29.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
+4
mita baston
michiper68
victorelalove
DENISA
8 participanți
Pagina 13 din 40
Pagina 13 din 40 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 26 ... 40
Re: 29.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
sau de unde sa se arunce si sa pice in pozitia spagatmichiper68 a scris:
nu face plaja ca se inhiba. pune numai banci si cuiere. langa banca 2 cuiere, daca o ia pe fatma cu calduri stand pe banca sa aiba unde-si atarna hainele.
mita baston- vip
Data de inscriere : 28/02/2010
Da . Cine nu o adora ? cupidon cupidon cupidonmichiper68 a scris:
ador pozitia aia. cred ca dupa ce se vor cunoaste mai bine o sa-i zica kerim...hai sa stam banca...
Nu stie inca Gullia .
victorelalove- moderator
Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti
michiper68 a scris:
ador pozitia aia. cred ca dupa ce se vor cunoaste mai bine o sa-i zica kerim...hai sa stam banca...
mita baston- vip
mita baston a scris:
nu la dush,in dormitor,si nu el,ea, asteptam sa se pronunte zgomotos,sau sa-l traga de par si asa avem stereo
baba vroia sa le puna gratii la geamuri si alarma. mai bine le punea obloane si peste niste paturi din alea mari negre. ca va fi coada la geamurile lor. si asha dupa nunta o sa vina familionul peste ei, daca nu le dau programari iar nu au timp copiii sa repare hidroforul.
michiper68- vip
Data de inscriere : 14/09/2009
Varsta : 56
mita baston a scris:
sau de unde sa se arunce si sa pice in pozitia spagat
fatmagul are balamalele stramte , inca nu se deschid picioarele ca pt spagat, dar va recupera.
michiper68- vip
michiper68 a scris: daca nu le dau programari iar nu au timp copiii sa repare hidroforul.
victorelalove- moderator
aoleu! suntem de groaza ! dar ce ma bucur
a uitat rahmi sa izoleze casa fonic
a uitat rahmi sa izoleze casa fonic
mita baston- vip
victorelalove a scris:
Da . Cine nu o adora ? cupidon cupidon cupidon
Nu stie inca Gullia .
sa vezi. la inceput timid fatma o sa vrea bancutza, apoi banca , apoi o sa ceara tot parcul cu banci. da-i deschide baba fierarie si o sa-i faca numai banci kerim, una mai lunga ca alta.
michiper68- vip
Pai ea ar vrea ...dar nu vezi ca nu mai vrea Kerim . O fi vreuna sa se fi plictisit de asteptat acum vreo 2 episode . Si-a dat seama ca parca nu o mai doreste asa de mult pe Gullie ...michiper68 a scris:
fatmagul are balamalele stramte , inca nu se deschid picioarele ca pt spagat, dar va recupera.
victorelalove- moderator
o sa devina fatma precum mukko si bietul kerim debusolat -de atata sudat si asudat-mai rau ca rahmimichiper68 a scris:
sa vezi. la inceput timid fatma o sa vrea bancutza, apoi banca , apoi o sa ceara tot parcul cu banci. da-i deschide baba fierarie si o sa-i faca numai banci kerim, una mai lunga ca alta.
da' parca si la conceperea lui elif,rahmi n-a prea fost prezent,nu stia el ce vrea mukko de la el
mita baston- vip
victorelalove a scris:
sti cum o sa faca. mukko o sa le faca ardei umplut si o sa-l trimita pe amaratul ala cu sufertasul. si la 5 minute o sa le faca si abla savarine si abia intors tot amaratul ala se va duce,. la intoarcerea lui vor curge rauri de intrebari, ala si asha nu pricepe nimic. mukko o sa-l intrebe discret daca nu era fatma roshie in obraji, nu avea vanatai pe gat de la lovirile in clantze, sa-l fereasca sfantul sa nu observe tot ca il mai trimite o data.
michiper68- vip
victorelalove a scris:
Pai ea ar vrea ...dar nu vezi ca nu mai vrea Kerim . O fi vreuna sa se fi plictisit de asteptat acum vreo 2 episode . Si-a dat seama ca parca nu o mai doreste asa de mult pe Gullie ...
ii e teama ca nu face fatza
mita baston- vip
michiper68 a scris:
sti cum o sa faca. mukko o sa le faca ardei umplut si o sa-l trimita pe amaratul ala cu sufertasul. si la 5 minute o sa le faca si abla savarine si abia intors tot amaratul ala se va duce,. la intoarcerea lui vor curge rauri de intrebari, ala si asha nu pricepe nimic. mukko o sa-l intrebe discret daca nu era fatma roshie in obraji, nu avea vanatai pe gat de la lovirile in clantze, sa-l fereasca sfantul sa nu observe tot ca il mai trimite o data.
cred ca-l doteaza cu o camera "shpion" la sufertash,sa vaza ea tot,ca in el n-are baza ce sa-i spuie
mita baston- vip
mita baston a scris:
ii e teama ca nu face fatza
o sa faca spate si tot se descurca. daca nu ia atitudine kerim o sa ramana fara unghii, ca le-a cam ros pe fotoliul pe toate, nu stiu daca a facut noapte alba cred ca nici la picioare nu mai are unghii.
michiper68- vip
In loc sa i-o puna ?! ... floarea in par . Ba i-o pune ...
victorelalove- moderator
mita baston a scris:
cred ca-l doteaza cu o camera "shpion" la sufertash,sa vaza ea tot,ca in el n-are baza ce sa-i spuie
asta daca nu o fi plantat cateva printre ghivele cu flori, alea din dreptul dormitorului.
michiper68- vip
aaa,pai daca face "spate",inseamna ca lustra aia e luata cu dichis,sa nu se plictiseasca in timp ce testeaza fatma balamalelemichiper68 a scris:
o sa faca spate si tot se descurca. daca nu ia atitudine kerim o sa ramana fara unghii, ca le-a cam ros pe fotoliul pe toate, nu stiu daca a facut noapte alba cred ca nici la picioare nu mai are unghii.
mita baston- vip
[quote="victorelalove"]In loc sa i-o puna ?! ... floarea in par . Ba i-o pune ...
cam mica floricica???
cam mica floricica???
mita baston- vip
Fetelor , eu zic sa vedem binele din tot "shpionajul" asta .
Ni-l arata pe Kerim cum sta comod prin casa . Eu ma gandesc ca fiind cald ... mai renunta si el la cateva haine ...toate . Si trebuie aratata "shpioneala" .
cupidon
Ni-l arata pe Kerim cum sta comod prin casa . Eu ma gandesc ca fiind cald ... mai renunta si el la cateva haine ...toate . Si trebuie aratata "shpioneala" .
cupidon
victorelalove- moderator
da,ai vazut abla ce" dezabieu" de matase avea?? el de ce sa nu,un short,un slip ,o tanga,ceva....victorelalove a scris:Fetelor , eu zic sa vedem binele din tot "shpionajul" asta .
Ni-l arata pe Kerim cum sat comod prin casa . Eu ma gandesc ca fiind cald ... mai renunta si el la cateva haine ...toate . Si trebuie aratata "shpioneala" .
cupidon
mita baston- vip
Da . Asa se intampla cu floricelele in preajma lui Enginu' ... devin mici mici .mita baston a scris:
cam mica floricica???
victorelalove- moderator
victorelalove a scris:Fetelor , eu zic sa vedem binele din tot "shpionajul" asta .
Ni-l arata pe Kerim cum sat comod prin casa . Eu ma gandesc ca fiind cald ... mai renunta si el la cateva haine ...toate . Si trebuie aratata "shpioneala" .
cupidon
tricoul poate sa-l tina pe el. sa-si ia unul decoltat cum are mukko. dar pantalonii chiar nu le vad rostul la el acasa, pe holuletul ala ingust. asta cred ca fost motivul principal pt care au cumparat casa. in prima casa din istanbul doar la baie se loveau unul de altul, pe holuri mai rar. aici trebuie sa se lipeasca unul de altul daca vor veni din directii diferite. lor le place mai mult cu fortza de frecare decat cu aerisire multa.
michiper68- vip
mita baston a scris:
aaa,pai daca face "spate",inseamna ca lustra aia e luata cu dichis,sa nu se plictiseasca in timp ce testeaza fatma balamalele
se prinde cu mainile de lustra ca la cat a stat kerim daca-si pune mintea o arunca pana la lustra numai in procesul de polenizare.
michiper68- vip
mita baston a scris:
daaa,sa iasa scantei
Nu degeaba este Kerim sudor , maestru al fierului forjat ...si in curand master chef ...
victorelalove- moderator
master chef e bietul mehmet,ala e wonder boy,bucatar,bon(a),paznic,responsabil cu dresul dupa betie,pozar....victorelalove a scris:
Nu degeaba este Kerim sudor , maestru al fierului forjat ...si in curand master chef ...
mita baston- vip
Pagina 13 din 40 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 26 ... 40
Subiecte similare
» 24.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
» 39.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
» 48. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
» 25.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
» 15. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
» 39.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
» 48. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
» 25.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii