Poze
+4
Andreea_Miha
petronela
iulianagl
Admin_dea05
8 participanți
Pagina 25 din 40
Pagina 25 din 40 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40
Re: Poze
petronela a scris:
Ce bocanci are Arnav la costumul de afacerist... si ce finuta e Sanaya..
daca nu sunt atenti deloc..
Andreea_Miha- vip
Data de inscriere : 27/01/2010
Varsta : 38
Localizare : Bucuresti
petronela a scris:
Ce bocanci are Arnav la costumul de afacerist... si ce finuta e Sanaya..
Nu va mai mirati dragelor ca la Londra asa e moda mergi pe strada in pantofi de sport si costum cu servieta iar cand ajungi la birou te incalti cu pantof norma. Si mie mi s-a parut ciudat la inceput dar apoi m-am obisnuit.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
Era atat de frumoasa in ultima poza...parca zici ca a inflorit ..de asta cred ca ne-a trecut prin cap ca au facut si altceva in afara de dormit impreuna..
petronela- vip
Data de inscriere : 18/07/2010
Varsta : 57
petronela a scris:Era atat de frumoasa in ultima poza...parca zici ca a inflorit ..de asta cred ca ne-a trecut prin cap ca au facut si altceva in afara de dormit impreuna..
nici eu nu cred dar m-a dus gandul si la altceva ..cum ei nu vor scene intime probabil prima lor noapte impreuna tot asa fara sa arate mare lucru...nu de altceva dar i-a bataie Barun acasa...dupa cum i-a zis azi la sbs frate...dezamagire totala.
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Andreea_Miha- vip
Sper sa mai fie si altceva in plus in prima noapte..nu doar sa ne lase sa ne imaginam mai departe.. crezi ca ia bataie Barun acasa ??? eu cred ca nu vor amandoi..scene mai intime..Skumpyk86 a scris:
nici eu nu cred dar m-a dus gandul si la altceva ..cum ei nu vor scene intime probabil prima lor noapte impreuna tot asa fara sa arate mare lucru...nu de altceva dar i-a bataie Barun acasa...dupa cum i-a zis azi la sbs frate...dezamagire totala.
si ca ia zis frate, ne asteptam..doar au spus ca sunt cei mai buni prieteni..platonici.. dar cu atatea imbratisari din ultimul timp...s-a dus naibii ..fratia....
mi-am amintit de frati, ce comentarii urate au fost la adresa Arnav-Di cu imbratisarile...
petronela- vip
Data de inscriere : 18/07/2010
Varsta : 57
petronela a scris:
Sper sa mai fie si altceva in plus in prima noapte..nu doar sa ne lase sa ne imaginam mai departe.. crezi ca ia bataie Barun acasa ??? eu cred ca nu vor amandoi..scene mai intime..
si ca ia zis frate, ne asteptam..doar au spus ca sunt cei mai buni prieteni..platonici.. dar cu atatea imbratisari din ultimul timp...s-a dus naibii ..fratia....
mi-am amintit de frati, ce comentarii urate au fost la adresa Arnav-Di cu imbratisarile...
si eu cred ca nu vor amandoi dar cred ca Sanaya ar ceda cat de cat ca pare mai curajoasa ca Barun..probabil ca Barun nu vrea sa isi supere nevasta..
La un moment dat in urma cu o luna sau doua cam asa Barun a declarat intr-un interviu ca daca sotia lui nu e de acord cu ce face sau ceva nu ii convine (referindu-se atat la scene cat si la timpul petrecut acasa cu ea) el renunta la actorie...nu imi aduca aminte exact cuvintele.Stiu ca zicea ca nu vrea sa o supere si ca renunta daca ei nu ii convine ceva ca ea e cea mai importatanta si erau mai multe..
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Andreea_Miha- vip
Deci vreau sa spun ca nu se poate uite la fetele lor zici caci chiar traiesc ceea ce se intampla intre ei asta nu-mi vine sa cred.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
Pagina 25 din 40 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40
Subiecte similare
» Ezel - serial turcesc difuzat pe ATV TR
» 1.Yalancı Bahar - Cansel Elçin ve Fahriye Evcen
» Gönülçelen - Pictures from shooting , pictures with fans- poze de la filmari, poze cu fani
» Kara para ask - poze
» Poze
» 1.Yalancı Bahar - Cansel Elçin ve Fahriye Evcen
» Gönülçelen - Pictures from shooting , pictures with fans- poze de la filmari, poze cu fani
» Kara para ask - poze
» Poze
Pagina 25 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum