5.Suskunlar ~~ General Discussions - Comentarii
+10
lexia
axxa246
simi
Admin_dea05
Camelia_Monica
pufy2010
iulia80
victorelalove
lica54
DENISA
14 participanți
Pagina 1 din 40
Pagina 1 din 40 • 1, 2, 3 ... 20 ... 40
5.Suskunlar ~~ General Discussions - Comentarii
http://www.suskunlar.tv/
Oyuncular:
Ecevit – MURAT YILDIRIM
Ahu – ASLI ENVER
Bilal - SARP AKKAYA
Gurur - BERK HAKMAN
İbrahim – GÜVEN MURAT AKPINAR
Zeki – TUGAY MERCAN
Sait – REHA ÖZCAN
İrfan - MEHMET ÖZGÜR
Birsen - PELİN DOĞRU
Ümran – JALE AYLANÇ
Sermet – MURAT GARİPAĞAOĞLU
Özcan – FATİH PAŞALI
Hasan - FIRAT ALBAYRAM
Yapım Şirketi :TIMS PRODUCTIONS
Yapımcı :TİMUR SAVCI
Yönetmenler :UMUR TURUGAY , M. ÇAĞATAY TOSUN, ÇAĞRI LOSTUVALI
Senaryo PINAR BULUT
Ecevit – MURAT YILDIRIM
Ahu – ASLI ENVER
Bilal - SARP AKKAYA
Gurur - BERK HAKMAN
İbrahim – GÜVEN MURAT AKPINAR
Zeki – TUGAY MERCAN
Sait – REHA ÖZCAN
İrfan - MEHMET ÖZGÜR
Birsen - PELİN DOĞRU
Ümran – JALE AYLANÇ
Sermet – MURAT GARİPAĞAOĞLU
Özcan – FATİH PAŞALI
Hasan - FIRAT ALBAYRAM
Yapım Şirketi :TIMS PRODUCTIONS
Yapımcı :TİMUR SAVCI
Yönetmenler :UMUR TURUGAY , M. ÇAĞATAY TOSUN, ÇAĞRI LOSTUVALI
Senaryo PINAR BULUT
The story of 4 youngsters plot of revenge, Yildirim will be portraying the character of Ecevit.
Sarp Akkaya will be portraying the character of Bilal. The character of Ahu who is the women that all 4 of the men are in love with has yet to be determined.
Suskunlar is the story for 4 friends who have nothing else to hold on too other than each other. The is much speculation going on regarding the series. The series will be lifting the curtain soon so hear it first from me the lead actors will be Murat Yildirim and Sarp Akkaya aka Tefo...now for the storyline....
They were more like brothers than friends, they thought that they would never grow up. Unfortunately some have to grow up faster than others. The story for four friends, now living in different parts of the city and their adventure. When they parted they parted with the intent of never seeing each other again, but one could not keep his promise.
Years pass when the four reunite. Reunion is to be able to complete what they started....the four youngsters are now 4 different men. One is a fearless thug, one is a respected man of the law, one never grew up, and one is the one who could no longer remain silent. The four reunite as if the wind as brought them together. With the reunion comes a love story that has never been shared, a determination of revenge, and a foursome who bond together once again for resolution with a bond like no other.
Traducerea în engleză a trailerelor http://sinematelevizyonlifestyle.com/?p=7621
Pagina oficială https://www.facebook.com/groups/333043190071418/ aici găsiţi şi traduceri în română
Aici puteţi vedea topicul anterior **** Suskunlar
Öğrencilerden Hürriyet’e ödül
Selahattin BUDAKOĞLU/DHA
1 Mayıs 2012
BURSA’da Uludağ Üniversitesi öğrencilerinin SMS oylarıyla belirlenen 8’inci Medya Ödülleri sahiplerini buldu.
Ecevit Bursa İskenderine Bayıldı
"Suskunlar" dizisinde "Ecevit" karakterini canlandıran Murat Yıldırım, Bursa'da İskender kebabı yedi.
"Suskunlar" dizisinde "Ecevit" karakterini canlandıran Murat Yıldırım, Bursa'da İskender kebabı yedi.
Bursa Iskender Kebabi" resturant ..
Murat Yildirim who plays recently " Acevit " in suskunlar has been seen with his beatiful wife " Burcin" while they were eating launch at " Bursa Iskender Kebabi" resturant ..
Many many fans are watching " suskunlar" & yearn for the upco...ming incidents ...Murat mentioned , that this this free time for resting & eating as he's so busy with shooting the series " as they shoot 15 Hrs& more per day" Murat seemed to be so inlove with his wife & he was enjoying the taste of the " Kebab" ...also he mentioned that " he's happy & satisfied with the rating as it's like what they expected then he added that " Suskunlar was the project that he dreamt of really & he's enjoying it a lot"
http://www.haberler.com/ecevit-bursa-iskenderine-bayildi-3578551-haberi/?utm_medium=twitter&utm_source=mobilhaber
arată dezastros Murat chiar îmi vine să-i plâng de milă.
Sumarul EP 9
The lies that Bilal has been telling his brothers are accumulating. It is becoming more difficult for him to reconcile with the truth. While Bilal is struggling with this, Ecevit is forced to protect his father from Irfan. This is because the new plan they have put in motion cannot handle another mix up. Ecevit in forced now try and kill two birds with one stone; one being Irfan either will be the end of Irfan or Ecevit will lose all accountability. The other being someone who is unaware that he is the other target. The bound and trust between Ecevit and Bilal is now going to be put to the final test. This is because Ecevits motions and actions is going to confuse Ahu. Birsen continues to test the emotions between the two of them. But what she realizes bring her to the edge. The feeling the guilt cannot be carried on forever. Bilal & Ecevit finally confront each other with the truth. Are the two brothers going to be able to overcome this betrayal?
https://www.facebook.com/photo.php?v=288933914526475
The celebration of honor of Murat Yildirim the victory of the series for the best series of silent
ne citim peste câteva ore , abia am aterizat acasă
Re: 5.Suskunlar ~~ General Discussions - Comentarii
Dragalaselor buna dimineata la o cafea!
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Buna dimineata Denisa! Te-ai intors in forta se vede ca ti-a fost dor de noi si de Murat...Ne-ai adus atat de multe poze si vesti ! Multumim frumos...o zi frumoasa...
lica54- vip
Buna dimineata , dragi copii !
O zi minunata va doresc !!
Bine ai revenit , Denisa !! Ne-a fost dor de tine .
Multumim pentru stiri poze si filmulete .
Multumim , Lica !!
O zi minunata va doresc !!
Bine ai revenit , Denisa !! Ne-a fost dor de tine .
Multumim pentru stiri poze si filmulete .
Multumim , Lica !!
victorelalove- moderator
Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti
neaţa !!!!
bună VIC !!! bună LICA !!! şi mie mi-a fost dor de voi , dar am avut o mini vacanţă de 5 zile fără jucării
bună VIC !!! bună LICA !!! şi mie mi-a fost dor de voi , dar am avut o mini vacanţă de 5 zile fără jucării
Lasa ca este bine si putin fara jucarii , DENISA .
In ultima poza este Murat si Burcin la inmormantare , nu ?
Eu una m-am saturat de faptul ca-i spun Divei "his beautiful wife" .
Gata ...stim .
In ultima poza este Murat si Burcin la inmormantare , nu ?
Eu una m-am saturat de faptul ca-i spun Divei "his beautiful wife" .
Gata ...stim .
victorelalove- moderator
Foarte bine abia te-ai mai deconectat de tot ce tine de calculator..
Sotul tau cred ca a fost foarte fericit ca nu ai avut jucariile cu tine...Sper ca ai petrecut si odihnit bine in mani-vacanta..
Sotul tau cred ca a fost foarte fericit ca nu ai avut jucariile cu tine...Sper ca ai petrecut si odihnit bine in mani-vacanta..
lica54- vip
dar de unde mă rog " prea frumoasa ??" numai o frumuseţe nu este ea , arată jalnic dar de ea nu-mi pasă, mi-e milă de Murat mai slăbeşte omul dar pe el l-au schilodit de-a dreptul
am încercat LICA să intru după telefon dar nu vroia netul lor de teleşpicherul meu
am încercat LICA să intru după telefon dar nu vroia netul lor de teleşpicherul meu
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Mier 02 Mai 2012, 11:03 am, editata de 1 ori
Da. Parca se mai ingrasase putin ...sau mi se parea mie ?DENISA a scris:...mi-e milă Murat mai slăbeşte omul dar pe el l-au schilodit de-a dreptul
Oricum este foarte slab . Chiar este nevoie sa fie asa pentru rol ? Se mai razbuna omul ... dar mai si manaca .
victorelalove- moderator
el spune că aşa îi cere rolul , şi mie mi s-a părut mai rotunjor dar în ultimile poze apărute e ofilit rău , eu îl vreau pe Demir, Savaş dar nu pe Ecevit arată jalnic.
Da . Eu mai stiu ce-i cere rolul si ce nu . Si la masa cu "prea-frumoasa" pare suparat . Atata de tare sa-l fi prins serialul ?DENISA a scris:el spune că aşa îi cere rolul , şi mie mi s-a părut mai rotunjor dar în ultimile poze apărute e ofilit rău , eu îl vreau pe Demir, Savaş dar nu pe Ecevit arată jalnic.
victorelalove- moderator
el spune că îi place foarte mult , mie sincer nu , e o poveste dură , prea grea ptr corazon , e cam greu de digerat după o zi infernală dar ptr fulgerică casc ochii la el.
DENISA a scris:el spune că îi place foarte mult , mie sincer nu , e o poveste dură , prea grea ptr corazon , e cam greu de digerat după o zi infernală dar ptr fulgerică casc ochii la el.
Daca el este fericit ... ce putem face noi ?
victorelalove- moderator
să ne bucurăm ptr el şi să ne rugăm ptr apariţia unui nou proiect mai uman şi pe placul nostru.
Asa este , Denisa .
victorelalove- moderator
mamă dar priceput e bombonelul tău la bezele , poate face diabet ...... Mukka sigur face spasmofilie de-l vede dând aşa bezele.
DENISA a scris: mamă dar priceput e bombonelul tău la bezele , poate face diabet ...... Mukka sigur face spasmofilie de-l vede dând aşa bezele.
Nu-i asa ca se pricepe ? cupidon
Sa nu fac eu diabet !!!!
Pai Mukka sa-si puna pofta in cui . Si asa din cauza ei a inceput Mustafa sa faca iar planuri sa-l omoare pe Kerim , pentru a suta oara .
victorelalove- moderator
DENISA a scris:poate crapă Mukka în locul lui Kerim .
Asa spun toti fanii .
Ca poate o omoara pe Mukka din greseala .
Eu cred ca-l vor descoperi inainte sa faca ceva pe nenea asasin . Poate il vede avocatul inainte de nunta ...sau pote ii spune Asu lui tata cangur .
victorelalove- moderator
Sigur tati i-a angajat bodygarzi, nu mişca nici frunza în copac fără ştirea lui
DENISA a scris:Sigur tati i-a angajat bodygarzi, nu mişca nici frunza în copac fără ştirea lui
Si eu cred asta . Dar au facut in asa fel incat sa ne dea impresia ca gata ... s-a terminat . Dar Kerim oricum doarme inainte de noaptea cu henna in casa cea noua .
victorelalove- moderator
poate e doar în timpul zilei în acea casă, în timpul cereminiei de henna e pe scări
Eu cred ca doarme la casa cea noua cand vorbesc la telefon . Vorba lui Michi ...dupa ce ii prinde Rahmi , il izoleaza familia pe Kerim , sa nu se atinga de mireasa .DENISA a scris:poate e doar în timpul zilei în acea casă, în timpul cereminiei de henna e pe scări
Da. In noaptea cu henna este pe scari .
victorelalove- moderator
le e teamă să nu o violenteze ??? sau mirele să nu fie violentat???
Da. Nu stiu care este mai inflacarat acum .DENISA a scris:le e teamă să nu o violenteze ??? sau mirele să nu fie violentat???
Pare ca Gullia ar vrea mai mult ...
victorelalove- moderator
Pagina 1 din 40 • 1, 2, 3 ... 20 ... 40
Subiecte similare
» 1.Suskunlar ~~ General Discussions - Comentarii
» 8.Suskunlar ~~ General Discussions - Comentarii
» 2.Suskunlar ~~ General Discussions - Comentarii
» 9.Suskunlar ~~ General Discussions - Comentarii
» 3.Suskunlar ~~ General Discussions - Comentarii