Serialesitelenovelet
28.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 21 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
28.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 21 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

28.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii

+5
gix
Mirela Maria
dubaisport
michiper68
DENISA
9 participanți

Pagina 21 din 44 Înapoi  1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 32 ... 44  Urmatorul

In jos

28.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 21 Empty Re: 28.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de dubaisport Sam 21 Apr 2012, 11:22 pm

michiper68 a scris:

e frigida. daca nu simte emotii ce sa stie? o sa regret tot serialul ca au lasat patul ala gol dupa ce ne-a intrebat mechul pe toti ce credem ca vor face cu patul?
mai nou ,in fiecare episod ne intreaba Mechul cate ceva....de cand cu atatea petreceri i-a amortit creierul genialei

pe twitter e activitate acum ,ca pe celelalte forumuri e liniste si pace
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Data de inscriere : 18/02/2011
Varsta : 51
Localizare : bucuresti

Sus In jos

28.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 21 Empty Re: 28.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de michiper68 Sam 21 Apr 2012, 11:24 pm

dubaisport a scris:
mai nou ,in fiecare episod ne intreaba Mechul cate ceva....de cand cu atatea petreceri i-a amortit creierul genialei

pe twitter e activitate acum ,ca pe celelalte forumuri e liniste si pace

pe facebookurile fanilor lui engin e agitatie. cu pozele din revista. dar vreau mai multe poze. cum sa nu te-mpiedici cand il vezi? fanii remarcau ca la intalnirea cu fanele cu sacoshele in mana are telefonul in mana engin. nu se desparte de telefon.

dubaisport a scris:

oare ptr noaptea nuntii ce ne va intreba mechul? in ce pozitie vreti sa vedeti frigiderul? frigideruil peste mocheta? mocheta peste frigider? mocheta laterala cu frigiderul? vreti cu becul aprins sau nu? ca oricum mechul vorbeste cifrat si e prea subtil ptr noi. sa nu ne mai intrebe nimic. sa o intrebe pe geniala ca nici ea nu stie.
michiper68
michiper68
vip
vip

Data de inscriere : 14/09/2009
Varsta : 56

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Sam 21 Apr 2012, 11:27 pm

daaa si eu i-am vazut telefonul....e normal sa aibe tel cu el ,cand apare in fatza fanilor e in pauza dintre filmari,atunci isi verifica si el apelurile ,mesajele, poate il cauta tanti agenta sa-i zica ca i-a gasit un rol ptr la toamna
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Sam 21 Apr 2012, 11:29 pm

michiper68 a scris:

oare ptr noaptea nuntii ce ne va intreba mechul? in ce pozitie vreti sa vedeti frigiderul? frigideruil peste mocheta? mocheta peste frigider? mocheta laterala cu frigiderul? vreti cu becul aprins sau nu? ca oricum mechul vorbeste cifrat si e prea subtil ptr noi. sa nu ne mai intrebe nimic. sa o intrebe pe geniala ca nici ea nu stie.

Smile Smile Smile
daca ptr epis trecut ne-a zapacit cu Kiss Kiss Kiss, pentru noaptea nuntii o sa zica SHOK SHOK SHOK !!!!
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Sam 21 Apr 2012, 11:31 pm

28.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 21 14xfhv4
michiper68
michiper68
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Sam 21 Apr 2012, 11:32 pm

in pozele cu fanii din fatza casei lui Ablu e imbracat tot cu hainele personale....oare el refuza costumatia lor ?
aceeasi pantofi sport ca in sez 1.... stupid
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Sam 21 Apr 2012, 11:32 pm

dubaisport a scris:

Smile Smile Smile
daca ptr epis trecut ne-a zapacit cu Kiss Kiss Kiss, pentru noaptea nuntii o sa zica SHOK SHOK SHOK !!!!

daaa. shok! shok! shok! siurprizzzzz!!! zbang-zbang. ptr inceput. zbang-zbang-zbanggggg mai pe urma. artificii, lava!!!! eruptie reushita.

dubaisport a scris:in pozele cu fanii din fatza casei lui Ablu e imbracat tot cu hainele personale....oare el refuza costumatia lor ?
aceeasi pantofi sport ca in sez 1.... stupid

poate l-au prins cand mergea la filmari. nu se schimbase inca.ca fanii merg si stau ca preshul la usha la locul filmarilor.
michiper68
michiper68
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Sam 21 Apr 2012, 11:35 pm

michiper68 a scris:

poate l-au prins cand mergea la filmari. nu se schimbase inca.ca fanii merg si stau ca preshul la usha la locul filmarilor.
eu nu am obs in episodul trecut incaltarile lui ....tu ai vazut aceeasi pantofi?

michiper68 a scris:

daaa. shok! shok! shok! siurprizzzzz!!! zbang-zbang. ptr inceput. zbang-zbang-zbanggggg mai pe urma. artificii, lava!!!! eruptie reushita.

in special lava.....si gulli epuizata ,satisfacuta si fericita !
poate ne zice si dupa faza asta cum e Ker ca dupa sarut ne-a lamurit ca e dulce ca mierea
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Sam 21 Apr 2012, 11:36 pm

dubaisport a scris:
eu nu am obs in episodul trecut incaltarile lui ....tu ai vazut aceeasi pantofi?

sincera sa fiu daca mai poarta blugii aia nu mai vad nimic. parca mi-au sarit in ochii tenisii ei pe plaja. nu pot la kerim sa cobor ochii. am vrut sa vad daca are cureaua lata...intreaba-ma de curea.

dubaisport a scris:

in special lava.....si gulli epuizata ,satisfacuta si fericita !
poate ne zice si dupa faza asta cum e Ker ca dupa sarut ne-a lamurit ca e dulce ca mierea

ai vazut cat s-a pieptanat dupa cateva saruturi pe plaja? dupa noaptea nuntii o sa aiba parul in sus si o sa cante rock....i can have more satisfaction....putin adaptata. satisfactionnnnn!!!
michiper68
michiper68
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Sam 21 Apr 2012, 11:39 pm

michiper68 a scris:

. am vrut sa vad daca are cureaua lata...intreaba-ma de curea.
si e lata? ca de lungaaaaaaaa stiu ca e ....
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Sam 21 Apr 2012, 11:41 pm

dubaisport a scris:
si e lata? ca de lungaaaaaaaa stiu ca e ....

lata rau. lunga rau. tocmai buna. cureaua. o sa-mi fie dor de el. foarte tare. precum cureaua lui.
michiper68
michiper68
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Sam 21 Apr 2012, 11:41 pm

michiper68 a scris:

ai vazut cat s-a pieptanat dupa cateva saruturi pe plaja? dupa noaptea nuntii o sa aiba parul in sus si o sa cante rock....i can have more satisfaction....putin adaptata. satisfactionnnnn!!!!
poate da in "lasa-ma papa la mare "....ca acolo ai prieste lui
sa vezi ce cort le trage Ablii la nunta in gradina casei
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Sam 21 Apr 2012, 11:43 pm

michiper68 a scris:

lata rau. lunga rau. tocmai buna. cureaua. o sa-mi fie dor de el. foarte tare. precum cureaua lui.

si mie ...dar sigur il vom vedea din toamna
pana acum credeam ca pleaca el de la Ay Y .dar vad ca Berenica paraseste corabia ,sigur ai vor da lui engin un rol la fel de mare ,mai ales ca acum ai stiu valoarea
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Sam 21 Apr 2012, 11:43 pm

dubaisport a scris:
poate da in "lasa-ma papa la mare "....ca acolo ai prieste lui
sa vezi ce cort le trage Ablii la nunta in gradina casei

lasa-ma mukko la mare!!!

mare e cureaua ? intreb si eu ca mechul. o sa vrea numai la mare.

dubaisport a scris:

si mie ...dar sigur il vom vedea din toamna
pana acum credeam ca pleaca el de la Ay Y .dar vad ca Berenica paraseste corabia ,sigur ai vor da lui engin un rol la fel de mare ,mai ales ca acum ai stiu valoarea

berenica a zis ca vrea sa se ocupe de cureaua amarata a nedezvoltatului cantacios. a zis ca daca se ocupa ea o sa i se ingroashe vocea piticului. e ocupata. el sa ramana ca e foarte bun. doar ca se intoarce si kenan imirzalioglu si are prea multi barbati ay yapim.
michiper68
michiper68
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Sam 21 Apr 2012, 11:50 pm

michiper68 a scris:

berenica a zis ca vrea sa se ocupe de cureaua amarata a nedezvoltatului cantacios. a zis ca daca se ocupa ea o sa i se ingroashe vocea piticului. e ocupata. el sa ramana ca e foarte bun. doar ca se intoarce si kenan imirzalioglu si are prea multi barbati ay yapim.
eu cred ca Engin are aranjat ceva ,altfel nu ramanea aici ,pleca la alta casa , el vrea sa munceasca stie ca e pe val si ca acum e momentul.Beren cred ca a ajuns la saturatie,vrea copii,vrea pauza,dupa parerea mea greseste !

michiper68 a scris:

lasa-ma mukko la mare!!!

mare e cureaua ? intreb si eu ca mechul. o sa vrea numai la mare.
pai marea e la o aruncatura de bat de ei ..nu au pea multi pasi de facut,pana acolo se deschide si la curea Smile
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Sam 21 Apr 2012, 11:52 pm

dubaisport a scris:
eu cred ca Engin are aranjat ceva ,altfel nu ramanea aici ,pleca la alta casa , el vrea sa munceasca stie ca e pe val si ca acum e momentul.Beren cred ca a ajuns la saturatie,vrea copii,vrea pauza,dupa parerea mea greseste !

dar noi nu stim inca nimic oficial. doar zvonuri. desi e semn bun daca el zambea langa kerem catay la premii. mai studiem si atmosfera de la petrecerea finala.
michiper68
michiper68
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Sam 21 Apr 2012, 11:52 pm

michi ,dar Nurgul ce face ? mai filmeaza ?
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Sam 21 Apr 2012, 11:53 pm

dubaisport a scris:
pai marea e la o aruncatura de bat de ei ..nu au pea multi pasi de facut,pana acolo se deschide si la curea Smile

o sa vrea numai la curea mare, fatmagula.
michiper68
michiper68
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Sam 21 Apr 2012, 11:53 pm

michiper68 a scris:

dar noi nu stim inca nimic oficial. doar zvonuri. desi e semn bun daca el zambea langa kerem catay la premii. mai studiem si atmosfera de la petrecerea finala.

acolo sa-l vezi ce elegant va fi ..sper sa vina singur nu insotit de vreo sultana..
se zvoneste ca ultimul epis va dura 3 ore
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Sam 21 Apr 2012, 11:54 pm

dubaisport a scris:michi ,dar Nurgul ce face ? mai filmeaza ?

au filmat. dar intra din septembrie noul ei serial. cred ca sta acasa si ...freaca duda regizorului.
michiper68
michiper68
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Sam 21 Apr 2012, 11:54 pm

michiper68 a scris:

o sa vrea numai la curea mare, fatmagula.
poate il schimba pe cantacios dupa nopatea nuntii cu Ker ..vede diferenta Smile
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Sam 21 Apr 2012, 11:54 pm

bună fetelor !! Michi ai citit zvonul de la bulgăroaice ???
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Localizare : România

http://www.vimeo.com/user2019659/videos

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Sam 21 Apr 2012, 11:55 pm

michiper68 a scris:

au filmat. dar intra din septembrie noul ei serial. cred ca sta acasa si ...freaca duda regizorului.
asa repede terminara dizi-ul ?
sau trasera decat cateva episoade ?

buna Denisa !
ce zvon ? zi repede ...
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Sam 21 Apr 2012, 11:56 pm

DENISA a scris: bună fetelor !! Michi ai citit zvonul de la bulgăroaice ???

nuuuu. e ceva grav?
michiper68
michiper68
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Sam 21 Apr 2012, 11:56 pm

intraţi pe Suskunlar
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Localizare : România

http://www.vimeo.com/user2019659/videos

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 21 din 44 Înapoi  1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 32 ... 44  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum