16.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)
+10
dana17
DENISA
tiberici
lica54
Alexa20
iulianagl
Admin_dea05
petronela
narcisa
AdrianaMatza
14 participanți
Serialesitelenovelet :: Arhiva :: Arhiva Geet - Hui Sabse Parayi\ Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon\Madhubala
Pagina 11 din 40
Pagina 11 din 40 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 25 ... 40
Re: 16.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)
Pe 13 aprilie 2012 va fi lansat filmul lui Gurmeet...Yaar Mera Rab Warga.
Filmul despre care se auzea iar GC a fost zgarcit in a da detalii..
Cu ritmul lent pe care il are in Punar poate sa mai joace si in alte filme..
Filmul despre care se auzea iar GC a fost zgarcit in a da detalii..
Cu ritmul lent pe care il are in Punar poate sa mai joace si in alte filme..
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
lica54- vip
Buna fetele ....lui ii trebuie o fata subtirik k Geet sa joace cu el......dupa cum a-ti vazut filmarea aia cu dansul lu Yash si Aarti a fost naspa.....mie una nu mia placut.....nu se compara nici cat degetul mic cu Geet.....oricum sper sa accepte sa apara si sezonul 2 din Geet...
AdrianaMatza- vip
Data de inscriere : 30/03/2012
Varsta : 35
Localizare : Ploiesti
Buna seara fetelor, ce faceti ? Foarte liniste pe forum la voi de cand am plecat in vacanta. Mia fost atattt de dor de voi
Am mai intrat uneori pe net de la munte, ca am stat la o cabana unde aveau wirless si am intrat de pe telefon. Va pregatiti de Paste ?
Am mai intrat uneori pe net de la munte, ca am stat la o cabana unde aveau wirless si am intrat de pe telefon. Va pregatiti de Paste ?
A si app, supriza va mai dura putintel. Am 20 de episoade de subtitrat (de pus timpi), iar duminica seara trebuie sa traduc Geet. Pupiciii
Alexa20 a scris:Buna seara fetelor, ce faceti ? Foarte liniste pe forum la voi de cand am plecat in vacanta. Mia fost atattt de dor de voi
Alexaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ......ce dor ne-a fost de tnnnnnnnnnnnnnnnnn bn ai venittttt a fost pustiu fara tn
AdrianaMatza- vip
AdrianaMatza a scris:
Alexaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ......ce dor ne-a fost de tnnnnnnnnnnnnnnnnn bn ai venittttt a fost pustiu fara tn
Am vazut si eu ca a fost pustiu, foarte liniste, doar pe forum la iss se mai misca ccate cineva. Insa am vazut ca fetele si-au facut de cap cu episaodele vechi din Geet.
Alexa20 a scris:A si app, supriza va mai dura putintel. Am 20 de episoade de subtitrat (de pus timpi), iar duminica seara trebuie sa traduc Geet. Pupiciii
Asteptam stim k va fi o supriza placuta bn ai venit din vacanta
AdrianaMatza- vip
Alexa20 a scris:
Am vazut si eu ca a fost pustiu, foarte liniste, doar pe forum la iss se mai misca ccate cineva. Insa am vazut ca fetele si-au facut de cap cu episaodele vechi din Geet.
asa este......dar toata lumea te-a asteptat pe tn
AdrianaMatza- vip
lica54 a scris:
Gurmeet Choudhary is leading the Telly world with his charming looks and stupendous acting skills which are evidently perceptible with his crazy fan following. His role in 'Ramayan', 'Geet Hui Sabse Parayi' or the current 'Punar Vivah', have him ruling the minds of the audience This craze is not just restricted to India but has transcended geographical boundaries to Pakistan as well!
India Forums was flooded with gifts sent by all the ardent Gurmeet fans! Gurmeet's was simply overwhelmed to see the gifts and the happiness was palpable in his voice - "I am very happy to see the extra-ordinary love showered by my fans.I will try and put in more effort to be able to do justice to them. I love all my fans and I respect their love".
To check on the craziness of the gifts sent and the love shredded by his fans, catch his episode on Wassup TV on India Forums today, exclusively at 9pm!
Reporter and Author: Krishma Solanki
Gurmeet Choudhary este lider mondial a lui Telly cu aspectul lui fermecător şi abilităţi uimitoare de actor, care sunt evident perceptibile, de fanii lui care-l urmeaza.Rolul său în "Ramayan", "Geet-Hui Sabse Parayi" sau actualul "Punar Vivah", guvernează mintea publicului, această nebunie nu este doar limitată in India, dar a depăşit graniţele geografice , precum şi în Pakistan!
Forum India a fost inundat cu cadouri trimise de către toţi fanii înfocaţi Gurmeet! A fost pur şi simplu copleşit Gurmeet la vederea darurilor şi fericirea era palpabilă în vocea lui - "Sunt foarte fericit pentru a vedea iubirea extra-ordinara care o arata fanii.Voi încerca să pun si mai mult efort pentru a fi capabil să le fac dreptate.Ii iubesc pe toti fanii mei şi le respect dragostea lor ".
Pentru a verifica nebunia darurilor trimise şi dragostea tocata de fanii lui, prinde episodul pe Wassup TV pe forumurile India astăzi, în exclusivitate la 21!
Reporter şi Autor: Krishma Solanki
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
Alexa20 a scris:Buna seara fetelor, ce faceti ? Foarte liniste pe forum la voi de cand am plecat in vacanta. Mia fost atattt de dor de voi
Buna iubita si bine te-ai intors.Cum a fost?Benefica sper?Forte proaspete, nu?
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:
Buna iubita si bine te-ai intors.Cum a fost?Benefica sper?Forte proaspete, nu?
Foarte benefica Ma dor picioarele la cat m-am catarat pe acolo. Am fost plecati 4 persoane si am colindat peste tot. A fost chiar foarte placut. Abia asteptam sa ajung acasa sa dorrrrmmmmm
Alexa20 a scris:
Foarte benefica Ma dor picioarele la cat m-am catarat pe acolo. Am fost plecati 4 persoane si am colindat peste tot. A fost chiar foarte placut. Abia asteptam sa ajung acasa sa dorrrrmmmmm
Ma bucur sa aud asta.
iulianagl- moderator
Alexa20 a scris:
Atunci ne bucuram k te-ai distrat....meritai din plin aceasta vacanta
AdrianaMatza- vip
Ia uitati aici..
lica54- vip
lica54 a scris:Ia uitati aici..
AdrianaMatza- vip
lica54 a scris:Ia uitati aici..
Si la Craciun e invers.
iulianagl- moderator
Bonjurica Alexa!Bine teai intors printre noi...ai observat cred...ca ti s-a simtit lipsa...
lica54- vip
Buna Alexa !
Bine ai revenit printre noi !
Ai venit cu iepurasul, nu .....????
petronela- vip
Data de inscriere : 18/07/2010
Varsta : 57
Localizare : Bucuresti
Iuliana multam frumos pentru traducere...mai ajuti o bunicuta analfabeta de engleza...multi
lica54- vip
lica54 a scris:Iuliana multam frumos pentru traducere...mai ajuti o bunicuta analfabeta de engleza...multi
Nu mai spune asa!!!!!Tu nu esti analfabeta.
iulianagl- moderator
petronela a scris:Buna Alexa !
Da e si iepurila pe aici Se chinuie de zor la niste episoade. Am inceput in forta ca am dus lipsa la calulator si la Geet in special.
Alexa20 a scris:
Da e si iepurila pe aici Se chinuie de zor la niste episoade. Am inceput in forta ca am dus lipsa la calulator si la Geet in special.
offf ce a facut Geet din noi
AdrianaMatza- vip
Cum ai venit cum s-a animat atmosfera... daca mai vine si iepurasul, sigur avem un Paste fericit ...Alexa20 a scris:
petronela- vip
Data de inscriere : 18/07/2010
Varsta : 57
Localizare : Bucuresti
petronela a scris:
Cum ai venit cum s-a animat atmosfera... daca mai vine si iepurasul, sigur avem un Paste fericit ...
Oh, dar iepurila o sa intarzie putintel, ca a ramas in urma foarte tare si acum fuge fuge fuge fuge sa prinda broasca din urma ....
Pagina 11 din 40 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 25 ... 40
Subiecte similare
» 11.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)
» 12.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)
» 13.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)
» 10.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini)
» 14.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)
» 12.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)
» 13.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)
» 10.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini)
» 14.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)
Serialesitelenovelet :: Arhiva :: Arhiva Geet - Hui Sabse Parayi\ Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon\Madhubala
Pagina 11 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum