macar o data.
michiper68
michiper68
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Vin 06 Apr 2012, 7:50 pm

michiper68 a scris:dar in mod cert amandoi aveau nevoie de aceasta pauza ca sa li se limpezeasca creierii. sa stie ce-si doresc. eu cred ca vor lupta pentru dragostea lor. si sper ca fatmagul sa faca primul pas, de data asta. macar o data.
Offfffffffffffffffffffffffffffffffffffffff ... si eu sper asta . Pentru ca va veni un moment in care nu va fi de ajuns nici ca se duce dupa el . Asa va fi de neincrezator . sad
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Vin 06 Apr 2012, 7:51 pm

victorelalove a scris:
Offfffffffffffffffffffffffffffffffffffffff ... si eu sper asta . Pentru ca va veni un moment in care nu va fi de ajuns nici ca se duce dupa el . Asa va fi de neincrezator . sad

lasa. ca e femeie. si kerim e un barbat care a visat frumos 2 ani. e mult mai simplu cu impacarea.
michiper68
michiper68
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Vin 06 Apr 2012, 7:55 pm

michiper68 a scris:.. el devine irational cand e vorba de mustafa.
Da . Nu mai vede lucrurile cum trebuie .
Bine nici Gullia nu a stralucit in ... hai sa nu mai am fata asta cand se vorbeste despre fostul logodnic .
Inteleg ca au fost multi ani impreuna ... dar daca persoana pe acre ai iubit-o iti face rau ...o uiti . Nu ai cum sa nu faci asta . Insa la ea este altceva ce nu inteleg ... si ce nu intelege Kerim . Ea pare ca se gandeste mereu la cum ar fi fost ? Daaaaaaaa ... probabil ca ea 4-5 ani ...poate chiar mai mult ... s-a vazut sotia lui Mustafa . Acum insa ...CE ROST MAI ARE SA TRAIASCA IN TRECUT SI SA PLANGA PENTRU EL ?
Oamenii nu sunt asa in realitate . Uiti repede pe cineva ... mai ales daca iti face rau .
Of , si Kerim nu a spus nimic . S-a gandit ca nu exista solutie cand vine vorba de Mustafa .
Vesnic prezent in viata lor ... INDOIALA A APARUT IMEDIAT . sad sad sad
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Vin 06 Apr 2012, 7:59 pm

victorelalove a scris:
Da . Nu mai vede lucrurile cum trebuie .
Bine nici Gullia nu a stralucit in ... hai sa nu mai am fata asta cand se vorbeste despre fostul logodnic .
Inteleg ca au fost multi ani impreuna ... dar daca persoana pe acre ai iubit-o iti face rau ...o uiti . Nu ai cum sa nu faci asta . Insa la ea este altceva ce nu inteleg ... si ce nu intelege Kerim . Ea pare ca se gandeste mereu la cum ar fi fost ? Daaaaaaaa ... probabil ca ea 4-5 ani ...poate chiar mai mult ... s-a vazut sotia lui Mustafa . Acum insa ...CE ROST MAI ARE SA TRAIASCA IN TRECUT SI SA PLANGA PENTRU EL ?
Oamenii nu sunt asa in realitate . Uiti repede pe cineva ... mai ales daca iti face rau .
Of , si Kerim nu a spus nimic . S-a gandit ca nu exista solutie cand vine vorba de Mustafa .
Vesnic prezent in viata lor ... INDOIALA A APARUT IMEDIAT . sad sad sad

dar ea chiar nu se mai gandeste la mustafa. de cand si-a aruncat lada de zestre. ala a fost momentul in care a hotarat sa o taie definitiv. si e ambitioasa. doar ca...se gandeste la toate persoanele din jurul lui si din pacate legaturile dintre ei nu s-au rupt. mustafa nu poate renunta din orgoliul. mustafa e incapabil sa iubeasca. e orgolios si atat. daca era destept se ducea si isi arunca undita la el acolo si nu-l durea capul. asha si-a aruncat si rama in ograda la ahu si i-a stricat viata si ei.
michiper68
michiper68
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 35 din 43 Înapoi  1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 39 ... 43  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum