Serialesitelenovelet
29.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 39 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
29.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 39 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

29.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii

+4
mita baston
michiper68
victorelalove
DENISA
8 participanți

Pagina 39 din 40 Înapoi  1 ... 21 ... 38, 39, 40  Urmatorul

In jos

29.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 39 Empty Re: 29.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de victorelalove Vin 27 Apr 2012, 6:19 pm

Sunt curioasa ce locatie vor alege astia pentru prima data . A polenizarii .

29.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 39 23jqqur
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti

Sus In jos

29.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 39 Empty Re: 29.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de michiper68 Vin 27 Apr 2012, 6:24 pm

victorelalove a scris:Sunt curioasa ce locatie vor alege astia pentru prima data . A polenizarii .

]

patul!!!!
michiper68
michiper68
vip
vip

Data de inscriere : 14/09/2009
Varsta : 56

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Vin 27 Apr 2012, 6:25 pm

michiper68 a scris:

patul!!!!
Smile Smile Smile

Ala de la ei din casa ?
Cred ca asteptam pana in luna de miere ... o fi prin episodul 76 ?

29.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 39 2hmm3jb
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Vin 27 Apr 2012, 6:27 pm

victorelalove a scris:
Smile Smile Smile

Ala de la ei din casa ?
Cred ca asteptam pana in luna de miere ... o fi prin episodul 76 ?

]

pai 73 si 74 sunt rezolvate. restul ...asteptam. depinde in ce toane va fi ece,

Ultima editare efectuata de catre michiper68 in Vin 27 Apr 2012, 6:32 pm, editata de 1 ori
michiper68
michiper68
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Vin 27 Apr 2012, 6:29 pm

michiper68 a scris:

pai 73 si 74 sunt rezolvate. restul ...asteptam. depinde in ce toate va fi ece,

Cu nunta ... dar doua episoade de nunta si de hai sa nu ne sarutam ca nu este bine ? Smile
Dupa aceea se apuca Gullia sa invete pentru examene . Pana acum ce a facut ? Ca nu am mai invatat de un an ... decat putin la spital . Asta ca sa aibe motiv sa nu stea in pat cu Kerim .
Sper sa fie in toane bune , bune Ece ... este primavara , natura ii da inspiratie . Si ce inspiratie o mai primi ea si cealalta tanti scriitoare .
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Vin 27 Apr 2012, 6:34 pm

victorelalove a scris:

Cu nunta ... dar doua episoade de nunta si de hai sa nu ne sarutam ca nu este bine ? Smile
Dupa aceea se apuca Gullia sa invete pentru examene . Pana acum ce a facut ? Ca nu am mai invatat de un an ... decat putin la spital . Asta ca sa aibe motiv sa nu stea in pat cu Kerim .
Sper sa fie in toane bune , bune Ece ... este primavara , natura ii da inspiratie . Si ce inspiratie o mai primi ea si cealalta tanti scriitoare .

nu te lua dupa inspiratia ei ca toata dimineata a pus poze cu lodos. ar fi in stare sa-l arate pe lodos cracanat cu labele-n sus prin iarba , poate vom avea si un dialog intre lodos si deniz.
michiper68
michiper68
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Vin 27 Apr 2012, 6:37 pm

michiper68 a scris:

nu te lua dupa inspiratia ei ca toata dimineata a pus poze cu lodos. ar fi in stare sa-l arate pe lodos cracanat cu labele-n sus prin iarba , poate vom avea si un dialog intre lodos si deniz.

Nu mai pot . Abia astept sa se termine chinul asta . Nu mai pot ... Chiar daca imi pare rau intr-un fel . Dar cel putin nu imi mai bat capul si scap de obsesie .
Si se aude ca Enginu' va juca tot intr-un scenariu de-al lor ? Nuuuuuuuuuuuuuuuuuu ... nu vreau asta .

29.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 39 2hpu2aw
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Vin 27 Apr 2012, 6:40 pm

victorelalove a scris:

Nu mai pot . Abia astept sa se termine chinul asta . Nu mai pot ... Chiar daca imi pare rau intr-un fel . Dar cel putin nu imi mai bat capul si scap de obsesie .
Si se aude ca Enginu' va juca tot intr-un scenariu de-al lor ? Nuuuuuuuuuuuuuuuuuu ... nu vreau asta .

nu se aude inca nimic. si am citit un interviu fff interesant cu kenan imirzalioglu. a zis ca e fff greu ca dupa ce 2 ani a intrat in pielea unui personaj sa inceapa imediat un alt proiect si sa fie altcineva. super interviul. el nu a putut ca dupa ezel, dupa un personaj dur si situatii crancene sa iasa imediat si sa fie altcineva.
michiper68
michiper68
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Vin 27 Apr 2012, 6:43 pm

michiper68 a scris:

nu se aude inca nimic. si am citit un interviu fff interesant cu kenan imirzalioglu. a zis ca e fff greu ca dupa ce 2 ani a intrat in pielea unui personaj sa inceapa imediat un alt proiect si sa fie altcineva. super interviul. el nu a putut ca dupa ezel, dupa un personaj dur si situatii crancene sa iasa imediat si sa fie altcineva.
Interesant . Poate ca-si ia si Enginu' pauza un an . Sa se elibereze de Kerim . kiss
Dar nu vreau asta ...poate isi ia tot un rol de amorez ... si nu trebuie sa se schimbe prea mult . kiss 29.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 39 244732
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Vin 27 Apr 2012, 6:48 pm

victorelalove a scris:
Interesant . Poate ca-si ia si Enginu' pauza un an . Sa se elibereze de Kerim . kiss
Dar nu vreau asta ...poate isi ia tot un rol de amorez ... si nu trebuie sa se schimbe prea mult . kiss 29.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 39 244732

asta e ca nu stim. el nu a mai avut proiect de 2 ani. asta e cel mai lung proiect al lui.
michiper68
michiper68
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Vin 27 Apr 2012, 6:50 pm

michiper68 a scris:

asta e ca nu stim. el nu a mai avut proiect de 2 ani. asta e cel mai lung proiect al lui.

Am sa mor de dorul lui . sad Dar daca trebuie sa se odihneasca ...sa se odihneasca . kiss
Eu tot sper sa profite de momentul asta ...si sa gaseasca resurse sa-si mai ia un proiect .
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Vin 27 Apr 2012, 6:54 pm

victorelalove a scris:

Am sa mor de dorul lui . sad Dar daca trebuie sa se odihneasca ...sa se odihneasca . kiss
Eu tot sper sa profite de momentul asta ...si sa gaseasca resurse sa-mi mai ia un proiect .

sti ce se intampla. el are cum sa analizeze. kivanc aluat pauza un an si s-a vazut. reintoarcerea lui nu a fost extraordinara desi kivanc joaca foarte bine acum. si muri a stat un timp s-a vazut. nu stiu daca au ceva de castigat prin absenta lor un an sau mai putin. kenan e un caz aparte, el are oferte, e carismatic si placut, are 37 de ani, 7 ani de activitate in plus fatza de engin. mult mai multe filme decat engin. el va hotara ce face dar nu e momentul. engin trebuie sa bata fierul cat e cald.
michiper68
michiper68
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Vin 27 Apr 2012, 6:57 pm

si aici tot despre postarile facute de ece azi pe twitter,

http://www.gecce.com/haber/beren-ile-engin-arasinda-sorun-yokmus-188631.html

sunt si pozele. multe ptr kuzey , putine ptr fatmagul.
michiper68
michiper68
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Vin 27 Apr 2012, 7:01 pm

michiper68 a scris: engin trebuie sa bata fierul cat e cald.
Corect . Foarte bine spus . Eu il vad un tip destept . Si la ultimele doua aparitii ( cele cu premiile ) mi s-a parut a fi plin de viata si zambaret rau . Nu mi s-a parut obosit , si nu stiu de ce ...dar parca era ca si cum nu s-ar gandi deloc la vreo pauza . Este chiar multumim de situatia in care este acum . Si il vad ca vrea sa continue . Sper sa nu ma insel . Dar cred ca are deja proiect . Pare ca stie .
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Vin 27 Apr 2012, 7:04 pm

victorelalove a scris:
Corect . Foarte bine spus . Eu il vad un tip destept . Si la ultimele doua aparitii ( cele cu premiile ) mi s-a parut a fi plin de viata si zambaret rau . Nu mi s-a parut obosit , si nu stiu de ce ...dar parca era ca si cum nu s-ar gandi deloc la vreo pauza . Este chiar multumim de situatia in care este acum . Si il vad ca vrea sa continue . Sper sa nu ma insel . Dar cred ca are deja proiect . Pare ca stie .

da. nu pare obosit si nici plictisit. ptr el nu e momentul unei pauze. e momentul ascensiunii. cred ca va profita de el.
michiper68
michiper68
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Vin 27 Apr 2012, 7:07 pm

michiper68 a scris:

da. nu pare obosit si nici plictisit. ptr el nu e momentul unei pauze. e momentul ascensiunii. cred ca va profita de el.
Asa simt si eu . Pare asa de fresh si de pus pe treaba . Zambaret in pozele facute de fani . In centru atentiei pe scena . Mereu un profesionist . El chiar a luptat sa dovedeasca ca este un actor bun . Ca din cate am inteles la inceput s-a spus ca este o alegere nepotrivita pentru rolul Kerim . si cred ca asta l-a ambitionat si mai mult . De aceea eu ma tot intreb ...de ce atata munca sa ajunga unde a ajuns ? Daca acum si-ar lua o pauza ?
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Vin 27 Apr 2012, 7:12 pm

victorelalove a scris:
Asa simt si eu . Pare asa de fresh si de pus pe treaba . Zambaret in pozele facute de fani . In centru atentiei pe scena . Mereu un profesionist . El chiar a luptat sa dovedeasca ca este un actor bun . Ca din cate am inteles la inceput s-a spus ca este o alegere nepotrivita pentru rolul Kerim . si cred ca asta l-a ambitionat si mai mult . De aceea eu ma tot intreb ...de ce atata munca sa ajunga unde a ajuns ? Daca acum si-ar lua o pauza ?

a fost cel mai premiat actor . ptr fatmagul. si mai asteptam fluturele de aur in iunie. nu cred ca nu va fi nominalizat.
michiper68
michiper68
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Vin 27 Apr 2012, 7:15 pm

michiper68 a scris:

a fost cel mai premiat actor . ptr fatmagul. si mai asteptam fluturele de aur in iunie. nu cred ca nu va fi nominalizat.
Cred ca Enginu' a surprins pe toata lumea .
Ce este fluturele de aur ?
Oscarul lor ? Nominalizeaza cei din industria filmului ? Eu nu cred in asta . Pentru ca si la Oscar ...sunt filme care mie nu-mi plac de nicio culoare ... si au primit premiu . Asa ca nu pun mare baza pe ce spun "expertii" . Mai "exaperta" ca inima mea nu este nimeni .
Ar fi o asa de mare pierdere pentru Enginu' daca nu va fi nominalizat ? Nu stiu ...intreb si eu . kiss
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Vin 27 Apr 2012, 7:20 pm

victorelalove a scris:
Cred ca Enginu' a surprins pe toata lumea .
Ce este fluturele de aur ?
Oscarul lor ? Nominalizeaza cei din industria filmului ? Eu nu cred in asta . Pentru ca si la Oscar ...sunt filme care mie nu-mi plac de nicio culoare ... si au primit premiu . Asa ca nu pun mare baza pe ce spun "expertii" . Mai "exaperta" ca inima mea nu este nimeni .
Ar fi o asa de mare pierdere pentru Enginu' daca nu va fi nominalizat ? Nu stiu ...intreb si eu . kiss

nu. e un premiu al fanilor. organizat de revista hurryet. mult mai grandios ca organizare, televizat, bazat pe un chestionar trimis o singura data pe baza de email. anul trecut am vrut sa-l propunem pe murat , din pacate nu prea au tinut cont de fanii straini. ne-au multumit ptr interes si cam atat. nu s-au gandit la dorinta fanilor straini.au acceptat chestionarele noastre dar ei niciodata nu au publicat votul. aflam in noaptea respectiva cei 5 nominalizati .
michiper68
michiper68
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Vin 27 Apr 2012, 7:22 pm

michiper68 a scris:.. aflam in noaptea respectiva cei 5 nominalizati .

Am inteles . Pai fanii sunt in toata lumea ... inseamna ca nu este chiar un premiu al fanilor . Si deci la turci ... ce ne place noua nu le place lor . Smile
Asta este . Ne multumim cu premiile la care putem vota si noi . kiss

29.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 39 5vp3ec
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Vin 27 Apr 2012, 7:25 pm

victorelalove a scris:

Am inteles . Si deci la turci ... ce ne place noua nu le place lor . Smile
Asta este . Ne multumim cu premiile la care putem vota si noi . kiss

]

vom face ceva si anul asta. poate avem mai mult noroc. chestionarele sunt facute, sunt trecute numele. noi incercam sa-l propunem pe murat la premiu special. sunt foarte multe categorii. si anul trecut am explicat cum sa votam.prin mai incepe nebunia ptr altin kelebek.
michiper68
michiper68
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Vin 27 Apr 2012, 7:29 pm

Dar indicii nu mai apar ?
Nimic , nimic ?
Pai iar este un episod slab ? Nunta cred ca incepe la finalul episodului .
Pana atunci sper sa nu-i ascunde Gullia lui Kerim ca a sunat-o Mustafa . Ar fi prea de tot .
Si sper sa se pupe cand spun ca vor un pupat .

Tu ce intelegi de aici ?
Ca el vrea sa o pupe dar nu poate . Ea este excitata si daca o mai pupa ... moare ? Smile

KERİM:I need a kiss to calm myself down and get comfortable but..
FATMAGÜL:Kerim ,I am already very excited dont make my heart my go faster please
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Vin 27 Apr 2012, 7:35 pm

victorelalove a scris:Dar indicii nu mai apar ?
Nimic , nimic ?
Pai iar este un episod slab ? Nunta cred ca incepe la finalul episodului .
Pana atunci sper sa nu-i ascunde Gullia lui Kerim ca a sunat-o Mustafa . Ar fi prea de tot .
Si sper sa se pupe cand spun ca vor un pupat .

Tu ce intelegi de aici ?
Ca el vrea sa o pupe dar nu poate . Ea este excitata si daca o mai pupa ... moare ? Smile

KERİM:I need a kiss to calm myself down and get comfortable but..
FATMAGÜL:Kerim ,I am already very excited dont make my heart my go faster please

se alinta kerim si fatmagul e cu gandul la cusaturile rochiei. avea pusee de tensiune si-i batea inima, si a zis pas.
michiper68
michiper68
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Vin 27 Apr 2012, 7:37 pm

michiper68 a scris:

se alinta kerim si fatmagul e cu gandul la cusaturile rochiei. avea pusee de tensiune si-i batea inima, si a zis pas.

Deci Kerim va ramane neconsolat . Astia iar se duc pe plaja ...acolo ii va apuca . Smile Nisipul rece ...ei fierbinti . cupidon cupidon cupidon
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Vin 27 Apr 2012, 7:43 pm

victorelalove a scris:

Deci Kerim va ramane neconsolat . Astia iar se duc pe plaja ...acolo ii va apuca . Smile Nisipul rece ...ei fierbinti . cupidon cupidon cupidon

eu cred ca ii va trimite abla. ei sunt speriati de bombe, mukko isi va baga iar nasul cu intrebarile ei indiscrete si va afla ca nu s-a intamplat nimic. kerim e la fierarie si fatma bate ouale si face tarte cu capsuni. si abla ii va trimite undeva, intr-un loc pustiu unde sa-i apuce.
michiper68
michiper68
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 39 din 40 Înapoi  1 ... 21 ... 38, 39, 40  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum