16.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)
+10
dana17
DENISA
tiberici
lica54
Alexa20
iulianagl
Admin_dea05
petronela
narcisa
AdrianaMatza
14 participanți
Serialesitelenovelet :: Arhiva :: Arhiva Geet - Hui Sabse Parayi\ Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon\Madhubala
Pagina 8 din 40
Pagina 8 din 40 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
denta- vip
Data de inscriere : 24/05/2010
denta- vip
Data de inscriere : 24/05/2010
Re: 16.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)
Buna dimi!denta a scris:
Admin_dea05- Admin
Dragalaselor va spun si eu...buna dimineata la o cafea....o zi buna cu multa caldura sufleteasca
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
lica54- vip
Buna DADI ! Eu am sa iau cana cu Maan...lica54 a scris:Dragalaselor va spun si eu...buna dimineata la o cafea....o zi buna cu multa caldura sufleteasca
Admin_dea05- Admin
buna feteleeee
AdrianaMatza- vip
Data de inscriere : 30/03/2012
Varsta : 35
Localizare : Ploiesti
Bună Adriana, bună fetele .Admin_dea05 a scris:Buna DADI ! Eu am sa iau cana cu Maan...
[img]httpimg]
Anda putem să bem din aceeași cană?
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
Bineinteles... Doar imi esti pretena.narcisa a scris:
Bună Adriana, bună fetele .
Anda putem să bem din aceeași cană?
Noutati!!!!
Admin_dea05- Admin
Poze noi..de la mine pentru voi....
https://serialesitelenovelet.forumgratuit.ro/t444p120-creatii-by-dea05_anda#212745
nu m-am putut abtine....
https://serialesitelenovelet.forumgratuit.ro/t444p120-creatii-by-dea05_anda#212745
nu m-am putut abtine....
Admin_dea05- Admin
Am făcut un rezumat al articolului despre viitorul film al lui Drashti. Dacă îl va face.
Ar putea fi o mare dezamăgire pentru cei care sperau într-o dezvăluire a părții mai puțin frumoase a relației dintre Madhubala și Dilip, a cărei intensitate a fost ținută secretă de industria de film.
Producătorul spune că nu e povestea lui D și M ci o adevărată poveste pasională având în fundal o familie.
Producătorul a spus că nu știe cum au apărut zvonurile, el nu a spus niciodată că serialul s-ar baza pe povestea lui M și D. De fapt serialul e la început și încă nu se poate spune nimic concret. Încă se lucrează la multe elemente.
Filmul nu va fi lansat luna viitoare cum se specula.
Producătorul care a făcut filme bune e întrebat de ce face un nou serial având ca temă o poveste de dragoste și cu ce va fi diferită asta. El spune că poveștile de dragoste sunt la modă în India, sunt nemuritoare și că sunt privite de persoane de toate vârstele și toate clasele. Genul e încercat și testat. E un echilibru între o poveste de dragoste și o dramă de familie. Dacă spectacolul se bazează doar pe o poveste de dragoste va fi urmărit doar de tineri și acest lucru nu se dorește. Deci trebuie să împletească povestea de dragoste cu povestea de familie ca să se uite toată lumea.
Acest nou spectacol în care joacă Drashti și Vivian ține cont de aceste lucruri. Este o poveste de dragoste pasională, de aceea echipa de actori a fost aleasă cu multă atenție. Ambii actori s-au făcut remarcați prin roluri romantice. E încrezător în succesul filmului pentru că sunt nenumărate povești de dragoste care diferă prin mod de realizare și narațiune. În lume nu sunt decât șase genuri de filme asta nu înseamnă că sunt toate la fel sau sunt copii. Și dă ca exemplu filmul Devdas și filmul Dev D care au fost realizate pe baza aceluiași subiect dar care au fost două filme diferite. Iar el ca producător e foarte atent la aceste lucruri (să facă povestea diferită de alte povești de același tip).
Când au contactat canalul persoana în cauză (nu știu despre cine vorbește, poate de producătorul care a declarat lucrurile din articol) s-a scuzat spunând că nu comentează. ȘI Drashti a negat că face parte din serial.
Se întreabă despre ce surpriză e vorba având în vedere că poveștile de dragoste sunt cu duzinele. Și că cele mai multe sunt în legătură cu probleme sociale contemporane.
Ar putea fi o mare dezamăgire pentru cei care sperau într-o dezvăluire a părții mai puțin frumoase a relației dintre Madhubala și Dilip, a cărei intensitate a fost ținută secretă de industria de film.
Producătorul spune că nu e povestea lui D și M ci o adevărată poveste pasională având în fundal o familie.
Producătorul a spus că nu știe cum au apărut zvonurile, el nu a spus niciodată că serialul s-ar baza pe povestea lui M și D. De fapt serialul e la început și încă nu se poate spune nimic concret. Încă se lucrează la multe elemente.
Filmul nu va fi lansat luna viitoare cum se specula.
Producătorul care a făcut filme bune e întrebat de ce face un nou serial având ca temă o poveste de dragoste și cu ce va fi diferită asta. El spune că poveștile de dragoste sunt la modă în India, sunt nemuritoare și că sunt privite de persoane de toate vârstele și toate clasele. Genul e încercat și testat. E un echilibru între o poveste de dragoste și o dramă de familie. Dacă spectacolul se bazează doar pe o poveste de dragoste va fi urmărit doar de tineri și acest lucru nu se dorește. Deci trebuie să împletească povestea de dragoste cu povestea de familie ca să se uite toată lumea.
Acest nou spectacol în care joacă Drashti și Vivian ține cont de aceste lucruri. Este o poveste de dragoste pasională, de aceea echipa de actori a fost aleasă cu multă atenție. Ambii actori s-au făcut remarcați prin roluri romantice. E încrezător în succesul filmului pentru că sunt nenumărate povești de dragoste care diferă prin mod de realizare și narațiune. În lume nu sunt decât șase genuri de filme asta nu înseamnă că sunt toate la fel sau sunt copii. Și dă ca exemplu filmul Devdas și filmul Dev D care au fost realizate pe baza aceluiași subiect dar care au fost două filme diferite. Iar el ca producător e foarte atent la aceste lucruri (să facă povestea diferită de alte povești de același tip).
Când au contactat canalul persoana în cauză (nu știu despre cine vorbește, poate de producătorul care a declarat lucrurile din articol) s-a scuzat spunând că nu comentează. ȘI Drashti a negat că face parte din serial.
Se întreabă despre ce surpriză e vorba având în vedere că poveștile de dragoste sunt cu duzinele. Și că cele mai multe sunt în legătură cu probleme sociale contemporane.
narcisa- vip
Multumim.narcisa a scris:[
Admin_dea05- Admin
Se pare că mai avem de așteptat până o vom vedea pe Drashti. Asta dacă va juca în acest film.Admin_dea05 a scris:Multumim.
narcisa- vip
Deci pana la urma nu e nimic siigur ca Drashiti va avea un nou proict..
Narcia pentru traducere..
Narcia pentru traducere..
lica54- vip
Am ajuns la ep 100..ce ma distrez....
https://serialesitelenovelet.forumgratuit.ro/t422p170-poze#212771
https://serialesitelenovelet.forumgratuit.ro/t422p170-poze#212771
Admin_dea05- Admin
pfff sa inteleg k nu vom avea 100% filmu cu Drashti:|.......asa k ne vom uita la Geet pana ni se apleaca
AdrianaMatza- vip
Nici nu mai stiu ce sa mai cred.AdrianaMatza a scris:pfff sa inteleg k nu vom avea 100% filmu cu Drashti:|.......asa k ne vom uita la Geet pana ni se apleaca
La Geet m-as uita Non Stop , uite si acum in loc sa ma uit la filmele dupa lista mea care am zis ca le voi urmari ma uit tot la GEET( bineinteles mai mult la fazele cu cei doi dar sunt destuleeee)... , Am ajuns la ep.104
Admin_dea05- Admin
Admin_dea05 a scris:Nici nu mai stiu ce sa mai cred.
La Geet m-as uita Non Stop , uite si acum in loc sa ma uit la filmele dupa lista mea care am zis ca le voi urmari ma uit tot la GEET( bineinteles mai mult la fazele cu cei doi dar sunt destuleeee)... , Am ajuns la ep.104
asa este.....eu m-am uitat zilele astea la un film Afsar Bitiya dar fata care le posteaza nu a mai pus....si m-am uitat asa dupa alte canale dar ma enerveaza kand nu inteleg tot si m-am lasat pagubasa . ...o sa incep sa ma uit la Geet iar
AdrianaMatza- vip
Eu la filme indiene care nu sunt titrate nu am sa ma uit.O astept pe Alexa si cand va incepe sa posteze ep subtitrate si din celelalt serial vizionat de fete am sa ma uit( imi plac actori)..pana atunci raman cu marea mea iubire GEETAdrianaMatza a scris:
a care le posteaza nu a mai pus....si m-am uitat asa dupa alte canale dar ma enerveaza kand nu inteleg tot si m-am lasat pagubasa . ...o sa incep sa ma uit la Geet iar
Admin_dea05- Admin
Admin_dea05 a scris: Eu la filme indiene care nu sunt titrate nu am sa ma uit.O astept pe Alexa si cand va incepe sa posteze ep subtitrate si din celelalt serial vizionat de fete am sa ma uit( imi plac actori)..pana atunci raman cu marea mea iubire GEET
pai asa sunt si eu....daia m-am lasat si pagubasa dar e super si filmu Afsar Bitiya....este cu Kinshuk Mahajan din Culoarea fericirii....dar tot Geet si Maan raman iubyryle mele :X:X:X:X
AdrianaMatza- vip
Eu nu am fost iubitoare de seriale indiene pana acum.Defapt Asi impotriva destinului ( serial turcesc) si Elisa di Rivombrosa(serial italian) sunt singurele mele filme vazute cap coada....AdrianaMatza a scris:
pai asa sunt si eu....daia m-am lasat si pagubasa dar e super si filmu Afsar Bitiya....este cu Kinshuk Mahajan din Culoarea fericirii....dar tot Geet si Maan raman iubyryle mele :X:X:X:X
Geet e primul serial indian care il urmaresc, m-au corupt fetele dar au facut-o cu succes...acum nu ma mai pot desparti de el pt mine e ca un DROG
Admin_dea05- Admin
Admin_dea05 a scris:Eu nu am fost iubitoare de seriale indiene pana acum.Defapt Asi impotriva destinului ( serial turcesc) si Elisa di Rivombrosa(serial italian) sunt singurele mele filme vazute cap coada....
Geet e primul serial indian care il urmaresc, m-au corupt fetele dar au facut-o cu succes...acum nu ma mai pot desparti de el pt mine e ca un DROG
Da asa este a devenit ca un drog Geet... lam vazut si eu de nustiu cate ori lam vazut si netradus inainte...si tot nu mam saturat de el...
lica54- vip
Admin_dea05 a scris:Eu nu am fost iubitoare de seriale indiene pana acum.Defapt Asi impotriva destinului ( serial turcesc) si Elisa di Rivombrosa(serial italian) sunt singurele mele filme vazute cap coada....
eu dc sa te mint....sunt iubytoare a filmelor indiene.....eu sunt fana Shahrukh Khan,Kajol Mukherjee,Rani Mukherjee ei sunt actorii mei preferati ce tin de filmele Indiene......iar de Geet am dat kand ma uitam la un serial Dragoste dulce-amara.....si am dat de Geet si m-a atras din primele2 episoade.....si de atunci am inceput sa ma uit zi si noapte intr-o sapt si unpic a vazut 250 de episoade uitanduma cap coada si a devenit un Drog pt mn...si la munk stateam si ma gandeam ce se mai intampla mai incolo
AdrianaMatza- vip
Dragalaselor eu trag cortina..cu toate ca nu pot sa fac mai nimic toata ziua ma simt obosita...va si va doresc o noapte de vis...pe maine
Ultima editare efectuata de catre lica54 in Mier 11 Apr 2012, 10:26 pm, editata de 1 ori
lica54- vip
Pagina 8 din 40 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 40
Subiecte similare
» 11.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)
» 12.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)
» 13.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)
» 10.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini)
» 14.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)
» 12.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)
» 13.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)
» 10.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini)
» 14.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)
Serialesitelenovelet :: Arhiva :: Arhiva Geet - Hui Sabse Parayi\ Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon\Madhubala
Pagina 8 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum