Serialesitelenovelet
30.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 29 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
30.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 29 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

30.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii

+4
gix
michiper68
dubaisport
victorelalove
8 participanți

Pagina 29 din 44 Înapoi  1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 36 ... 44  Urmatorul

In jos

30.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 29 Empty Re: 30.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de victorelalove Mier 02 Mai 2012, 5:20 pm

dubaisport a scris:

daaaaaaaa parca ar fi Gulli in primul epis la logodna lui Selim cu Meltem cand se uita de dupa tufis
Da . kiss
Frumos .
Abia astept . Sper ca dupa nunta ... sa nu plece cu alaiul dupa ei . stupid Exclamation
Sa se furiseze si ei tip-til pe potecuta ... si direct la casa cea noua cu ei . 30.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 29 244732

Ultima editare efectuata de catre victorelalove in Mier 02 Mai 2012, 5:21 pm, editata de 1 ori
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti

Sus In jos

30.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 29 Empty Re: 30.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de dubaisport Mier 02 Mai 2012, 5:21 pm

I love you.
I am who I am because of you.
You are every reason, every hope,
and every dream I've ever had,
and no matter what happens to us in the future,
everyday we are together is the greatest day of my life.
I will always be yours.

versurile cantecului ...
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Data de inscriere : 18/02/2011
Varsta : 51

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Mier 02 Mai 2012, 5:23 pm

dubaisport a scris:

versurile cantecului ...

Care ? Frumos . In sfarsit ceva mai placut ... fara moarte si alte tragedii . kiss
Parca ar fi facut special pentru ei .
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Mier 02 Mai 2012, 5:23 pm

victorelalove a scris:
Da . kiss

Sper ca dupa nunta ... sa nu plece cu alaiul dupa ei . stupid Exclamation
Sa se furiseze si ei tip-til pe potecuta ... si direct la casa cea noua cu ei . 30.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 29 244732

Smile Smile Smile
alaiul sa mai stea si sa petreaca,in frunte cu Mukk,mai pune si ea de o betie ,ca-i place !!!

Mukk cred ca va fierbe de invidie...nu credea ea ca Gulli va nimeri asa barbat si asa viata
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Mier 02 Mai 2012, 5:25 pm

dubaisport a scris:

Smile Smile Smile
alaiul sa mai stea si sa petreaca,in frunte cu Mukk,mai pune si ea de o betie ,ca-i place !!!

Mukk cred ca va fierbe de invidie...nu credea ea ca Gulli va nimeri asa barbat si asa viata

Smile Smile Smile Smile Smile
Alaiul o fi pe la mese ...si pe sub mese .
Vreau sa plece singuri de acolo . 30.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 29 244732
Sa fie emotionati pe drum ...sa asculte muzica in masina ... si sa se gandeasca la ce va fi . Apoi sa merga de mana pana la usa , unde Kerim , fara sa-i spuna nimic Gullie , sa o ia in brate si sa o treaca pragul . Sa-i spuna ca in sfarsit sunt singuri . Ceva de genul asta . 30.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 29 244732

Mukka cred ca va exploda de suparare cand isi va da seama "ca copi"i pleaca sa-si petreaca noaptea si viata impreuna . Smile
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Mier 02 Mai 2012, 5:28 pm

victorelalove a scris:

Vreau sa plece singuri de acolo . 30.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 29 244732
Sa fie emotionati pe drum ...sa asculte muzica in masina ... si sa se gandeasca la ce va fi . Apoi sa merga de mana pana la usa , unde Kerim , fara sa-i spuna nimic Gullie , sa o ia in brate si sa o treaca pragul . Sa-i spuna ca in sfarsit sunt singuri . Ceva de genul asta . 30.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 29 244732

ar fi prea frumos sa se intimple asta !!!!!
dar cred ca au si ei obiceiul cu trecutul pragului....
oricum va fi un epis frumos ,nu degeaba ne-au amenintat de 2 sapt cu el

cred ca baba va plange , va fi emotionat, si Abla la fel,va fi mandra ca si ea a contribuit la fericirea lor
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Mier 02 Mai 2012, 5:31 pm

dubaisport a scris:
oricum va fi un epis frumos ,nu degeaba ne-au amenintat de 2 sapt cu el

Ba eu cred ca o ia in brate . Ii este si foarte usor . Gandeste-te la saracul avocat cum s-a luptat cu Abla ...ziceai ca este ursul polar . Smile
Asa la Kerim ... nicio problema .

Cred ca este frumos si episodul de maine si cel de joia viitoare . kiss
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Mier 02 Mai 2012, 5:33 pm

victorelalove a scris:
Ba eu cred ca o ia in brate . Ii este si foarte usor . Gandeste-te la saracul avocat cum s-a luptat cu Abla ...ziceai ca este ursul polar . Smile
Asa la Kerim ... nicio problema .

Cred ca este frumos si episodul de maine si cel de joia viitoare . kiss
de la asta i s-a tras lui Ablu ,dea re acum mana in gips Smile Smile Smile

Ker o ia pe Gulli intr-o mana Smile
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Mier 02 Mai 2012, 5:36 pm

dubaisport a scris:
de la asta i s-a tras lui Ablu ,dea re acum mana in gips Smile Smile Smile

Ker o ia pe Gulli intr-o mana Smile

Smile Smile Smile
Da. De sta saracul om de juma de sezon cu mana la gat . Si cred ca va sta pana la final .
Poate ca doar se preface ...ca sa nu mai aibe Abla cine stie ce pretentie . Smile

Sper sa o ia in brate Kerim pe Gullia ...sau sa-i faca el ceva . cupidon cupidon cupidon
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Mier 02 Mai 2012, 5:38 pm

la Abla pretentiile sunt mai usoare,stie ea cum e cu menopauza si andropauza la varsta lor

la Kerim se va lasa cu avalansa de lava Smile
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Mier 02 Mai 2012, 5:40 pm

dubaisport a scris:la Abla pretentiile sunt mai usoare,stie ea cum e cu menopauza si andropauza la varsta lor

la Kerim se va lasa cu avalansa de lava Smile
Smile Smile Smile
Corect . Daaaaaaaaaaaaaaa ... va fi prapad cand nu va mai avea flashuri .
2 ani ??????????????????? Enorm ... dar poate ca s-a dus la altele . Ce , ni l-au aratat mereu ? Smile Smile Smile Smile
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Mier 02 Mai 2012, 5:42 pm

victorelalove a scris:
Smile Smile Smile
Corect . Daaaaaaaaaaaaaaa ... va fi prapad cand nu va mai avea flashuri .
2 ani ??????????????????? Enorm ... dar poate ca s-a dus la altele . Ce , ni l-au aratat mereu ? Smile Smile Smile Smile

nu putea saracul nici cu altele .....imaginea lui Gulli pe nisip violata il bantuia mereu ,daca mergea la fetitze se facea de ras Smile
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Mier 02 Mai 2012, 5:44 pm

dubaisport a scris:

nu putea saracul nici cu altele .....imaginea lui Gulli pe nisip violata il bantuia mereu ,daca mergea la fetitze se facea de ras Smile
Wowwwwwwwwwwwwww ... va exploda in prima noapte cu Gullia . Smile

Dar alte lucruri o fi facut ? cupidon cupidon cupidon Serios ... ca daca se gandea mereu la Gullia si la imaginea ei din noaptea aia . Crezi ca-i mai ardea de alte "descarcari" ?????????????? Smile
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Mier 02 Mai 2012, 5:48 pm

victorelalove a scris:

Dar alte lucruri o fi facut ? cupidon cupidon cupidon Serios ... ca daca se gandea mereu la Gullia si la imaginea ei din noaptea aia . Crezi ca-i mai ardea de alte "descarcari" ?????????????? Smile
chiar daca-i ardea de altele nu putea ,se temea sa nu fie prins de Mukk.....asta era mai toata ziua buna-ziua la baie Smile
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Mier 02 Mai 2012, 5:50 pm

dubaisport a scris:
chiar daca-i ardea de altele nu putea ,se temea sa nu fie prins de Mukk.....asta era mai toata ziua buna-ziua la baie Smile
30.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 29 539466 30.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 29 539466 30.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 29 539466 30.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 29 539466 30.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 29 539466
Vaide capul lui atunci .
In camera la el ... o fi avut si el putina intimitate . Nu de alta ...dar chiar imi este mila de el . 30.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 29 539466
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Mier 02 Mai 2012, 5:54 pm

victorelalove a scris:
30.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 29 539466 30.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 29 539466 30.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 29 539466 30.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 29 539466 30.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 29 539466
Vaide capul lui atunci .
In camera la el ... o fi avut si el putina intimitate . Nu de alta ...dar chiar imi este mila de el . 30.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 29 539466
nici in camera nu avea intimitate...intra Gulli peste el ca pe bulevard Smile
n-are ce face ..s-e abtine pana saptamana viitoare,cand va face prapad ,gradina lui gulli Smile
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Mier 02 Mai 2012, 5:56 pm

dubaisport a scris:
nici in camera nu avea intimitate...intra Gulli peste el ca pe bulevard Smile
n-are ce face ..s-e abtine pana saptamana viitoare,cand va face prapad ,gradina lui gulli Smile
Am vazut ca intra peste el . Daca il gasea ... ??????????? cupidon cupidon cupidon
Ce mai facea fata atunci ?

Da . A asteptat atat ... acum va recupera . Cred ca poate sa vina Mukka cu mama borekului la usa ... cine ii mai deschide ? Smile
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Mier 02 Mai 2012, 6:00 pm

se blocheaza si usa..poate sa bata in ea pana nu mai poate mukk ca nu-i mai deschide nimeni
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Mier 02 Mai 2012, 6:01 pm

dubaisport a scris:se blocheaza si usa..poate sa bata in ea pana nu mai poate mukk ca nu-i mai deschide nimeni
Da . Va muri de suparare si oftik Mukka .
Pariu ca o intreaba pe Gullie cum presteaza Kerim ? Smile
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Mier 02 Mai 2012, 6:04 pm

victorelalove a scris:

Pariu ca o intreaba pe Gullie cum presteaza Kerim ? Smile
asta va fi prima intrebare cand o va vedea pe Gulli ....inainte de "buna dimineata " Smile Smile
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Mier 02 Mai 2012, 6:05 pm

dubaisport a scris:
asta va fi prima intrebare cand o va vedea pe Gulli ....inainte de "buna dimineata " Smile Smile

Auzi ...dar ce rele suntem cu "biata" Mukka .
De parca noi nu am vrea sa stim cu presteaza baiatul ... Smile cupidon
Sa o intrebe ...asta vreau sa o intrebe . Smile
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Mier 02 Mai 2012, 6:08 pm

victorelalove a scris:

Auzi ...dar ce rele suntem cu "biata" Mukka .
De parca noi nu am vrea sa stim cu presteaza baiatul ... Smile cupidon
Sa o intrebe ...asta vreau sa o intrebe . Smile

si te astepti sa si-i raspunda lui Mukk ? ...eu nuuuu
mai de graba Ablei i se confeseaza
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Mier 02 Mai 2012, 6:10 pm

dubaisport a scris:

si te astepti sa si-i raspunda lui Mukk ? ...eu nuuuu
mai de graba Ablei i se confeseaza

Nu-i raspune Mukkai ... normal ca nu . Probabil ca va zambi ..si o va lasa in nebunia ei .
Nici cu Abla nu cred ca se va confesa prea mult .
Pana la urma tot lui Kerim ii va spune ce ii place mai mult . Smile cupidon
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Mier 02 Mai 2012, 6:10 pm

bună seara !!!!

wow ce trailer , inervanţi oameni ,nu pot să dea şi ei un trailer de 5 min, până mă dezmeticesc se termină trailerul.
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Data de inscriere : 14/09/2009
Localizare : România

http://www.vimeo.com/user2019659/videos

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Mier 02 Mai 2012, 6:11 pm

DENISA a scris:bună seara !!!!

wow ce trailer , inervanţi oameni ,nu pot să dea şi ei un trailer de 5 min, până mă dezmeticesc se termină trailerul.

Buna , Denisa !!kiss
Pai cred ca ce am vazut in trailar ...este finalul episodului . kiss
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 29 din 44 Înapoi  1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 36 ... 44  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum