17.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)
+14
DENISA
andrushka
costina
alitheea
anyta
Alexa20
tiberici
denta
AdrianaMatza
petronela
lica54
narcisa
Admin_dea05
iulianagl
18 participanți
Serialesitelenovelet :: Arhiva :: Arhiva Geet - Hui Sabse Parayi\ Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon\Madhubala
Pagina 11 din 40
Pagina 11 din 40 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 25 ... 40
Re: 17.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)
Bună seara dragelor și aici.
Alex mulțumesc mult pentru Geet.
Alex mulțumesc mult pentru Geet.
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
petronela a scris:Alexa multumim pentru film..
Vin episodele la care eu nu m-am uitat decat partial..si acum o sa fac la fel ..o sa ma uit doar la cele in care sunt fericiti amandoi la casuta lor....nu am puterea sa ma uit la rest. .astept sa se termine si sa vina cele in care isi pierde memoria ..
Sa fiu sincera, si eu am sarit peste unele parti. Dar acum o sa fiu nevoita sa le vad si pe acelea. Oricum, mie imi plac toate scenele dintre ei doi, indiferent ca sunt dureroase sau nu. Offf le sta atat de bine impreuna.
am revenit si eu feteleeeee ....ma bag sa vad si eu filmuuu
AdrianaMatza- vip
Data de inscriere : 30/03/2012
Varsta : 35
Localizare : Ploiesti
Alexaaaa pt film
AdrianaMatza- vip
Buna fetellor!
Alexa multumim pt episoade.
Alexa multumim pt episoade.
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
iar a inceput greu .....asta sigur e mana lu Naintara ......trebuie sa chem un tir sa imi aduca servetele
AdrianaMatza- vip
AdrianaMatza a scris:iar a inceput greu .....asta sigur e mana lu Naintara ......trebuie sa chem un tir sa imi aduca servetele
Sincer nici macar eu nu stiu ce cauta femeia aia in scene. Am intales ca este mama lui Dev, si mama vitrega a lui Maan. Dar nu sunt sigura de asta. Iar ea vrea sa ii ai toata averea lui Maan sa i-o treaca pe numele lui Dev (bine asta a facut deja). La episoadele acestea nu m-am uitat. Deci habar nu am ce se va intampla mai departe.
Alexa20 a scris:
Sincer nici macar eu nu stiu ce cauta femeia aia in scene. Am intales ca este mama lui Dev, si mama vitrega a lui Maan. Dar nu sunt sigura de asta. Iar ea vrea sa ii ai toata averea lui Maan sa i-o treaca pe numele lui Dev (bine asta a facut deja). La episoadele acestea nu m-am uitat. Deci habar nu am ce se va intampla mai departe.
offf doamne ....dupa atatea momente frumoase din ultimu timp.....acum dam de greu iar
AdrianaMatza- vip
Mai e un pic pana la greu..au acum cateva episoade asa de frumoase cu ei doi singuri in casuta lor..AdrianaMatza a scris:
offf doamne ....dupa atatea momente frumoase din ultimu timp.....acum dam de greu iar
petronela- vip
Data de inscriere : 18/07/2010
Varsta : 57
Localizare : Bucuresti
petronela a scris:
Mai e un pic pana la greu..au acum cateva episoade asa de frumoase cu ei doi singuri in casuta lor..
dar totusi e un soc pt Maan
AdrianaMatza- vip
Sincer eu secventele astea cu el batut..etc..nu le-am vazut ..dar nici acum nu pot sa ma uit..asa ca trec repede mai departe...
petronela- vip
petronela a scris:Sincer eu secventele astea cu el batut..etc..nu le-am vazut ..dar nici acum nu pot sa ma uit..asa ca trec repede mai departe...
Da dar in ep astea trebue sa vezi cat de mult se lupta Geet cu mama lui pentru al salva pe Maan cat de mult il cauta Geet pe Maan..
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Am vazut doar secvente...parca m-a durut sufletul sa vada atata durere in sufletul ei..si am trecut mai departe...si m-am enervat dupa cat s-a luptat ea pentru el ..nu numai ca nu o recunoaste ...dar e de-o rautate crunta cateva episode..parca mai rau ca la inceput..lica54 a scris:
Da dar in ep astea trebue sa vezi cat de mult se lupta Geet cu mama lui pentru al salva pe Maan cat de mult il cauta Geet pe Maan..
petronela- vip
petronela a scris:
Am vazut doar secvente...parca m-a durut sufletul sa vada atata durere in sufletul ei..si am trecut mai departe...si m-am enervat dupa cat s-a luptat ea pentru el ..nu numai ca nu o recunoaste ...dar e de-o rautate crunta cateva episode..parca mai rau ca la inceput..
aoleooo nu ma mai speriati fetelorrrr
AdrianaMatza- vip
'petronela a scris:
Am vazut doar secvente...parca m-a durut sufletul sa vada atata durere in sufletul ei..si am trecut mai departe...si m-am enervat dupa cat s-a luptat ea pentru el ..nu numai ca nu o recunoaste ...dar e de-o rautate crunta cateva episode..parca mai rau ca la inceput..
Da seamana cu Arnav imediat dupa ce s-a casatorit cu Khushi !
Sa stii ca n-am facut legatura pana acum ..dar ai dreptate..in acele episoade seamana cu Arnav dupa casatorie..Alexa20 a scris:
'
petronela- vip
Alexa20 a scris:
'
nu ma mai speriati mah zau asa
AdrianaMatza- vip
Pleacă copii, dispare și rațiunea de a trăi a lui Jugnu. El pe cine mai spionează? Să se spioneze pe el. Să-și ascundă sticla și pe urmă să o caute.
narcisa- vip
petronela a scris:
In ep de maine imi place foarte mult Cand Geet ii spune lui Maan ca orice sa-r intampla ea ii va fi alaturi mereu imi place foarte mult atitudinea ei...Dar in ep de astazi mi-a placut cand ia spus Maan ca sa parcheze masina si sa faca nebunii amandoi..
lica54- vip
AdrianaMatza a scris:
nu ma mai speriati mah zau asa
Dar nu te speria, pentru ca nu ai de ce. Vor fi niste scene in care o sa plangi nitel acolo, dar vor fi si momente frumoase. Mie imi pare rau ca au pus in scenariu partea inc are isi pierde Maan memoria. Dar pe mine sincer ma plictiseste episaodele de la 400 incolo. Sunt de o monotonie totala.
narcisa a scris:Pleacă copii, dispare și rațiunea de a trăi a lui Jugnu. El pe cine mai spionează? Să se spioneze pe el. Să-și ascundă sticla și pe urmă să o caute.
Hey, dar noi nu o sa scapam de Jugnu. Will be back
Sunt intr-adevar monotone..dar acolo eu zic ca sunt cele mai frumoase priviri..cele mai tandre imbratisari..cele mai frumoase cuvinte pe care si le spun unul altuia...acolo eu zic ca sunt ...Gurmeet si Drashti..Alexa20 a scris:
Dar nu te speria, pentru ca nu ai de ce. Vor fi niste scene in care o sa plangi nitel acolo, dar vor fi si momente frumoase. Mie imi pare rau ca au pus in scenariu partea inc are isi pierde Maan memoria. Dar pe mine sincer ma plictiseste episaodele de la 400 incolo. Sunt de o monotonie totala.
petronela- vip
Alexa20 a scris:
oricum ma uit la el indiferent ce secvente vor fi nu am pierdut nimik din el si nici nu am de gand sa pierd ceva din serialu asta .....imi place prea mult
AdrianaMatza- vip
Dragalaselor !Eu va doresc noapte buna cu vise dulci
lica54- vip
Deci Geet sezonul 2 nu-și mai are rostul. Ei doi împreună da, mereu, dar în ceva nou.Alexa20 a scris:
narcisa- vip
Pagina 11 din 40 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 25 ... 40
Subiecte similare
» 12.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)
» 14.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)
» 15.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)
» 16.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)
» 11.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)
» 14.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)
» 15.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)
» 16.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)
» 11.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)
Serialesitelenovelet :: Arhiva :: Arhiva Geet - Hui Sabse Parayi\ Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon\Madhubala
Pagina 11 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum