16.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)
+10
dana17
DENISA
tiberici
lica54
Alexa20
iulianagl
Admin_dea05
petronela
narcisa
AdrianaMatza
14 participanți
Serialesitelenovelet :: Arhiva :: Arhiva Geet - Hui Sabse Parayi\ Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon\Madhubala
Pagina 29 din 40
Pagina 29 din 40 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34 ... 40
Re: 16.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)
Stiam ca veti fi foarte fericite. Ma asteptam la asta. Eu ma bazam ca pot sa le postez mai devreme, dar am fost toata saptamana pe drumuri, si nu am avut timp.
Alexa20 a scris:Stiam ca veti fi foarte fericite. Ma asteptam la asta. Eu ma bazam ca pot sa le postez mai devreme, dar am fost toata saptamana pe drumuri, si nu am avut timp.
Not to worry dear is good enough the way you manage.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
Am pus aceasta poza sa vedeti si voi...in timp ce marele bogatas Maan Sing Kurana este pe santier in spatele lui apar musafiri nepoftiti cu sacul in spate printre gunoae..deci au vrut sa ne transmita si viata lor de mizerie...
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
lica54 a scris:Am pus aceasta poza sa vedeti si voi...in timp ce marele bogatas Maan Sing Kurana este pe santier in spatele lui apar musafiri nepoftiti cu sacul in spate printre gunoae..deci au vrut sa ne transmita si viata lor de mizerie...
Dadi, nu stiu ce sa spun despre saci de gunoaie, sau despre oamenii saraci de la ei ... dar poza asta mi-a luat ochii. Nu stiu ce parere aveti voi de Yash din noul film, dar Maan is the best.
Imi place caracterul mai puternic al lui Maan, si privirea lui fioroasa. Yash este cam mototol, ma enerveaza ca nu se implica in nimic. ASteapta sa vina vreo divinitate sa le rezolve pe toate.
Ma uitam la Punar si am sfarsit tot cu geet
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Mie îmi place cum arată Gurmeet în Punar, pare foarte proaspăt. Ca și caracter îl prefer pe Maan, e mai bărbat. A vrut un rol diferit în Punar, a reușit să fie diferit Yash de Maan dar după personajul Maan, Yash pare, cum ai zis tu, mototol. Era mai bine dacă era mai întâi Yash și pe urmă Maan, poate că firea meditativă și contemplativă a lui Yash nu ni s-ar fi părut atât de imobilă față de energicul Maan. Eu sper să se implice mai mult în episoadele următoare, asta dacă și povestea se va axa pe el și Kratița cum e normal pentru că filmul are ca temă recăsătoria. Oricum, mie îmi place, îl urmăresc cu plăcere. Tu ai tradus ep 43?Alexa20 a scris:
Dadi, nu stiu ce sa spun despre saci de gunoaie, sau despre oamenii saraci de la ei ... dar poza asta mi-a luat ochii. Nu stiu ce parere aveti voi de Yash din noul film, dar Maan is the best.
Imi place caracterul mai puternic al lui Maan, si privirea lui fioroasa. Yash este cam mototol, ma enerveaza ca nu se implica in nimic. ASteapta sa vina vreo divinitate sa le rezolve pe toate.
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
Alexa20 a scris:
E mototol ca si in viata reala.High five!
iulianagl- moderator
Alexa20 a scris:
Asa este Alexa Maan arata bestial in toate ipostazele..In schimb Yash este moale parca nu are nici un pic de vlaga nu are nici o atitudine....si are replici foarte putine...si faci ca Narcisa parca este pe post de clovn
lica54- vip
narcisa a scris:
Mie îmi place cum arată Gurmeet în Punar, pare foarte proaspăt. Ca și caracter îl prefer pe Maan, e mai bărbat. A vrut un rol diferit în Punar, a reușit să fie diferit Yash de Maan dar după personajul Maan, Yash pare, cum ai zis tu, mototol. Era mai bine dacă era mai întâi Yash și pe urmă Maan, poate că firea meditativă și contemplativă a lui Yash nu ni s-ar fi părut atât de imobilă față de energicul Maan. Eu sper să se implice mai mult în episoadele următoare, asta dacă și povestea se va axa pe el și Kratița cum e normal pentru că filmul are ca temă recăsătoria. Oricum, mie îmi place, îl urmăresc cu plăcere. Tu ai tradus ep 43?
Deja vu iubita.Demir-Savash!
iulianagl- moderator
Aștept să-l văd pe Barun în viitorul rol. Dacă și el urmează tiparul mă las de filme și revin la desenele animate.iulianagl a scris:
narcisa- vip
Fetelor de ce avem noi ghinionul asta?iulianagl a scris:
Admin_dea05- Admin
narcisa a scris:
Aștept să-l văd pe Barun în viitorul rol. Dacă și el urmează tiparul mă las de filme și revin la desenele animate.
tot cei posibil
lica54- vip
Desene animate gasesti la Punarnarcisa a scris:Aștept să-l văd pe Barun în viitorul rol. Dacă și el urmează tiparul mă las de filme și revin la desenele animate.
Admin_dea05- Admin
narcisa a scris:
Aștept să-l văd pe Barun în viitorul rol. Dacă și el urmează tiparul mă las de filme și revin la desenele animate.
O sa fie al treilea deja vu, stai sa vezi ca asa o sa se intample.
iulianagl- moderator
Admin_dea05 a scris:Fetelor de ce avem noi ghinionul asta?
Pentru ca ne atasam prea mult de ei...pentru ca punem prea mult suflet
lica54- vip
narcisa a scris:
Mie îmi place cum arată Gurmeet în Punar, pare foarte proaspăt. Ca și caracter îl prefer pe Maan, e mai bărbat. A vrut un rol diferit în Punar, a reușit să fie diferit Yash de Maan dar după personajul Maan, Yash pare, cum ai zis tu, mototol. Era mai bine dacă era mai întâi Yash și pe urmă Maan, poate că firea meditativă și contemplativă a lui Yash nu ni s-ar fi părut atât de imobilă față de energicul Maan. Eu sper să se implice mai mult în episoadele următoare, asta dacă și povestea se va axa pe el și Kratița cum e normal pentru că filmul are ca temă recăsătoria. Oricum, mie îmi place, îl urmăresc cu plăcere. Tu ai tradus ep 43?
Da ! Episodul nu a avut transcriere in engleza, iar Andruska m-a rugat pe mine sa o ajut
narcisa a scris:
Buna! Buna la toata lumea!
Va salut cu mult drag, dar si cu disperare la cat am de citi cu toate ca am lipsit cateva zile...... si cate noutati....
si cate intrebari .....
Cei cu Muri?,,,, e ceva putred in casnicie?S-a mutat numai el in alt cartier sau si consoarta?
La Is a fost ep. de 40min.?......
Merg sa citesc tot si sa vad filmele si revin... Va pup!
tiberici- vip
Data de inscriere : 17/02/2010
Varsta : 55
Localizare : Constanta
tiberici a scris:
Va salut cu mult drag, dar si cu disperare la cat am de citi cu toate ca am lipsit cateva zile...... si cate noutati....
si cate intrebari .....
Cei cu Muri?,,,, e ceva putred in casnicie?S-a mutat numai el in alt cartier sau si consoarta?
Buna!Nu n-a fost.
iulianagl- moderator
Buna!Cu Muri nu-i nimic.A fost doar o stire falsa.tiberici a scris:
Admin_dea05- Admin
Gurmeet arata TRAZNET!..Eu inca sper la Geet 2.narcisa a scris:Mie îmi place cum arată Gurmeet în Punar, pare foarte proaspăt. Ca și caracter îl prefer pe Maan, e mai bărbat. A vrut un rol diferit în Punar, a reușit să fie diferit Yash de Maan dar după personajul Maan, Yash pare, cum ai zis tu, mototol. Era mai bine dacă era mai întâi Yash și pe urmă Maan, poate că firea meditativă și contemplativă a lui Yash nu ni s-ar fi părut atât de imobilă față de energicul Maan. Eu sper să se implice mai mult în episoadele următoare, asta dacă și povestea se va axa pe el și Kratița cum e normal pentru că filmul are ca temă recăsătoria. Oricum, mie îmi place, îl urmăresc cu plăcere. Tu ai tradus ep 43?
Admin_dea05- Admin
Bine ai revenit Tibi. Nu știam de ce nu mai intri, văd că ai fost plecată.tiberici a scris:
si cate intrebari .....
narcisa- vip
Mulțumesc mult Alexa, chiar am așteptat mult episodul, am văzut că nici acum n-au pus traducerea în engleză la 43. Nu știu cine e Andruska și nu știu nici cum să postez mesaje pe youtube la ea, te rog din suflet să-i mulțumești din partea mea pentru toate episoadele când ai tu ocazia.Alexa20 a scris:
Da ! Episodul nu a avut transcriere in engleza, iar Andruska m-a rugat pe mine sa o ajut
narcisa- vip
Eu vreau o altă poveste cu ei. Poate un film ar merge mai bine. Sau ce-o fi dar și eu vreau să-i mai văd împreună.Admin_dea05 a scris:Gurmeet arata TRAZNET!..Eu inca sper la Geet 2.
narcisa- vip
narcisa a scris:
Eu vreau o altă poveste cu ei. Poate un film ar merge mai bine. Sau ce-o fi dar și eu vreau să-i mai văd împreună.
Am citit undeva nu mai stiu unde...si spunea o indianca ca la ei foarte rar se intampla ca doi actori sa joace impreuna si in alt proiect...
lica54- vip
Admin_dea05 a scris:Gurmeet arata TRAZNET!..Eu inca sper la Geet 2.
Sunt foarte multe cereri la casa de productie si postul Star Plus penrtu Geet2
lica54- vip
Pagina 29 din 40 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34 ... 40
Subiecte similare
» 11.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)
» 12.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)
» 13.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)
» 10.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini)
» 14.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)
» 12.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)
» 13.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)
» 10.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini)
» 14.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)
Serialesitelenovelet :: Arhiva :: Arhiva Geet - Hui Sabse Parayi\ Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon\Madhubala
Pagina 29 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum