30.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
+4
gix
michiper68
dubaisport
victorelalove
8 participanți
Pagina 26 din 44
Pagina 26 din 44 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 35 ... 44
Re: 30.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
DENISA a scris:poate întinde Kerim picioarele şi , şi le prinde printre zăbrelele patului
Da. Ii va conveni Gulliei , ca nu mai are scapare sotul , in caz de flash .
victorelalove- moderator
Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti
DENISA a scris:
Dar sa inteleg ca nunta este in episodul de maine ? Sau cu asta se termina ...cu ei de mana ?
Si apoi continua in 74 ? Ca astia au spus ca cok guzel si 74 .
victorelalove- moderator
Da. Si apoi continua cu nunta in episodul 74 . Si apoi ...sunt curioasa ce vor face dupa nunta ????????????????DENISA a scris:eu cred că aşa se termină.
victorelalove- moderator
Fatmagulun Sucu Ne? Episode 73 Summary:
Finally, Fatmagul and Kerim’s wedding day arrives.
Mustafa, who has spent the whole time in prison clinging to dreams of Fatmagul, faces reality at last. Mustafa calls Fatmagul with great hopes, only to have them shatter when he finds out the truth about her upcoming wedding. Mustafa’s ability to trouble them even while in prison forces Kerim and Fatmagul to take additional measures. But, in the sweet excitement of the wedding preparations, Fatmagul and Kerim quickly forget Mustafa’s existence.
Fahrettin’s wife Jenny, and daughter, Deniz arrive from Australia, adding to the excitement and hastening the wedding preparations. All necessities are acquired and everyone is determined that all of the wedding traditions will followed.
Knowing that he has nothing left to lose, Mustafa takes action to prevent Fatmagul’s and Kerim’s happiness in any way possible.
After suffering the inevitable bankruptcy, Resat Yasaran has nothing left to cling to anymore. Erdogan, finally resigned to his fate, waits the trial in prison. Despite trying to fight against his circumstances, Selim knows that his end is coming soon, as well.
Even if Fatmagul and Kerim don’t admit it to each other, they know that their wedding night will be a great test. Both try to push their very similar fears deeper within themselves. On this subject, their sessions with Dr. Nezihe help to relieve their worries. The sweet urgency of the wedding preparations comes to a peak on the wedding day.
At the same time, Asu, realizes that Mustafa has plans involving the wedding and manages to warn Kadir at the last minute.
Fatmagul and Kerim, unaware of any of all this, are ready to live the most special day of their “impossible” love.
Finally, Fatmagul and Kerim’s wedding day arrives.
Mustafa, who has spent the whole time in prison clinging to dreams of Fatmagul, faces reality at last. Mustafa calls Fatmagul with great hopes, only to have them shatter when he finds out the truth about her upcoming wedding. Mustafa’s ability to trouble them even while in prison forces Kerim and Fatmagul to take additional measures. But, in the sweet excitement of the wedding preparations, Fatmagul and Kerim quickly forget Mustafa’s existence.
Fahrettin’s wife Jenny, and daughter, Deniz arrive from Australia, adding to the excitement and hastening the wedding preparations. All necessities are acquired and everyone is determined that all of the wedding traditions will followed.
Knowing that he has nothing left to lose, Mustafa takes action to prevent Fatmagul’s and Kerim’s happiness in any way possible.
After suffering the inevitable bankruptcy, Resat Yasaran has nothing left to cling to anymore. Erdogan, finally resigned to his fate, waits the trial in prison. Despite trying to fight against his circumstances, Selim knows that his end is coming soon, as well.
Even if Fatmagul and Kerim don’t admit it to each other, they know that their wedding night will be a great test. Both try to push their very similar fears deeper within themselves. On this subject, their sessions with Dr. Nezihe help to relieve their worries. The sweet urgency of the wedding preparations comes to a peak on the wedding day.
At the same time, Asu, realizes that Mustafa has plans involving the wedding and manages to warn Kadir at the last minute.
Fatmagul and Kerim, unaware of any of all this, are ready to live the most special day of their “impossible” love.
Multumim , Denisa !!DENISA a scris:
Da. Astia sa vorbeasca despre noaptea nuntii ... ca daca nu Kerim doarme pe preshul de pe prispa casei .
victorelalove- moderator
să zică merci dacă prinde şi acolo un loc
DENISA a scris:să zică merci dacă prinde şi acolo un loc
Atunci va dormi in padurea aia unde l-au fotografiat fanele bulgaroaice .
Eu cred ca se vor tine in brate in noaptea nuntii si poate , poate ...saruta . Dar ceva mai mult ... nu stiu ce sa spun . Nu-i vezi ca ei stiu ca vine " actiunea vulcanul " ...insa niciunul nu vorbeste . Dar poate ca-i dumireste tanti terapeut ...si apoi cand vine momentul ...Kerim si Gullia rup patul .
victorelalove- moderator
DENISA a scris:nu-i bai cumpără tati altul
Oricum patul ala scartie rau . La cat fier are in componenta .
victorelalove- moderator
lasă că-i tratează tanti terapeuta şi îi vindecă în grup .
Vic, ies şi eu puţintel că am de lucru o groază iar eu am stat numai pe net de vreo 2 ore, am un chef nebun de muncă tocmai ce îi spuneam şi Iuliei.
Vic, ies şi eu puţintel că am de lucru o groază iar eu am stat numai pe net de vreo 2 ore, am un chef nebun de muncă tocmai ce îi spuneam şi Iuliei.
Spor la treaba , Denisa !!
O zi buna . Si sa-i trateze odata ... ca ne imbolnavim noi .
O zi buna . Si sa-i trateze odata ... ca ne imbolnavim noi .
victorelalove- moderator
Kerim: Are you ready to say yes a Second Time to me ?
De ce l-au pus pe Mustafa cu vocea lui oribila ... nu stiu .
Vad ca omul care trebuie sa-l omoare pe Kerim este acolo . Sper sa nu apuce sa impuste pe nimeni .
victorelalove- moderator
Buna Vic .....
wouuuuuuuu ce frumosi sunt copiii...Gulli e frumoasa foc in rochia de mireasa....nu ma asteptam sa iasa asa "opera"
iar Ker ....naucitaor de sharmant
frumos promo ..mai putin vocea lui Mustafa
wouuuuuuuu ce frumosi sunt copiii...Gulli e frumoasa foc in rochia de mireasa....nu ma asteptam sa iasa asa "opera"
dubaisport- vip
Data de inscriere : 18/02/2011
Varsta : 51
Da . In cea din promo de la inceputul sezonului era mai "flower power ' ..aici este mai serioasa . Dar imi place . Este frumoasa Gullia .dubaisport a scris:Buna Vic .....
Kerim este de vis . Cum vorbeste el ... offffffffffffffff , sa ne rupa noua inimile . Sper doar ca sa nu se intample o nenorocire . Desi cred ca tata si avocatul il imobilizeaza pe omul lui Mustafa inainte ca sa stie cineva ce se intampla .
Frumosi copii !!!! Fericiti .
Pacat ca apare si Mustafa .
victorelalove- moderator
asa ma gandesc si eu ca se va intimpla ...mai ales ca si Asu ai pune in gardavictorelalove a scris:
. Desi cred ca tata si avocatul il imobilizeaza pe omul lui Mustafa inainte ca sa stie cineva ce se intampla .
Vic ..noi suntem mai tari decat genialele,am banuit inca de la primul promo ca asu isi va da seama ce are de gand Must sa faca ...ptr noi
dubaisport- vip
frumosi si fericiti
dubaisport- vip
Da. Offfffffffff ...genialele nu sunt asa de geniale . Le salveaza Engin si Beren ...pe bune .dubaisport a scris:
asa ma gandesc si eu ca se va intimpla ...mai ales ca si Asu ai pune in garda
Vic ..noi suntem mai tari decat genialele,am banuit inca de la primul promo ca asu isi va da seama ce are de gand Must sa faca ...ptr noi
Cred ca se termina episodul cand nenea asasin se pregateste sa-l impuste pe Kerim ...si apoi in urmatorul episod continua cu prinderea lui exact la fix .
Cred ca joia viitoare se vor concentra pe nunta ...si apoi pe ce urmeaza dupa . Chiar sunt curioasa sa-i vad atunci emotionati ... si sa vedem cum ce fac . cupidon cupidon cupidon
Cine fuge ?
victorelalove- moderator
asa se termina..cu cei doi iesind in gradina, baba si Ablu il prind pe asasin....
terapeuta ai va ajuta la realizarea polenizarii....amandoi sunt emotionati ,inhibati , sunt curioasa ce le va zice doctorita .
terapeuta ai va ajuta la realizarea polenizarii....amandoi sunt emotionati ,inhibati , sunt curioasa ce le va zice doctorita .
dubaisport- vip
deci 74 va fi mai tare decat 73 .....
dubaisport- vip
dar ce pata are Gulli pe rochie ?
dubaisport- vip
iar l-au prins paparazzi
dubaisport- vip
dubaisport a scris:dar ce pata are Gulli pe rochie ?
Sunt petale de flori . Si Kerim are in dreptul fetei . Arunca lumea cu petele de trandarifi si orez ( cred ) peste ei .
Dar frumosi sunt . Bravo pentru trailer .
Cred ca 74 va fi mai frumos ...pentru ca atunci va fi nunta . In asta este cu pregatirea .
victorelalove- moderator
dubaisport a scris:
iar l-au prins paparazzi
Cred ca fanii , Dubai . Ca vorbeau ca este Engin in oras . Frumos mai este . O fi iesit iar sa-si caute o veioza .
victorelalove- moderator
Pagina 26 din 44 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 35 ... 44
Subiecte similare
» 50. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
» 21. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
» 34.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
» 10. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
» 35.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
» 21. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii