7.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
+5
petronela
AdrianaMatza
Andreea_Miha
Admin_dea05
iulianagl
9 participanți
Serialesitelenovelet :: Arhiva :: Arhiva Geet - Hui Sabse Parayi\ Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon\Madhubala
Pagina 40 din 40
Pagina 40 din 40 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40
Re: 7.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
AdrianaMatza a scris:pai dak il rapeste sa vezi actiune atunci .......Politia pe nume Kushi diret James Bond va fi
Khushi Bond, din Statele Unite Delhi Sa il chemam pe Mama ji sa ii dea niste lectii de spionaj.
Eu am sarit direct la comentarii, am trecut peste introducere. Buna fetelor ce faceti voi ?
Alexa20 a scris:Eu am sarit direct la comentarii, am trecut peste introducere. Buna fetelor ce faceti voi ?
buna Alexa....pe aici si noi....u cf??
AdrianaMatza- vip
Data de inscriere : 30/03/2012
Varsta : 35
Localizare : Ploiesti
AdrianaMatza a scris:
buna Alexa....pe aici si noi....u cf??
Curatenie Acum ma delectez cu o inchetata de tiramisu si ciocolata si citesc ce faceti voi.
Alexa20 a scris:
Khushi Bond, din Statele Unite Delhi Sa il chemam pe Mama ji sa ii dea niste lectii de spionaj.
Cred ca ar fi cazul sa inceapa sa invete cate ceva de la Mamaji.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
Alexa20 a scris:Eu am sarit direct la comentarii, am trecut peste introducere. Buna fetelor ce faceti voi ?
Nu-ti face griji iubita doar suntem intre noi asa ca nu ne cere nimeni socoteala ce si cum sa vorbim si mie mi se intampla de multe ori pe mine una nu ma deranjeaza asta.
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:
Nu-ti face griji iubita doar suntem intre noi asa ca nu ne cere nimeni socoteala ce si cum sa vorbim si mie mi se intampla de multe ori pe mine una nu ma deranjeaza asta.
Era subiectul prea interesant, asa ca am sarit peste hello hi, am ajuns direct la
Alexa20 a scris:
Era subiectul prea interesant, asa ca am sarit peste hello hi, am ajuns direct la
Ultima editare efectuata de catre iulianagl in Dum 11 Noi 2012, 3:08 pm, editata de 1 ori
iulianagl- moderator
Eu nu cred ca isi rezolva problemele daca afla adevarul Khushi...mai rau se complica relatia dintre ei doi...
Pana la urma daca afla adevarul, CV-ul trebuie sa gaseasca altceva ..altfel nu mai au actiune..doar nu se termina serialul..
Mie mi-ar fi placut sa lupte impreuna, sa-si dea mana cum au facut atunci cand i-au cuplat pe Akash si Payal.. sa se sustina unul pe altul si sa rezolve impreuna orice problema,cred ca atunci am vedea si scene frumoase intre ei ..ar fi si actiune...pacat ca lupta se da doar intre ei doi...neincrederea asta unul in celalalt ...ma uit la film mai mult asteptand sa se intample si ceva frumos intre ei ..daca o mai lungesc mult imi pierd si acest interes...
Pana la urma daca afla adevarul, CV-ul trebuie sa gaseasca altceva ..altfel nu mai au actiune..doar nu se termina serialul..
Mie mi-ar fi placut sa lupte impreuna, sa-si dea mana cum au facut atunci cand i-au cuplat pe Akash si Payal.. sa se sustina unul pe altul si sa rezolve impreuna orice problema,cred ca atunci am vedea si scene frumoase intre ei ..ar fi si actiune...pacat ca lupta se da doar intre ei doi...neincrederea asta unul in celalalt ...ma uit la film mai mult asteptand sa se intample si ceva frumos intre ei ..daca o mai lungesc mult imi pierd si acest interes...
petronela- vip
Data de inscriere : 18/07/2010
Varsta : 56
Localizare : Bucuresti
petronela a scris:Eu nu cred ca isi rezolva problemele daca afla adevarul Khushi...mai rau se complica relatia dintre ei doi...
Si eu as fi vrut tot la fel dar ca sa faca asta cv-ul lor s-a gandit ca trebuie sa-l rapeasca pe Arnav ca sa-si dea seama de sentimentele lui Khuhsi eu asa vad chestia cred ca saptamana asta se confrunta cu relatia dintre ea si Shyam si pe vineri afla Arnav adevarul despre ce s-a intamplat si de bine ce la aflat il fura Shyam.
Ultima editare efectuata de catre iulianagl in Dum 11 Noi 2012, 3:08 pm, editata de 1 ori
iulianagl- moderator
Ce adevar afla vineri Arnav?? Vrei sa spui ca o crede pe Khushi nevinovata..??? Nu prea cred...iulianagl a scris:
Si eu as fi vrut tot la fel dar ca sa faca asta cv-ul lor s-a gandit ca trebuie sa-l rapeasca pe Arnav ca sa-si dea seama de sentimentele lui Khuhsi eu asa vad chestia cred ca saptamana asta se confrunta cu relatia dintre ea si Shyam si pe vineri afla Arnav adevarul despre ce s-a intamplat si de bine ce la aflat il fura Shyam.
petronela- vip
Data de inscriere : 18/07/2010
Varsta : 56
Localizare : Bucuresti
petronela a scris:
Ce adevar afla vineri Arnav?? Vrei sa spui ca o crede pe Khushi nevinovata..??? Nu prea cred...
Zic si eu dar nu cred asta cine stie ce le mai trece prin cap nu vezi ca mereu reusesc sa ne surprinda cand in bine cand in rau totusi cum ai spus is tu mi-ar placea ca si el sa sufere asa cum si ea la randul ei a suferit.
Ultima editare efectuata de catre iulianagl in Dum 11 Noi 2012, 3:09 pm, editata de 1 ori
iulianagl- moderator
iauziti fetele k este episod MAha pe 12 May
AdrianaMatza- vip
AdrianaMatza a scris:iauziti fetele k este episod MAha pe 12 May
Da sper sa ramana batut in cuie ca asteptam maha de vreo luna si ceva incoace.
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:
Da sper sa ramana batut in cuie ca asteptam maha de vreo luna si ceva incoace.
si vezi k e episod de 20 de minute
-------
https://serialesitelenovelet.forumgratuit.ro/viewtopic.forum?t=509
AdrianaMatza- vip
Pagina 40 din 40 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40
Subiecte similare
» 8.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 24.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 9.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 25.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 28.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 24.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 9.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 25.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 28.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
Serialesitelenovelet :: Arhiva :: Arhiva Geet - Hui Sabse Parayi\ Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon\Madhubala
Pagina 40 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum