Serialesitelenovelet
28.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 28 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
28.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 28 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

28.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii

+5
gix
Mirela Maria
dubaisport
michiper68
DENISA
9 participanți

Pagina 28 din 44 Înapoi  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 36 ... 44  Urmatorul

In jos

28.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 28 Empty Re: 28.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de victorelalove Dum 22 Apr 2012, 9:20 pm

Multumim , Michi !!! kiss

Pai si episodul 72 ?
Este de umplutura ?
Au uitat de el ? Nu se mai intampla nimic ? Damseaza Gullia si Kerim tot episodul ?
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti

Sus In jos

28.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 28 Empty Re: 28.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de michiper68 Dum 22 Apr 2012, 9:20 pm

28.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 28 B51bgn

@civancanova

we're just acting.. destiny depends on writers imagination :)

l-a rugat un fana /o fana -sa fie cu happy end
michiper68
michiper68
vip
vip

Data de inscriere : 14/09/2009
Varsta : 56

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Dum 22 Apr 2012, 9:20 pm

victorelalove a scris:Multumim , Michi !!! kiss

Pai si episodul 72 ?
Este de umplutura ?
Au uitat de el ? Nu se mai intampla nimic ? Damseaza Gullia si Kerim tot episodul ?

in 72 alearga dupa scobitorile de la nunta
michiper68
michiper68
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Dum 22 Apr 2012, 9:24 pm

ablu are ceva la mana. saracul . ce pc are. e foarte dragutz si raspunde pe twitter.
michiper68
michiper68
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Dum 22 Apr 2012, 9:24 pm

michiper68 a scris:

in 72 alearga dupa scobitorile de la nunta

Smile Smile Smile
Dar finalul serialului este cu moartea lui Kerim ? sad sad sad sad
Ca parca cetii ca se termina cu fericire multa . kiss
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Dum 22 Apr 2012, 9:27 pm

cred ca doar a lui mustafa. se termina cu happy end. mai mananca ece niste bomboane si posteaza 3 poze din calatorii si i se ridica moralul. pai ia foc twitterul daca face vreo prostie.
michiper68
michiper68
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Dum 22 Apr 2012, 9:30 pm

michiper68 a scris:cred ca doar a lui mustafa. se termina cu happy end. mai mananca ece niste bomboane si posteaza 3 poze din calatorii si i se ridica moralul. pai ia foc twitterul daca face vreo prostie.

Mai ... dar vad ca l-au pozat fanele saptama asta pe Engin in fiecare zi . kiss

Sas e termine cu happy end la puterea 100 ...ne sunt datori .

Cat de scumpici sunt copii pe plaja . 28.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 28 283516 Trebuia sa-si aminteasca Kerim de noaptea aia ? Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad ... nu putea sa mai sta putin cu amintirile .
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Dum 22 Apr 2012, 9:32 pm

victorelalove a scris:

Mai ... dar vad ca l-au pozat fanele saptama asta pe Engin in fiecare zi . kiss

Sas e termine cu happy end la puterea 100 ...ne sunt datori .

Cat de scumpici sunt copii pe plaja . 28.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 28 283516 Trebuia sa-si aminteasca Kerim de noaptea aia ? Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad ... nu putea sa mai sta putin cu amintirile .

a fost cel mai bun ep de pana acum. tu mereu vroiai sa fie un cuplul normal. si ei au fost. aproape normal. acum a vrut fatmagul si nu a putut kerim. dar o sa-i treaca.
michiper68
michiper68
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Dum 22 Apr 2012, 9:40 pm

michiper68 a scris:

a fost cel mai bun ep de pana acum. tu mereu vroiai sa fie un cuplul normal. si ei au fost. aproape normal. acum a vrut fatmagul si nu a putut kerim. dar o sa-i treaca.

Mi-au placut asa de mult .
Mi-a placut cand erau la masa si el o saruta .
Ea esta emotionata si indragostita si pregatita . El este nedumerit ...si speriat . Dar mi-a placut ca atunci cand s-a ridicat de pe plaja ii tot spunea ca o iubeste si o saruta .
Apoi ea tot astepta a el sa o ia in camera ... mie nu-mi venea sa cred .
Frumosi rau . 28.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 28 283516 28.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 28 283516 28.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 28 283516

Pai i-o trece in noaptea nuntii . Smile
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Dum 22 Apr 2012, 10:02 pm

victorelalove a scris:

Mi-au placut asa de mult .
Mi-a placut cand erau la masa si el o saruta .
Ea esta emotionata si indragostita si pregatita . El este nedumerit ...si speriat . Dar mi-a placut ca atunci cand s-a ridicat de pe plaja ii tot spunea ca o iubeste si o saruta .
Apoi ea tot astepta a el sa o ia in camera ... mie nu-mi venea sa cred .
Frumosi rau . 28.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 28 283516 28.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 28 283516 28.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 28 283516

Pai i-o trece in noaptea nuntii . Smile

tot ep a fost frumos. si beren mi-a placut de data asta. chiar pare indragostita. si joi s-a vazut foarte bine pe kanal d.
michiper68
michiper68
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Dum 22 Apr 2012, 10:04 pm

michiper68 a scris:

tot ep a fost frumos. si beren mi-a placut de data asta. chiar pare indragostita. si joi s-a vazut foarte bine pe kanal d.

Si eu ma intorsei la episodul de umplutura .
Tare imi este ca se intampla o nenorocire dupa nunta ... cred ca are legatura cu Mukka si scrisorile ei ctre Mustafa . sad
Iar o pleca Kerim de acasa ?
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Dum 22 Apr 2012, 10:08 pm

de la intalnirea de ieri

Our meeting which was postponed because of dearest Meral Okay's passing took place yesterday. We have been invited to the shootings in Cengelkoy by Engin Akurek, so me and apple-core took our gifts for him and headed there. We have presented him our white flower bouquet with our note to him, chestnut candy sent from Bursa by one of our admins Piraye, our 'magazine' that is made up of your messages, a custom made cup for a true tea addict, and a USP containing a number of special videos and photo designs from enginakyurek.biz website.

He thanked us for all our gifts. He said "this is a really lovely memento' for his one-off 'magazine'. He used the words.."oooo we'll eat it right away". The cup we gave him is black and when you put hot liquid in it, the hidden photo becomes visible. He scrubbed the cup to see the photo and made few nice comments about it.

Our main reason for meeting Engin was not to present him these gifts or to take photos.
From the start, we have been saying that we didn't not want to restrict ourselves to a Facebook page, and our aim was to 'have all his fans under one roof'.
We talked about our website with Engin. Further details of this talk is with us for now..But please keep following us here..really wonderful things are going to happen for all of us.
Don't forget, Engin Akyurek is always with 'us' [this is a difficult to translate word play that he himself did as he was signing one of his photos. He signed it 'with much love to enginakyurek.biz..always with biz- which means 'us' Smiley))

PS: More photos to follow from the meeting but as per his request we will put them here after the episode is aired. He mentioned that previously shared photos from the set creating a bit of a trouble as it is a rule on the set not to take photos. So due to our respect and love we have for him, we will be sharing the photos after this week's episode.
michiper68
michiper68
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Dum 22 Apr 2012, 10:08 pm

victorelalove a scris:

Si eu ma intorsei la episodul de umplutura .
Tare imi este ca se intampla o nenorocire dupa nunta ... cred ca are legatura cu Mukka si scrisorile ei ctre Mustafa . sad
Iar o pleca Kerim de acasa ?

nu mai pleaca. de data asta o sa vezi ca vor avea incredere unul in altul.
michiper68
michiper68
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Dum 22 Apr 2012, 10:12 pm

Simpatic momentul .
Asteptam pozele .
Imi place Engin ... pare fericit ca are fani . kiss
Si face si multe poze cu ei . kiss
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Dum 22 Apr 2012, 10:13 pm

i-au dus chestnut candy ? waw. eu nu m-as fi gandit in veci sa-i duc.
michiper68
michiper68
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Dum 22 Apr 2012, 10:13 pm

michiper68 a scris:

nu mai pleaca. de data asta o sa vezi ca vor avea incredere unul in altul.

Offfffffff ... cred si eu .
Cred ca-l ia Gullia pe Kerim in camera ...inghite cheia ...si nu-i mai da drumul . Smile
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Dum 22 Apr 2012, 10:14 pm

victorelalove a scris:Simpatic momentul .
Asteptam pozele .
Imi place Engin ... pare fericit ca are fani . kiss
Si face si multe poze cu ei . kiss

e un avantaj in a filma in istanbul. si fatmagul a prins. a primit premii si cadouri de la fani. sper sa-i duca in dubai, asha ar fi frumos.
michiper68
michiper68
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Dum 22 Apr 2012, 10:14 pm

michiper68 a scris:i-au dus chestnut candy ? waw. eu nu m-as fi gandit in veci sa-i duc.
Smile Smile Smile

Vaz ca astia sunt cu florile si cu diverse dulcegarii .

Tu ce i-ai fi dus ? kiss
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Dum 22 Apr 2012, 10:15 pm

victorelalove a scris:

Offfffffff ... cred si eu .
Cred ca-l ia Gullia pe Kerim in camera ...inghite cheia ...si nu-i mai da drumul . Smile

cheia cu ciucuras mov sau cu ciucuras verde? oricum sigur o sa inghita macrameul ala , poate ii croseteaza un breloc .
michiper68
michiper68
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Dum 22 Apr 2012, 10:17 pm

victorelalove a scris:
Smile Smile Smile

Vaz ca astia sunt cu florile si cu diverse dulcegarii .

Tu ce i-ai fi dus ? kiss

dar castane nu-i duceam. au fost fanii impresionati de castanele din ep. nu stiu ce-i duceam. o palinca sa-si draga corzile vocale. si ceva cu dracula ca e cel mai tare brand , nu cred ca frunza inventata de ministerul turismului atrage turistii cat atrage mitul dracula.
michiper68
michiper68
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Dum 22 Apr 2012, 10:17 pm

michiper68 a scris:

cheia cu ciucuras mov sau cu ciucuras verde? oricum sigur o sa inghita macrameul ala , poate ii croseteaza un breloc .

Mai conteaza ?????? Smile Smile Smile
Le inghite pe amandoua ...sa fie sigura .
Ca saraca a tot sperat in fata usii . Cand a vazut ca el se duce sa-i deschiza usa ...cu ciucuras mov ... mai avea putin si plangea saraca fata .
De ma ?! Cate ocazii a ratat ... Smile
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Dum 22 Apr 2012, 10:20 pm

victorelalove a scris:

Mai conteaza ?????? Smile Smile Smile
Le inghite pe amandoua ...sa fie sigura .
Ca saraca a tot sperat in fata usii . Cand a vazut ca el se duce sa-i deschiza usa ...cu ciucuras mov ... mai avea putin si plangea saraca fata .
De ma ?! Cate ocazii a ratat ... Smile

dar hotelul ala e cel mai ciudat hotel. are ciucurasi la chei. camera lui engin a fost superba in schimb camera fetelor a fost un dezastru, cum sa dormi in patul ala cocotzat acolo in curent? baba a dormit in masina ca nu ne-au aratat si camera lui.
michiper68
michiper68
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Dum 22 Apr 2012, 10:23 pm

michiper68 a scris:

dar hotelul ala e cel mai ciudat hotel. are ciucurasi la chei. camera lui engin a fost superba in schimb camera fetelor a fost un dezastru, cum sa dormi in patul ala cocotzat acolo in curent? baba a dormit in masina ca nu ne-au aratat si camera lui.

Pai de asta si vroia Gullia in camera lui ... tu de ce crezi ? cupidon cupidon cupidon
Era hotarata ...dupa ce s-au sarutat cu foc pe plaja . Blugii ii veneau lui Engin superb ca de fiecare data ...Beren era numai un zambet . Si apoi ... aparu in cadru ...ciucurasul . sad
Ghinion ...
Vulcanul cand o aparea ? 28.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 28 244732 IN CADRU . Smile
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Dum 22 Apr 2012, 10:26 pm

victorelalove a scris:

Pai de asta si vroia Gullia in camera lui ... tu de ce crezi ? cupidon cupidon cupidon
Era hotarata ...dupa ce s-au sarutat cu foc pe plaja . Blugii ii veneau lui Engin superb ca de fiecare data ...Beren era numai un zambet . Si apoi ... aparu in cadru ...ciucurasul . sad
Ghinion ...
Vulcanul cand o aparea ? 28.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 28 244732 IN CADRU . Smile

nu l-am vazut. sa sti ca de aia a ratat momentul. nu l-a avut la el. era prea mare, mare rau si l-a lasat la hotel . si in final s-a ales cu unghiile roase. biata fatmagul era nauca, a trebuit sa o intrebe pe abla ca sa inteleaga de ce nu a invitat-o sotzul in camera lui,. eu il rugam macar sa-mi arate camera, ce vedere are, ce mocheta, cum e patul, fatma a inghitit in sec si s-a tratat cu ceaiuri fierbinti.
michiper68
michiper68
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Dum 22 Apr 2012, 10:32 pm

michiper68 a scris: eu il rugam macar sa-mi arate camera, ce vedere are, ce mocheta, cum e patul, fatma a inghitit in sec si s-a tratat cu ceaiuri fierbinti.

Aoleu ... urmeaza episodele in care ea il shpioneaza de la fereastra ?
Incepe Gullia sa fie cea cu initiativa ? Smile
O incepe sa-l shpioneze cand face dush ... Smile
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 28 din 44 Înapoi  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 36 ... 44  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum