Poze
+4
Andreea_Miha
petronela
iulianagl
Admin_dea05
8 participanți
Pagina 19 din 40
Pagina 19 din 40 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 29 ... 40
Re: Poze
Arnav(barun) needs urgent grooming. plz, cv's give attention.he is so handsome and adorbale.he is one of the richest man of India.the hot, charming business tycoon.
1. He needs a haircut asap.
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
2. The freshness of his face is somehow lost.plz concentrate on his base makeup.i do understand he was kidnapped...but still.
3. Bring the scarf back. sometimes he can wear that instead of tie.
4. I hate this brown suit.buy him some more suits.if other serials can afford, why can't you? this jodi has bagged almost every award of best jodi. please pay attention to them.
5. will you ever change this shoes? it ruins his image.
1. He needs a haircut asap.
2. The freshness of his face is somehow lost.plz concentrate on his base makeup.i do understand he was kidnapped...but still.
3. Bring the scarf back. sometimes he can wear that instead of tie.
4. I hate this brown suit.buy him some more suits.if other serials can afford, why can't you? this jodi has bagged almost every award of best jodi. please pay attention to them.
5. will you ever change this shoes? it ruins his image.
petronela- vip
Data de inscriere : 18/07/2010
Varsta : 57
Localizare : Bucuresti
Alexa e superba...ha.ha.hap.happ... pana maine cred ca invata si restul literelor
petronela- vip
petronela a scris:Alexa e superba...ha.ha.hap.happ... pana maine cred ca invata si restul literelor
Cred ca e primul episod, care ma face sa rad numai cand imi amintesc Episodul de ieri, a fost o comedie romantica. De la bhua pana la NK a fost totul o comedie. Cand am mai vazut-o si pe Khushi ca pune rosiile si verdeata in geanta, am lesinat de ras. Si cand am auzit ca geanta nu consta defapt 2000 cat am crezut eu, ci 200 000 am zis ca nu vad bine Numai Khushi putea sa faa asa ceva cu geanta de al el.
Si eu m-am uitat de nu stiu cate ori..si am aceeasi reactie ca si cum de fiecare data il vad prima oara...de data asta chiar a fost o comedie super..Alexa20 a scris:
Cred ca e primul episod, care ma face sa rad numai cand imi amintesc Episodul de ieri, a fost o comedie romantica. De la bhua pana la NK a fost totul o comedie. Cand am mai vazut-o si pe Khushi ca pune rosiile si verdeata in geanta, am lesinat de ras. Si cand am auzit ca geanta nu consta defapt 2000 cat am crezut eu, ci 200 000 am zis ca nu vad bine Numai Khushi putea sa faa asa ceva cu geanta de al el.
sa nu ne astepte maine o tragedie, ce ei asa fac un ep comic unul drama..sa nu ne plictisim..
petronela- vip
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
Pagina 19 din 40 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 29 ... 40
Subiecte similare
» Ezel - serial turcesc difuzat pe ATV TR
» 1.Yalancı Bahar - Cansel Elçin ve Fahriye Evcen
» Gönülçelen - Pictures from shooting , pictures with fans- poze de la filmari, poze cu fani
» Kara para ask - poze
» Poze
» 1.Yalancı Bahar - Cansel Elçin ve Fahriye Evcen
» Gönülçelen - Pictures from shooting , pictures with fans- poze de la filmari, poze cu fani
» Kara para ask - poze
» Poze
Pagina 19 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum