Serialesitelenovelet
28.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 37 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
28.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 37 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

28.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii

+5
gix
Mirela Maria
dubaisport
michiper68
DENISA
9 participanți

Pagina 37 din 44 Înapoi  1 ... 20 ... 36, 37, 38 ... 40 ... 44  Urmatorul

In jos

28.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 37 Empty Re: 28.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de victorelalove Lun 23 Apr 2012, 7:33 pm

michiper68 a scris:ora de geografie. ce se poate intampla cand un vulcan mareee erupe pe o plaja finaaaa?

se cutremura dunele.

Smile Smile Smile Smile Smile Smile
De obicei este rar intalnit fenomenul .
Dar uite ca se poate . Smile Smile Smile
Vulcanul lui Kerim poate fi activat ...si poate produce eruptie pe plaja fina a Gulliei .
Cred ca o nauceste . Sa vedeti atunci ce fericita este Gullia . Smile
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti

Sus In jos

28.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 37 Empty Re: 28.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de michiper68 Lun 23 Apr 2012, 7:33 pm

dubaisport a scris:
baga si putina botanica ,ca e si abla cu buruienile ei

fara abla. nu vreau orgie sau sex in 3. vreau vulcanu si plaja. abla sa stea la frunza vestejita a lui ablu. sa sufle in ea. sa-i ridice petziolul daca mai are ce.

Ultima editare efectuata de catre michiper68 in Lun 23 Apr 2012, 7:38 pm, editata de 1 ori
michiper68
michiper68
vip
vip

Data de inscriere : 14/09/2009
Varsta : 56

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Lun 23 Apr 2012, 7:33 pm

i-a palit toata clorofila lui ablu.
michiper68
michiper68
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Lun 23 Apr 2012, 7:34 pm

victorelalove a scris:

Vulcanul lui Kerim poate fi activat ...si poate produce eruptie pe plaja fina a Gulliei .

ca o soprana de coloratura. o sa cante non stop.
michiper68
michiper68
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Lun 23 Apr 2012, 7:36 pm

victorelalove a scris:

poate filmeaza cum erupe vulcanul in mare si se agita apele. sa se duca in pestera direct sa vedem fenomenul. e cam greu cu geografia asta. prea multe detalii. eu vreau sa vad si ce face scoartza de la atatea cutremurari.
michiper68
michiper68
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Lun 23 Apr 2012, 7:36 pm

michiper68 a scris:

ca o soprana de coloratura. o sa cante non stop.

Smile Smile Smile
Nu mai iese Kerim din casa . Il incuie Gullia .
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Lun 23 Apr 2012, 7:36 pm

michiper68 a scris:

fara abla. nu vreau orgie sau sex in 3. vreau vulcanu si plaja. abla sa stea la frunza vestejita a lui ablu. sa sufle in ea. sa-i ridice petziolul daca mare are ce.

28.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 37 539466 28.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 37 539466 28.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 37 539466 28.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 37 539466 28.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 37 539466
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Data de inscriere : 18/02/2011
Varsta : 51

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Lun 23 Apr 2012, 7:38 pm

michiper68 a scris:

poate filmeaza cum erupe vulcanul in mare si se agita apele. sa se duca in pestera direct sa vedem fenomenul. e cam greu cu geografia asta. prea multe detalii. eu vreau sa vad si ce face scoartza de la atatea cutremurari.
Corect . Ne-au aratat tot procesul de vindecare cu pasi de melc ... asa sa fie si acum . sa ne dea un episod intreg despre cum este fericit si vulcanul - ciucuroi . Smile
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Lun 23 Apr 2012, 7:40 pm

victorelalove a scris:
Corect . Ne-au aratat tot procesul de vindecare cu pasi de melc ... asa sa fie si acum . sa ne dea un episod intreg despre cum este fericit si vulcanul - ciucuroi . Smile
nu cred ca vom vedea un epis intreg ..dar sigur vom vedea mai mult decat ne-au aratat cu Ablii..
oare ne arata si de la Omer ?
hai ca s-au vulcanizat toate personajele dizi-ului mai putin cine trebuia Smile
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Lun 23 Apr 2012, 7:41 pm

victorelalove a scris:

era cam roshu enginelu. oricum au filmat mult. sarutul de apropae era o filmare si cand s-au dat pe spate alta filmare ca nu le-a iesit la fel. deci...a pupat engin la ea fara numarrr.de vreo 3-4 ori cadrul strans, 3-4 ori cadrul larg. vai de pipota lui si intre cadre dushuri reci. era roshu baiatul.
michiper68
michiper68
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Lun 23 Apr 2012, 7:42 pm

dubaisport a scris:
hai ca s-au vulcanizat toate personajele dizi-ului mai putin cine trebuia Smile

Dar si cand se vor vulcaniza . O sa fim in visare ca dupa fiecare moment cu Kerim . 28.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 37 283516 28.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 37 283516 28.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 37 283516 Cum a fost si dupa sarutul ala din 62 ... si cu scena cu Kerim filmat de sus . Si cu scenele din episodul trecut ... iar nu ma mai gandesc la nimic altceva cateva zile bune . kiss

Am mai spus . Engin tine de foame , de somn , de sete . 28.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 37 283516
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Lun 23 Apr 2012, 7:43 pm

fetelor m-am amuzat dar acum trebuie sa plec spre casa. aveti grija de vulcan. ca e fragil.
michiper68
michiper68
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Lun 23 Apr 2012, 7:44 pm

michiper68 a scris:

era cam roshu enginelu. oricum au filmat mult. sarutul de apropae era o filmare si cand s-au dat pe spate alta filmare ca nu le-a iesit la fel. deci...a pupat engin la ea fara numarrr.de vreo 3-4 ori cadrul strans, 3-4 ori cadrul larg. vai de pipota lui si intre cadre dushuri reci. era roshu baiatul.

Vreau sa-i vad cand or sa filmeze scena cu amorul .
Sa le dea lenjerie rosie ... mai atenueaza din roseli . Smile Smile Smile

28.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 37 155656 28.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 37 155656 Michi !!! kiss
Avemmmmmmmmmmm ...cum sa nu avem ? kiss
Drum bun !!! kiss

Ultima editare efectuata de catre victorelalove in Lun 23 Apr 2012, 7:45 pm, editata de 1 ori
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Lun 23 Apr 2012, 7:45 pm

michiper68 a scris:fetelor m-am amuzat dar acum trebuie sa plec spre casa. aveti grija de vulcan. ca e fragil.

28.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 37 155656 28.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 37 155656 28.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 37 155656
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Lun 23 Apr 2012, 7:47 pm

victorelalove a scris:

Vreau sa-i vad cand or sa filmeze scena cu amorul .
Sa le dea lenjerie rosie ... mai atenueaza din roseli . Smile Smile Smile

kiss
Vic ..dar Meltem la logodna din Izmir ce culoare avea lenjeria ?
era fascinata Gulli cand a vazut-o si i-a povestit si lui Mukk
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Lun 23 Apr 2012, 7:48 pm

dubaisport a scris:
Vic ..dar Meltem la logodna din Izmir ce culoare avea lenjeria ?
era fascinata Gulli cand a vazut-o si i-a povestit si lui Mukk

Eu tin minte ca era alba ...sau culoarea shampaniei . Si era sexy rau . Sper sa-si ia si ea ceva asemanator pentru luna de miere . kiss
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Lun 23 Apr 2012, 7:50 pm

victorelalove a scris:

Eu tin minte ca eraq alba ...sau culoarea shampaniei . Si era sexy rau . Sper sa-si ia si ea ceva asemanator pentru luna de miere . kiss

daa ,parca alba ...
sigur isi ia si Gulli ceva de-l va nauci pe Ker
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Lun 23 Apr 2012, 7:51 pm

dubaisport a scris:

daa ,parca alba ...
sigur isi ia si Gulli ceva de-l va nauci pe Ker

Sper . Macar atunci ceva mai sexy . Oricum ea este sfioasa . Nici nu cred ca va exagera . Si nici nu va sta prea mult pe ea imbracamintea ... Smile Smile Smile
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Lun 23 Apr 2012, 7:54 pm

victorelalove a scris:

Sper . Macar atunci ceva mai sexy . Oricum ea este sfioasa . Nici nu cred ca va exagera . Si nici nu va sta prea mult pe ea imbracamintea ... Smile Smile Smile
atunci nu va mai fi sfioasa...se va lasa dusa de pasiune si dorinta ..ca si ea il doreste pe Ker ,nu vrea doar sa-si faca datoria de sotie ..acum e vorba de dorinta , iubire
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Lun 23 Apr 2012, 7:58 pm

dubaisport a scris:
atunci nu va mai fi sfioasa...se va lasa dusa de pasiune si dorinta ..ca si ea il doreste pe Ker ,nu vrea doar sa-si faca datoria de sotie ..acum e vorba de dorinta , iubire

Poate ca este bine ca va fierbe si ea putin . kiss
Sa vada cum este cand doresti pe cineva foarte mult. kiss
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Lun 23 Apr 2012, 8:00 pm

victorelalove a scris:

Poate ca este bine ca va fierbe si ea putin . kiss
Sa vada cum este cand doresti pe cineva foarte mult. kiss
nu cred ca e vorba de fierbere,ea oricum a facut sacrificii mari ca sa ajunga unde este acum ,dar a stiut ca facand pasi mici ajunge departe.
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Lun 23 Apr 2012, 8:02 pm

dubaisport a scris:
nu cred ca e vorba de fierbere,ea oricum a facut sacrificii mari ca sa ajunga unde este acum ,dar a stiut ca facand pasi mici ajunge departe.
Da . Vom vedea cum va fi .
Eu oricum nu mai am rabdare . Vreau sa se intample odata ... si de cat mai multe ori . Smile Smile Smile Smile
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Lun 23 Apr 2012, 8:04 pm

nu-mi vine sa cred ca a inceput numaratoarea inversa....
din vara Beren nu va mai filma dizi,dar pe Engin abia l-astept in septembrie
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Lun 23 Apr 2012, 8:08 pm

dubaisport a scris:nu-mi vine sa cred ca a inceput numaratoarea inversa....
din vara Beren nu va mai filma dizi,dar pe Engin abia l-astept in septembrie
Da . Este si bine ca se termina ... ca nu mai pot de la corason . Crying or Very sad
Dar imi pare si rau ca se termina .
Dar ati aflat ceva concret despre Engin ? Eu am auzit ca cica ar ramane cu Ay Yapim . Dar pana nu este nimic oficial ...stau ca pe ace . Vreau sa-l vad din septembrie . 28.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 37 244732 Si am un feeling ca asa va fi . kiss
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Lun 23 Apr 2012, 8:11 pm

asa se aude de Engin ..Beren a refuzat o oferta de 2 mil euro de la concurenta ,ramane si ea la AY Yapim
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 37 din 44 Înapoi  1 ... 20 ... 36, 37, 38 ... 40 ... 44  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum